kızlar geldim biara telden girmeye çalıştım olmadı face girdimde:))
neyse sabah gittik ablamda geldi öğlen tatilşine rastladık ee dururmuyum lcw ve abuk subuk alışveriş:)))tesadüf teyzemde ordaydı:)))
önce 9700 olmuşuz boyumuz 72 cm:))hemşireler beni tebrik ettiler süper performans dediler tabi bendeki havalar :)))ve aşı vakti tüm sağlık ocağı ve avm inledi sanırım:))çok ağladı yavrum şükür şuana kadar maşallah atlattık..ordan kuzene gittik lak lak derken akşam oldu evdeyim şimdi..şimdi makarna yptım yemekten sonra gene gelicem anacımöpüyorumm
Canm hadi gözünüz Aydın atlatınız 1 yasına kadar rahatsız artık .
Oo Maasallah kuzuma tosun cuk 400 gr gr midini bizi boyumuzda süper hakkın yavru
İstediğin kadar havalan:) kime zeynosuma mı yaptın alışveriş ?
Uff cagan da aksam üstü bı coştu ne oluyor bu ara bu cocuğa ya fitil attım bamamıştım demedi zorla unuttum şimdi umarım uyandığında hersey normale donmuş olur ( hiç umudum yok ama) kocada sporda bizde annemlerle ferihayi izliyoruz bizdede böyle ,.
burcuuu aşınız hayırlı olsun cnm inş huzursuz yapmaz kızımızı
bizde carrefour bauhaus ora gezdik kocişle
kız o ora nasıl biyer öyle içime işledi soğuk iyiki kızla gitmemişiz..neyseki alışverişlerimi güzel yaptım..
sağol ecrincim neyseki atlattık en sevindiğimde o zaten 6 ay rahat rahat geçicek inşllah..
aman hem zeynoya hem kendime 14 liraya kot aldım ya 19 liraya tayt bide bluz aldım indirim vardı ablam sağololsun oda kızıma aldı..tabi zayıflamayınca mecbur siyah klasik bişey aldım üst olarak
inşallah sakin kalkar yavru ohh sizde spor falan ne güzel gidiyo ben nezaman bi merkeze yazılsam 1 hafta gidrim sonra zor gelir en son zaten techno gım e gitmiştim haznedarda kesin yanlış yazmışımdır evlenmeden önce:))sonra belediyeninkine yazıldım yüzmeye ona gittim oda arkadaşım arabayla kapıdan alıyodu 50 kere sabah arıyodu kalk diye tabi yüzme eğlenceli oluyodu daha..
bizde zeyneple bubasıı uyuyo karşımda bende yalan dünyaya bakıyodum..ferihayı bıraktık bizz:)
Hayırlı olsun canm iyi günlerde giyin ay benimde taytim eskidi bir ara haznedarda aradım bulamadım bu arada cagan pasa dan ayrı bı yere gidemiyorumöle kaldı
Yavruma fitil yaradı yatıyor sabah 5 dekalkar artıksayesinde eve de geçemedim yine canm bende bir ara yüzmeye gittim ama hiç spor yapmadım hayatımda kocis 2 senedir gidiyor haftada 2 kere gidiyor en fazla asıl benim ihtiyacım var ama maalesef sorumlum iste ama az havalar düzelsin 2. 3 ayda olsa gidicem bu göbekle yaza giremem hele tatile hiç gideme
Hatırlıyorum adını ama neredeki tam çıkaramadım
Ya o dizi superde burda cogunluga uymak zorundayim o yüzden ferihayi devam :)
bahuaus ta değişim yapacağımız şeyler vardı onları değiştik
carrefourda güzel yemeğimizi yedik ve marketine girdim bu arada mamalar 2 ve 3 lerde 1200gr 44.90 habriniz olsun 2 paket aldım ve ceydaya bi sürü mamalar önlük emzik yoğurt ve bi iki değişik meyve püresi ile eve alışveriş yaptım
sonra kendime çanta lcw talan edildi mavi de kot beğenildi beden bulunamadı poloda kazak buldum beğendiğim rengin bedeninde hata vardı derken ora ya gittik
oradada kuyumcuya girdik zincirim kopmuştu lcw de deneme yaparken oradan zincir aldım kızıma pançodan patik tazz dan oyuncak derken otoparkta kaybolduktan sonra kızımı çok özledim ve kızıma koştum
kızımda sağolsun mıkını çıkarmadan hep oturmuş çok mutlu oldum
lcw bak istersen kalın aldım ben malu kış donmasın biyerlerimm:))19 liraydı çeşitte vardı.
aman sorma bu sene tatile gitmiycem anasını satıyım şimdi o ruslar hollandalılar taş gibi etrafta dolaşırken ben göbekli saelülitli oldum bide gitmiycem zayıflamzsam ya da tenha bi yer bulurum gitmek içinoffff...............
mecbur çoğunluk ne seyrediyosa sende seyretcen el mahkumm
nasıl oldun ..çağan neyaptı kalktımıççbide ben yazıyorum yoksunuz ben çıkıyorum siz giriyosunuz
Bakiyim çıkarsam ama ben kalın giyemiyorum sorumluyumdur biraz:) ya sorma ay gecen sene karnım burnumda diye gidemedik yok bu sene ölüm kalım hastalık dısında kimse tutamaz beni hatta bugün gidip bir Tur'dan akıl alıcazzz
Cagan tabi sabah 8 de kalktı yine Allah'tan babama satıp yattım 10 a kadar :) bende daha iyiyi
Ay evet buluşaniyoruz
Ee sizden ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?