Benim kontrolum vajinal ultrason ile yapildi. Saniyorum erken donemlerde normal ultrasonla
gormek pek mumkun olmuyormus. Doktorum kalp atislarini dinletirken sanirim ritmine ve hizina bakarak
birkac gun once baslamis dedi
Panik olma bence, kesenin pozisyonuna veya ne zaman tutunduguyla alakali olabilir.
Umarim bir sonraki kontrolde hayirlisiyla gorur ve duyarsiniz bebecigin kalp atislarini.
Gonlunu fetah tut lutfen, stres yapma.
Sevgiler...
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
wintersun tebrik ederim canım Allah kucağına almayı nasip etsinn...
sonuç NEGATİF...sabaha karşı adet gördüm zaten öylesine gittim tahlile...malesef olmadı...sonuç 0
Gülümsekader ve Özlözcan
Topiğimize hoşgeldiiiniizz, tedaviniz hayırlı olsun... Dilerseniz (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerinizi paylaşın da, listemize ekleyip, birlikte takip edelim tedavi sürecinizi...
İyi olmana çok sevindim canım, kendine dikkat et bak bir sürü belirti yaşıyorsun, bence sen de hamilesin.
Ayrıca aramızda gerçekten bir sinerji var mı ne, çünküüü senin gece yolladığın sinerji bana okulda öğlene doğru 11 gibi geldiii
Hemmen aradım hastaneyi, orda benle ii ilgilenen -sağolsun- bi hemşirem var, "yarın sabah 08:30'da gel" dediiii
Bakalım nasipse yarın başlıom galiba iğnelere, yiihhhhhuuuww
İyi olmana çok sevindim canım, kendine dikkat et bak bir sürü belirti yaşıyorsun, bence sen de hamilesin.
Ayrıca aramızda gerçekten bir sinerji var mı ne, çünküüü senin gece yolladığın sinerji bana okulda öğlene doğru 11 gibi geldiii
Hemmen aradım hastaneyi, orda benle ii ilgilenen -sağolsun- bi hemşirem var, "yarın sabah 08:30'da gel" dediiii
Bakalım nasipse yarın başlıom galiba iğnelere, yiihhhhhuuuww
hbyiron nasılsın kuzucumazkaldı seninde sonucuna heyecan varmı heyecan
MAybe ve elvan beğenmenize sevindim canlarım
ahh elvancım az kaldı nasıl bir heyecan stresmiş bu ala ala...bir taraftanda adet olucam gibi kuvvetli sancılar yaşadım...bugün daha hafifti sancılarım...ağzımın hiç tadı yok 2 gündür...ne bilim gelsin şu çarşambada bitsin bu işkence....:97::97:
HBYiron canım bence sen hamilesinn
sinerjiye inannnnnnasıl gidiyorr idrar testi yapmayı düşünmedin mi hiçççççççççç çok heycanlııııııııııı
azkaldı halaya
maybecim kanal şifreni yanlış vermişsin bugün düzelttiydim bak ulaşmış bardağımhadi gözün aydın
Seninde beğenmene sevindim öyleyseeeee tatlı annişşsaboliiii ne alınganlık yapıyosun kız bende beğendim...ama bu editörlerde kabahat beğeni kaldırdılar yaaaaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?