2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

saol elvancım...ama beklemek çok zormuş...:44::44:
en iyisini yapıyorsun ....niye düşmüyormuş hala doktor ne diyor???

saol elvancım...ama beklemek çok zormuş...:44::44:
en iyisini yapıyorsun ....niye düşmüyormuş hala doktor ne diyor???

yaa benim yumurtalar biraz yaramazlık yapıyo çatlamak istiyo. kullandığım spreyden dolayı çatlayamayıncada kiste dönüşmüşler. doktor bekliycez diyo e2 düşünce kistlerin içini boşaltıcaklarmış sonra tedavinin diğer aşamasına geçilecekmiş daha sonrada herşey yolunda giderse transferim olacakmışşş mışşş mışşşşşş. sanırım benim önümüzdeki aya sarkıcak transfer işlemi.

canım sen sağlıklı olda 1 ay sonra olsun...hayırlısı ile kolay ve çabuk atlatırsın inşallah...

kızlar ben çıkıyorum bugün çok yoruldum. hbyiron sende çok durma istersen pc başında tamam
hadi bakalım herkese iyi geceler olsun benden

merhaba ,

benide listeye ekleyin lütfen yaş:30 evlilik süresi:5 yıl sebep:hareketsiz sperm merkez:medical park bahçelievler ilk deneme :)

ilactan sonra ilk kontrolum yarınn simdi ne olacakkkk??????

ekliyorum canım, gelişmelerini bildir ,ok?

sağol canım hepimizin son tedavileri olsun inş.

bu sıralar sana sorularım olabilir tatlım ne de olsa benden önce tecrübelendin.

maybe hastalandınmı cnm. gözümüz aydın yaaa çok sevindim. hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

çok şükür canım , tam 2 adet - aadett dönemi atlattım bu tedaviye başlayana kadar, bakalım inş yarın hayırlısıyla başlarız...

MAybe ve elvan beğenmenize sevindim canlarım

biz de seni beğendikk

sağoll canuumm, bak kaybetme şifremi ööle herkese virmem haa, bu arada bardağın da güzelmiş (bardak hastalığı var da bende:) geri yollamamayı düşünüyorum, takımını bozmadım inş

Son düzenleme:
Kızlar ilk sorularımı sorayım...

Şimdi yarın

1-alttan muayene yapıcaklar, sonra

2- kan alıcaklar , e2 fsh lh ... vs bakılacak... ve tahlil sonuçlarına göre,

3- iğne ilaç , doz ..vs ayarlanacak

değil mi? Extra bişe var mı bilmediğim? Bi de hemen isticekler mi tedavi ücretini?

Son düzenleme:
var vaarrhh, Ege ünv.de temmuz 20 gibi çıkmıştı. Herrşşeyy hazırr şükürler olsun. İnş yarın extra bilmediğim şeyler çıkmas:26:
yarın usg ve kan tahlili yaparlar ilaçlarınnı alddırırlar tarif ederler.. başka bişey olacağını sanmıyorum.. ücretide transfer günü alıyorlar

Anladim canim.Ins.pozitif bir sonuc alirsinda cekrigin acilari hemencik unutursun

kızlar az önce ankara anatolia tüp bebek merkezi hakkında çıkan haberi okudum resmen kanım dondu ya eğer yazılanlar gerçekse en ağır cezayı hak ediyorlar demektir...

aysecik..

ağrım çok ondan..

bak yaz transferden sonra sancı.. yazılanları okuduğunda sancılı olanların hepsi tutmamış..

kız..bide tek sancı çekip bebeği tutan ben oluyormuşum...

Canim benim bu kisiden kisiye degisiyor bende senin gibi cok arastirdim ama herkeste farkli oluyor o yuzden sen takma bunlari.Bak ne guzel demissin ins.hamissindir de dedigin gibi sanci cekip bebisi tutan sen olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…