2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayyy canım çok sağol yıllardır benimle beraberdin her yaşadığıma birebir şahittin herşey için çoook teşekkürlerrr

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : Heyecanla beklioosss

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Sehak GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : hacermeral GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

ayyy canım çok sağol yıllardır benimle beraberdin her yaşadığıma birebir şahittin herşey için çoook teşekkürlerrr
ne demek canım hepimizi birbirimize destektik biliosun bu günleri gördükya çok şükürrr rabbim aratmadan herkese nasip etsin inş.

bu tabloya bayılıyorum negatiflerde pozitif olur inş.

arkadaşlar tüp bebeğinizi hangi merkezde yaptırdınız memnun kaldınız mı. ben merkez araştırmasındayım. ankara başkenti düşünüyorum ama karar vermiş değilim. diğer merkezlerden bilgisi olan var mı. doktor labaratuvar ve ekip olarak.

ya benim yumurta zamansız çatladı herhalde. sag tarafımda hafif sancı vardı bu gun, ayrıca akıntıda başlamıs. aksam kontrole gidicem ama galba yatisemeden çatladı.

ben de merkez araştırıyorum..muhtemelen başkent hulusi bey olacak.....
ama bi de maya'yı araştıracağım.

benim uzun protokoldü. ben memnun kaldım. inşallah sonucum da pozitif olursa o zaman sana canı gönülden tavsiye de edebileceğim. benim e2 çok yükseldi tedavi sırasında o yüzden son 4 gün hiç iğne yapmadım mesela. hulusi bey hepsini ayarlar sen ilaç dozuna falan takılma zaten sürekli kan tahlili yapıp takip ediyor. sadece ultrasonla karar vermiyor.

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

tekrar gözün aydın. inşalalh sıradaki güzel haberci de benimdir.

Wintersun cnm seni ve eşini tebrik ediyorum,sağlıkla kucağınıza alın inşallah...

Ama bi de maya'yı araştıracağım.

ben de başkentle maya arasında kararsız kalmıştım. Hatta maya ya aşılamalardan sonra gidip tekrar görüştüğümde mayanın doktoru osman eşimle bana demediğini bırakmadı. Ben üslubundan hiç hoşlanmadım. Zaten kendisine de direk dedim. Hulusi bey zaten alanında kendini kanıtlamış süper bir doktor. Zor bir durum ama ben de senin gibiydim. şimdi durup düşününce hepsi boşuna çaba. Sonuçta allah ne zaman verecekse o zaman olacak. Merkezlerin çok etkin farklı rolleri olduğunu düşünmüyorum.tabi çok başarısız kalitesiz merkezler istisna. Ama maya da başkent de iyi merkezler arasında. Allah bana en doğru kararı verdirmiş olsun ve inşallah sen de doğru kararı verirsin ilk deneme de bebeğine kavuşursun.
Ben bugün çok hassasım; gözümde sürekli yaş var. özür dilerim uzattım lafı.

ama bi de maya'yı araştıracağım.

ben mayayla görüştüm. osman hoca ile muayene de etti. ama orada içime sinmeyen birşey oldu ne dersen cevap veremiyeceğim. ısınamadım. aslında böyle merkezlere çok sıcak bakmıyorum. hocalar görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha göremiyorsun. biraz daha fazla ticari bakıyorlar, tüp bebek fiyatı düşük olsada ekstra şeylerle fazlasını alıyorlar. işte başkentte kalabalık oluyor acaba labaratuvarı ve ekibi nasıl, yeteri özeen gösteriliyormudur onu merak ediyorum yoksa hulusi bey içime sindi.

inşalah yarın olumlu sonuç alısrın.

ialç dozunu neden sordum çünkü geçen tüp bebekte doz 300 le başlandı ama 3 yumurtam diğerleirnden fazla büyüdü sonra azalttılar galiba doz fazla geldi ve boş büyüdü.

canım benim saol ben şu an iyiyim şükür......gece bi ara gene ağrı saplandı uykumdan uyandım kıvrandım 30 dk filan geçti sonra...belkide gece uyandığım anda sende hissetmiş olabilir misin???aramızda bi sinerji oluşmuş galbaa....

sabah uyandığımda dünden iyiydim...:)))
yanlız ağzım 2 gündür tatsız tutsuz bi tuhaf...!!!!

sende daha bişiy yok dimi bende sana gece baya bi sinerji yolladım inşallah bugün yarın gelicek beklenen regl...

akşam dua ettim yatmadan herkeze... rabbim kabul eder inşallahhhh...

kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum

çok geçmiş olsun...inşallah sıkı sıkı tutunur annesine...niye oldu canım yaa demediler mi bişey 45 dk sürer mi???

ayy hadi hayırlısı ben heyecanlandım vallaa....

ben iiyim şükür sen nasılsın daisycim?kayınvaldenler gitmişmiydi?

çookkkkkkkk şükürrrrr wintersun allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsinnn....seni ve eşini tebrik ederim....darısı başımızaaaaaa......

Son düzenleme:
canım pek çok merkeze göre başkent de gün aşırı ultrason a giriyorsun ve her seferinde kan verip e2 değerin takip ediliyor. inşallah yumurtayla ilgili aynı aksiliği tekrar yaşamazsın ama ben hulusi beyin hekimliğine çok güveniyorum. mesela ohss olabilirdim ben ama zamanında önlemini aldı kendisi.
ha ben çok ilgi isterim. benle prenses gibi ilgilenilsin her soruma cevap verilsin zaman ayrılsın diyorsanız başkenti tavsiye etmem. çünkü oranın avrası böle herşey ayaküstü hızlıdır. uzun uzun sohbet edilmez. sadece rapor sonuçlarına göre ilacın dozu ayarlanır. sen iğneni yapar kontrol günü gelirsin. sıra çok olur beklersin. ama bence değer!
benim yumurta toplama ve transferim bayrama geldi. çok rahattım. çok güleryüzlü insanlar. ben rahatsız oldum bayram da meşgul ettim diye ama sağolsunlar hepsi de çok yakın davrandılar. inşallah emriyomuz da bana yapışmış büyümüştür de verilen emekleri boşa çıkarmayız.

çok sağolun canlar yaaaaaa işallah herkes bu güzel duyguyu tadarrrrr
ilk önce garslann sonra baharb sonra artık takılın halaya kızlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…