[/UEcrincim Allah nazarlardan korusun felak nas oku bol bol acaba dişimi çıkılsak Ozgur bey cok huzursuz kursa fitil at demişti aklında olsun kiyamam ne zor geciyodur Allah yardım etsin bugece nasıl daha huzurlumu.canim ben aksam yapıyorum temizliği derin için Kadin alıyorum zaten üstten sil süpürge toz banyo temizliği yapıyorum cogu talan hale geliyo öyle yapıyorum:) sen nasılsın özledim nasıl gecti çemberlitas maceran:)]
Bı sekilde ALIscak ama yememesi cok zor patates puresi yap icine havuç koy az az diğer sebzelerden ilave et belki beğenir bizde tarhana icmiyoruz artık(bugun ann yapmış tavuk suyuna cokta güzel olmuştu 4 5 kasık icti okadar bide ekmek koy belki sever
Kızlar oğluma bisey oldu 12 fen gece 02:30 a kadar ağladı esim gitti fitil aldı kalmamıştı şükür fitilim sayesinde uyudu 5 e kadar ama 1 saatiryobe ayağımda dalmıyor dalsada koyar koymaz hemen uyanıyor ateşi yok Yafa başka bir bari hastalık belirtisi uff ne yapacağımı şaşırdım götürsem mı Dr a acaba ? Neyin nesi sim di bu ağzına baktım dişler ilgili bişeyde yok kabarma falan !!!
cnm anne sütü alan bebişler gece daha sık acıkıyorlar ondan uzun uyuyamaz ablamdan biliyorum gecede 10 kere emzirmeye kalkıyodukızlarr mrb özledim sizi geçmişi okudumm nasıl kıskandım sizii anlatamamm maaşallahh dedimmm ama her vyerde anlatmayın böle uyuduklarınııı biz 2 gecedir deliksizz 1 saatt bile uyumuyoruz çağan a 2 gündür bişey oldu emziriiyorum koyuyorum 15 dak geçmeden ağlamaya başlıyor meme dışında hiç bierşeylede susmuyorr sabaha kadar memedede tutamayacagım için al koy bittiim beşiğine gecede 10 kere kalkktıkk yani bi ara bie baktım eşim almışş sallıyorr uykusuu okadarr ağırdır ki düşünün nasıl acımış ki halime kalkabilmişş:) c.tesi dışarda 1 kere bile ağlamadı akşma kadar gülücük dağıttı o geceden beride çekiyorum aacaba nazar mı aldı diyorum böle oldu çocuk? bugün arkadaşımm tarhana yaptı çağana ama salmalı falan bizim yediğimiz gibi tadın danmı yemiyor acba diye ama onuda yemedii paşaaa uff ne yapacağımı şaşırdımm yemiyor hiçirşekildeee
bende bugün akşama kadar çamaşır temizlik yemekk bittiim resmen bide 2 günün yordunluğuu uykusuluğu migrenim tuttu feciyim yanii burcu seninde kulağını çınlattım ben 2 gün sabah çıktım gece girdim eve tartuman oldu ev aldı başını gittii bu kız devamlı bu tempoya iyi dayanıyorr dedimmm valla:)yarın da arkadaşa gidicem inşallahh sabaha kadar toparlarım inşallahh..
yaa hadi yaa şu hipp organik sebze püreleri var onları bi denesen cnm belki onları sever sonrada kendi yaptığınıza geçersinahh canı ahhh biz daha çorbaya başalayamadıkkkk((
ben dün çorbasına koydum yedi inş devamı gelirBEnim Dr 8 ayda dedi ama ben gecen köfte yedirdim şimdilik suyunu verilecek ben hala vermedim et tavuk suyu ama vakit geldi yapıcam
Kızlar oğluma bisey oldu 12 fen gece 02:30 a kadar ağladı esim gitti fitil aldı kalmamıştı şükür fitilim sayesinde uyudu 5 e kadar ama 1 saatiryobe ayağımda dalmıyor dalsada koyar koymaz hemen uyanıyor ateşi yok Yafa başka bir bari hastalık belirtisi uff ne yapacağımı şaşırdım götürsem mı Dr a acaba ? Neyin nesi sim di bu ağzına baktım dişler ilgili bişeyde yok kabarma falan !!!
deniz nasıl koydun kıymayı süzgeçten geçirdinmi??
bide senin zilli yürüteçte öne doğrumu gidiyo bizimki hep geri gidiyo:))anası gibi cins mi olcak acaba:))))))
cnm kıymayı sebzelerle bir koydum az suyunu koyunca çorbanın dağılmasını sağladım eridi gitti
çorba piştikten sonra kıyma varmı yokmu anlayamazsın zaten minicik oluyo
çatalla ezdim cnm dün ilk defaa
artık çatalla ezmeye başlamak istiyodum çünkü fazla pişmiş hepsi ezildi gitti çatalla
evet cnm ileri gidiyo hep bütün evi dolaşıyo geri çok az gidiyodur heralde dikkatimi çekmedi hiç
kıymayı kavurmuyosun dimi ??ben düdüklüye koyuyorum ya çiğden bi parça mı koyucam off:))
ohh afiyet olsun ceydaya .ben daha kemik alıcamda yapıcam .
bizim cadı hep geri gidiyo koltuğun arkasına kadar gidiyo ben alıyorum tekrar..acaba ağırmı geliyo yürüteci anlamadım valla.
cnm bütün sebzelerri ve kıymayı koy tencereye suyunu ekle ve kıymayı çatalla dağıt suyun içinde sonra kapat düdüklünü
hergün için köfte büyüklüğünde kıyma koyman gerekli
ben haftanın 4 günü kıymalı vermeyi düşünüorum
tarhanayı reddediyo
sorma benimkide evdede var mis gibi ama yemiyo inşllh sever ilerde bu yazda yaptırıcam ama acaba içine kıyma koysak biz yeriz kıymalı tarhana deniycem herşeyi.
tamam düdklüye koyup yapıyım bakalım bide ben 2 günlük yapıyorum ozaman 2 köfte büyüklüğünde koyıyım.
evet cnm 2 köfte kadar koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?