ben sabaha karşı 5 6 arası 120lik veriyorum bazen bitiriyo bazen 60 yiyiyo ama illa istiyoallah senii:))doğru diyosun vallaa
yok canım gece acıkmıyo şükür bearber yatıp beraber kalkıyoruz sizde nasıl durum.
ıspanak çorbası yapıcam yarın bol yoğurtla terbiyeleyip içine patates havuç koyup başka ne yakışırki.
Mutfaktan anca çıkabildim....Ya siz bu ince temizlikleri ne ara yapıyosunuz..Yetiştiremiyorum ben..Bende mi var bi tuhaflık..Buzdolabının raflarını söküp yıkadım..Fenalık geldi valla...
ben sabaha karşı 5 6 arası 120lik veriyorum bazen bitiriyo bazen 60 yiyiyo ama illa istiyo
gece kaçta besleyip uyutuyosun sabah bidaha kahvaltısı kaçta?
afiyet olsun zeynoya gayet güzel bi çorba
.
hehe bende cuma günü temizledim buzdolabımı ölüm geldi yaa dolap boşken temizlemem yeni alışveriş yapmıştım onları yerleştirdim ertesi günü temizleme aşkı geldi banada :)))
bcanım bizde gece 11 12 gibi 150 lik yiyo kesin sonra sabah kaçta kalkarsak 10 11 bugün ilk 12 de kalktık uzun zamandır ıuyumuyoduk bu saate kadar ..kahvaltıyı ben mamayla yapıyorum dünle bugüm 90 lık la yaptım.yani sen hersabah nöbete kalkıyosun bizim karşı komşumuz vardı taşındı kız ben doğurmuştum onunki 6 aylıktı ben nası uykusuzum uğradı onunki gecede enaz 2 kere kalkıyomuş ödüm patlamıştı yandım diye düşünmüştüm:)allahtan kalkmıyo maşallah
banada geldi o aşk ama hemen gitti nedense:)))
temizlik aşkı..anca süpüdüm toz aldım daha yerler silincekk(çamaşır asılcak ütü yapılıcak offffffffff
yaa cidden 12 saat bişi yemiyomu
yok kız ben sabah o saatte seve seve uyanıyom o mamayıda yemezse miktar çok azalıyo yesin yavru kuşum yaa olsun
bizimde bugün camlara üstten açma takıldı pisliği görmen lazımdı neyseki temizledim sildim süpürdüm bi toz kaldı oda yarına kalsın artık fena yoruldum yemekte yaptım çöktüm yaa sorma
yarınada çamaşırlar var banyolar falan
Süt sağmaya geldim..İşlerim yeni bitti..Yarın 7.10 da dersim başlıyo...5.30 da oğlum kalkıyo..Ben bi daha yatmam artık..Süt falan sağarım ancak( Allahtan dersim 10. 40 ta bitiyoo:))))))))) Burcu maşşallh kızına ..Benim ki 8 de yatıyo..Gece 12 gibi 120 lik süt sağıp veriyorum,uyanmasın die..2 de kalkıyo..Ama ben kalkamıyorum....Gözlerimi açmadan yalancı meme veriyorum ..Şanslı gecemdeysem kanıp uyuyo..Yoksa emziriyorum..Acıktığından değil..2 çekip uyuyo...Sabahta 5-6 arası uyanıyo..7 gibi uyuyo...Tekrar 9 da kalkıyo..Kalkış o kalkış..Bi daha uyku yokkkkkkk.....Hiç bana çekmemiş..Ben feci uykucuyumdur..Babsına çekmiş...o 3 gün uyumasa uykusu gelmez (
Prizprize de yok ortalıkta...
Günaydın:)))))))))
canım istemiyo gün içinde yiyo yiyceğini sanırım oda bana çekmiş bende bi yatarım sabaha kadar hiç uyanmam şafak derdi bana ne acaipsin diye insan bi çişe kalkar:))
oo sizde iş varmış aman bitmiş iyi olmuş bizde 8 kattayız ev bizim değil biz cam kilidi alıcaz zeyno için neyse tamizlemişsin hem bitmiş pisliği boşver yorma kendini yarın yaparsın artık..
kahvaltını ıhlamurlamı yapıyosun canım sen olmadı onu mamayla yap mama miktarını düşürmemiş olursun hem
deniz bizim kıza elbise giydiriyim dedim zilli olcak heralde eteğiini başına çekiyo sürekli yapma edepsiz diyorum gülüyoo
zeynebin kahvaltısını n evde yaptırdım yumurta yoktu bu sabah hersabah yumurta veriyomusunuz:??????????????????*
bebişlerinize kıyma başladınızmı kızlar?
bebişlerinize kıyma başladınızmı kızlar?
ahh canı ahhh biz daha çorbaya başalayamadıkkkk((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?