yok canım sen kafanı karıstırma ben 1.denemede adet olucam dedım o kadar sancım vardı ama olmadım rahat ol benım kı bıyokımyasal oldu o zamn sımdı ıse hıc bırsey hıssetmıyorum bırazda pskolojık bende
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif(
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayPOZİTİF
11 Eylül Pazar : CirozPOZİTİF
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :
12 Eylül Pazartesi : baharb :
12 Eylül Pazartesi : Wintersun :
14 Eylül Çarşamba : HbyironGÜN SAYIYORUZ
17 Eylül Cumartesi: ŞekerparemisGÜN SAYIYORUZ
17 Eylül Cumartesi: SehakGÜN SAYIYORUZ
19 Eylül Pazartesi: Kontess2000GÜN SAYIYORUZ
20 Eylül Salı: AyşeYıldızGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : NesirmakGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : hacermeralGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
hadi hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.hepinize günaydın... bugün ilk ultrason kontrolüm var saat 4 tee..ama nasıl geçicek saatler bilmiyoru....ilk defa kalp atışlarını duyucaz allah kısmet ederse vede tek mi çift mi bakalım onu öğrenicez...mevlam hiç birimizi utandırmasın...
ya şimdi ben doktora gitsem enfeksiiyon kapıp kapmadığıma baka bilirlermi acaba..
yumurtalıklara giren kıraplarda kalan yumurtaların verdiği acıda...
tam rahmimde çok yanma gibi ağrım var ve kesin enfeksiyon bu ve adet olduğumda
herzaman sancılı olurum ama enfeksiyon kaptıysam kesin sancıdan ölecem adet olunca...
zaten araştırdım sancı olması tutmadığının belirtisiymiş.. tutmayınca rahim onu dışarı atmak için sancıma yapıyormuş..
bugun 6. günüm ve transferi sayarsam 7.günüm gunler geçip rahmim deki sancım artıkça umudum azalıyor..
3 asılamamda tutmamıstı ..
oysa binbir tane umudum vardı..tüp bebekte ama hepsi yarım kaldı..
çünkü bana 2 tane 3. gün embiryosu konuldu konulduğunda embiryolar süper denildi..
5. gün embiryosundanda embiryoda gelişim güçlüğü vardı geç gelişiyor denildi şimdi bakıldığında ..
laboratuvar ortamında geç gelişmeye başladıklarına göre 3. gün embiryosu konulması hataydı. beklenmeliydi. laboratuvarda gelişemeyen bende nasıl gelişir..bakıldığında hatalı işlemdi 3.gün embiryosu yerleştirmek.. bir bekle gör niye umut veriyorsun süper diye...
..gelişimleri çok yavaş..denildi.. embiryolar yavaş gelişiyor beklenen gelişim düzeyleri yok denildi.. madem öyle gelişimi düşük , ölecek embiryou neden içime koyuyorsun sırf yapmak için iş yapılmaz ki..ben o embiryolara umut bağlıyorum..
aman bilmiyorum..olmadı işte..umarım bebek hayalimiz yüzünden başımıza başka işler gelmez..
benim uzak bir tanıdığın rahmi su toplamıştı ve kadının rahmini aldılar.
umarım enfeksiyonuda atlatırım.
hayatkavuniçi selam ben ankaradayım ve araştırma yaptım bugünde muayene gidicem saat 14:00 da başkent tüp bebek merkezi raporlu ilaç dahil 2500 dediler ama genetik tahlilede 380 verdik raporsuz 5000 civarı falan dediler akayda 3750 tüp bebek 1300 ilaç 12 tl katılım payı dedi buradan bir arkadaş hatta o akaya gidiyor ben 1 eylülde regll oldum bugün 12. günü yumurtalara ve rahim duvarına bakılacak bu muayeneden sonra ilaça başlıcam adetin ikinci günü bide şimdi antibiyotik başlıyacak yani 2 ekimde ilaca lucrin başlarız dedi 15 ekimde transfer allahın izniyle
çok teşekkürler birnur... Birbuçuk ay önce başkentten hulusi beyle, ayküstü bir görüşmemiz oldu..eşimin sperm sonuçlarına bakıyordu,benim yaşım ileri olduğu için,sen çok bekleme tüpe geçelim dedi....sanırım rapor çıkarabileceğimi düşündü,rapor da çıkarırız dedi...ama maalesef yaş dolayısıyla rapor çıkaramıyorum ben....orda bir de gövşen bey var..ikisi de başarılı drlarmış.....akaya da iyi diyorlar....
Sen kime gidiyorsun orda....ben bir ara mayayı da düşünmüştüm,hayırlısıyla bi karar versem iyi olacak......
Allah en kısa zamanda gönlündekini verir inşallah canım....sağolasın bilgilendirdiğin için.
hadi hayırlısı olsun. allah gönlüne göre versin.
moralini bu kadar erken bozma. biz hiçbirşey bilemeyiz. test günü sonuç ne çıkarsa o. belirtiler falan hikaye. rahat ol lütfen.
ben başkent hastasıyım. yarın test günüm. binnur haberleşelim canım olur mu?
merhaba, hulusi bey alanında çok tecrübeli işini iyi bilen bir doktordur. ama hastalarıyla öyle uzun uzun sohbet etmez. genelde sadece ultrasonda diyeceğini der gider. zaten hastane oldukça kalabalık. normal olarak da hızlı hareket etmeleri gerekiyor. 2 aşılama 1 tüp bebek denemesi yaptırdım.
yazıyı bi sitede bulmuştum ve çok beğenmiştim .. ben çok etkilendim sizlerede faydalı olur diye düşünmüştüm ama senden başka ilgi gösteren olmadı pekumarım çok faydasını görürsün
harikaaaaa. Bebeğin hayırlı olsun. Sağlıkla al kucagına. İlk güzel haberi verdin. Darısı diğer iki arkadasımızın basına
günaydın canım ya benim korkumun üstüne gitmişsin valla. bana sallı günü test yaptır dediler ama yarın bile yaptıracağımı sanmıyorum. çünkü çok korkuyorum negatif lafını duymaktan. kendimi buna hiç hazırlayamadım. o yüzden bilmiyorum yaptırmak istemiyorum. 4 yıldır hep negatif hep negatif. bana o kagıtta pozitif yazmazmış gibi geliyor.
merhaba toprak su daha önce de konuşmuştuk mayıs ayıydı galiba. ben ankara başkent de tedavi oldum. yarın test günüm. morfo %1 di. ben de senin gibi başlangıçta her detayı merak ediyordum doktor laboratuvar falan. 2 ağustos da tedavim başladı. 1 eylül de transferim yapıldı. henüz sonuç almadım ama ben memnunum başkent ekibinden. soruların olursa cevaplarım.
tutmuş canım çok sağolll:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?