2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

O bardakla su ya da başka bişii içmeyi düşünmüyorsun di mi
Güle güle kullannn canım

hanimlar sizlerden ozur dileyerek birsey sormak istiyorum, tup bebekle hic alakasi yok ama
dun gece ruyamda bi bayanin cinsel organini gordum(vagina ),cok tuhafima gitti ve birazda urperdim..
sizce ne anlama gelir
netten baktim ne anlama geliyor diye ama tam bisey bulamadim

hanimlar sizlerden ozur dileyerek birsey sormak istiyorum, tup bebekle hic alakasi yok ama
dun gece ruyamda bi bayanin cinsel organini gordum(vagina ),cok tuhafima gitti ve birazda urperdim..
sizce ne anlama gelir
netten baktim ne anlama geliyor diye ama tam bisey bulamadim

çok heyecanlıyım bugün muayene oldum ilk defa bukadar yakınlaştım umuduma herşeyin iyi olduğunu söyledi doktorum antibiyotiğe başladı 21 inde lucrin baaşlıcaz 1 ekimde hastaolucam 2 ekimde lucrin az dozda devam 14 ekimde toplama 17 ekimde inşallah transfer çok heyecanlıyım zaman geçmiyor ben 1o yıllık evliyim ve ilk defa bu kadar yanındayım ve umudum hiçbir zaman bitmedi hep güçlendi şimdi yakın olmak kıyısında olmak çok güzel inşallah hepimizi bu çıktığımız yolda muvaffak oluruz. ama olmazssa hiç üzülmicem çünkü herşey allahtan hayırlısı ise olsun hayırsızz ise uzak dursun önemli olan vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah annesine babasına hayırlı evlat olsun

Canim tedavin baslamis herseyde yolundaymis ne guzel.Ins.sonuna kadar böyle davam eder

simdiden tedavin hayirli olsun canim,seninle nerdeyse ayni basliyacagiz surece
bende 2 veya 3 ekim regl.olucam,sonra insallah devami gelecek.
bende pazartesi yani 19 da telefon bekliyorum hastaneden,duruma gore artik

hepimiz icin hayirlisi

Kizlar yarin bende dr.a gidip kan verecegim nedenini bilmiyorum yarin ögrenicez tel.de gidip kan vermemi söylediler o kadar.Yarin tarnsfer gunumude sayarsak 7.gunum oluyor saymazsak 6, gunum kanda belli olurmu bu kadar erken acaba merak ettim.Brde basina gelen varmi böyle 7. gunde falan gidip kan veren nedne olabilir acaba?Fikri yada bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirimm

simdiden tedavin hayirli olsun canim,seninle nerdeyse ayni basliyacagiz surece
bende 2 veya 3 ekim regl.olucam,sonra insallah devami gelecek.
bende pazartesi yani 19 da telefon bekliyorum hastaneden,duruma gore artik

hepimiz icin hayirlisi

inşallah sen nerde başlıcaksınız ben ankara başkent üniversitesi hastanesi inşallah hayırlı olur bebeğim için bir günlük tutmaya başladım ona olan özlemimi tedavinin her aşamasını yazıyorum bugün başladım ve çok güzel bişey oldu umarım ilerde bebeğim okuyunca onu ne kadar sevdiğimi anlıcak :)

O bardakla su ya da başka bişii içmeyi düşünmüyorsun di mi
Güle güle kullannn canım

yok tatlım kullannmaaammm, hatıra saklıyacağım , bebişim olunca, aklı başına geldiği vakit
" bak yavvrum, bu bardağı Saboli teyzen var ya,- hani donmuş bebe :) arkadaşın var ya onun annesi- o bana, senin tüpbebek tedavinden önce bir bardak adet olmam gerekiodu, bende de kalmamış, saboli teyzen bu bardakla yollamıştı" diyceeemm puahahahaa amma da geyik yaptım gece yarısı yaf nedir bu keyiff tedaviye başlayacağım die fazla mı gazım var ne yiihhhuuuww

Saboşum ve elvancıım hadi yarın ege üni tüpbaby merkezine gelin de tanışalım kıss, bakın benim üzerimde beyas bi elbise, bir elimde 2 buket kırmızı gül diğer elimde de 6 lı paşabahçe su bardağı olcek şekerleriimmm, bekliom haa

şekerbebekk, canım vallahi kelimelerim kifayetsiz şu an. "No idea" yani hiç bir fikrim yok bu konuda:26:

biliomusun ben de aynı duygular içerisindeyim, sanki bebişime çok yaklaşıyorum

Canım bence çok erken , sabret, bak olumsuz çıkar bugünlerde, belki de olumludur ve sen boşuna üzülürsün, bebişini olumsuz etkilersin maazallah

herkese ıyı geceler
ii gecelr canım , buyur bir şey mi soracaktın? tedaviye yeni başladıysan burası tam yeri.
Topiğimize hoşgeldiiin, tedavin hayırlı olsun canım. Dilersen (Yaş: Evlilik Süresi: İnfertilite sebebi : Tedavi merkezi: Kaçıncı deneme: ) bilgilerini paylaş ta listemize ekleyip, birlikte takip edelim sürecini...

Son düzenleme:
ya bişey sorucam ben sigarayı 1 buçuk ay oldu bıakalı ve çok yemeye başladım 70 kilo idim imdi 72 olmuşum ne yapıcam ya çok üzülüyorum zaten çok kilo alıcam of baş edemiyorum ben gibi çok kilosu olan varmıııııııı??????????????????:84:

benide ekledinmi göremedim başlamadığım içinmi ama başlıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…