benimde 5 gün kaldı heycan beni yiyor 5 senedir bekliyom 5 gün geçmiyor
Seni cok iyi anliyorum canim öyledir maalesef bende ayni senin gibiyim ne kadar dusunmicem desemde olmuyo maalesef.Ama sana tavsiyem baska seylerle ilgilenmeye calis disari cik ev gezmesine git iyi geliyor insana
kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum
hepinize günaydın... bugün ilk ultrason kontrolüm var saat 4 tee..ama nasıl geçicek saatler bilmiyoru....ilk defa kalp atışlarını duyucaz allah kısmet ederse vede tek mi çift mi bakalım onu öğrenicez...mevlam hiç birimizi utandırmasın...
arkadaşlar merhaba.
aranızda ankarada tüp bebek denemesi yapacak olan varsa,hangi merkezi önerirsiniz.
ne zaman başvurmak gerekiyor?regl döneminde mi ?
fiyat araştırması yapan var mı? (Raporsuz)
şimdiden teşekkür ederim....allah hepinizi en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerinize kavuşturur inşallah.
ya şimdi ben doktora gitsem enfeksiiyon kapıp kapmadığıma baka bilirlermi acaba..
yumurtalıklara giren kıraplarda kalan yumurtaların verdiği acıda...
tam rahmimde çok yanma gibi ağrım var ve kesin enfeksiyon bu ve adet olduğumda
herzaman sancılı olurum ama enfeksiyon kaptıysam kesin sancıdan ölecem adet olunca...
zaten araştırdım sancı olması tutmadığının belirtisiymiş.. tutmayınca rahim onu dışarı atmak için sancıma yapıyormuş..
bugun 6. günüm ve transferi sayarsam 7.günüm gunler geçip rahmim deki sancım artıkça umudum azalıyor..
3 asılamamda tutmamıstı ..
oysa binbir tane umudum vardı..tüp bebekte ama hepsi yarım kaldı..
çünkü bana 2 tane 3. gün embiryosu konuldu konulduğunda embiryolar süper denildi..
5. gün embiryosundanda embiryoda gelişim güçlüğü vardı geç gelişiyor denildi şimdi bakıldığında ..
laboratuvar ortamında geç gelişmeye başladıklarına göre 3. gün embiryosu konulması hataydı. beklenmeliydi. laboratuvarda gelişemeyen bende nasıl gelişir..bakıldığında hatalı işlemdi 3.gün embiryosu yerleştirmek.. bir bekle gör niye umut veriyorsun süper diye...
..gelişimleri çok yavaş..denildi.. embiryolar yavaş gelişiyor beklenen gelişim düzeyleri yok denildi.. madem öyle gelişimi düşük , ölecek embiryou neden içime koyuyorsun sırf yapmak için iş yapılmaz ki..ben o embiryolara umut bağlıyorum..
aman bilmiyorum..olmadı işte..umarım bebek hayalimiz yüzünden başımıza başka işler gelmez..
benim uzak bir tanıdığın rahmi su toplamıştı ve kadının rahmini aldılar.
umarım enfeksiyonuda atlatırım.
regl in 2. gününde olman lazım fiyatlar hep hemen hemen aynı zaten..
önemli olan embiryolog.. ve ekip tecrübe..
arkadaşlar merhaba.
aranızda ankarada tüp bebek denemesi yapacak olan varsa,hangi merkezi önerirsiniz.
ne zaman başvurmak gerekiyor?regl döneminde mi ?
fiyat araştırması yapan var mı? (Raporsuz)
şimdiden teşekkür ederim....allah hepinizi en kısa zamanda sağlıcakla bebeklerinize kavuşturur inşallah.
geçmiş olsun canım, neden zor geçti transferin?
Canim gecmis olsun öncelikle.Ama caninin neden o kadar yandigin anlamadim aslinda transfer islemi kisa ve cok agri olmayan bir islem ama .Kisiden kisiye gore degisiyor demekki.Benim cok cabuk olmustu ve hic agrim sizim olmamisti hatta dr.a cok cabuk bitinci bittimi diye sormustum
tesekkur ederım canım gıremedıler ıcerı 45 dk falan ugrastılar kactane alet degıstırdıler cok zorlandım bırakın dedım artık en sonunda bıde o kdar sıkıstım tuvalete kalktım tuvalete gıttım bıraz yaptırdılar bıda ha bastan basladılar ama sonunda yaptılar
Canim gecmis olsun öncelikle.Ama caninin neden o kadar yandigin anlamadim aslinda transfer islemi kisa ve cok agri olmayan bir islem ama .Kisiden kisiye gore degisiyor demekki.Benim cok cabuk olmustu ve hic agrim sizim olmamisti hatta dr.a cok cabuk bitinci bittimi diye sormustum
Canim benim bence öyle hemen kötu dusunme.Nerden biliyosun olmadigini hemen umuizsizlige kapilma.Her sey Allahtanaslina bakarsan 1 tane iki tane 3. gun embriyosu 5. gun embriyosu hep bos ya sadece kafamiz karisiyor bunlari dusundukce keskelerle kaliyoruz.Test tarihine kadar olumsuz dusunme kendi kendine telkin ver sen böle yaparsan simdiden olmaz.Allaha dua etmektenm baska yapacak birsey yok aslinda su asamada.Daha hic birsey belli degil neden hayallerin yarim kalsinkiYapma böyle bak seninle test tarihlerimiz ayni nerdeyse birbirimize destek olalim kötu dusunmek yok okk
hayatkavuniçi selam ben ankaradayım ve araştırma yaptım bugünde muayene gidicem saat 14:00 da başkent tüp bebek merkezi raporlu ilaç dahil 2500 dediler ama genetik tahlilede 380 verdik raporsuz 5000 civarı falan dediler akayda 3750 tüp bebek 1300 ilaç 12 tl katılım payı dedi buradan bir arkadaş hatta o akaya gidiyor ben 1 eylülde regll oldum bugün 12. Günü yumurtalara ve rahim duvarına bakılacak bu muayeneden sonra ilaça başlıcam adetin ikinci günü bide şimdi antibiyotik başlıyacak yani 2 ekimde ilaca lucrin başlarız dedi 15 ekimde transfer allahın izniyle
medıcana canım hastane neden olarak yapısal dedıler bende onlara bu benım kacıncı ıslemım yapısal olsa dıgerlerınde de olurdu dedım bırazda cok kastım sanırım ondan sanada 3 gun emrıyosu koyulmus herhalde neden 5.gune goturmedıler dıye sormussun canım gelısımı sorunlu olanları dogal ortamına hemn yerlestırıyolarkı rahım beslesın daha ıyı gelıssınler dıye bızdede aynı sıkıntı var bana doktor ole acıklama yaptı canımçok üzüldüm...
çok geçmiş olsun..
hangi merkeze gidiyorsun.. neden böyle oldu bişey söyledilerm.
yani benim 10 dak az sürmüştü..
normak muayene gibi bir alet var onu taktılar
temizlediler embiryoları içime yerleştirip beni sedyeye uzanır vaziyette aldılar.
2 saat hastane de yattım hatta 2 saat çok sıkıldım 1. saatin sonunda gidebilirmiyim dedim hayır kal dediler.
eve geldim.. yattım ama hep.. sadece yemek ve wc ye kalktım..
medıcana canım hastane neden olarak yapısal dedıler bende onlara bu benım kacıncı ıslemım yapısal olsa dıgerlerınde de olurdu dedım bırazda cok kastım sanırım ondan sanada 3 gun emrıyosu koyulmus herhalde neden 5.gune goturmedıler dıye sormussun canım gelısımı sorunlu olanları dogal ortamına hemn yerlestırıyolarkı rahım beslesın daha ıyı gelıssınler dıye bızdede aynı sıkıntı var bana doktor ole acıklama yaptı canım.çok üzüldüm...
çok geçmiş olsun..
hangi merkeze gidiyorsun.. neden böyle oldu bişey söyledilerm.
yani benim 10 dak az sürmüştü..
normak muayene gibi bir alet var onu taktılar
temizlediler embiryoları içime yerleştirip beni sedyeye uzanır vaziyette aldılar.
2 saat hastane de yattım hatta 2 saat çok sıkıldım 1. saatin sonunda gidebilirmiyim dedim hayır kal dediler.
eve geldim.. yattım ama hep.. sadece yemek ve wc ye kalktım..
Nebilim kimse bişey yazmayınca yorumsuz kalınca dikkate alınmadığını düşünmüştüm .. şubat ayında okumuştum ve çok etkilenmiştim o günden beri daha iyi hissediyorum kendimi.. umarım sizlerde faydasını görürsünüzgunaydin
olurmu ya bende cok begendim,tumunu okudum ve etkilenmedim desem yalan olur
en azindan kendimi iyi hissetmeme yaradi,bunun icinde sana tesekkur ederim canim..
lutfen bizi motive etmeye devam et...
ben kendi adima soyleyim,ben tup bebek carkina bi girdim,tek hayat bundan ibaret oldu
ama bundan sonra boyle yapmiyacagim,neyse sonuc olarak bende pozitif olarak etkilendim
ellerine ve yuregine saglik
Birkaç sayfa geride olması lazım canımcanım merak ettim ben de yazıyı. Tekrar link atar mısın
aysecik..
ağrım çok ondan..
bak yaz transferden sonra sancı.. yazılanları okuduğunda sancılı olanların hepsi tutmamış..
kız..bide tek sancı çekip bebeği tutan ben oluyormuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?