2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..
7-Kuden
8-daisy
9-baharkus

listemiz artıyorrrrrrrrrrr

OKURUM DEMİŞ VE İSMİNİ YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA GÖNÜL KOYMASIN HEMEN UNUTMUŞSUN BENİDE EKLE DESİN

GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..​

şimdi ben tam olarak nasıl olacağını anlatayım..

1. yanlız benim sıram geç demek, bıktım demek yok..
  2. bugun okuyamadım hafta sonu okur tamamlarım demeyin birikince baş edemezsiniz
  3. sırası gelen duasını yazar ona öyle dua ederiz
  4. başkasına dua ediyorum bencilliği akla düşer şeytan tarafından sakın inanmayın size bunu düşündüren şeytan.
  5. bu olayın çok sevap olduğunu bilerek hareket etmek lazım herkes 313 adet ayet-el kursuyu bir gunde bitirecek..
  6. baktığınızda eğer 10 kişi olursak 3130 adet ayetel kursu okuyup sevap kazanacağız..
  7. ayetel kursu bilinmiyorsa.. internette yazın karşınıza çıkar.
  8. arzu edenler okumaya başlamadan önce 2 rekat dilek namazı kılına bilir..
  9. bilenler için 30 dak sürüyor bilmeyenler için 1 ila 1.5 sa sürüyor
  10. hamilelikte olan kanamalr adet kanaması sayılmadığından abdest alınarak okuna bilinir. (hocaya sordum)
  11. kulanılan fitil gibi şeyler boy abdestini değil abdesti bazar.. abdest tazelenerek okunabilir ( hocaya sordum)

bu da demktir ki pazartesi başlıyoruz.......

Son düzenleme:
ÇOK KÖTÜ BİR SÜEÇTEN GEÇTİK EVET YIPRANDIK
donmuşlar ve yeniden doğrulmak için
ŞİMDİ.. ENERJİLERİ DÜZELTME ZAMANI..

KARDEŞLERİM..

HEPİMİZ AYNI SAATTE YAPACAĞIMIZ TESBİHAT VE ENERJİ ÇALIŞMASI İLE RAHİM BÖLGEMİZE güzel pozitif ENERJİ YAYALIM...

BU ÇALIŞMAYI AYETEL KURSUDE zorlanacak arkadaşlar için yapmak istiyorum...

YAPACAĞIMIZ İŞLEM ŞU..

1. ABDEST ALDIKTAN SONRA TEMİZ KIYAFETİMİZLE
  2. AYNI SAATTE SAKİN BİR ODADA UZANACAĞIZ
  3. ELİMİZE TESBİH ALACAĞIZ...
  4. BİR ELİMİZİ RAHİM BÖLGESİNE KOYACAĞIZ DİĞER ELİMİZLE TESBİHAT ÇEKİP BİRBİRİMİZİ DÜŞÜNECEĞİZ VE DUAMIZI YAPARAK DİĞER ELİMİZLE TESBİHİN BONCUKLARINI HAREKET ALIP NEFES ALIP HER NEFESİ VERDİĞİMİZDE OLUMSUZ ENERJİYİ DIŞARI VERECEĞİZ..

katılmak isteyenler adını yazdırsın..

Son düzenleme:

annesi ve arkadaşları olan ben değildim minecan arkadaşımızdı galiba.

canım yaaa....nediyim bilemedim..Rabbim yardımcın olsunnnn

kizlar cok korkuyorum,anne olamamaktan, askimizin meyvesini koklayamaktan... Sonucumu internetten baktm. negatif !

geçmiş olsun....Rabbim hayırlısını versin tatlım......hepimize sabır versin

ben okurum canım ayetel kürsi benide yazarmısın listeye

1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..
7-Kuden
8-daisy
9-baharkus
10-balelam

listemiz artıyorrrrrrrrrrr

OKURUM DEMİŞ VE İSMİNİ YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA GÖNÜL KOYMASIN HEMEN UNUTMUŞSUN BENİDE EKLE DESİN

GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..

kızlar bu gün transferimin 10.günü 1.kalite 4.gün 2 embiryo transfer edilmişti bu gün şimd bir damal temiz kırmızı kan geldi başka yok gelen bir şey adetime daha 4 gün var normalde 28 günde bir adet olurum acaba bu yerleşme kanması olabilirmi?
çok korktummmm

merhaba arkadaşlar bugün dr a gittim p.tesi sabah opu var.

hadi bakalım hayırlısı olur inşallah dilekcim. bu arada ben okudum senin için bir adet yasin allahım kabul eder inşallah.
benim yumurtalarım sağlıklı bir şekilde çözülürse transferlerimiz denk gelebilir seninle.

korkma cnm inşallah yerleşme kanamasıdır

yerleşme kanaması yaşayan varmı?aramızda

ben dış gebelik olduğumda yaşamıştım koyu kahve elma çürüğü gibi gelmişti, ilk azıcık çamaşırıma bulaşmıştı sonrada tuvalette silince peçeteye bulşıyodu sadece öyle 2 gün sürdü sonrada bitti.

Evet dis gebelik 2 kere yasadim ikisindede tuplerdeydi bebeklerim ve koyu renkli kanamam oluyordu..akinti gibi koyu kahverengi kanamalardi bu sadece 1 damla geldi oda acik kirmizi baska yok...

yerleşme kanaması yaşayan varmı?aramızda

sermuh canım bana iki tane blast embriyo transfer edilmişti tahlili 10. gün yaptırıcaktım 8. gün sabah kalktığımda iç çamaşırıma koyu kırmızı kan gelmiş hemen lavaboya gittim tuvalet kağıdınada biraz geldi hemen merkezi aradım iki güne bir progynex iğne oluyordum o gün iğne günümdü zaten hemen iğneni yaptır birde b-hcg baktır dediler baktırdım hamileyim kanamam hemen kesildi zaten inşallah seninkide böyledir canım sen dr aradınmı birde yatak istirahati yap canım öpüyorum seni

Benim 4. Gun transferi bu gunde 10. Gun ...
Gunde 400 mg progestan aliyorum alttan..sabah 2 aksam 2 seklinde yarin pazar zaten ekstradan oglen 2 dha alirim zaten pzt sabah testim var olmazsa yarin dr u ararim sen boyle deyince endiselendim..baska forumlardada arastirdim adet gunune 4-5 gun kala olurmus yerlesme kanamasi bana cok uyuyor sadece 1 damla kirmizi geldi oda tuvalet kagidini kullanirken surundu..sol kasigimda batmalar oluyor..oda damladan sonra yattim istirahat hlindeyim zaten transferden beri hep yatiyorum...

sermuh nasılsın?hangi merkezde tedavi oldun bana malesef 1 emriyo transfer edilecekmiş bir bayan vardı onun 2. deneme yaşı 33 dü onada tek embriyo dr konuşurken duydum senin 2 embriyo sanırım bide bişey sorcam 3. gün embriyosu 5. gün embriyosu diyorlarya nasıl oluyo anlamadım onu ben

kızlar bugün donmuşlarla tedaviye start verdik bakalım hakkımızda hayırlısı.göbekten lucrine başladım gene yumişleri baskılamak için...adet olduktan sonrada hormona başlıcakmışım...yaa donmuş deneyimi olan arkadaşlar takribi sizin tedavi süreniz nasıl oldu?yani bana çok uzun geldi....

maybecim naber nasılsın?

ne güzel okuyorsundur hafızsan ne mutlu sana...
opu n çok güzel geçer inşallahh...bende 1 yasin okurum sana dilek...

ben bi kere 313 tane okuyup deneyeyim kendimi...

tutunma kanamasıdır inşallahhh...ayy ne güzell maşallahh....

gelişmesi için beklenen süre 3 gün beklenip konan var.5gün beklenip konan var 5. gün blast deniyor hücreye o daha sağlıklı oluyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…