evet ankarada yaşıyorum....
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim yazdığım şeyleri okudunmu
bizde görümcem için anatoliaya gittik önce hakan beye fakat o bize aşılanmad edi bize tüp bebek dedik yok deid görümcemde pco var iii madem bu kadar israr edince zaten hiç konuşturmaz
yaptık ama olmadı doktor ilgisi de iii değil sonra bülent beye gittik o da çok iii tam aksine yani doktor ilgisi de güzel ikizz bebekleri var şi
mdi 11 aylık bir kız bir oğlan ama çok paracılar gerçekten senin rapor çıkarma şansın varmı yani uyuyormu durumun ben başkente gittim anlatömıştım dsana daha önce okudunmu hulusi bey iii bir doktor ilgisi de iii yardımcı olurum fiyatı veririm bana yaz istersen kolay gelsin ben de ilk muayenemi oldum ve ayın 21 inde lucrin başlıcaz 1 ekimde hasta olucam ikinci günü ilaç 14 gün sürücek17 ekim transfer herşey yolunda giderse benim yumurtalarım ve endometrium çok iyiyiymiş o yüzden kısa sürücek inşallah 30 ekimde öğrenicem mutlu sona erebilicem mi bakalım darısı herkese
evet kızlar anatolıa öyle bir hastane ben bunu bizzat yaşadım beni memleketimdeki doktor gönderdi aşılama denemedi bile sebep anatolyadan gelecek bedava para hakkımı helal etmiyorum para için değil umutlarım için parayı kazandım ama hala kendime gelemedim çünkü
evet kızlar anatolıa öyle bir hastane ben bunu bizzat yaşadım beni memleketimdeki doktor gönderdi aşılama denemedi bile sebep anatolyadan gelecek bedava para hakkımı helal etmiyorum para için değil umutlarım için parayı kazandım ama hala kendime gelemedim çünkü
merhaba arkadaşlar,
adet günümde kan değerim 34 çıkmıştı bir umutla 2 gün sonra yine kan yesti yptırdım 32 çıktı, 2 gün sonrayine yaptırdım 36 çıktı transferimi yapan dr um sağlıklı gebelik olmadığını düşük olacağını söyledi tüm ilaçlarımı bırakmamı söyledi bıraktım ayrıca 1 hafta sonra kontrole gel kan değerin 0 lanmışmı bakalım dedi. bende dün gittim kan verdim betahcg min 1418 e yükseldiğini duyunca çok şaşırdım tam 1 haftadır aşırı adet kanaması olmuştum. dr um hemen merkeze çağırdı ultrosanda kese görünmedi ve rahim duvarımda ince olduğundan dış gebelik teşhisi kondu bebek nereye yerleşmiş bilinmiyor. hemen methotrexate diye bir iğne verdiler. düşüğe neden olacakmış. hayatımın en çok acıtan iğnesini oldum. ve hayatımın en ağır yan etkileri olan iğnesini. Allah beterinden saklasın. şimdi kan değerimin düşmesini bekliyorum düzenli kan vericem inşallah düzelir. rahat ederim. işin ilginç tarafı bu dış gebeliklerde bebeğin kalbi bile atıyormuş. neler neler öğreniyoruz hiç duymadığımız hiç bilmediimiz...
bu arada bir süredir takip edemedim o kadar çok ilerlemiş yeni arkadaşlar gelmiş, yetişmek mümkün değil
Nazlıcım yazıyı bi sitede bulmuştum ve çok beğenmiştim .. ben çok etkilendim sizlerede faydalı olur diye düşünmüştüm ama senden başka ilgi gösteren olmadı pekumarım çok faydasını görürsün
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...
Canım benim üzülme ne olur , Rabbimin takdiri demekten başka bişe diyemiyorum, sen şimdi üzgünsün ama sorun eşinde olduğundan o çok daha fazla üzgün. Ve sen ondan daha güçlü olmalı ona destek olmalısın, senin şuanki desteğin onun için çok önemli, yaşınız da oldukça genç,tekrar tekrar denemek için vaktiniz müsait, bu yüzden, şükret ve eşine destek ol canım. Biliyorum senin de desteğe ihtiyacın var ama inan hayatın sonu değil. Güzel günlere ulaşmak için bugünler acısıyla tatlısıyla birer basamak. Bu basamaklardan geçmeden , zirveye ulaşamıycaz malesef. Kendine ii bak, yeni tedavi sürecini de bizle paylaş, ok? Allah a emanet olun.
canlarım hepiniz çok sağolun...Allah razı olsun...buda geçecek ne diyelim nasipp...
baksanıza bizim merkez soyguncu çıktııı..
canlarım hepiniz çok sağolun...Allah razı olsun...buda geçecek ne diyelim nasipp...
baksanıza bizim merkez soyguncu çıktııı..
Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?