ayşeyıldız
armıza hoş geldin cnm. istersen bilgilerini bizimle paylaşta maybebaby arkadaşımız senide listemize eklesin.
sorununuz
kaçıncı deneme
merkez
ayşeyıldız
armıza hoş geldin cnm. istersen bilgilerini bizimle paylaşta maybebaby arkadaşımız senide listemize eklesin.
yas 29
10 yillk evliyim
esimin spermlerinin kalitesiz ve az olmosi
2.deneme(Birincide tutmustu)
Almanyada bir klinikte yaptiriyorum,,,
Transfer tarihim 7 Eylul
Test tarihim 20 eylul:92::92::92::92:
ayşeyıldız
yas 29
10 yillk evliyim
Transfer tarihim 7 Eylul
umarım bebeğin tutunmaya başlamıştır.. öncelikle şunu söyliyim yumurta olması için verilen ilaçlarda yumurta oluşuyor çok sayıda yeerli büyüklükte olanları topluyorlar,geç gelişen küçük olanlar içerde kalıyor çünkü benim daha geçen hafta pozitif netice almama ramen içerde 3 yumurta vardı yani onlar kendi kendine büyyüp sonra eriyormuş,haliyle içerde yumurtlama ve yumurt olduğu için akıntı oluyor,geçenlerde benim kasıklarında ağrı vardı doktorum dediki içerde yumurtalardan dolayı yani çatlama falan yapıyordur dedi... yani anlıcann normall daha devam eder,ağrın olursa bile endişelenme bence.....
bu arada benım bı sorum olucak bende 21.ağustosta 10.günde hafif lekenme oldu hemen doktora gittim kan tahlilş falan pozitifsonra 2 gun sonra falan derken katlanmış çok şükür ... daha önce 2 tane düşüğüm oldu kalp atımları olmadı, şimdi o yüzden hamile moduna giremedim, arkadaşlar aynı zamanda tahlil yaptırdığımız arkdaşlar var listede, siz şuan kaç haftalık hamilesiniz ben bu tüp bebekte hamilelik hesaplayı çözemedim bi türlü, benım transver 12 ağustostu,son reng 25 temmuz... yarın doktora gidicem keseyi görmeye inşallah herşey yolundadır... bu arada benim hala karnım ağrıyor
ilk kez giderken 1 hafta önce telefonla randevu alınıyor ondan sonra yönlendiriyorlar kan testi falan alınıyor ordan söylüyorlar zaten ne yapman gerektiğini. işlemler uzun sürmüyor aslında, rapor almak biraz zaman aldı bir kaç ay sürdü. genetik testini 20 günde verdiler. rapor işini belgeleri verince aynı gün hallettiler, raporu alır almaz istediğiniz zaman yapalım dediler biz hemen dedik ve ilk adetimde başladık. ben memnun kaldım. bende çalışıyorum canım çok uğraşmadım tavsiye ederim.Canım, Çapa Tıpta işlemler zor oluyormu? Ben çalışıyorum, sık sık gidip gelmek gerekiyormu? aslında en iyisi universite hastanesi. Orayamı gitsem acaba?
1 ağustos ta adetimle birlikte tedavim başladı canım rapor bir kaç ay sürdü birazda benden kaynakladı hsg falan yaptırmam gerekti sağ tarafta tıkanıklık varmış benim bi de genetik testi 20 gün sonra alındı. benim eşiminde sperm sayısı azdı. aksine bekletmeyip hemen sonuçlandırmak istiyorlar özellikle yaş ileriyse (ben 37 yaşındayım bu arada). bizim ilk tedaviydi daha önce başka yöntem falan denemedik öyle bişey çıkmadı karşımıza. sana tavsiyem hemen randevu alıp görüş. herkesin tedavisi farklı oluyor sonuçta, yönlendireceklerdir. en azından orda tedavini yaptırmasan bile muayene olup fikir alabilirsin. doktorlar hemşireler gerçekten ilgililer.Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için çok sağolNe zaman yaptırdın bide nasıl başladı işlemlerin ? Malum özellerde fiyatlar yüksek madem ssklıyım neden yararlanmayım diyorum bende .. Rapor almanın baya uzun sürdüğünden bahsettiler bide 3 yıl diğer yöntemlerde başarısız olmak gerekiyormuş sanırım . Ben 4 yıllık evliyim 1,5 yıldır uğraşıyoruz ama olmuyor sorun eşimde çıktı harekeketli sprem sayımız azdı şimdi totaldeki sayı da düştü bu durumda yine de bekletirlermi ? çok soru sordum kusura bakma bu ayın 20 sinde regli olmam gerek hemen başlamak istiyorum bende cevaplarsan çok sevinirim.
Seninde inşallah 2.denemende tutar hayırlısıyla kucağına alırısın bebeğini
canim durumumu degistirmemissin....
bileyim sanirim bide kayiplarmizda yeteri kadar teselli edemiyoruzgaliba...
benide eklermisiniz gerçi başlamadım henüz ama yarın gidicem ne gerekiyor
erkek infertilitesi
başkent üniversitesi tüp bebek merkezi(gidicem)
ilk deneme
10 yıllık evliyim
yeterli mi???
günaydın benide yazarmısınız listeye 12 ağustos ta acıbadem maslakta yaptırdım tüpbebeği,10.gün kanamayla uyanın ca betahcg yaptırdım 156 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 300leri bulmuştu şuan daha bebeğimle tanışmadık keseyi görmedik Allahıma çlok şükür ilk denemem de olumlu netice aldım ama benımde geçmişte 2 düşüğüm var o yüzden hamile moduna giremedim... yarın doktora gidecez inşallah keseyi sonraki aşamalarda da kalp atışlarını duyarız...
maybe canım uzun zamandır dikkatimi çekiyor benim durumum karşısında neden hiç işaret yok, tepkisiz miyiz yani:))))))
arkadaşım benı de eklermısın.bende yeni katıldım aranıza...merkezde kararsızım suanda.daha önce 2 aşılamam oldu jımer hst.ve art de.malesef negatif ti sonuç.zaten jımerde gülin okan dan şıkayetçiyim.0 ileri hareket ile aşılama yapmış ve tutmadı kı tutmaması normal bı durum sonuç olumsuz olunca yanına gıttık bıze 2. yı yapıcaz şimdi yukarda doğumum var diyerek acelece kaçtı yanımızdan.o kadına hakkımı helal etmıyorum.
Evlilik Süresi: 4
İnfertilite sebebi : sperm ileri hareket azlığı/yumurtlama
Tedavi merkezi: bursa tüp bebek yada art
Kaçıncı deneme: 1.deneme
Şuanki durum :merkez araştırılıyor
Bilgilerim eksik kalmış maybebaybe Baskent univ. Hastanesi yas 32 ...17 si test tarihim
merhaba, ben de bu listeye eklenmiştim. Ama liste en son nerde kalmış bulamadım. Benim transfer tarihim de 01,09,11. 9. Günüm bugün. Neler yaptınız transferden sonra
ben daha dısarı hiç çıkmadım. Evdeydim hep ama ayaktayım. Pek yattığım söylenemez.
canım ya benim senden bi ricam var hastane bilgimi değiştirebilirmisin doktoruma ve hastanesine haksızlık yapmak istemiyorum antalya gelecek tüp bebek merkezi şimdiden teşekkürler
ayyyyy kızlar
öldüm bittim yawwww ama çok şükür sonunda gitti misafirler. bütün komşular toplanmış bana geldiler ev görmeye hayırlı olsun demeye, sağolsunlar ama öldüm valla bide çok yaramaz 4 çocuk vardı. iyi oldu ama transferden önce çıkardım aradan onlarıda. gerçi daha hbr gönderen başkalarıda var ama inşallah onlarda biran önce gelirde transferden sonra rahat rahat dinlenirim bende.
gelenlerin hepside bol bol dua etti bana allah sana bide hayırlı bi evlat versin diye. bende dışımdan hayırlısı diyip tebessüm ederken, içimdende kocaman kocamann aaaammmmiiiinnnnn aaaaaaaaammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn allahım inşallah yarabbim dedim dedim
Allah yardımcınız olsun canım, inş size yetecek kadar embrionuz oluşur Allah ın izniyle, gönlünü ferah tut, gelişmelerini de paylaşmayı unutma olur mu?kızlar ıyı aksamlar bı kac gundur gıremıyodum yumurta toplama ıslemım yapıldı dun bugun hastaneden aradılar 13 yumurtam toplandı bunlardan 2 tanesı ıyı gelısmıs 5 tanesını beklıyoruz dedıler 6 tanesıde hıc olusmamısyarın bellı olacak ne zamn tıransfer olacagı bolca benım adımada dua edın kızlar allah yar ve yardımcımız olsun
cnm tedavin hayırlı olsun allah yardımcın olsun benmde sabah yumurtalar toplanıyor salı günü transferm var merak etme şu anda bizim için tek birtane kaliteli yumurta olsun yeter allah yardmcımız olsun sen nerde yaptırıyorsun
yas 29
10 yillk evliyim
Transfer tarihim 7 Eylul
slm hanımlar,bizde de azospermi sorunu var,,bu ay tedaviye başlıycaz inş..nereye gidicez bilmiyorum..başkent üniversitesi nde hulusi bey e giden varmı?başarıları nasıl,,lütfen cevap..
arı dan korktum eve girmiştide çok korktum..gözüme girecekti ........biraz hızlı hareket edince sırt üstü burkulmalar yaşadım..
hemen içim kendini bıraktı sanki
o andandır kasıklarımda sancılar bitmiyor ...
3 bebek adayımıda kaybettim gaiba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?