alttan baktılar canım ilaç yan etkisiyle midem barsaklarım rahatsızlık veriyor onun dışında iyiyim çok şükür, nereye yerleşti bilmiyouz, tüplerde olmayabilir doğal yolla hamilelik olmadığı için. beta hcg 1400 lerdeydi göremediler nereye yerleştiğinijakobicim çookk geçmiş olsun...ismini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor bu gebeliğin...benim ilk gebeliğim dış gebelikti,bütün çektiklerim bu yüzden...
yani benim aklım hayalim almıyor sen belli sabit bir yere koyuyorsun embriyoyu kalk başka yere git allahım rabbim beterinden korusun seni hepimizi...
bende tüp bebekte böle risk yoktur diye içim rahattı güya.
peki nasıl göremediler alttan ultrasonla baktılar mı?ağrın sızın yoktur inşallahhh...
evet canım şükür halimize kafaya artık takmak istemiyorum bendeDünyanın sonu deil.Senin ve eşinin canı sağolsun.Allah size bir dert keder vermesin.Yeniden denersin olursa olur napalım.Herşeyin hayırlısı.Bazen kendime nasıl kızıyorum bu kadar kafaya takıp üzüldüğüm için.Beni seven dünya tatlısı bir eşim var.Sarılırım ona ve yaşarım şu üç günlük dünyayı.ya yalnız olsaydık bizi seven bir insana hasret kalsaydık.Öyleleride var cicim.Hayatı yalnız yalnız yaşayan onlar ne yapsın.Olursa olur olmazsa napalım bizim takdirimiz değil.Kendine dikkat et.Herşeyin geçtiği gi,bi bu kötü günlerde geçer gider.Yeniden başlarsın.Çok geçmiş olsun sevgiler
çok saol canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah herşeyCok buyuk gecmis olsun. Umarim en kisa surede sagligina kavusur, bu aci deneyimi geride birakirsin.
Hersey gonlunce olsun,
Sevgiler...
canım antalyada tedavim. çok teşekkürler buradandesteğin yeterçok geçmiş olsun arkadaşım..
ankara da yaşıyorsan yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım bilmeni isterim...
sevgiler tatlım..
Canım,çok geçmiş olsun. Allah şifa ve sabır versin. İnşallah birdahakine herşey gönlünce olur.
Nazlıcım yazıyı bi sitede bulmuştum ve çok beğenmiştim .. ben çok etkilendim sizlerede faydalı olur diye düşünmüştüm ama senden başka ilgi gösteren olmadı peksabolı yazdıklarını okudum harıka seyler kesınlıkle senın dedıklerını uygulayacagım ve basarıcagım.ben hayal kuruyorum ama hep olmazsa dıe bakıyorum ardından tabı kı cok zor dıyorum hayat bana hıc bıseyı kolay vermedıkı cocuguda zorla verıcek dıyorum boyle dıyerek kendımı zora sartlıyorum dımı bunyemde zora gırıyo ve calısmıyor belkı de ama ben artık ıkı ay sonra hamıle olacagımı ve cok rahat bı hamılelık gecırecegımı dusunmeye baslıyorum bu geceden ıtıbaren yazıların takıp edecegım yazarsan cok sevınırım
Merhabalar;
Bizim tarihlerimiz cok yakin.
Benin transferim 11 agustosta gerceklesti, 26 temmuz SAT.
22 agustosta 11. Gun bhcg sonucum 340 cikmisti, drum baska teste ihtiyac duymadi.
5 eyluldeki ilk ultrason randevusunda keseyi ve bebegimizi gorebildik cok sukur. Kalp atislarini da
dinledik
sat e gore hesaplaniyor. Benim 26 temmuz oldugu icin bugun itibariyle
6 hafta + 4 gunluk.
Sizin sat 25 temmuz olduguna gore sizin bebis de hayirlisiyla
6 hafta + 5 gunluk olmali.
Allah kucaginiza almayi nasibetsin, hersey gonlunuzce olsun.
Sevgiler...
Nazlıcım yazıyı bi sitede bulmuştum ve çok beğenmiştim .. ben çok etkilendim sizlerede faydalı olur diye düşünmüştüm ama senden başka ilgi gösteren olmadı pekumarım çok faydasını görürsün
Garslan55,Wintersun,Baharb İnşallah bu gün güzel haberler verin bize. Bizimde haftamız güzel başlasın. Hadiiii bekletmeyin bizi
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
nazlıcım yazıyı bi sitede bulmuştum ve çok beğenmiştim .. Ben çok etkilendim sizlerede faydalı olur diye düşünmüştüm ama senden başka ilgi gösteren olmadı pekumarım çok faydasını görürsün
valla meraktan olecegim,:18::18::18::18::18::18::18::18: Nerde kaldi bu hatunlar..)))
sanki kendi testim gibi merak ediyorum
allahim yuzlerini guldursun (aminnnnnn ) tabi bizlerinde
garslan55,wintersun,baharb inşallah bu gün güzel haberler verin bize. Bizimde haftamız güzel başlasın. Hadiiii bekletmeyin bizi
kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum
valla meraktan olecegim,:18::18::18::18::18::18::18::18: nerde kaldi bu hatunlar..)))
sanki kendi testim gibi merak ediyorum
allahim yuzlerini guldursun (aminnnnnn ) tabi bizlerinde
hepinize günaydın... bugün ilk ultrason kontrolüm var saat 4 tee..ama nasıl geçicek saatler bilmiyoru....ilk defa kalp atışlarını duyucaz allah kısmet ederse vede tek mi çift mi bakalım onu öğrenicez...mevlam hiç birimizi utandırmasın...
aşkböceği allah gönlüne göre versin iki tane koydular sanırım dimi hadi hayırlısı bakalım
hepinize günaydın... bugün ilk ultrason kontrolüm var saat 4 tee..ama nasıl geçicek saatler bilmiyoru....ilk defa kalp atışlarını duyucaz allah kısmet ederse vede tek mi çift mi bakalım onu öğrenicez...mevlam hiç birimizi utandırmasın...
canım merak ettim ben de yazıyı. Tekrar link atar mısın
canlarım çok sağolun valla ne güzel böle destek görmek. Benim kan testim yarın. Inşallah yarın olumlu sonuç yazmak kısmet olur.
kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?