2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Gunaydin kizlarrr:6Gozumu acar acmaz siteye girdim hemen meraktan ins.hayirli haberler gelir.Sabirsizlikla bekliyorum bende

Son düzenleme:
kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum

Canim gecmis olsun öncelikle.Ama caninin neden o kadar yandigin anlamadim aslinda transfer islemi kisa ve cok agri olmayan bir islem ama .Kisiden kisiye gore degisiyor demekki.Benim cok cabuk olmustu ve hic agrim sizim olmamisti hatta dr.a cok cabuk bitinci bittimi diye sormustum

Darisi basimiza diyerek baslamak istiyorum.Ins.canim saglikli ve hayirli olsunlarda en önemlisi bu ama insan cok merak ediyor.Ne yalan söyleyeyim bende cok ikiz istiyorum belki cok zor aama o kadar bekleyisten sonra insan istiyor.Guzel haberlerini bekliyoruz gelince hemen yaz ok canim.

regl in 2. gününde olman lazım fiyatlar hep hemen hemen aynı zaten..

önemli olan embiryolog.. ve ekip tecrübe..

Canim benim bence öyle hemen kötu dusunme.Nerden biliyosun olmadigini hemen umuizsizlige kapilma.Her sey Allahtanaslina bakarsan 1 tane iki tane 3. gun embriyosu 5. gun embriyosu hep bos ya sadece kafamiz karisiyor bunlari dusundukce keskelerle kaliyoruz.Test tarihine kadar olumsuz dusunme kendi kendine telkin ver sen böle yaparsan simdiden olmaz.Allaha dua etmektenm baska yapacak birsey yok aslinda su asamada.Daha hic birsey belli degil neden hayallerin yarim kalsinki Yapma böyle bak seninle test tarihlerimiz ayni nerdeyse birbirimize destek olalim kötu dusunmek yok okk

hayatkavuniçi selam ben ankaradayım ve araştırma yaptım bugünde muayene gidicem saat 14:00 da başkent tüp bebek merkezi raporlu ilaç dahil 2500 dediler ama genetik tahlilede 380 verdik raporsuz 5000 civarı falan dediler akayda 3750 tüp bebek 1300 ilaç 12 tl katılım payı dedi buradan bir arkadaş hatta o akaya gidiyor ben 1 eylülde regll oldum bugün 12. günü yumurtalara ve rahim duvarına bakılacak bu muayeneden sonra ilaça başlıcam adetin ikinci günü bide şimdi antibiyotik başlıyacak yani 2 ekimde ilaca lucrin başlarız dedi 15 ekimde transfer allahın izniyle

geçmiş olsun canım, neden zor geçti transferin?

tesekkur ederım canım gıremedıler ıcerı 45 dk falan ugrastılar kactane alet degıstırdıler cok zorlandım bırakın dedım artık en sonunda bıde o kdar sıkıstım tuvalete kalktım tuvalete gıttım bıraz yaptırdılar bıda ha bastan basladılar ama sonunda yaptılar

evet bende sımdıye kadar 3 asılama 1 tup bebek yaptırdım bu benım 2 tup denemem dıgerı sanıye surmustu cok kolaydı bunda resmen canıma okudular benım bayıltın dıye bagırdım en sonunda anestesı veremeyız su ıcıyosun dedıler cok zorlandım canım anlıcagın

çok üzüldüm...

çok geçmiş olsun..

hangi merkeze gidiyorsun.. neden böyle oldu bişey söyledilerm.

yani benim 10 dak az sürmüştü..

normak muayene gibi bir alet var onu taktılar

temizlediler embiryoları içime yerleştirip beni sedyeye uzanır vaziyette aldılar.

2 saat hastane de yattım hatta 2 saat çok sıkıldım 1. saatin sonunda gidebilirmiyim dedim hayır kal dediler.

eve geldim.. yattım ama hep.. sadece yemek ve wc ye kalktım..

evet bende sımdıye kadar 3 asılama 1 tup bebek yaptırdım bu benım 2 tup denemem dıgerı sanıye surmustu cok kolaydı bunda resmen canıma okudular benım bayıltın dıye bagırdım en sonunda anestesı veremeyız su ıcıyosun dedıler cok zorlandım canım anlıcagın

evet bende sımdıye kadar 3 asılama 1 tup bebek yaptırdım bu benım 2. tup denemem dıgerı sanıye surmustu cok kolaydı bunda resmen canıma okudular benım bayıltın dıye bagırdım en sonunda anestesı veremeyız su ıcıyosun dedıler cok zorlandım canım anlıcagın

aysecik..

ağrım çok ondan..

bak yaz transferden sonra sancı.. yazılanları okuduğunda sancılı olanların hepsi tutmamış..

kız..bide tek sancı çekip bebeği tutan ben oluyormuşum...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkürler birnur... Birbuçuk ay önce başkentten hulusi beyle, ayküstü bir görüşmemiz oldu..eşimin sperm sonuçlarına bakıyordu,benim yaşım ileri olduğu için,sen çok bekleme tüpe geçelim dedi....sanırım rapor çıkarabileceğimi düşündü,rapor da çıkarırız dedi...ama maalesef yaş dolayısıyla rapor çıkaramıyorum ben....orda bir de gövşen bey var..ikisi de başarılı drlarmış.....akaya da iyi diyorlar....
Sen kime gidiyorsun orda....ben bir ara mayayı da düşünmüştüm,hayırlısıyla bi karar versem iyi olacak......

Allah en kısa zamanda gönlündekini verir inşallah canım....sağolasın bilgilendirdiğin için.

medıcana canım hastane neden olarak yapısal dedıler bende onlara bu benım kacıncı ıslemım yapısal olsa dıgerlerınde de olurdu dedım bırazda cok kastım sanırım ondan sanada 3 gun emrıyosu koyulmus herhalde neden 5.gune goturmedıler dıye sormussun canım gelısımı sorunlu olanları dogal ortamına hemn yerlestırıyolarkı rahım beslesın daha ıyı gelıssınler dıye bızdede aynı sıkıntı var bana doktor ole acıklama yaptı canım

medıcana canım hastane neden olarak yapısal dedıler bende onlara bu benım kacıncı ıslemım yapısal olsa dıgerlerınde de olurdu dedım bırazda cok kastım sanırım ondan sanada 3 gun emrıyosu koyulmus herhalde neden 5.gune goturmedıler dıye sormussun canım gelısımı sorunlu olanları dogal ortamına hemn yerlestırıyolarkı rahım beslesın daha ıyı gelıssınler dıye bızdede aynı sıkıntı var bana doktor ole acıklama yaptı canım.

bu arada kirpik tahlili yapan değerli cancanım wintersun ile garslan kızlarrrrrrrrrrrrrr ne yaptınız..

alo pozitif olduğunuza ben eminim de şekerler..

mutluluğunuzu teyzoşlarıylada paylaşırmısınız..

merak yaptım yawff..

Son düzenleyen: Moderatör:
Nebilim kimse bişey yazmayınca yorumsuz kalınca dikkate alınmadığını düşünmüştüm .. şubat ayında okumuştum ve çok etkilenmiştim o günden beri daha iyi hissediyorum kendimi.. umarım sizlerde faydasını görürsünüz

canım merak ettim ben de yazıyı. Tekrar link atar mısın
Birkaç sayfa geride olması lazım canım

aysecik..

ağrım çok ondan..

bak yaz transferden sonra sancı.. yazılanları okuduğunda sancılı olanların hepsi tutmamış..

kız..bide tek sancı çekip bebeği tutan ben oluyormuşum...

yok canım sen kafanı karıstırma ben 1.denemede adet olucam dedım o kadar sancım vardı ama olmadım rahat ol benım kı bıyokımyasal oldu o zamn sımdı ıse hıc bırsey hıssetmıyorum bırazda pskolojık bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…