2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Canım, Çapa Tıpta işlemler zor oluyormu? Ben çalışıyorum, sık sık gidip gelmek gerekiyormu? aslında en iyisi universite hastanesi. Orayamı gitsem acaba?

canım sana vajinada kullanılan jel verdiler mi???
ben sabah akşam jel kullanıyorum o yüzden akıntı olup olmadığını da bilmiyorum

bana progestan fitil verildi 3*2 kulanıyorum o zaten iç çamasırı batırıyor yağlımı sulumu ay berabat oluyor kaynatım hepsini..

bu dediğim ayrı..
tahret aldıktan sonra sarımtırak bir akıntım oluyor..

korktum acaba bebişmi düştü diye ama sonra içimde kalan yumoşlarda olabilir belki diye içimi feraklattım.. hemşireyede sormadım..

amaaaa

evdeyim diye etli yaprak sarması yaptım ...oyoy..

desin embiryolarda annelerine tutunsunlar diye kendime torpil geçiyorum..

iki gündür sağ tarafımda ööle bir batma var ki anlatamam önceden çektirme filan oluyodu ama bu farklı bişey yaaa resmen bıçak saplayıp çıkarıyolar 2 saniye filan sürüyo :18:
bi de ben bugün okula makyaj yapmadan gittim arkadaşlar kirpiklerime baktılar üstüste binince mi ne hamile oluomuşsun benimkine baktılar %80 dediler:))))
nelere kaldık neyse kendimde inceledim ööledi eşime kaynıma baktım onlarda karışıklık yok hiç
eğer tutarsa anlayırım size de nasıl olduğunu

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için çok sağol Ne zaman yaptırdın bide nasıl başladı işlemlerin ? Malum özellerde fiyatlar yüksek madem ssklıyım neden yararlanmayım diyorum bende .. Rapor almanın baya uzun sürdüğünden bahsettiler bide 3 yıl diğer yöntemlerde başarısız olmak gerekiyormuş sanırım . Ben 4 yıllık evliyim 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor sorun eşimde çıktı harekeketli sprem sayımız azdı şimdi totaldeki sayı da düştü bu durumda yine de bekletirlermi ? çok soru sordum kusura bakma bu ayın 20 sinde regli olmam gerek hemen başlamak istiyorum bende cevaplarsan çok sevinirim.

Seninde inşallah 2.denemende tutar hayırlısıyla kucağına alırısın bebeğini

valla bende sadece şırı duygusallık var oda bence eşimden ayrı olduğum içindir...

selam canım benim önceki msj okuduysan tüp bebekle olan bi kızım var. onda bende aynı seyi yasamıştım bende de akıntı oluyordu birde cok sık tuvalete çıkıyordum ha bide annem diyodiki yüzüm sararmış[ öyle olunca hamile derlermiş eskiler]. sonunda hamile olduğumu ögrenmiştim allaha şükür. inşallah senin akıntı sebebinde hamile olmandır hadi hayırlısı bakalım. Bu arada afiyet olsun ağzımızı sulandırdın valla.

çok tatlısın çok yaşa emi :)))))

ama kötü haber.. benim eşiminde benimde her uyandığımız da kırış buruş üst üste biniktir.. kirpiklerimiz uzun ya ..

ama umarım hepimiz %80 hamileyizdir

:))

gel beraber olsun...

varya evedeyim diye nel denemeler yaptım bide sürekli embiyocuğumla konuşuyorum ne yapalım falan filan diye yanlız
ben ona çoooooooooooooook alıştım inşallah inşallah oda bu kadar şımartılmayı onunla sohbetimi sevmiştir de
kalır benimle..

:)

dalgacılar sizi kirpik testi tutarsa sırayla anltacam sizeee giriş ücretliiiiii

tatlım benim iyi olmak zorundayım...
zorundayız..

sen nasılsın canımm.. sakin ol lütfen..

ama heycanlıyım şimcik ne olacak diye... hata hasas gebelik testi bilem alacaktım 14 tl ye internetten

sonra dr. geldi aklıma almadım..

aslında 4. gün hiçbirşey hissetmiyorum..

sancım da yok bugun..
bel ağrımda
çok gazım var...bum bum.. rezill durumlar.. iyiki evdeyim..

çok uykum vardı geçti... birazdan yine gelir..

bide çarpıntım.. var ...tansiyonum ayağı kalktığımda düşüyor ama sürekli yatanlarda olur zaten..

iç çamaşırımı değiştirmekten bıktım.. akıntım var..

bu arada göğüslerimin böyle tonton olması çok hoş.. silikon mu yaptırsam gelecekte hahahaha:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
kontes cıgım bugun 4 gun se eger transfer sonrası yarın bır devlet hastanesınde beta hcg baktır muhtemelen 50 falan cıkacaktır sonra ptesı baktır eger 200 cıkarsa gebelıgın ılerlıyordu ben transferden 3 gun sonra baktırıp cıkmıs tı

naptın canım ya arkadaşlar 12.gün test yapıyolar 100 -200 arası çıkıyor

yok yok yapmıycam dr dediki sakın.. yapmayacağım asılamada yapmıştım öyle acemilik sonu hustan oldu

kanında horman var idrarında hormon..yapma ya gereksiz üzülür yada gereksiz sevinirsin...

stress yapma unut gitsin farz etti doğal gebelik ve senin habeirn yok...ama fazla da unutma dedi de işte ben unutamadım..

Son düzenleyen: Moderatör:

canım bende kullanıyorum onu içinde fıstık yağı varmış belli zaten çamaşırıma da yağlı yağlı geliyor.3 kutu verdiler bana yani 1 ay kullanmam gerek.benim daha transferimde olmadı pazar günü kısmetse.biz vazifemizi yapalımda takdir Allahın ezanda okunuyo.ezanların yüzü suyu hürmetine tüm arkadaşlarıma inşallah..

Slm kizlar.... bBenimde 5 eylulde yumurtalarim toplandi.12 tane yumurta alindi bunlardan iki tanesi kalitesizmis diger 10 tanei iyi kalitedeymis 3 tane dollenmis bir tanesi iyi degilmis diger iki tanesinin 7 eylulde transferi yapildi bugun transfer gunu dahil 3.gunum cok heyecanliyim bende heres gibi.Bu arada birsey sormak istiyorum size 13 eylulde dr.kan vermek icin cagirdi sizce neden olabilir test gunum 20 si ayin 13 u 7. gumum oluyor ben bir anlama veremedim basina gelen varmi acaba hic? Heese bol sanslar....

Kizlarrrr niye kimse birsey yazmamis..huuuuu bende burdayimmm

Slm kizlar.... Benimde 5 eylulde yumurtalarim toplandi.12 tane yumurta alindi bunlardan iki tanesi kalitesizmis diger 10 tanei iyi kalitedeymis 3 tane dollenmis bir tanesi iyi degilmis diger iki tanesinin 7 eylulde transferi yapildi bugun transfer gunu dahil 3.gunum cok heyecanliyim bende heres gibi.Bu arada birsey sormak istiyorum size 13 eylulde dr.kan vermek icin cagirdi sizce neden olabilir test gunum 20 si ayin 13 u 7. gumum oluyor ben bir anlama veremedim basina gelen varmi acaba hic? Heese bol sanslar....

Kizlarrrr niye kimse birsey yazmamis..huuuuu bende burdayimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…