2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

alttan baktılar canım ilaç yan etkisiyle midem barsaklarım rahatsızlık veriyor onun dışında iyiyim çok şükür, nereye yerleşti bilmiyouz, tüplerde olmayabilir doğal yolla hamilelik olmadığı için. beta hcg 1400 lerdeydi göremediler nereye yerleştiğini
evet canım şükür halimize kafaya artık takmak istemiyorum bende
Cok buyuk gecmis olsun. Umarim en kisa surede sagligina kavusur, bu aci deneyimi geride birakirsin.
Hersey gonlunce olsun,
Sevgiler...
çok saol canım hepimizin gönlüne göre olur inşallah herşey
çok geçmiş olsun arkadaşım..

ankara da yaşıyorsan yardımcı olabileceğim bişey varsa elimden geleni yaparım bilmeni isterim...

sevgiler tatlım..
canım antalyada tedavim. çok teşekkürler buradandesteğin yeter
Canım,çok geçmiş olsun. Allah şifa ve sabır versin. İnşallah birdahakine herşey gönlünce olur.

inşallah canım hepimizin gönlünce olur inşallah

Nazlıcım yazıyı bi sitede bulmuştum ve çok beğenmiştim .. ben çok etkilendim sizlerede faydalı olur diye düşünmüştüm ama senden başka ilgi gösteren olmadı pek umarım çok faydasını görürsün

maşşalah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinevet ikimizinki de aynı ama biz kalp ayışlarını duyamadık sizin karından mı baktılar alttan mı,benım diğer gebeliğimde de kalp atımları duyulmadığı için aldırdık bunda da korkuyorum cumartesı kontrole gittim kalp atışı falan yoktu :44:

Son düzenleme:

gunaydin
olurmu ya bende cok begendim,tumunu okudum ve etkilenmedim desem yalan olur
en azindan kendimi iyi hissetmeme yaradi,bunun icinde sana tesekkur ederim canim..
lutfen bizi motive etmeye devam et...
ben kendi adima soyleyim,ben tup bebek carkina bi girdim,tek hayat bundan ibaret oldu
ama bundan sonra boyle yapmiyacagim,neyse sonuc olarak bende pozitif olarak etkilendim
ellerine ve yuregine saglik

valla meraktan olecegim,:18::18::18::18::18::18::18::18: nerde kaldi bu hatunlar..)))
sanki kendi testim gibi merak ediyorum

allahim yuzlerini guldursun (aminnnnnn ) tabi bizlerinde

canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. Allahım en kısa zamanda bir bebek verir de tüm acılarını, üzüntülerini unutturur.

kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum

canım merak ettim ben de yazıyı. Tekrar link atar mısın

valla meraktan olecegim,:18::18::18::18::18::18::18::18: Nerde kaldi bu hatunlar..)))

garslan55,wintersun,baharb inşallah bu gün güzel haberler verin bize. Bizimde haftamız güzel başlasın. Hadiiii bekletmeyin bizi

canlarım çok sağolun valla ne güzel böle destek görmek. Benim kan testim yarın. Inşallah yarın olumlu sonuç yazmak kısmet olur.

hepinize günaydın... bugün ilk ultrason kontrolüm var saat 4 tee..ama nasıl geçicek saatler bilmiyoru....ilk defa kalp atışlarını duyucaz allah kısmet ederse vede tek mi çift mi bakalım onu öğrenicez...mevlam hiç birimizi utandırmasın...

valla meraktan olecegim,:18::18::18::18::18::18::18::18: nerde kaldi bu hatunlar..)))

evet selam herkese bende çok meraklıyım hafi bir an önce gelsinler inşallah iii haberler alırlarda bizde burada onlar için seviniriz kötü haber olmasın ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aşkböceği allah gönlüne göre versin iki tane koydular sanırım dimi hadi hayırlısı bakalım

aşkböceği allah gönlüne göre versin iki tane koydular sanırım dimi hadi hayırlısı bakalım

yok canım tek embriyo ama bölünme ihtimali yüksek olan kaliteli bir embriyoydu...hepimiz için hayırlısı inşallah...

saglikli,hayirli bi evlat olsunda tek cift fark etmez ..
asil bundan sonra basliyor hersey,umarim hersey istekleriniz dogrultusunda olur canim
allahim kalbine gore versin..
tadini cikar lutfen...

ya şimdi ben doktora gitsem enfeksiiyon kapıp kapmadığıma baka bilirlermi acaba..

yumurtalıklara giren kıraplarda kalan yumurtaların verdiği acıda...

tam rahmimde çok yanma gibi ağrım var ve kesin enfeksiyon bu ve adet olduğumda

herzaman sancılı olurum ama enfeksiyon kaptıysam kesin sancıdan ölecem adet olunca...

zaten araştırdım sancı olması tutmadığının belirtisiymiş.. tutmayınca rahim onu dışarı atmak için sancıma yapıyormuş..

bugun 6. günüm ve transferi sayarsam 7.günüm gunler geçip rahmim deki sancım artıkça umudum azalıyor..

3 asılamamda tutmamıstı ..

oysa binbir tane umudum vardı..tüp bebekte ama hepsi yarım kaldı..

çünkü bana 2 tane 3. gün embiryosu konuldu konulduğunda embiryolar süper denildi..

5. gün embiryosundanda embiryoda gelişim güçlüğü vardı geç gelişiyor denildi şimdi bakıldığında ..

laboratuvar ortamında geç gelişmeye başladıklarına göre 3. gün embiryosu konulması hataydı. beklenmeliydi. laboratuvarda gelişemeyen bende nasıl gelişir..bakıldığında hatalı işlemdi 3.gün embiryosu yerleştirmek.. bir bekle gör niye umut veriyorsun süper diye...

..gelişimleri çok yavaş..denildi.. embiryolar yavaş gelişiyor beklenen gelişim düzeyleri yok denildi.. madem öyle gelişimi düşük , ölecek embiryou neden içime koyuyorsun sırf yapmak için iş yapılmaz ki..ben o embiryolara umut bağlıyorum..

aman bilmiyorum..olmadı işte..umarım bebek hayalimiz yüzünden başımıza başka işler gelmez..

benim uzak bir tanıdığın rahmi su toplamıştı ve kadının rahmini aldılar.

umarım enfeksiyonuda atlatırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar merhaba.
aranızda ankarada tüp bebek denemesi yapacak olan varsa,hangi merkezi önerirsiniz.
ne zaman başvurmak gerekiyor?regl döneminde mi ?
fiyat araştırması yapan var mı? (Raporsuz)

şimdiden teşekkür ederim....allah hepinizi en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerinize kavuşturur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…