of geçmiş olsun ya bu kış sana cidden yaramadı biranönce düaelirsin inşallah iyice dinlen hazır anne bakıyo çağana ..sen güzel besleniyomusun çünkü emziriyosun bol bol meyveni ye etini sebzeni bünyeni güçlü tutucak şeyler pekmez bal ..aman çağan düzelmiş çok şükür.
ya ablamın binasındalar hep gördüğüm insanlar 2 bina yanımız bende kafa dengi olmasa asla katılmazdım
amin ecrincim :))ya ben neolur neolmaz aşıya götürmedim yarın götürücem akşam çıkıcaz ya cesaret edemedim.inşllh bizde atlatırız ateşsiz.
Burcu cum hiç vaktim kalmıo..Bazen okuyup çıkıyorum hemen...Her sabah 5 te kalkıyorum..Süt sağ,emzir,giyin saat 7 oluyo..7. 10 da da ders başlıyo:)) Allahtan haftanın 4 günü 10.30 da çıkıyorum..Bu arada bim de yarın çok güzel bi oyun minderi satılacakmış..17.5 milyona..Bizim okulun tam karşısında bim var..Veliler söyledi..Gittim baktım..Yarın satışa çıkıcakmış..Ayırttım..Haberiniz olsun...Zeynoşum nasıl?? Sütün az da olsa varmış ,sağarsan çoğalır belki..Benim sütümde çok azaldı(
Ecrin cim çağan nasıl oldu??? Umarım iidir...Ayyy özledim sizi ama vaalla giremiyom..
kadınlar gününe özel anne kıza gül buketleri geldi :)))
Gözü muz Aydın sanki aylarca kapandı :) e nasıl gecti?
kadınlar gününe özel anne kıza gül buketleri geldi :)))
ecrincim geldimm ..
deniz oo buketler falann allah ağzınızın tadını bozmasınn:))
biz foruma gittik busefer bayrampaşa :))ne büyük değişiklikk ..pizzza yedik güya fazla istedik evede getiricez diye hepsini hüplettik ama ben daha az yedimm:)vallaa..ama çok yoruldum 6 30 dan 10 30 a kadar sevgili kocam bana elbise aldı ama güzel siyah batikten önünden geçiyoduk aa elbise ne güzelmiş dedim oda aman derken indirimi gördü 29 liraya düşmüş hemen aa çok güzel dene dene dedi çakal ve 29 lirayla hediye derdinden kurtuldduuu:))güzel bi gün geçirdik zeynep hanımcım atlı karıncaya bindi resimleri var eklerim:))
eve geldik yarın aşımız var ordanda kuzenimin eşine kahvaltıya gidicez diye sebzelerini yaptım zeynebin düdüklüde haşladım ama ev korkunç koktu şimdi havalandırıyorum ama inşllh üstüme sinmemeiştir banyoda yapamam off napıyım..
buarada ben şafak bana nezaamn çiçek alsa aman ne gereği var bukadar para verilirmi diyerek çiçek defterini seneler önce kpttımm:))acaba bendemi anormallik var ben sevmem çiçeği pek..romantizm sıfırın altında belki ondandır:))
Yavrum bu benim iyi Halim ben kısın her ay hastalanırım bı sene 3 ayda bir bu da iyi ilerleme benim icin :)
Yok be canım ben meyve yemem sevmem kısın bala alerjim var pekmezde yemem anlayacağın bı sebze ve et onları yiyorum yemekte çöl sağlıklı beslenmiyorumama aburcubur da hiç farketmez hepsi kabulüm:)
Aa gezicen diye ası erteledin hi keyfe keder seni :) ya kaç yıl oldu benim koca 1 kere bile bugüne özel hediye almadı bana evde ols aksam basının etini yerdim:) Oh siz boş yemeğe gidiyorsunuz kıskandım valla :) saka arkadasım sefanız olsun size iyi eğlenceler ..
ay valla
aman sende düzelmişsin kendine iyi bak ..bu bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için kuru erikmiydi neydi ablamda hemen hasta olur o testler falan yaptırdı bağışıklık sistemi 5 yaşındaki bi çocuğunki gibi çıktı dr bisürü şey önerdi yapıyomu desen yok yapmıyo ama ben detaylı yazarım sana..
çağan nasıl hala anendesin dimi ..
gittiğimiz alışveriş merkezi serin gibiydi inşllh zeynep hastalanmaz...ilk bizi ora diye biyere götürdü abidik kocam bide diyo alma montları çocuğun falanda sıcakmış kapıdan inip gircekmişiz meğer açık avm miş allahtan giydiridim çocuğu valla 5 dakikada donardı yavrum.salak bide diyo ben ne biliyim ozaman dedim karışma takıntılı montlara.
Oh afiyet olsun arkadasıma ıti yapmışsınız bu soğukta başka nereye gideceksiniz . Evet laf aramızda enişte ucuz dan yırtmış hediyeden:) olsun okadarini bulamayanlar da var burcu hanım :)
Oo yarının da yogun programı yapılmış Maasallah sen 9 canlisin yetişirsin hepsine valla
Ay bende hiç romantiklikten anlamam ama yılda 1. 2 çiçekte iyi geliyor :)
Ee vu arada kuzuda yaninizdamiydi?
Yavrum ben kaçar ( hbr leri akdim nasılsa ) cagan çok erken uyudu
Annanesinin ayaklarında sabah 5 te dikilir heralde yarıçap o yüzden çok öptüm sizi
ama emziriyosun oda neler götürüyodur vücudundan daha güzel beslenmeye çalış ..kırmızı et mercimek mis gibi ye valla..
aman valla 8 mart bana hiçbişey ifade etmiyo belki evlilik yıldönümümden sbeep ama öncedende sevmezdim ben anneler babalar falan ogünleri aslında pek sevmem hele anneler günü çok abartıyolar annesi olmayan anne olamayan okadar çok insan varki ben 8 sene burukluğunu yaşadım belki ondandır ne biliyim.
Bnin sistem de kesin ablaninkinden:) yavrum sana zahmet sen yaz onları banada belki biraz uyarım
Cagan Maasallah iyi canm evet rahat geldi gidemedim
Aa kıyamam inşallah hasta olmaz kuzu hiç duymadim öle bir avm bizim kıdee utanmasa çifter mont giyinin diyecek hepsi ayrı enteresan bunların
tamam canım öpüyorum hepinizi annenede ççok çook selam söyle onuda öpüyorumm..
buarada zeynepsiz olurmu hiç:))oda geldi..
evet ucuza kaçtı mendaburr dermişim :))şaka napalım tv aldı ya sanki sırf bana aldı olsun şimdi pahalı bişey alsa içine inerdi ıphone alalım dedim kalp spazmı geçiriyoduu
hadi sana iyi geceler canım yarın göüşürüz..
Yok mercimeği çok severim de yerimde benim sorunun meyveyiyemiyorum
Evet senin özel günlerle var sorunun /) orası öyle ama ben oldum olası severim anneler gunünü :)
Dünya kadınlar gunünü önemsemez dim baktım sizin kocalar yemek çiçek derken aa bizim ki niye bisey yapmıyor oldum deirmişim :))) burcu yatamadi!!!!!
A.s canm :) ay yine çok güldürdün beni ee sende LCD aldırmadan önce isteseydin ip nü kesintisiz yakışırsın ne isin vardı yatak odasında tv yle
Ok canm Allah'a emanet olun:)
Burcu cum hiç vaktim kalmıo..Bazen okuyup çıkıyorum hemen...Her sabah 5 te kalkıyorum..Süt sağ,emzir,giyin saat 7 oluyo..7. 10 da da ders başlıyo:)) Allahtan haftanın 4 günü 10.30 da çıkıyorum..Bu arada bim de yarın çok güzel bi oyun minderi satılacakmış..17.5 milyona..Bizim okulun tam karşısında bim var..Veliler söyledi..Gittim baktım..Yarın satışa çıkıcakmış..Ayırttım..Haberiniz olsun...Zeynoşum nasıl?? Sütün az da olsa varmış ,sağarsan çoğalır belki..Benim sütümde çok azaldı(
Ecrin cim çağan nasıl oldu??? Umarım iidir...Ayyy özledim sizi ama vaalla giremiyom..
düşüncelidir benimki..ne güzel kız seni genç kız görmesiOo ne güzel :) düşünceli eniştemiz var
Ya anlatmayın valla çok kıskandım biraz önce kocis bey geldi olgusunu görmeye ben de biraz ttin attım karışım ben seni hala genc kız gözüyle görüyorum diyor bende hafta sonu alışverişe çıktığımızda hatirlatic âm sana dedim tMam hayatim dedi:)
ecrincim geldimm ..
deniz oo buketler falann allah ağzınızın tadını bozmasınn:))
biz foruma gittik busefer bayrampaşa :))ne büyük değişiklikk ..pizzza yedik güya fazla istedik evede getiricez diye hepsini hüplettik ama ben daha az yedimm:)vallaa..ama çok yoruldum 6 30 dan 10 30 a kadar sevgili kocam bana elbise aldı ama güzel siyah batikten önünden geçiyoduk aa elbise ne güzelmiş dedim oda aman derken indirimi gördü 29 liraya düşmüş hemen aa çok güzel dene dene dedi çakal ve 29 lirayla hediye derdinden kurtuldduuu:))güzel bi gün geçirdik zeynep hanımcım atlı karıncaya bindi resimleri var eklerim:))
eve geldik yarın aşımız var ordanda kuzenimin eşine kahvaltıya gidicez diye sebzelerini yaptım zeynebin düdüklüde haşladım ama ev korkunç koktu şimdi havalandırıyorum ama inşllh üstüme sinmemeiştir banyoda yapamam off napıyım..
buarada ben şafak bana nezaamn çiçek alsa aman ne gereği var bukadar para verilirmi diyerek çiçek defterini seneler önce kpttımm:))acaba bendemi anormallik var ben sevmem çiçeği pek..romantizm sıfırın altında belki ondandır:))
ay valla
aman sende düzelmişsin kendine iyi bak ..bu bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek için kuru erikmiydi neydi ablamda hemen hasta olur o testler falan yaptırdı bağışıklık sistemi 5 yaşındaki bi çocuğunki gibi çıktı dr bisürü şey önerdi yapıyomu desen yok yapmıyo ama ben detaylı yazarım sana..
çağan nasıl hala anendesin dimi ..
gittiğimiz alışveriş merkezi serin gibiydi inşllh zeynep hastalanmaz...ilk bizi ora diye biyere götürdü abidik kocam bide diyo alma montları çocuğun falanda sıcakmış kapıdan inip gircekmişiz meğer açık avm miş allahtan giydiridim çocuğu valla 5 dakikada donardı yavrum.salak bide diyo ben ne biliyim ozaman dedim karışma takıntılı montlara.
ooo artık çifter çifter getirmek zorunda..
bende bugün diyodum kuaför masrafları 2 katı olucak yandın :))kız babası olmak zorr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?