canim senin,esinin ve sizi seven tum herkezi gozu aydin olsun,allahim saglikli bi gebelik gecirmek ve kucagina almak nasip etsin
simdiden gule gule buyut bebegini
hele şükür irem kızlar ölmüştü meraktan az daha gelmesen walla sen arayınca kardeşimin haberi var o getirdi teli diyoki abla güzel haber büyük ihtimalle sen konuşunca onunda gözleri doldu walla süper bir gün geçiriyorum sayende allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin ...
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne demek canım hepimizi birbirimize destektik biliosun bu günleri gördükya çok şükürrr rabbim aratmadan herkese nasip etsin inş.ayyy canım çok sağol yıllardır benimle beraberdin her yaşadığıma birebir şahittin herşey için çoook teşekkürlerrr
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
23 Ağustos salı: kuden80POZİTİF
24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif
25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif
26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif(
26 Ağustos cuma: dorukontiPOZİTİF
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiPOZİTİF
28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif
29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik
31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif
1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah
1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif
2 Eylül Cuma : LareinePOZİTİF
3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????
5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif
6 Eylül Salı : TuanayPOZİTİF
11 Eylül Pazar : CirozPOZİTİF
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :
12 Eylül Pazartesi : WintersunPOZİTİF
13 Eylül Salı : baharb : Heyecanla beklioosss
14 Eylül Çarşamba : HbyironGÜN SAYIYORUZ
17 Eylül Cumartesi: ŞekerparemisGÜN SAYIYORUZ
17 Eylül Cumartesi: SehakGÜN SAYIYORUZ
19 Eylül Pazartesi: Kontess2000GÜN SAYIYORUZ
20 Eylül Salı: AyşeYıldızGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : NesirmakGÜN SAYIYORUZ
23 Eylül Cuma : hacermeralGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
arkadaşlar tüp bebeğinizi hangi merkezde yaptırdınız memnun kaldınız mı. ben merkez araştırmasındayım. ankara başkenti düşünüyorum ama karar vermiş değilim. diğer merkezlerden bilgisi olan var mı. doktor labaratuvar ve ekip olarak.
evet canım konuşmuştuk ben o zaman başka yerde negatif bir denenmem olmuştu öyle olunca mayıs ayında ankaraya geldim gittim görüştüm hulusi beyle muayene oldum başkente karar vermiştim temmuz ayında başlayacaktık fakat hamile olduğumu öğrendim ama kalbi durdu.
ben başkentin labaratuvarını ve embiryoloğunu merak ediyorum. ekimde tekrar tüp bebek düşünüyorum. haftaya tekrar gidip görüşmeyi düşünüyorum izin alabilirsem.
aslında biraz korkuyorum. hiç tedavilerle haile kalamadım aşılama yaptırdım olmadı tüp bebek yaptırdım olmadı fakat 3 defa doğal yolla hamile kaldım ama malesef hiçbirinin devamı gelmedi.
ne kadar ilaç kullandın doz olarak. galiba sana uzun protokol yapıldı dimi.
ben de merkez araştırıyorum..muhtemelen başkent hulusi bey olacak.....
Ama bi de maya'yı araştıracağım.
ben de merkez araştırıyorum..muhtemelen başkent hulusi bey olacak.....
ama bi de maya'yı araştıracağım.
benim uzun protokoldü. ben memnun kaldım. inşallah sonucum da pozitif olursa o zaman sana canı gönülden tavsiye de edebileceğim. benim e2 çok yükseldi tedavi sırasında o yüzden son 4 gün hiç iğne yapmadım mesela. hulusi bey hepsini ayarlar sen ilaç dozuna falan takılma zaten sürekli kan tahlili yapıp takip ediyor. sadece ultrasonla karar vermiyor.
tekrar gözün aydın. inşalalh sıradaki güzel haberci de benimdir.
Hbyciim ve bugünkü güzel anne adaylarııı, sizin heyecanınız bana bile yansıdı yaff, gece bölük börçük uyudum , bi mutlu uyandım , sanki rüyamda 3ünüzden de pozitif sonuç aldık , bi korkuyla uyandım , sanki Hbycim bana adet oluom gibi bişe diodu, sabah korkuyla fırladım yataktan hbyciim yha, ama şükür ki bişe yazmamışsın topiimize, iisin dimi canım? Hepiniz Allah a emanet olun. Aklım kalbim dualarım sizlerle, hepinizi çook öptüm.
(Okula gidiom şimdi , saat 13:30 da Pc başında olucam nasipse:)
GÜNÜN GÜZELL ANNE ADAYLARI
12 Eylül Pazartesi : Garslan55 :
12 Eylül Pazartesi : baharb :
12 Eylül Pazartesi : Wintersun :
Güzel haberlerle dönün inşallah, Allah a emanet olun
kızlar hepınıze gunatdın dun cok zor bır transfer gecırdım canım yok yandı sımdı ıse sabırsızlıkla beklıyorum cok korkuyorum
hepinize günaydın... bugün ilk ultrason kontrolüm var saat 4 tee..ama nasıl geçicek saatler bilmiyoru....ilk defa kalp atışlarını duyucaz allah kısmet ederse vede tek mi çift mi bakalım onu öğrenicez...mevlam hiç birimizi utandırmasın...
hamile bayanlar neler yapıyorsunuz bakimmm
CİROZ seni de tebrik ederim canım. Allah hepinizin bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Darısı hepimizin başına.
ben işte olduğum için ara ara bakabiliyorum herşeyi okuyamıyorum. o yüzden biraz geç oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?