ben de başkentle maya arasında kararsız kalmıştım. Hatta maya ya aşılamalardan sonra gidip tekrar görüştüğümde mayanın doktoru osman eşimle bana demediğini bırakmadı. Ben üslubundan hiç hoşlanmadım. Zaten kendisine de direk dedim. Hulusi bey zaten alanında kendini kanıtlamış süper bir doktor. Zor bir durum ama ben de senin gibiydim. şimdi durup düşününce hepsi boşuna çaba. Sonuçta allah ne zaman verecekse o zaman olacak. Merkezlerin çok etkin farklı rolleri olduğunu düşünmüyorum.tabi çok başarısız kalitesiz merkezler istisna. Ama maya da başkent de iyi merkezler arasında. Allah bana en doğru kararı verdirmiş olsun ve inşallah sen de doğru kararı verirsin ilk deneme de bebeğine kavuşursun.
Ben bugün çok hassasım; gözümde sürekli yaş var. özür dilerim uzattım lafı.
ben mayayla görüştüm. osman hoca ile muayene de etti. ama orada içime sinmeyen birşey oldu ne dersen cevap veremiyeceğim. ısınamadım. aslında böyle merkezlere çok sıcak bakmıyorum. hocalar görüşüyor ikna ediyor sonra bir daha göremiyorsun. biraz daha fazla ticari bakıyorlar, tüp bebek fiyatı düşük olsada ekstra şeylerle fazlasını alıyorlar. işte başkentte kalabalık oluyor acaba labaratuvarı ve ekibi nasıl, yeteri özeen gösteriliyormudur onu merak ediyorum yoksa hulusi bey içime sindi.
canım pek çok merkeze göre başkent de gün aşırı ultrason a giriyorsun ve her seferinde kan verip e2 değerin takip ediliyor. inşallah yumurtayla ilgili aynı aksiliği tekrar yaşamazsın ama ben hulusi beyin hekimliğine çok güveniyorum. mesela ohss olabilirdim ben ama zamanında önlemini aldı kendisi.
ha ben çok ilgi isterim. benle prenses gibi ilgilenilsin her soruma cevap verilsin zaman ayrılsın diyorsanız başkenti tavsiye etmem. çünkü oranın avrası böle herşey ayaküstü hızlıdır. uzun uzun sohbet edilmez. sadece rapor sonuçlarına göre ilacın dozu ayarlanır. sen iğneni yapar kontrol günü gelirsin. sıra çok olur beklersin. ama bence değer!
benim yumurta toplama ve transferim bayrama geldi. çok rahattım. çok güleryüzlü insanlar. ben rahatsız oldum bayram da meşgul ettim diye ama sağolsunlar hepsi de çok yakın davrandılar. inşallah emriyomuz da bana yapışmış büyümüştür de verilen emekleri boşa çıkarmayız.
canım pek çok merkeze göre başkent de gün aşırı ultrason a giriyorsun ve her seferinde kan verip e2 değerin takip ediliyor. inşallah yumurtayla ilgili aynı aksiliği tekrar yaşamazsın ama ben hulusi beyin hekimliğine çok güveniyorum. mesela ohss olabilirdim ben ama zamanında önlemini aldı kendisi.
ha ben çok ilgi isterim. benle prenses gibi ilgilenilsin her soruma cevap verilsin zaman ayrılsın diyorsanız başkenti tavsiye etmem. çünkü oranın avrası böle herşey ayaküstü hızlıdır. uzun uzun sohbet edilmez. sadece rapor sonuçlarına göre ilacın dozu ayarlanır. sen iğneni yapar kontrol günü gelirsin. sıra çok olur beklersin. ama bence değer!
benim yumurta toplama ve transferim bayrama geldi. çok rahattım. çok güleryüzlü insanlar. ben rahatsız oldum bayram da meşgul ettim diye ama sağolsunlar hepsi de çok yakın davrandılar. inşallah emriyomuz da bana yapışmış büyümüştür de verilen emekleri boşa çıkarmayız.
bahar aşkolsun özür de ne demek....memnun bile oldum,ayrıntılı yazıyorsun....canım inşallah doğru kararı vermişsindir,benim başkentte kadındoğumcum polat beydi..hulusi beye özellikle kendisi gönderdi beni....olumlu sonuç alacaksın inşallah....ben de bugün çok hassasım,şimdi senin bu yazdığını okuyunca çok etkilendim..allah hepimiz için hayırlısını versin canım...allah istemeden yaprak kımıldamıyor....annemin ben gençkızken söylediği bi lafı vardı,bi iş olacaksa araya bin kişi girse de olur,olmayacaksa 1000 kişi girse de olmaz...her dara düştüğümde bu lafı hatırlarım....nolur yüreğini ferah tut....
canım,baharb de aynı şeyi söyledi..aynı şekilde hissettimşsiniz demekki,....evet başkent çok kalabalık,10daki randevu ancak 11.30da falan oluyor....hulusi beyi ben de sevdim...benim arkadaşım var orda,onunla iyice bir konuşayım.....diğer yandan çok yakın bir arkadaşım da diğer dr ye gidiyor tüp bebekçi o da gövşen, gerçi arkadaşım tüp yaptırmadı ama,üreme yollarından dolayı çok sorunluydu,tek yumurtalık falan vardı,çok ameliyat geçirdi....ama tabii hulusi bey çok daha deneyimli bir dr......ben zaten cumayı bekliyorum,regl olursam hemen uçup gideceğim sanırım...buraya da yazarım.....allah yolumuzu açık etsin canım....
en doğru kararı vermişsin,herşeyden önemlisi başarı...
büütn bu tedaviler için hastaneye çok mu sık gidiliyor..işten izin almayı sıkıntıya sokacak bir şekilde sık mı dr randevuları.....
tutmuş canım çok sağolll:))
maşşalah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinevet ikimizinki de aynı ama biz kalp ayışlarını duyamadık sizin karından mı baktılar alttan mı,benım diğer gebeliğimde de kalp atımları duyulmadığı için aldırdık bunda da korkuyorum cumartesı kontrole gittim kalp atışı falan yoktu :44:
hayırlı olsun canım, allah kucağına almayı nasip etsin, kaç çıktı değerin?
sen ankaradamı yaşıyorsun. Ilk kontrolden sonra ilaca başlıyorsun ve ilacı 3 gün kullandıktan sonra ilk kontrol oluyor ve sonra gün aşırı çağırıyorlar.
sen ankaradamı yaşıyorsun. Ilk kontrolden sonra ilaca başlıyorsun ve ilacı 3 gün kullandıktan sonra ilk kontrol oluyor ve sonra gün aşırı çağırıyorlar.
hiçbir merkezde demeyim ama çoğunda ilk görüşme dışında özel ilgi yok , mutlaka her ssorumuza cevap verecek biri olsa daha iyi olur ama ondan ziyade işlerinde iyi olsunda zaten araştıra araştıra doktor gibi olduk. benim aşılama yaptırdığım ve tüp bebek yaptırdığım 2 ayrı merkezde öyleydi doktor bakar çıkar hemşireye birşeyler söyler anlamazsın birşey sonra hemşire şöyle yap böyle derdi.
baharb inşallah yarın iyi olur senin için, ilk denemenmiydi.
en doğru kararı vermişsin,herşeyden önemlisi başarı...
büütn bu tedaviler için hastaneye çok mu sık gidiliyor..işten izin almayı sıkıntıya sokacak bir şekilde sık mı dr randevuları.....
sen ankaradamı yaşıyorsun. ilk kontrolden sonra ilaca başlıyorsun ve ilacı 3 gün kullandıktan sonra ilk kontrol oluyor ve sonra gün aşırı çağırıyorlar.
134 çıktı canımm çok teşekkür ederimmm
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar şu anatolia ile ilgili ahberi okusunuz mu ankarada tüp bebek skandalı diye.
canım benim saol ben şu an iyiyim şükür......gece bi ara gene ağrı saplandı uykumdan uyandım kıvrandım 30 dk filan geçti sonra...belkide gece uyandığım anda sende hissetmiş olabilir misin???aramızda bi sinerji oluşmuş galbaa... .
sabah uyandığımda dünden iyiydim...:)))
yanlız ağzım 2 gündür tatsız tutsuz bi tuhaf...!!!!
sende daha bişiy yok dimi bende sana gece baya bi sinerji yolladıminşallah bugün yarın gelicek beklenen regl...
akşam dua ettim yatmadan herkeze... rabbim kabul eder inşallahhhh...
Haaarikaaaaaa bir haber!...
Hayirlisiyla ve saglikla kucagina aldigin gunler nasibetsin Allah..
Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?