ELVAN çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun çok sevindirdiniz beni.
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..
7-Kuden
8-daisy
9-baharkus
listemiz artıyorrrrrrrrrrr
OKURUM DEMİŞ VE İSMİNİ YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA GÖNÜL KOYMASIN HEMEN UNUTMUŞSUN BENİDE EKLE D
GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..
şimdi ben tam olarak nasıl olacağını anlatayım..
- yanlız benim sıram geç demek, bıktım demek yok..
- bugun okuyamadım hafta sonu okur tamamlarım demeyin birikince baş edemezsiniz
- sırası gelen duasını yazar ona öyle dua ederiz
- başkasına dua ediyorum bencilliği akla düşer şeytan tarafından sakın inanmayın size bunu düşündüren şeytan.
- bu olayın çok sevap olduğunu bilerek hareket etmek lazım herkes 313 adet ayet-el kursuyu bir gunde bitirecek..
- baktığınızda eğer 10 kişi olursak 3130 adet ayetel kursu okuyup sevap kazanacağız..
- ayetel kursu bilinmiyorsa.. internette yazın karşınıza çıkar.
- arzu edenler okumaya başlamadan önce 2 rekat dilek namazı kılına bilir..
- bilenler için 30 dak sürüyor bilmeyenler için 1 ila 1.5 sa sürüyor
- hamilelikte olan kanamalr adet kanaması sayılmadığından abdest alınarak okuna bilinir. (hocaya sordum)
- kulanılan fitil gibi şeyler boy abdestini değil abdesti bazar.. abdest tazelenerek okunabilir ( hocaya sordum)
bu da demktir ki pazartesi başlıyoruz.......
umutlu tedavin bittimi hayırlı olsun inşallah ganol f 450 değil galiba 1050 demi var dı inşallah ihtiyacı lan biri çıkar hoşçakal[/Q
evet ben doğal yolla hamiş kaldım ganol f 2 kutu aldırmıştı dr 1 kutusunu kullandım ama maalesef sonuç alamadık 2 kutuya gerek kalmadı kendiliğnden oldu evet 1050 bana verilen inş ihtiyacı olan biri çıkar
beta hcg iğneye rağmen yükselmeye devam ediyor.
doktorum etkisi 9 gün surer bekle çarşamba tekrar ver dedi.
değerim 350 den 525 e çıkmış..
ne yapacağımı bilemiyorum. kendime kızasım var o kadar bıktım yani.
umarım kötüye gitmez.
sizce ne yapmalıyım çarşamba günü beklemek geç kalma olabilirmi..
kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif !
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..
7-Kuden
8-daisy
9-baharkus
listemiz artıyorrrrrrrrrrr
OKURUM DEMİŞ VE İSMİNİ YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA GÖNÜL KOYMASIN HEMEN UNUTMUŞSUN BENİDE EKLE DESİN
GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..
şimdi ben tam olarak nasıl olacağını anlatayım..
- yanlız benim sıram geç demek, bıktım demek yok..
- bugun okuyamadım hafta sonu okur tamamlarım demeyin birikince baş edemezsiniz
- sırası gelen duasını yazar ona öyle dua ederiz
- başkasına dua ediyorum bencilliği akla düşer şeytan tarafından sakın inanmayın size bunu düşündüren şeytan.
- bu olayın çok sevap olduğunu bilerek hareket etmek lazım herkes 313 adet ayet-el kursuyu bir gunde bitirecek..
- baktığınızda eğer 10 kişi olursak 3130 adet ayetel kursu okuyup sevap kazanacağız..
- ayetel kursu bilinmiyorsa.. internette yazın karşınıza çıkar.
- arzu edenler okumaya başlamadan önce 2 rekat dilek namazı kılına bilir..
- bilenler için 30 dak sürüyor bilmeyenler için 1 ila 1.5 sa sürüyor
- hamilelikte olan kanamalr adet kanaması sayılmadığından abdest alınarak okuna bilinir. (hocaya sordum)
- kulanılan fitil gibi şeyler boy abdestini değil abdesti bazar.. abdest tazelenerek okunabilir ( hocaya sordum)
bu da demktir ki pazartesi başlıyoruz.......
günaydın, çok güzel bişey. bende okurum, beni de eklerseniz sevinirim. hem yasin hem ayetelkürsi için.
merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim p.tesi sabah opu var.
kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damal temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm
yerleşme kanaması yaşayan varmı?aramızda
ben dış gebelik olduğumda yaşamıştım koyu kahve elma çürüğü gibi gelmişti, ilk azıcık çamaşırıma bulaşmıştı sonrada tuvalette silince peçeteye bulşıyodu sadece öyle 2 gün sürdü sonrada bitti.
yerleşme kanaması yaşayan varmı?aramızda
sermuh canım bana iki tane blast embriyo transfer edilmişti tahlili 10. gün yaptırıcaktım 8. gün sabah kalktığımda iç çamaşırıma koyu kırmızı kan gelmiş hemen lavaboya gittim tuvalet kağıdınada biraz geldi hemen merkezi aradım iki güne bir progynex iğne oluyordum o gün iğne günümdü zaten hemen iğneni yaptır birde b-hcg baktır dediler baktırdım hamileyim kanamam hemen kesildi zaten inşallah seninkide böyledir canım sen dr aradınmı birde yatak istirahati yap canım öpüyorum seni
DUYGU merheba ayetel kürs-i yi çok iyi düşünmüşsün benimde büyük ihtimalle p.tesi opu var bende 500 yasin-i şerife başladım ama zor oluyo dağıtması 1 kişi 1 yasin okunabiliyor.listeyi yapalım ben hızlı okurum hafızım.
kalabalığız toplu olarak amin demek aynı duaya ... amin demek daha makbul.
evet ben 1 saatimi ayır bilirim yapabilirim kendime güveniyorum kesin okurum derim diyorsanız listeye başlayalım..
dua mız şöyle olacak..
niyet ederimki senin rızan ve duamın kabulu için ayetel kursu okumaya...
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma.. ......... arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN
ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..
kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damal temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm
sermuh nasılsın?hangi merkezde tedavi oldun bana malesef 1 emriyo transfer edilecekmiş bir bayan vardı onun 2. deneme yaşı 33 dü onada tek embriyo dr konuşurken duydum senin 2 embriyo sanırım bide bişey sorcam 3. gün embriyosu 5. gün embriyosu diyorlarya nasıl oluyo anlamadım onu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?