2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet ankarada yaşıyorum....

canım benim yazdığım şeyleri okudunmu
bizde görümcem için anatoliaya gittik önce hakan beye fakat o bize aşılanmad edi bize tüp bebek dedik yok deid görümcemde pco var iii madem bu kadar israr edince zaten hiç konuşturmaz
yaptık ama olmadı doktor ilgisi de iii değil sonra bülent beye gittik o da çok iii tam aksine yani doktor ilgisi de güzel ikizz bebekleri var şi
mdi 11 aylık bir kız bir oğlan ama çok paracılar gerçekten senin rapor çıkarma şansın varmı yani uyuyormu durumun ben başkente gittim anlatömıştım dsana daha önce okudunmu hulusi bey iii bir doktor ilgisi de iii yardımcı olurum fiyatı veririm bana yaz istersen kolay gelsin ben de ilk muayenemi oldum ve ayın 21 inde lucrin başlıcaz 1 ekimde hasta olucam ikinci günü ilaç 14 gün sürücek17 ekim transfer herşey yolunda giderse benim yumurtalarım ve endometrium çok iyiyiymiş o yüzden kısa sürücek inşallah 30 ekimde öğrenicem mutlu sona erebilicem mi bakalım darısı herkese

canım ben rapor çıkaramıyorum maalesef yaştan dolayı....hulusu bey rapor çıkarırız sana demişti ama,tutmuyor....bu hafta sonu regl olursam,başekente gidicem...canım sana da bol şanslar diliyorum,inşallah emekelrin boşa çıkmaz ve kavuşursun bebeğine.....
Burda hepinizi takip edicem zaten,kendimle ilgili gelişmeleri de yazarım....benin reglime bir hafta var,regl olunca mı gitmeliyim,olmadan önce mi canım......bu ay gene bir umudum var tabiii.fiyat hakkında da tabi ki bilgi almak isterim....ben şu an çıkmak zorundayım,bana özelden yazarsan çok sevinirim.....umarm herşey yolunda gider....

wintersun canım çoooooooooooooooook sevindim ALLAH eline almayı nasip eder inş öyle güzel haberleri duyunca kendimi tedavi çok iyi hissediyorum darısı hepimizin başına :))))

evet kızlar anatolıa öyle bir hastane ben bunu bizzat yaşadım beni memleketimdeki doktor gönderdi aşılama denemedi bile sebep anatolyadan gelecek bedava para hakkımı helal etmiyorum para için değil umutlarım için parayı kazandım ama hala kendime gelemedim çünkü

evet benim görümcemde kütahyadan doktor gönderdi ve pco su olmasına rağmen hakan yaralı aşılama dedi böle bir risk çok az olmadıda zaten ama bizi konuşturmadı bile bülent bey gitti sonra o tüp bebek yaptı tuttu ama iki kere emek üzüntü ve para harcadı yazık ama herkesin ahını kul hakkı alıyorlar allah bir yerden çıkaracaktır

evet benim görümcemde kütahyadan doktor gönderdi ve pco su olmasına rağmen hakan yaralı aşılama dedi böle bir risk çok az olmadıda zaten ama bizi konuşturmadı bile bülent bey gitti sonra o tüp bebek yaptı tuttu ama iki kere emek üzüntü ve para harcadı yazık ama herkesin ahını kul hakkı alıyorlar allah bir yerden çıkaracaktır

sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0

wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...

jakobi cnm benim çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm. aynısı benimde başıma geldiği için seni çok iyi anlıyorum. aynı iğneden banada vermişlerdi en geç 3 gün içinde düşer değerin merak etme. bence iyi tarafındanda bak olaya çünki bizim vücudumuz anneliği kabul ediyor dış gebelikte olsa hamile kalabiliyoruz. embriyolarımız kaliteliki yanlış yerede olsa tutunabiliyorlar. bunları düşün ve haline şükret ve sakın kendini çok üzme

saboliicim sen bizimle birşeyler paylaşırsında ben hiç dikkate almazmıyım. okudum paylaşımlarını ve çokta beğendim. eksik olma emi

tebrikler arkadaşım bak ben sana demiştim ama gördünmü rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin inşallah

sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0

Canım benim üzülme ne olur , Rabbimin takdiri demekten başka bişe diyemiyorum, sen şimdi üzgünsün ama sorun eşinde olduğundan o çok daha fazla üzgün. Ve sen ondan daha güçlü olmalı ona destek olmalısın, senin şuanki desteğin onun için çok önemli, yaşınız da oldukça genç,tekrar tekrar denemek için vaktiniz müsait, bu yüzden, şükret ve eşine destek ol canım. Biliyorum senin de desteğe ihtiyacın var ama inan hayatın sonu değil. Güzel günlere ulaşmak için bugünler acısıyla tatlısıyla birer basamak. Bu basamaklardan geçmeden , zirveye ulaşamıycaz malesef. Kendine ii bak, yeni tedavi sürecini de bizle paylaş, ok? Allah a emanet olun.

wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...

garslancım üzülme allah hayırlısını versin bundada vardır bir hayır üzülme ne olursun yardımcı olabileceğim bişey olursa söle elimden geleni yaparım

yapma canım neyse takma kafana bak ben öncekiler ii ki olmamış diyorum bi arkadaşım 6 haftalık bebeiğini aldırmak zorunda kalıyor guatr varmış farkedilmemeiş çok tehlikeliymiş öncekilerde benim de farkedilmemişti şimdi ilaç kullanıyorum herşeyde vardır bi hayır diyelim

sıkma canını nolurrrrrr

Son düzenleme:

çok sağol canım...
benide en çok üzen eşimin üzülmesi zaten...bana ilk önce eşim lazım ondan sonra bebekk..eşim o kadar berbat durumda ki şu anda ben bile yetmiyorum teselli için ona...

canlarım hepiniz çok sağolun...Allah razı olsun...buda geçecek ne diyelim nasipp...
baksanıza bizim merkez soyguncu çıktııı..

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

23 Ağustos salı: kuden80 POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: rashel: Negatif

25 Ağustos perşembe: mine1987: Negatif

26 Ağustos cuma: daisy3434: Negatif (

26 Ağustos cuma: dorukonti POZİTİF

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği POZİTİF

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv: Negatif

29 Ağustos pazartesi: jakobiış Gebelik

31 Ağustos çarşamba: hafiye: Negatif

1 Eylül Perşembe : Mcloudbir dahaki sefere inşallah

1 Eylül Perşembe : Şuleyüksel:Negatif

2 Eylül Cuma : Lareine POZİTİF

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan:?????

5 Eylül Pazartesi : Minecan:Negatif

6 Eylül Salı : Tuanay POZİTİF

11 Eylül Pazar : Ciroz POZİTİF

12 Eylül Pazartesi : Garslan55 : negatif

12 Eylül Pazartesi : Wintersun POZİTİF

13 Eylül Salı : baharb : Heyecanla beklioosss

14 Eylül Çarşamba : Hbyiron :Heyecanla beklioosss

17 Eylül Cumartesi: Şekerparemis GÜN SAYIYORUZ

17 Eylül Cumartesi: Sehak GÜN SAYIYORUZ

19 Eylül Pazartesi: Kontess2000 GÜN SAYIYORUZ

20 Eylül Salı: AyşeYıldız GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : Nesirmak GÜN SAYIYORUZ

23 Eylül Cuma : hacermeral GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

canlarım hepiniz çok sağolun...Allah razı olsun...buda geçecek ne diyelim nasipp...

lütfen zülme öle de düşünme benim görümcem de oraya yaptırdı tuttu evet öleler ama bir dah düşünürsen hulusi beyi tavaisye ederim ben başladım bakalım bunda da vardır bir hayır alah büyüktür veren de o alan da üzülme herşeyde vardır bir hayır

lütfen zülme öle de düşünme benim görümcem de oraya yaptırdı tuttu evet öleler ama bir dah düşünürsen hulusi beyi tavaisye ederim ben başladım bakalım bunda da vardır bir hayır alah büyüktür veren de o alan da üzülme herşeyde vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…