2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Amin canm hepsini inşallah . Bilmiyorum ki canm görünürde bisey yok ama öle olsa gündüzde huysuzluk yapar ama bizim 2 gündür gece uyku ya dalamıyoruz aşıdan dolayı bu hafta 2 gün fıtık attım ya birdaha atmak istemiyorum bu arada bizim fitil bitti özgür Bey'den önce almıştım ben özgür bey hangi fitili öneriyor yazarsan canım yarın alırım 11:30 da uyutmuştum biraz önce kaktı emdi su an sallıyorum ama çok huysuz hiç uyumak gibi değil sanki niyeti acıyor
Ya ben en son kadın aldığım da olaydan baya soğudum bayadir da kendim yapıyorum halıyı sildi bu lekeler çıkmıyor dedi bende inandım ben bir sildim zerre bisey kalmadı o da son alışım oldu çok zor adam akıllı yapan birini bulmak sen memnun sun demek ne güzel:
Güzel di ama İnan kollarım öle ağrımış ki Çağanı taşımaktan hala ağrıyor kas yaptım resmen sin 3 durağa kadar cagan çık iyiydi ama son 3 durak mızirmizirdi ama herseye rağmen güzeldi anneme demedim o esın aldı biliyor :) yoksa ne ler sayardi dondummm ama gidene kadar Allah'tan paşaya bisey olmadı :) ee siz nasilsiniz

Yavrum çok katı olmaz mı öyle yutabilir mı acaba ? Canm iyide tek biseyy yemese basım üstüne ama bizimki benim sürüm dısında bisey istemez oldu

Ecrin fitil PARANOKS s tam adını yarın yazarım neden uyumuyor acaba ya valla Allah nazardan saklasın doğru bı derdi olsa gündüzde olur napicaksin insllh uyur yolda üşümüş falan olamaz dımı patates piresini yap zaten yumuşacik olur o sütle önce kendin bak mutlaka yutar annende sor tabi ben veriyorum herseyi ....bakma bende alıyorum Kadin ama halıları yıkamaya veriyorum ev kucuk eşya az yinede saatlerce temizliyorlar gelenler normal olarak cama çıkamıyorum zaten bı sekilde temizlemiyo bizde de şafakla zeyno uyudu bende uyumak istiyorum ama yine kaçtı(ecrin ben gecen hero mun muhallwbisini verdim yarim ölçü cok sevdi bı dene istersen yarım sende

Bugun evde cicibebe yaptım ırmikte koydum güzel oldu ama pekmez kalmamış sekerle YAPTIK yarın pekmezler yapıcam güzel bakalım Zeynep beğenecekmi Safak babam annem cok beğendi bide hero mun cicibebesi cok güzel:))[/QUOTE]

Kızlar oğluma bisey oldu 12 fen gece 02:30 a kadar ağladı esim gitti fitil aldı kalmamıştı şükür fitilim sayesinde uyudu 5 e kadar ama 1 saatiryobe ayağımda dalmıyor dalsada koyar koymaz hemen uyanıyor ateşi yok Yafa başka bir bari hastalık belirtisi uff ne yapacağımı şaşırdım götürsem mı Dr a acaba ? Neyin nesi sim di bu ağzına baktım dişler ilgili bişeyde yok kabarma falan !!!

ay ecrincim ya sen ara bi özgür beyi onuda arayınca elif anlatıyo herşeyi ama sen özgür beyle konuş ..şimdi nasılsın gündüz oldu herşey normalemi döndü.
acaba kulağı falan ağrıyo olabilirmi diycem ama gündüzde olur.ay inşallah biranönce düzene girer ya.

cnm anne sütü alan bebişler gece daha sık acıkıyorlar ondan uzun uyuyamaz ablamdan biliyorum gecede 10 kere emzirmeye kalkıyodu
ahh canı ahhh biz daha çorbaya başalayamadıkkkk((
yaa hadi yaa şu hipp organik sebze püreleri var onları bi denesen cnm belki onları sever sonrada kendi yaptığınıza geçersin
BEnim Dr 8 ayda dedi ama ben gecen köfte yedirdim şimdilik suyunu verilecek ben hala vermedim et tavuk suyu ama vakit geldi yapıcam
ben dün çorbasına koydum yedi inş devamı gelir

cnm huysuzlaşınca fitil ver gece uyutmadan bak o zaman fitilin etkisiyle hem o rahat uyur hemde ağrısı varsa keser
ayrıca sen kabarma falan yok deme onun etkiside büyüktür diş birden patlamazki aşağıdan yukarıya doğru çıkarken bile zorlanır
diş için jeller var ondan aldır eşine ve günde 2 3 kere sür gece uyutmadan da sür öyle uyut..
eğerki 2 3 gece hep aynı şekilde devam ederse muhakkak dr a götür enf.olmasın bide

deniz nasıl koydun kıymayı süzgeçten geçirdinmi??

bide senin zilli yürüteçte öne doğrumu gidiyo bizimki hep geri gidiyo:))anası gibi cins mi olcak acaba:))))))

deniz nasıl koydun kıymayı süzgeçten geçirdinmi??

bide senin zilli yürüteçte öne doğrumu gidiyo bizimki hep geri gidiyo:))anası gibi cins mi olcak acaba:))))))

cnm kıymayı sebzelerle bir koydum az suyunu koyunca çorbanın dağılmasını sağladım eridi gitti
çorba piştikten sonra kıyma varmı yokmu anlayamazsın zaten minicik oluyo
çatalla ezdim cnm dün ilk defaa
artık çatalla ezmeye başlamak istiyodum çünkü fazla pişmiş hepsi ezildi gitti çatalla
evet cnm ileri gidiyo hep bütün evi dolaşıyo geri çok az gidiyodur heralde dikkatimi çekmedi hiç

kıymayı kavurmuyosun dimi ??ben düdüklüye koyuyorum ya çiğden bi parça mı koyucam off:))

ohh afiyet olsun ceydaya .ben daha kemik alıcamda yapıcam .

bizim cadı hep geri gidiyo koltuğun arkasına kadar gidiyo ben alıyorum tekrar..acaba ağırmı geliyo yürüteci anlamadım valla.

cnm bütün sebzelerri ve kıymayı koy tencereye suyunu ekle ve kıymayı çatalla dağıt suyun içinde sonra kapat düdüklünü
hergün için köfte büyüklüğünde kıyma koyman gerekli
ben haftanın 4 günü kıymalı vermeyi düşünüorum
tarhanayı reddediyo

sorma benimkide evdede var mis gibi ama yemiyo inşllh sever ilerde bu yazda yaptırıcam ama acaba içine kıyma koysak biz yeriz kıymalı tarhana deniycem herşeyi.
tamam düdklüye koyup yapıyım bakalım bide ben 2 günlük yapıyorum ozaman 2 köfte büyüklüğünde koyıyım.

evet cnm 2 köfte kadar koy

kızlar perşembe günü uyum markette kozmetikte bi alana bi bedeva aklınızda olsun diyorumm yıllık roll on krem ihtiyacıımı alıyım:86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…