2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bahar aşkolsun özür de ne demek....memnun bile oldum,ayrıntılı yazıyorsun....canım inşallah doğru kararı vermişsindir,benim başkentte kadındoğumcum polat beydi..hulusi beye özellikle kendisi gönderdi beni....olumlu sonuç alacaksın inşallah....ben de bugün çok hassasım,şimdi senin bu yazdığını okuyunca çok etkilendim..allah hepimiz için hayırlısını versin canım...allah istemeden yaprak kımıldamıyor....annemin ben gençkızken söylediği bi lafı vardı,bi iş olacaksa araya bin kişi girse de olur,olmayacaksa 1000 kişi girse de olmaz...her dara düştüğümde bu lafı hatırlarım....nolur yüreğini ferah tut....

canım,baharb de aynı şeyi söyledi..aynı şekilde hissettimşsiniz demekki,....evet başkent çok kalabalık,10daki randevu ancak 11.30da falan oluyor....hulusi beyi ben de sevdim...benim arkadaşım var orda,onunla iyice bir konuşayım.....diğer yandan çok yakın bir arkadaşım da diğer dr ye gidiyor tüp bebekçi o da gövşen, gerçi arkadaşım tüp yaptırmadı ama,üreme yollarından dolayı çok sorunluydu,tek yumurtalık falan vardı,çok ameliyat geçirdi....ama tabii hulusi bey çok daha deneyimli bir dr......ben zaten cumayı bekliyorum,regl olursam hemen uçup gideceğim sanırım...buraya da yazarım.....allah yolumuzu açık etsin canım....

canım pek çok merkeze göre başkent de gün aşırı ultrason a giriyorsun ve her seferinde kan verip e2 değerin takip ediliyor. inşallah yumurtayla ilgili aynı aksiliği tekrar yaşamazsın ama ben hulusi beyin hekimliğine çok güveniyorum. mesela ohss olabilirdim ben ama zamanında önlemini aldı kendisi.
ha ben çok ilgi isterim. benle prenses gibi ilgilenilsin her soruma cevap verilsin zaman ayrılsın diyorsanız başkenti tavsiye etmem. çünkü oranın avrası böle herşey ayaküstü hızlıdır. uzun uzun sohbet edilmez. sadece rapor sonuçlarına göre ilacın dozu ayarlanır. sen iğneni yapar kontrol günü gelirsin. sıra çok olur beklersin. ama bence değer!
benim yumurta toplama ve transferim bayrama geldi. çok rahattım. çok güleryüzlü insanlar. ben rahatsız oldum bayram da meşgul ettim diye ama sağolsunlar hepsi de çok yakın davrandılar. inşallah emriyomuz da bana yapışmış büyümüştür de verilen emekleri boşa çıkarmayız.

en doğru kararı vermişsin,herşeyden önemlisi başarı...
büütn bu tedaviler için hastaneye çok mu sık gidiliyor..işten izin almayı sıkıntıya sokacak bir şekilde sık mı dr randevuları.....

büütn bu tedaviler için hastaneye çok mu sık gidiliyor..işten izin almayı sıkıntıya sokacak bir şekilde sık mı dr randevuları.....

hiçbir merkezde demeyim ama çoğunda ilk görüşme dışında özel ilgi yok , mutlaka her ssorumuza cevap verecek biri olsa daha iyi olur ama ondan ziyade işlerinde iyi olsunda zaten araştıra araştıra doktor gibi olduk. benim aşılama yaptırdığım ve tüp bebek yaptırdığım 2 ayrı merkezde öyleydi doktor bakar çıkar hemşireye birşeyler söyler anlamazsın birşey sonra hemşire şöyle yap böyle derdi.
baharb inşallah yarın iyi olur senin için, ilk denemenmiydi.

sen ankaradamı yaşıyorsun. ilk kontrolden sonra ilaca başlıyorsun ve ilacı 3 gün kullandıktan sonra ilk kontrol oluyor ve sonra gün aşırı çağırıyorlar.

Benim kontrolum vajinal ultrason ile yapildi. Saniyorum erken donemlerde normal ultrasonla
gormek pek mumkun olmuyormus. Doktorum kalp atislarini dinletirken sanirim ritmine ve hizina bakarak
birkac gun once baslamis dedi

Panik olma bence, kesenin pozisyonuna veya ne zaman tutunduguyla alakali olabilir.
Umarim bir sonraki kontrolde hayirlisiyla gorur ve duyarsiniz bebecigin kalp atislarini.
Gonlunu fetah tut lutfen, stres yapma.
Sevgiler...

Sanırım sen de benim gibi ohss olmuşsun.ay boyunca aldığımız tüp bebek iğnelerinden dolayı yumurtalıklar aşırı uyarılıyor ve de karnında su toplanmaya başlıyor.benim de transferden 5-6 gün sonra başladı .sanki litrelerde su içmişim gibi bir şişkinlik.ve hafif ağrı.
Doktorumu aradım ,mühim değil hastaneye gelmene gerek yok bol su iç ,bol protein ye ve bol bol dinlen dedi.şimdi hala kendimi bira torunda şişiyor hala karnım mühim derecede değil.ayrıca hamilelik hormonu bu şişkinliği tetikliyormuş.bendoktoruma ilk sorduğumda daha test yapmamıştım ama bana dedi ki seni umutlandırmak istemem ama iyiye işaret bu şişkinlik yani tuttuğunu gösterir dedi.yani tutmasa transferdenn bu kadar gün sonra ohss olmazmış .
Bebeğin hayırlı olsun ,Allah tamamına erdirsin.

evet ilk denemem.

ben hergün gitmek zorunda kaldım ama normalde günaşırı gidiyorsun.

sen ankaradamı yaşıyorsun. ilk kontrolden sonra ilaca başlıyorsun ve ilacı 3 gün kullandıktan sonra ilk kontrol oluyor ve sonra gün aşırı çağırıyorlar.

aynen doğrudur.

134 çıktı canımm çok teşekkür ederimmm

oh maşallah.

garslan... ....................
canımmm...

haber verirmisin artık meraktan patlıyacam canımmm

sonuç negatif diyemi yazmıyorsun (allah korusun)
sonuç pozitif diye havalara uçtun bizimi unuttun tatlımm............ama bizlerde teyzoşlarıyız...

İyi olmana çok sevindim canım, kendine dikkat et bak bir sürü belirti yaşıyorsun, bence sen de hamilesin.

Ayrıca aramızda gerçekten bir sinerji var mı ne, çünküüü senin gece yolladığın sinerji bana okulda öğlene doğru 11 gibi geldiii

Hemmen aradım hastaneyi, orda benle ii ilgilenen -sağolsun- bi hemşirem var, "yarın sabah 08:30'da gel" dediiii

Bakalım nasipse yarın başlıom galiba iğnelere, yiihhhhhuuuww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…