2011 Ağustos-Eylül Aylarında Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Denizcim inanirmiyimmmm Tabiki ayak yapıyor kilOlarımın hepsi gitseydi öcün acı olurdu hafta sonu alışverişde :)Nerdeki dediğiniz alışveriş merkezi?
Burcu canm dualarım ablanla bizim anladığımız gibi kimse anlayamaz onu sonuçta yaşayan bilir olucak mı korkusunu! Burcu sizin oradaki avm bin adı ne ?
Ay asınız nasıl gecti acaba zeynom nasıl? Gelince hemen yaz canm .

Kızlar. Bim e gidip su oyun halısına baktım ama bildigimiz oyun halısı değil eğitici Hali tarzında bisey ama bizimkiler icin daha çok erken sayıları ve harfleri öğretiyor gözdem sen öğretmenimiz olarak daha iyi bilirsin canm sanırım bizim harfleri evde öğretmememizzzz gerekiyor çünkü a. B diye değil okunuşlariyla daha değişik öğretiliyor okullarda yani ileri döndükte bu yüzden sakıncalı mı olur acaba deyip ben almadım gözdem sen ne yaptın canım aldın mı?
Burcu ben 974.844 yaptım :))

kızlar geldim biara telden girmeye çalıştım olmadı face girdimde:))

neyse sabah gittik ablamda geldi öğlen tatilşine rastladık ee dururmuyum lcw ve abuk subuk alışveriş:)))tesadüf teyzemde ordaydı:)))
önce 9700 olmuşuz boyumuz 72 cm:))hemşireler beni tebrik ettiler süper performans dediler tabi bendeki havalar :)))ve aşı vakti tüm sağlık ocağı ve avm inledi sanırım:))çok ağladı yavrum şükür şuana kadar maşallah atlattık..ordan kuzene gittik lak lak derken akşam oldu evdeyim şimdi..şimdi makarna yptım yemekten sonra gene gelicem anacımöpüyorumm

Canm hadi gözünüz Aydın atlatınız 1 yasına kadar rahatsız artık .
Oo Maasallah kuzuma tosun cuk 400 gr gr midini bizi boyumuzda süper hakkın yavru
İstediğin kadar havalan:) kime zeynosuma mı yaptın alışveriş ?
Uff cagan da aksam üstü bı coştu ne oluyor bu ara bu cocuğa ya fitil attım bamamıştım demedi zorla unuttum şimdi umarım uyandığında hersey normale donmuş olur ( hiç umudum yok ama) kocada sporda bizde annemlerle ferihayi izliyoruz bizdede böyle ,.

sağol ecrincim neyseki atlattık en sevindiğimde o zaten 6 ay rahat rahat geçicek inşllah..

aman hem zeynoya hem kendime 14 liraya kot aldım ya 19 liraya tayt bide bluz aldım indirim vardı ablam sağololsun oda kızıma aldı..tabi zayıflamayınca mecbur siyah klasik bişey aldım üst olarak
inşallah sakin kalkar yavru ohh sizde spor falan ne güzel gidiyo ben nezaman bi merkeze yazılsam 1 hafta gidrim sonra zor gelir en son zaten techno gım e gitmiştim haznedarda kesin yanlış yazmışımdır evlenmeden önce:))sonra belediyeninkine yazıldım yüzmeye ona gittim oda arkadaşım arabayla kapıdan alıyodu 50 kere sabah arıyodu kalk diye tabi yüzme eğlenceli oluyodu daha..

bizde zeyneple bubasıı uyuyo karşımda bende yalan dünyaya bakıyodum..ferihayı bıraktık bizz:)

burcuuu aşınız hayırlı olsun cnm inş huzursuz yapmaz kızımızı
bizde carrefour bauhaus ora gezdik kocişle
kız o ora nasıl biyer öyle içime işledi soğuk iyiki kızla gitmemişiz..neyseki alışverişlerimi güzel yaptım..

denizcim sağol..

canım ne güzel değişiklik olmuş ama iyiki almamışsın ceydayı gezemezdiniz zaten biz gezemedik ..neler aldınn bakalımm:)))

Hayırlı olsun canm iyi günlerde giyin ay benimde taytim eskidi bir ara haznedarda aradım bulamadım bu arada cagan pasa dan ayrı bı yere gidemiyorum öle kaldı
Yavruma fitil yaradı yatıyor sabah 5 dekalkar artık sayesinde eve de geçemedim yine canm bende bir ara yüzmeye gittim ama hiç spor yapmadım hayatımda kocis 2 senedir gidiyor haftada 2 kere gidiyor en fazla asıl benim ihtiyacım var ama maalesef sorumlum iste ama az havalar düzelsin 2. 3 ayda olsa gidicem bu göbekle yaza giremem hele tatile hiç gideme

Hatırlıyorum adını ama neredeki tam çıkaramadım
Ya o dizi superde burda cogunluga uymak zorundayim o yüzden ferihayi devam :)

bahuaus ta değişim yapacağımız şeyler vardı onları değiştik
carrefourda güzel yemeğimizi yedik ve marketine girdim bu arada mamalar 2 ve 3 lerde 1200gr 44.90 habriniz olsun 2 paket aldım ve ceydaya bi sürü mamalar önlük emzik yoğurt ve bi iki değişik meyve püresi ile eve alışveriş yaptım
sonra kendime çanta lcw talan edildi mavi de kot beğenildi beden bulunamadı poloda kazak buldum beğendiğim rengin bedeninde hata vardı derken ora ya gittik
oradada kuyumcuya girdik zincirim kopmuştu lcw de deneme yaparken oradan zincir aldım kızıma pançodan patik tazz dan oyuncak derken otoparkta kaybolduktan sonra kızımı çok özledim ve kızıma koştum
kızımda sağolsun mıkını çıkarmadan hep oturmuş çok mutlu oldum

lcw bak istersen kalın aldım ben malu kış donmasın biyerlerimm:))19 liraydı çeşitte vardı.
aman sorma bu sene tatile gitmiycem anasını satıyım şimdi o ruslar hollandalılar taş gibi etrafta dolaşırken ben göbekli saelülitli oldum bide gitmiycem zayıflamzsam ya da tenha bi yer bulurum gitmek içinoffff...............

mecbur çoğunluk ne seyrediyosa sende seyretcen el mahkumm

nasıl oldun ..çağan neyaptı kalktımıççbide ben yazıyorum yoksunuz ben çıkıyorum siz giriyosunuz

ay ne güzel denizcim dışarı çıkmak dimi ee kızda huysuzlanmamış arada kaçarsınız aslında onlarla gitmek daha zevkli:))
şansa bak zaten hep öyle olur bişeyi çok beğenirsin bedeni kalmaz rengi kalmaz aldıklarında güzel günlerde kullan ...ebebekte 1200 gr 44 liraydı mamamnın almadık sonra hayıflandık nr almadık diye(

kız o otopark mevzuus bizide yiyo bitiriyo en son şafak fotosunu çekiyodu yerinn:)))bide biz carfeurda 3 sene önce babamın arabasını çaldılar otoparkından hemde..ara ara nereye park edildi orayı burayamıı allahtan sigortalıydıda parasını aldık 2 sene sonra aradılar ümranyede bulmuşlar tabi biz çoktan yenisini almıştık))
bende dedim bayrampaşadaydık şafak gaziosmanpaşa ne tarafta kaldı şimdi diyo arakadaşın var diyemi hee dedimm:))inşllh buluşuruz forumda hepberaber..

ay o oraya gidlmez zaten yazın süper güzel olurda hatta ozamanda çok sıcak diye istemeyiz klimalı olsun isteriz..siz yine gezmişsiniz.

vee sevgili bulaşık makinam bana 9 yıl hediyesi olarak yıkanmamış tabaklar bardaklar sırılsıklam çatallar bıçaklar verdii:)))makinamda bozulduuvalla oturup ağlıycam elimde olsa alıp atıcam insan makinaya kızarmı tekmelemek geliyo içimden..(((birazdan gidip mecbur bakıcam şafakla konuştuk tamam git al uygunundan dedi yok dedim olmaz altın varaklı tabaklarım için uygun programlı olanından alıcamm:)))demekki bu makinalrın ömrü 10 yıl

Bakiyim çıkarsam ama ben kalın giyemiyorum sorumluyumdur biraz:) ya sorma ay gecen sene karnım burnumda diye gidemedik yok bu sene ölüm kalım hastalık dısında kimse tutamaz beni hatta bugün gidip bir Tur'dan akıl alıcazzz
Cagan tabi sabah 8 de kalktı yine Allah'tan babama satıp yattım 10 a kadar :) bende daha iyiyi
Ay evet buluşaniyoruz
Ee sizden ne var ne yok

ay hadi bakalım benim kuzenim jolly genel müdürü bize güzel indirimler yapıyo ama bi iki kere arkadaşlarım için söyledim yapmadı hatta arkadaşlar pahalı dedi ben evlenmeden önce annem sevim teyzamle bedavadan tatil yapıyodum :))oyy bi görsen o tatil köyü senin bu tatil köyü benim forsumuzda vardı:))en son bodruma gittik arkadaşlarla belizia gittik onlardan tam para aldı bizimki bedavaya geldi):))çok adiyiz söyleme onlara dedi söylemedikk:))kötüyüz sanırımm ama yolu +harcananları biz çektikk:)bakalım bu sene bu halde nası olucak..bide şafak marmariste yaşıyodu evlenmeden önce 10 sene kadar herkes tanıdık ama ben pek sevmedim marmarisi göz alerjisi olmuştum orda :))
ne tarafı düşünüyosunuz canımm.

nerdesinizzbiz bugün evdeyiz malesef çıkıcaktık bi çıkamadık zeynep sonanda kustu allahtan koridora halıda yok orda :))ama mama sandalyemiz üstümüz battı şimdi makinaya atıcam minderini bişey olmaz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…