hiiiiiiçççççç stres falan yapma takklımm. sancılara da takılma, ama illaki takılmak istiyorsan bebeğin tutundu sana sinyal veriyo diye düşünhem bak ağzının tadıda gitmiş bence herşey gaaayeetttt yolunda gidiyor. işkenceee falan yookkk tatlı bekleyişler bunlar. ahhhh benimde olsa bi transferimm bak ben takılıp kaldım e2 ye bir türlü düşmüyor ama hiiiiiççççç şikayet etmiyorum doğrusu vardır bundada bir hayır diyorumm.
Seninde beğenmene sevindim öyleyseeeee tatlı annişş
saol elvancım...ama beklemek çok zormuş...:44::44:
en iyisini yapıyorsun....niye düşmüyormuş hala doktor ne diyor???
yaa benim yumurtalar biraz yaramazlık yapıyo çatlamak istiyo. kullandığım spreyden dolayı çatlayamayıncada kiste dönüşmüşler. doktor bekliycez diyo e2 düşünce kistlerin içini boşaltıcaklarmış sonra tedavinin diğer aşamasına geçilecekmiş daha sonrada herşey yolunda giderse transferim olacakmışşş mışşş mışşşşşş.sanırım benim önümüzdeki aya sarkıcak transfer işlemi.
sprey ne???ne işe yarar nereye kullanılır...?
şimdi benim dondurulmuşlarla olacağı için ben burun spreyi kullanıyorum. hormonları baskılayıp rahimi hazırlıyormuş.
kızlar ben çıkıyorum bugün çok yoruldum. hbyiron sende çok durma istersen pc başında tamam
hadi bakalım herkese iyi geceler olsun benden
merhaba ,
benide listeye ekleyin lütfen yaş:30 evlilik süresi:5 yıl sebep:hareketsiz sperm merkez:medical park bahçelievler ilk deneme :)
ilactan sonra ilk kontrolum yarınn simdi ne olacakkkk??????
yuuuuppppppiiiii nihayet şükürrr.... bursa dan izmir e öğlen saatlerinde ancak varmış demek ki!!!şimdi bi sinerji olduğuna inanmaya başladım bende...
hadi bakalım heyecanla gelişmelerini bekliyorum canım hayırlı ve uğurlu bi tedavin olsun...
'''' inşallah annesine tutunmuştur benim bebişim ve dediğin gibi hamişimdir...fazla ümitlenmekte istemiyorum...bu kadar ağrı olup tutunmuşsa şaşırıcam...ne biliiimmm işte...:97::97:
maybe hastalandınmı cnm. gözümüz aydın yaaa çok sevindim. hadi bakalım hayırlısı olur inşallah
MAybe ve elvan beğenmenize sevindim canlarım
HBYiron canım bence sen hamilesinn
sinerjiye inannnnnnasıl gidiyorr idrar testi yapmayı düşünmedin mi hiçççççççççç çok heycanlııııııııııı
azkaldı halaya
maybecim kanal şifreni yanlış vermişsin bugün düzelttiydim bak ulaşmış bardağımhadi gözün aydın
iyi geceler canım evet çıkıcam bende kocam maç seyrediyor benimde canım sıkıldı...
maybecm raporun var dimi
yarın usg ve kan tahlili yaparlar ilaçlarınnı alddırırlar tarif ederler.. başka bişey olacağını sanmıyorum.. ücretide transfer günü alıyorlarvar vaarrhh, Ege ünv.de temmuz 20 gibi çıkmıştı. Herrşşeyy hazırr şükürler olsun. İnş yarın extra bilmediğim şeyler çıkmas:26:
evet bende sımdıye kadar 3 asılama 1 tup bebek yaptırdım bu benım 2 tup denemem dıgerı sanıye surmustu cok kolaydı bunda resmen canıma okudular benım bayıltın dıye bagırdım en sonunda anestesı veremeyız su ıcıyosun dedıler cok zorlandım canım anlıcagın
aysecik..
ağrım çok ondan..
bak yaz transferden sonra sancı.. yazılanları okuduğunda sancılı olanların hepsi tutmamış..
kız..bide tek sancı çekip bebeği tutan ben oluyormuşum...
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
canim nedesem bos suan,... kotusundur,ama hepimiz allaha sukur inancli insanlariz her iste bi hayir vardir demekten baska bisey elimizden gelmez
unutmaki bu can sende ve esinde oldugu surece her zorlugu basarirsiniz,sadece biraz daha zaman ve sabir guzelim
bak ben gecen ay tup bebek tedavime basladim tum tedavim bitti,en son transfer gunune gidecektik o gece babaannemiz vefat etti ve gidemedik
yani hersey kader kismet,demekki bizim icin hayirli olan buymus,
onumuzdeki gunlere umutla bakiyoruz
bidahaki tedavin icin lutfen energi toplamaya hemen baslaki vucutun cokmesin tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?