2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bak sancın olmuş ve sonuç olarak yani tutmamış..
biyo kimyasal da olsa sonuz negatif..

sancılı olunca tutmadığı rahmin kasılarak dışarı atmaya çalışmasından dolayı oluyormuş..

bence psikolojik falan değil gayet ağrılı bir sancı..

neyse allah rast getirsin.. hepimizin bebbişi tutunurda sağlıkla..

hamile bayanlar neler yapıyorsunuz bakimmm

CİROZ seni de tebrik ederim canım. Allah hepinizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına.

ben işte olduğum için ara ara bakabiliyorum herşeyi okuyamıyorum. o yüzden biraz geç oluyor

hadi hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.

moralini bu kadar erken bozma. biz hiçbirşey bilemeyiz. test günü sonuç ne çıkarsa o. belirtiler falan hikaye. rahat ol lütfen.

ben başkent hastasıyım. yarın test günüm. binnur haberleşelim canım olur mu?

merhaba, hulusi bey alanında çok tecrübeli işini iyi bilen bir doktordur. ama hastalarıyla öyle uzun uzun sohbet etmez. genelde sadece ultrasonda diyeceğini der gider. zaten hastane oldukça kalabalık. normal olarak da hızlı hareket etmeleri gerekiyor. 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi yaptırdım.

evet canım,hastane gerçekten çok kalabalık...muhtemelen ben de başkenti tercih edeceğim heralde...10 yıldır her sağlık sorununda oraya gidiyorum zaten..teşekkür ederim .....sen de hayırlı sonuç alırırsın inşallah,allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.....

Canım yazıyı okurken kendi adıma çok istifade ettim, gerçekten paylaşımın için çok memnun oldum. Senin paylaşımını okuduktan sonra diğer arkadaşların mesajlarını okuyup, acil vermem gereken cevaplar vardı. Onlarla yazışırken senin yazına alıntı yapmayı unutmuşum canım. Kesinlikle ilgi görmediğini sanma. "Bir anlık dalgınlık" diyelim.

hele şükür irem kızlar ölmüştü meraktan az daha gelmesen walla sen arayınca kardeşimin haberi var o getirdi teli diyoki abla güzel haber büyük ihtimalle sen konuşunca onunda gözleri doldu walla süper bir gün geçiriyorum sayende allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ...

Canııımmm süpperrr işte buuu wuuuuhhhhhuuuuuuu

İnsanın istediği haberi alması ne keyif verici birşeydir...

Rabbim sağ salim , analı babalı doğum yapmak büyütmek nasip etsin canım. Allah a emanet olun. Gelişmelerini bekliyor olacağız. Değerin kaç çıktı canım?

evet canım konuşmuştuk ben o zaman başka yerde negatif bir denenmem olmuştu öyle olunca mayıs ayında ankaraya geldim gittim görüştüm hulusi beyle muayene oldum başkente karar vermiştim temmuz ayında başlayacaktık fakat hamile olduğumu öğrendim ama kalbi durdu.

ben başkentin labaratuvarını ve embiryoloğunu merak ediyorum. ekimde tekrar tüp bebek düşünüyorum. haftaya tekrar gidip görüşmeyi düşünüyorum izin alabilirsem.
aslında biraz korkuyorum. hiç tedavilerle haile kalamadım aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek yaptırdım olmadı fakat 3 defa doğal yolla hamile kaldım ama malesef hiçbirinin devamı gelmedi.
ne kadar ilaç kullandın doz olarak. galiba sana uzun protokol yapıldı dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…