2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayyyyy kızlar

öldüm bittim yawwww ama çok şükür sonunda gitti misafirler. bütün komşular toplanmış bana geldiler ev görmeye hayırlı olsun demeye, sağolsunlar ama öldüm valla bide çok yaramaz 4 çocuk vardı. iyi oldu ama transferden önce çıkardım aradan onlarıda. gerçi daha hbr gönderen başkalarıda var ama inşallah onlarda biran önce gelirde transferden sonra rahat rahat dinlenirim bende.

gelenlerin hepside bol bol dua etti bana allah sana bide hayırlı bi evlat versin diye. bende dışımdan hayırlısı diyip tebessüm ederken, içimdende kocaman kocamann aaaammmmiiiinnnnn aaaaaaaaammmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnn allahım inşallah yarabbim dedim dedim

transferin hayırlı olsun cnm. benim ilk transferimde benimle birlikte transferi olan bir arkadaşımıda senin gibi 7. günü çağırmışlardı transfer sırasında e2si biraz yüksekmiş onu konturol etmek amacıyla kan vermişti. belki seninde hormonlarında öyle bir sorun varsa tedbir amaçlı olabilir.
biz ikimizde pozitif sonuç almıştık ama benimkisi dış gebelikle sonuçlandı arkadaşımda şu anda 6. ayında. umarım sende pozitifi görürsün.

canım hayırlı olsun ...çok durma bari bilg. başında ...

Tesekkur ederim canim.Meraktan catladim valla.cunku daha oncekinde böyle bir sey olmamisti.Amaaan birsey olmasinda istedikleri kadar kan veririm ben onlara

Tesekkur ederim canim.Meraktan catladim valla.cunku daha oncekinde böyle bir sey olmamisti.Amaaan birsey olmasinda istedikleri kadar kan veririm ben onlara

ayşeyıldız

armıza hoş geldin cnm. istersen bilgilerini bizimle paylaşta maybebaby arkadaşımız senide listemize eklesin.

sorununuz
kaçıncı deneme
merkez

evet en sonunda doktora gittim. ben bugün sadece araştırma için gitmiştim ama doktor çok iyi geldi iyi anlattı.
bizde eşimle beyendik doktoru hemen başladık muayene için pazartesi gidicem eski sonuçlarımı da götürdüm iii dedi bizinki erkek infertilitesi olduğu için genetik test istedi y kromozomlarına falan bakıcakmış bide benim eşim FMF ondan dolayı yaklaşımı iidi verdik kanları işte 25 inde lucrin başlarız 1 2 si hasta olursun sonra tekrar ilaca dedi 15 ekim de bir sıkıntı olmasssa yaparız dedi plan öle ama bakalım hayırlısı ama ben neden ilaç başladıığını anlamadım pazartesi sorucam çünkü zaten ben 1 ekimde hasta olucam neden ilaç kullanıcaz anlamadım neyse bakalım pazartesi muyene olurken sorucam kontescim akaya gitmedim ya ne bileyim zaten hep orayı dülşünüyordum doktorla da görüşünce takıldım orada hayırlısı bakalım nasip allah herkesin yardımcısı olsun

garslan selam nasılsın bu gün az kaldı pazartesi bende doktora muayene için gidicem hadi ikimizde pazartesi iii haberler alırız inşallah

benımde doktorum iğneye ve coaaspine başladı pıhtılaşma varmış ama geçmişteki olumsuzluklardan dolayı korkuyorum yine de Allahım dualarımızı kabul etsin

benımde doktorum iğneye ve coaaspine başladı pıhtılaşma varmış ama geçmişteki olumsuzluklardan dolayı korkuyorum yine de Allahım dualarımızı kabul etsin

kontes selam kontese katılıyorum iğne kan sıvılaştırıcı benim doktorumdaa dedi başlııyoruz diye genetik tahlil yapmasa bile zaten yapıyorda mutlaka iğneni vurun benim arkadaşım normal gebelik 7 aylık doğum yaptı ve bebeği kaybettik 1 ay yaşadı anladıkki bu iğneden kullanmadığı için olmuş ve 2 doğum süüresince de kullandı bu çok önemliiiii

selam kızlar

ben de şuan tedavideyim..

ama kan pıhtılaşması testi yapılmadı bana nerede yaptırıcammmm kiiiii?

selam kızlar

ben de şuan tedavideyim..

ama kan pıhtılaşması testi yapılmadı bana nerede yaptırıcammmm kiiiii?

doktorunla muhakkak görüş böle bişey olmasa bile test yapılmamış olsa bile başlansın bence iğneye benim arkadaşıma birincisni öle kaybettii 7 aylıkdoğum yaptı ikincisine tahlil falan yapmadan başladılar şimdi 1.5 yaşında fakat benim bildiğim artık çok gündemde olduğu için herkes özellikle tüp bebek yapılan kişilere kesinlikle kullnaılıyor ama sen bilirsin bence doktorunla görüş

evet tatlım bu sıralar çok duyar ldum bu kan pıhtılaşmasını...salı günü dr da randevum var sorıyım bakıyım..ne dicek gerçi 100 mglık coraspin verdi ama ???

evet yapıyorum iğnemi, ama benim göbeğim beze yaptı kol ve bacaktan yapılan iğne de o kadar etkilimi acaba ?

kızlar ıyı aksamlar bı kac gundur gıremıyodum yumurta toplama ıslemım yapıldı dun bugun hastaneden aradılar 13 yumurtam toplandı bunlardan 2 tanesı ıyı gelısmıs 5 tanesını beklıyoruz dedıler 6 tanesıde hıc olusmamıs yarın bellı olacak ne zamn tıransfer olacagı bolca benım adımada dua edın kızlar allah yar ve yardımcımız olsun

cnm tedavin hayırlı olsun allah yardımcın olsun benmde sabah yumurtalar toplanıyor salı günü transferm var merak etme şu anda bizim için tek birtane kaliteli yumurta olsun yeter allah yardmcımız olsun sen nerde yaptırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…