2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayşeyıldız

armıza hoş geldin cnm. istersen bilgilerini bizimle paylaşta maybebaby arkadaşımız senide listemize eklesin.

sorununuz
kaçıncı deneme
merkez

yas 29
10 yillk evliyim
esimin spermlerinin kalitesiz ve az olmosi
2.deneme(Birincide tutmustu)
Almanyada bir klinikte yaptiriyorum,,,
Transfer tarihim 7 Eylul
Test tarihim 20 eylul:92::92::92::92:

Merhabalar;
Bizim tarihlerimiz cok yakin.
Benin transferim 11 agustosta gerceklesti, 26 temmuz SAT.
22 agustosta 11. Gun bhcg sonucum 340 cikmisti, drum baska teste ihtiyac duymadi.

5 eyluldeki ilk ultrason randevusunda keseyi ve bebegimizi gorebildik cok sukur. Kalp atislarini da
dinledik

sat e gore hesaplaniyor. Benim 26 temmuz oldugu icin bugun itibariyle
6 hafta + 4 gunluk.

Sizin sat 25 temmuz olduguna gore sizin bebis de hayirlisiyla
6 hafta + 5 gunluk olmali.

Allah kucaginiza almayi nasibetsin, hersey gonlunuzce olsun.
Sevgiler...

Canım, Çapa Tıpta işlemler zor oluyormu? Ben çalışıyorum, sık sık gidip gelmek gerekiyormu? aslında en iyisi universite hastanesi. Orayamı gitsem acaba?
ilk kez giderken 1 hafta önce telefonla randevu alınıyor ondan sonra yönlendiriyorlar kan testi falan alınıyor ordan söylüyorlar zaten ne yapman gerektiğini. işlemler uzun sürmüyor aslında, rapor almak biraz zaman aldı bir kaç ay sürdü. genetik testini 20 günde verdiler. rapor işini belgeleri verince aynı gün hallettiler, raporu alır almaz istediğiniz zaman yapalım dediler biz hemen dedik ve ilk adetimde başladık. ben memnun kaldım. bende çalışıyorum canım çok uğraşmadım tavsiye ederim.
1 ağustos ta adetimle birlikte tedavim başladı canım rapor bir kaç ay sürdü birazda benden kaynakladı hsg falan yaptırmam gerekti sağ tarafta tıkanıklık varmış benim bi de genetik testi 20 gün sonra alındı. benim eşiminde sperm sayısı azdı. aksine bekletmeyip hemen sonuçlandırmak istiyorlar özellikle yaş ileriyse (ben 37 yaşındayım bu arada). bizim ilk tedaviydi daha önce başka yöntem falan denemedik öyle bişey çıkmadı karşımıza. sana tavsiyem hemen randevu alıp görüş. herkesin tedavisi farklı oluyor sonuçta, yönlendireceklerdir. en azından orda tedavini yaptırmasan bile muayene olup fikir alabilirsin. doktorlar hemşireler gerçekten ilgililer.
inşallah hepimiz bebek sahibi oluruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canim durumumu degistirmemissin....
bileyim sanirim bide kayiplarmizda yeteri kadar teselli edemiyoruzgaliba...

fatmacıım durumun ne oldu ki, en son pozitifti??? bir de son cümlende ne demek istedin, anlayamadım da?

benide eklermisiniz gerçi başlamadım henüz ama yarın gidicem ne gerekiyor
erkek infertilitesi
başkent üniversitesi tüp bebek merkezi(gidicem)
ilk deneme
10 yıllık evliyim
yeterli mi???

canım tedavin hayırlı olumlu olsun inş. Verdiğin bilgiler yeterli, bundan sonraki her türlü gelişmelerini de paylaş olur mu?

canım tedavin sonuçlanmış ne güzel pozitif sonuç almışsın.Allah tamamına erdirsin sağ salim inş.
Listemize tedavi görecek ya da görmekte olanları yazıyoruz. Ama dilersen ekleyim yine de

maybe canım uzun zamandır dikkatimi çekiyor benim durumum karşısında neden hiç işaret yok, tepkisiz miyiz yani:))))))

hiç ööle olur mu yhaa canım benim, gerçekten hiç farketmemişim, uyarman ii oldu, düzeltiyorum hemen

Tedavin hayırlı olsun canım, dilerim sana bebeğinle kavuşmana vesile olacak en ii tedavi merkezi ve en ii doktoru bulursunuz... Tedavi sürecini paylaşmanı bekliyoruz... Allah yardımıcnız olsun...

Bilgilerim eksik kalmış maybebaybe Baskent univ. Hastanesi yas 32 ...17 si test tarihim

Ekledim bilgilerini canım, güzel haberlerini bekliyoruusss

Canım baya bi gelmedin topiğimize, transferin olmuş, hayırlısı olsun. Güzel sonucunu heyecanla bekliyoruuzz

canım ya benim senden bi ricam var hastane bilgimi değiştirebilirmisin doktoruma ve hastanesine haksızlık yapmak istemiyorum antalya gelecek tüp bebek merkezi şimdiden teşekkürler

tamamdır canım düzelttim. senin de sonucunu heyecanla bekliyorus, hemen bildir ,ok?

Elvancım çok geçmiş olsun misafirler için, o misafirler beni de çok yordular tatilde, işe başlasam da dinlensem diodum resmen, ve şu an ohhh işe başladıım ama dinleniom gerçekten.Ailecek çok misafirperveriz ama ev hanımlığı bana göre değil.

Allah yardımcınız olsun canım, inş size yetecek kadar embrionuz oluşur Allah ın izniyle, gönlünü ferah tut, gelişmelerini de paylaşmayı unutma olur mu?
Hacercim bir de yaş kaçtı senin ve kaçıncı denemeniz tüp bebişi?

Transferin sorunsuz geçer inş. Hayırlısıyla olumlu sonuç almanı dilerim. Transferden sonra bhcg tarihini de bildir,ok?

yas 29
10 yillk evliyim
esimin spermlerinin kalitesiz ve az olmosi
2.deneme(Birincide tutmustu)
Almanyada bir klinikte yaptiriyorum,,,
Transfer tarihim 7 Eylul
Test tarihim 20 eylul:92::92::92::92:

transferin hayırlı olsun canım , ekledim listemize...

slm hanımlar,bizde de azospermi sorunu var,,bu ay tedaviye başlıycaz inş..nereye gidicez bilmiyorum..başkent üniversitesi nde hulusi bey e giden varmı?başarıları nasıl,,lütfen cevap..

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobi:Negatif

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : baharb GÜN SAYIYORUZ

12 Eylül Pazartesi : Wintersun GÜN SAYIYORUZ

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
slm hanımlar,bizde de azospermi sorunu var,,bu ay tedaviye başlıycaz inş..nereye gidicez bilmiyorum..başkent üniversitesi nde hulusi bey e giden varmı?başarıları nasıl,,lütfen cevap..

Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...

bırkac gundur bakamadım arkadaslr yenı mujdeler var mı bılmıyorum ınsallah hamılelık haberı alanların tumu saglıkla tamamına ersınler..sırada bekleyenlere mujdeler nasıb olsun.
ben tedavıye subata kadar mola versım belkı de hazırana bılemıyorum hayırlısı olsun ınsaallah hakkımızda.Allah tedavıde olanların da yardımcısı olsun hayırlarla tamamlasın...

canım benim tüp bebek merkezini değiştirdiğini yazmışsın ben baktım aynıydı bi hata oldu galiba
12 eylülde umarım ii sonuçlar alırız garslan la birlikte de gelip bi halay mı çekeriz parti mi yaparız o zman karar veririz artık

arı dan korktum eve girmiştide çok korktum..gözüme girecekti ........biraz hızlı hareket edince sırt üstü burkulmalar yaşadım..

hemen içim kendini bıraktı sanki
o andandır kasıklarımda sancılar bitmiyor ...

3 bebek adayımıda kaybettim gaiba...

Son düzenleyen: Moderatör:
kontesss düşmez canım düşmez nasıl bırakıp giderler onlar seniiiiiiii........ sen kafana takma o batmalar bende de var belki de biz burdayız anne korktuk gerildik die mesaj yolluyolar dsanaaaa

inşallah bişey olmamıştır.3 embriyomu transterin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…