Slm kizlar.... Benimde 5 eylulde yumurtalarim toplandi.12 tane yumurta alindi bunlardan iki tanesi kalitesizmis diger 10 tanei iyi kalitedeymis 3 tane dollenmis bir tanesi iyi degilmis diger iki tanesinin 7 eylulde transferi yapildi bugun transfer gunu dahil 3.gunum cok heyecanliyim bende heres gibi.Bu arada birsey sormak istiyorum size 13 eylulde dr.kan vermek icin cagirdi sizce neden olabilir test gunum 20 si ayin 13 u 7. gumum oluyor ben bir anlama veremedim basina gelen varmi acaba hic? Heese bol sanslar....
Kizlarrrr niye kimse birsey yazmamis..huuuuu bende burdayimmm
Slm kizlar.... Benimde 5 eylulde yumurtalarim toplandi.12 tane yumurta alindi bunlardan iki tanesi kalitesizmis diger 10 tanei iyi kalitedeymis 3 tane dollenmis bir tanesi iyi degilmis diger iki tanesinin 7 eylulde transferi yapildi bugun transfer gunu dahil 3.gunum cok heyecanliyim bende heres gibi.Bu arada birsey sormak istiyorum size 13 eylulde dr.kan vermek icin cagirdi sizce neden olabilir test gunum 20 si ayin 13 u 7. gumum oluyor ben bir anlama veremedim basina gelen varmi acaba hic? Heese bol sanslar....
Kizlarrrr niye kimse birsey yazmamis..huuuuu bende burdayimmm
ayyyyy kızlar
öldüm bittim yawwww ama çok şükür sonunda gitti misafirler. bütün komşular toplanmış bana geldiler ev görmeye hayırlı olsun demeye, sağolsunlar ama öldüm valla bide çok yaramaz 4 çocuk vardı. iyi oldu ama transferden önce çıkardım aradan onlarıda. gerçi daha hbr gönderen başkalarıda var ama inşallah onlarda biran önce gelirde transferden sonra rahat rahat dinlenirim bende.
gelenlerin hepside bol bol dua etti bana allah sana bide hayırlı bi evlat versin diye. bende dışımdan hayırlısı diyip tebessüm ederken, içimdende kocaman kocamann aaaammmmiiiinnnnn aaaaaaaaammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn allahım inşallah yarabbim dedim dedim[/
Slm elvancim bende araniza yeni katildim.Hadi sana gecmis olsun misafirler gitmis.Bencede transferden önce gelsin butun misafirlerin transferden sonra dinlenebildigin kadar dinlen yani strese girmezsin en azindan.
transferin hayırlı olsun cnm. benim ilk transferimde benimle birlikte transferi olan bir arkadaşımıda senin gibi 7. günü çağırmışlardı transfer sırasında e2si biraz yüksekmiş onu konturol etmek amacıyla kan vermişti. belki seninde hormonlarında öyle bir sorun varsa tedbir amaçlı olabilir.
biz ikimizde pozitif sonuç almıştık ama benimkisi dış gebelikle sonuçlandı arkadaşımda şu anda 6. ayında. umarım sende pozitifi görürsün.
transferin hayırlı olsun cnm. benim ilk transferimde benimle birlikte transferi olan bir arkadaşımıda senin gibi 7. günü çağırmışlardı transfer sırasında e2si biraz yüksekmiş onu konturol etmek amacıyla kan vermişti. belki seninde hormonlarında öyle bir sorun varsa tedbir amaçlı olabilir.
biz ikimizde pozitif sonuç almıştık ama benimkisi dış gebelikle sonuçlandı arkadaşımda şu anda 6. ayında. umarım sende pozitifi görürsün.
canım hayırlı olsun ...çok durma bari bilg. başında ...
benımde doktorum iğneye ve coaaspine başladı pıhtılaşma varmış ama geçmişteki olumsuzluklardan dolayı korkuyorum yine deya canım ..
geçmişte düşüğün varsa hemen genetik tahlili yaptır git başka hastanede yada doktorda 15 günde çıkıyor..
benim doktor her hastasına yapıyor hemen..
bende genetik problem çıktı.. pıthılaşma diye bişey..
pıtjılaşma 2 şeye neden oluyormuş..
sebesiz düşüğe yada embiryonun tutunmamaması..
iğneye başladık..
gebelik olursa gebelik boyuncada kullanacağım..
benımde doktorum iğneye ve coaaspine başladı pıhtılaşma varmış ama geçmişteki olumsuzluklardan dolayı korkuyorum yine deAllahım dualarımızı kabul etsin
selam kızlar
ben de şuan tedavideyim..
ama kan pıhtılaşması testi yapılmadı bana nerede yaptırıcammmm kiiiii?
doktorunla muhakkak görüş böle bişey olmasa bile test yapılmamış olsa bile başlansın bence iğneye benim arkadaşıma birincisni öle kaybettii 7 aylıkdoğum yaptı ikincisine tahlil falan yapmadan başladılar şimdi 1.5 yaşında fakat benim bildiğim artık çok gündemde olduğu için herkes özellikle tüp bebek yapılan kişilere kesinlikle kullnaılıyor ama sen bilirsin bence doktorunla görüş
kontes selam kontese katılıyorum iğne kan sıvılaştırıcı benim doktorumdaa dedi başlııyoruz diye genetik tahlil yapmasa bile zaten yapıyorda mutlaka iğneni vurun benim arkadaşım normal gebelik 7 aylık doğum yaptı ve bebeği kaybettik 1 ay yaşadı anladıkki bu iğneden kullanmadığı için olmuş ve 2 doğum süüresince de kullandı bu çok önemliiiii
kızlar ıyı aksamlar bı kac gundur gıremıyodum yumurta toplama ıslemım yapıldı dun bugun hastaneden aradılar 13 yumurtam toplandı bunlardan 2 tanesı ıyı gelısmıs 5 tanesını beklıyoruz dedıler 6 tanesıde hıc olusmamısyarın bellı olacak ne zamn tıransfer olacagı bolca benım adımada dua edın kızlar allah yar ve yardımcımız olsun
garslan selam nasılsın bu gün az kaldı pazartesi bende doktora muayene için gidicem hadi ikimizde pazartesi iii haberler alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?