2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

nasıl sevindim anlatamam benim ultrason karından bakıldı duyulmaması normal o zaman Allah nazardan saklasın whistler inşallah bende cumartesi duyarım sevgiler

sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0

wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...

rabbim herkese hayırlısıyla evladına kavuştursunnn çok üzüldüm ama pes etmek yokkkk unutmayalım bizim sınavımız bu

sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0

canımm geçmiş olsun umarım ailece çabuk toparlanırsınız..

bazen kötü bişey olacaksa önceden enerjisi yayılıyor değil mi?

senin de içinde hep bir olmusuz hal vardı ve tahlil yapamıyordun canım.. ve ben seni çok iyi anlıyordum.

en zoru ailelere söylemek oluyor senin ailen ayrı kayın validenler ayrı bakıyor.. ama sen eşine sarıl..

bence eşinle şöyle bir tatile çıkın atlatmaya çalışın demesi kolay söylenen bişey;

ama inan bana atlatması çok zor oluyor ben 3 aşılamamdan biliyorum..

tatlımmm;
allah yar ve yardımcınız olsun.

Gülümsekader ve Özlözcan
Topiğimize hoşgeldiiiniizz, tedaviniz hayırlı olsun... Dilerseniz (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerinizi paylaşın da, listemize ekleyip, birlikte takip edelim tedavi sürecinizi...[/QUOTE]

merhaba ,

benide listeye ekleyin lütfen yaş:30 evlilik süresi:5 yıl sebep:hareketsiz sperm merkez:medical park bahçelievler ilk deneme :)

ilactan sonra ilk kontrolum yarınn simdi ne olacakkkk??????

merhaba ,

benide listeye ekleyin lütfen yaş:30 evlilik süresi:5 yıl sebep:hareketsiz sperm merkez:medical park bahçelievler ilk deneme :)

ilactan sonra ilk kontrolum yarınn simdi ne olacakkkk??????[/QUOTE]

hadi hayırlısı allah inşallah iyi sonuçlar verir bende yeni başladım kontrole devam edicekler yumurta takibi yapıcklar hayırlıolur inşallah allah herkese hayırlısını versin

yuuuuppppppiiiii nihayet şükürrr.... bursa dan izmir e öğlen saatlerinde ancak varmış demek ki!!! şimdi bi sinerji olduğuna inanmaya başladım bende...

hadi bakalım heyecanla gelişmelerini bekliyorum canım hayırlı ve uğurlu bi tedavin olsun...

'''' inşallah annesine tutunmuştur benim bebişim ve dediğin gibi hamişimdir...fazla ümitlenmekte istemiyorum...bu kadar ağrı olup tutunmuşsa şaşırıcam...ne biliiimmm işte...:97::97:

garslan55

çok üzgünüm arkadaşım keşke elimizden gelen birşey olsa ama yok işte. derdi veren allahım sabrınıda versin ve tez zamanda muradınızı size nasip etsin inşallah.

allah sabır versin garslan...elden bişey gelmiyor işte hayırlısı buymuş deyip bi dahakine güç toplamak....rabbim yar ve yardımcınız olsun...

maybe hastalandınmı cnm. gözümüz aydın yaaa çok sevindim. hadi bakalım hayırlısı olur inşallah

hbyiron nasılsın kuzucum azkaldı seninde sonucuna heyecan varmı heyecan

ahh elvancım az kaldı nasıl bir heyecan stresmiş bu ala ala...bir taraftanda adet olucam gibi kuvvetli sancılar yaşadım...bugün daha hafifti sancılarım...ağzımın hiç tadı yok 2 gündür...ne bilim gelsin şu çarşambada bitsin bu işkence....:97::97:

HBYiron canım bence sen hamilesinn
sinerjiye inannnnn nasıl gidiyorr idrar testi yapmayı düşünmedin mi hiçççççççççç çok heycanlııııııııııı
azkaldı halaya

maybecim kanal şifreni yanlış vermişsin bugün düzelttiydim bak ulaşmış bardağım hadi gözün aydın

hiiiiiiçççççç stres falan yapma takklımm. sancılara da takılma, ama illaki takılmak istiyorsan bebeğin tutundu sana sinyal veriyo diye düşün hem bak ağzının tadıda gitmiş bence herşey gaaayeetttt yolunda gidiyor. işkenceee falan yookkk tatlı bekleyişler bunlar. ahhhh benimde olsa bi transferimm bak ben takılıp kaldım e2 ye bir türlü düşmüyor ama hiiiiiççççç şikayet etmiyorum doğrusu vardır bundada bir hayır diyorumm.

ayy valla ne bilim inşallahhhhh hemde nasıl heyecanlıyım anlatamam...ya pozitifken negatif çıkarsa güvenemiyorum...ama çarşamba sabah yapıcam idrar testi çünkü devlet hastanesi ertesi güne veriyor sonucu...(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…