Kızlar mrb alıntı yapmadım un gece baya ağladı minik kuşum tüm gece toplam 3 saat uyuduk sabah ateşi 38.5 a çıkınca 10 dakika sonra kendimizi özgür bey de bulduk çok şükür ki acil bişeyi yokmuş 2 tane dönüşümü ateş kesici verdi eğer ateş i kontrol altına alamasak testler isterim dedi şükür ki 1 kere verdim düştü ateşi bitdahada çıkmadı sadece huzursuz ve halsiz inşallah bu heceyi ıti geçiririz iste böle cocukların hasta olması çık kötü nereri ağrıtır Allah bilirbizden böyle iste bu Arda uykusuzluktan sanırım benim de faranjitim coştu çok fenayim dua edin de çabuk düzelelim
Hi bu arada burcu ve gözdem size bir hbr muayene ücreti 85 olmuş tüh dedik Dr a da söyledik oda bize asla zam yapmadılar itiraz edin çok fazla dedi hemen şikayet formu doldurduk oraya gelen diğer hasta larda dolduruyordu aklınızda olsun gidince sizde şikayette bulunun mutlaka
evet cnm dana kıyma 3 kere çekilmiş ve 0 yağok canım dana kıyma dimi?? diğeriini ben yiyemem kokuyo evde asla pişmez koyun eti falann
Kızlar mrb alıntı yapmadım un gece baya ağladı minik kuşum tüm gece toplam 3 saat uyuduk sabah ateşi 38.5 a çıkınca 10 dakika sonra kendimizi özgür bey de bulduk çok şükür ki acil bişeyi yokmuş 2 tane dönüşümü ateş kesici verdi eğer ateş i kontrol altına alamasak testler isterim dedi şükür ki 1 kere verdim düştü ateşi bitdahada çıkmadı sadece huzursuz ve halsiz inşallah bu heceyi ıti geçiririz iste böle cocukların hasta olması çık kötü nereri ağrıtır Allah bilirbizden böyle iste bu Arda uykusuzluktan sanırım benim de faranjitim coştu çok fenayim dua edin de çabuk düzelelim
Hi bu arada burcu ve gözdem size bir hbr muayene ücreti 85 olmuş tüh dedik Dr a da söyledik oda bize asla zam yapmadılar itiraz edin çok fazla dedi hemen şikayet formu doldurduk oraya gelen diğer hasta larda dolduruyordu aklınızda olsun gidince sizde şikayette bulunun mutlaka
canım ya çok geçmiş olsun belliydi bi derdi varmış miniğin aman iyi şimdi maşallah canım ya acaba çok soğuktu üşüttünmü??tabi ya onlar huzursuz olunca hiçbişeyin tadı yok allah korusun ama böyle büyüycekler.sende inşllh hemen düzelirsin canım şimdi nasıl..
yapma ya 3 ayda 1 çağrınca normal ama aylık pahalı gidince şikayet ederiz ne güzel 31 liaydı:)
evet cnm dana kıyma 3 kere çekilmiş ve 0 yağ
oyy kıyamam ben ona neyseki düşmüş ateşiniz şükür...
bol bol dinlenin cnm
sende bol portakalla limonu sık bol bol iç
ve tavuksuyu çorba yap bol limonlu ve karabiberli iç süper ii geliyo
bu arada yuh diyorum nee 85 mi?????
sağol canm sanırım c.tesi üşüttüükközgür beye de dedim iyide evde büyüyemez bu cocuk hastada olması gerekiyorr zatenn böle böle büyücekk gayett normall üzülmeyin panik yamayın bu kadar dedii. şimdii ateşi yok şükürrr ama uykuya dalma sorunumuzz varr
tabikii çok pahalııı bi kaçkatıda sigortadann alıyolarrr ..
evet canm allah tan cabuk düştüüü ama o derece osayıyı görünce elim ayağıma doolaştıı kalakaldım öle ben nasıl sakin olmayıı öğrenicemm bilmiyorummm..
caganla ne kadar dinlenebiliriz bilmiyorumm:)
bencede yuhhh valla bi anda yüzde yüzden fazla zam hiçbiryerde görülmemiş ama acıbadem aldıya belli edcekler kendilerini.
personelinden hiç memnun değilimm sadece özgür beyii çok sevdikk
ya burcu sen özgür beyin sekreteini sevdin miilmemm gerçi hareket lerin den de ben çok gıcığım ona resmen sinir oluyorum kızaa..
hanımlar nerelerdesiniz?
ben güne katıldımm ben hahahah:)))haftada 1 kahvaltı ayda 1 de para..toplandık güzel geçti bi sürü çocuk bebekk:)))kafa dengiymiş hepsi güzel eğlenceli bi gün geçirdik kızımlaa:)))
bugün arkadaşın oğlu 8 aylıkmış diğeri 5 bizimki onların yanında abla gibi durdu:))maşallah ..
yarın aşımız var vee 9. evlilik yıldönümümüz:))):123:allahım bu seneyi 3 kişi kutluycaz çok mutluyum:118:
ohh bi sosyal aktivite daha eklendi sana desene
ayy aşı deme bana tüylerim diken diken oluyo
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm daha nice yıllara inş bakalım hediye gelecekmi?
he valla güya zamsız olcaklardı kesin şikayet ettiğimizle kalırız ne yani bizden 85 ssk danda bi okadar alırlar..
ya elif arıyoruz herşeyi o söylüyo ya fahri d olmuş sanırım bana pek itici gelmedi son sefer ilk başta cins cins bakışları vardı okadar:)))
bugün nasılsınız çağan nasıl gelmemişsin
ben güne katıldımm ben hahahah:)))haftada 1 kahvaltı ayda 1 de para..toplandık güzel geçti bi sürü çocuk bebekk:)))kafa dengiymiş hepsi güzel eğlenceli bi gün geçirdik kızımlaa:)))
bugün arkadaşın oğlu 8 aylıkmış diğeri 5 bizimki onların yanında abla gibi durdu:))maşallah ..
yarın aşımız var vee 9. evlilik yıldönümümüz:))):123:allahım bu seneyi 3 kişi kutluycaz çok mutluyum:118:
ay sorma ama 4 çeşit geçmiycek dedik ama kahvaltıda sapıtabiliriz..
keşke yakı olsakta beraberde olsakk(
sağol canım bakalım beraber çıkıcaz öyle büyük bişey beklemiyorum :)))malum masraf dizboyu:))geçen hafta istiyorum diye yatak odasına lcd aldık şimdi aldın hediyeni falan diyıobakalım ama o ayrı bu ayrı:)))
Sizin hediyeler gene iyi..Benim ki arabaya jant almıştı:))))))))))))))))
:))burcucum nedense bizimde bu sene ev eşyaları özel gün hediyesi oldu
phılıps 0 yağ fritöz istiyodum kocişim sipariş vermiş kargoda eve getirdi şok oldum..
leptopum eskiydi onu değişmiş oda sevgililer günü hediyesi oldu
fritözde dpğum günü
bende ona lacoste dan ayakkabı alacaktım gidemedik beyenmeye
sende lcd ni amışın otur aşağıya
bi sofra hazırla yada dışarı yemeğe çıkın oh mis..
bu arada sütünün azda olsa gelmesine çok sevindin..47
7
4
47
7
4 hehehe ceydada sana numara yazdı :)))))
of geçmiş olsun ya bu kış sana cidden yaramadı biranönce düaelirsin inşallah iyice dinlen hazır anne bakıyo çağana ..sen güzel besleniyomusun çünkü emziriyosun bol bol meyveni ye etini sebzeni bünyeni güçlü tutucak şeyler pekmez bal ..aman çağan düzelmiş çok şükür.Bu cansız haliy şe biz elimizden geleni yapalım da olmaz şa olmaz özgür bey bile şikayet edin mutlaka dedi
Evet zaten sorun soğuk bakışları ve yakala tavırları özgür Bey'den çok soz hakkı var gibi şikayet tablosunda notuna 3 yazdım :)
CANIM ben Çarşamba gecesi ateslend im faransit im çok fenaydi dün anne me geldim buradayız birkaç gün çağanlaaa ilgilenecek gücüm yok dün 6 aydır uymadığım kadar uyudum burda yarın aksam gecerim eve artık cagan şükür birdaha ateşlenme di sadece burnu tikali
Oo hayırlı olsun gunün benim de hiç isim olmaz günlerle ama kafa dengdiyse güzel gecer arkadaşların mı ablanın cevresi mı ?
Maasallah suphanallah ....
CANIM nice güzel ailenle mutlu huzurlu sağlıklı ve bol paralı yıllar a Rabbim ağzınızın tadını hiç bozmasın .
Ay kuzum un da aşısı var hiç korkma ateş falan yapmaz inşallah biz sorunsuz artlattik inşallah zeynosumda aynı atlatir
Sizin hediyeler gene iyi..Benim ki arabaya jant almıştı:))))))))))))))))
ne güzel işte:)))benim kocamda hediye geçen senelerde bi zaman pas pas istemişti:))hatta annem almıştı ona hediyesini:)
yoksun kaçzamandır nerdesin neler yapıyosun buğra efe napıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?