sermuh nasılsın?hangi merkezde tedavi oldun bana malesef 1 emriyo transfer edilecekmiş bir bayan vardı onun 2. deneme yaşı 33 dü onada tek embriyo dr konuşurken duydum senin 2 embriyo sanırım bide bişey sorcam 3. gün embriyosu 5. gün embriyosu diyorlarya nasıl oluyo anlamadım onu ben
merhaba DAİSY çok teşşekkür ederim yasin-i şerif için ALLAH razı olsun yaklaşık 300 yasin-i şerif oldu geriye kaldı 200 küsür:)
çok saol cevabın için merakla ve heyecanla yarın olmasını bekliyorum inş her şey güzel olur ilk deneme olduğu içinde meraklıyım biraz :) yasin-i şerif okuyacağın içinde çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun çok sevindirdin beni :))
Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
yine olmadı hayırlısı.
allah yar ve yardımcınız olsun....her negatif haberine üzülüyorum ve sıkılıyorum...ama umudumuzu yitirmek yok...
negatiflere inattTTT
BENİM HALA UMUDUM VARRR.....
1-bahar ef
2 semruh
3-wish_
4- minecan
5-elvanelvan (+annesi+arkadaşları)
6-maybebaby..
7-Kuden
8-daisy
9-baharkus
listemiz artıyorrrrrrrrrrr
OKURUM DEMİŞ VE İSMİNİ YAZMAYI UNUTTUĞUM VARSA GÖNÜL KOYMASIN HEMEN UNUTMUŞSUN BENİDE EKLE DESİN
GERÇEK İSİME GEREK YOK RABBİM NİYETİMİZİ BİLİYOR..
şimdi ben tam olarak nasıl olacağını anlatayım..
- yanlız benim sıram geç demek, bıktım demek yok..
- bugun okuyamadım hafta sonu okur tamamlarım demeyin birikince baş edemezsiniz
- sırası gelen duasını yazar ona öyle dua ederiz
- başkasına dua ediyorum bencilliği akla düşer şeytan tarafından sakın inanmayın size bunu düşündüren şeytan.
- bu olayın çok sevap olduğunu bilerek hareket etmek lazım herkes 313 adet ayet-el kursuyu bir gunde bitirecek..
- baktığınızda eğer 10 kişi olursak 3130 adet ayetel kursu okuyup sevap kazanacağız..
- ayetel kursu bilinmiyorsa.. internette yazın karşınıza çıkar.
- arzu edenler okumaya başlamadan önce 2 rekat dilek namazı kılına bilir..
- bilenler için 30 dak sürüyor bilmeyenler için 1 ila 1.5 sa sürüyor
- hamilelikte olan kanamalr adet kanaması sayılmadığından abdest alınarak okuna bilinir. (hocaya sordum)
- kulanılan fitil gibi şeyler boy abdestini değil abdesti bazar.. abdest tazelenerek okunabilir ( hocaya sordum)
bu da demktir ki pazartesi başlıyoruz.......
yine olmadı hayırlısı.
kızlar bu sabah hstaneyi aradım, 3 adet dondurulmuşum vardı 3. gün dondurulmuşlardı, ben blast yani 5. gün embriyosu transferi istediğim için embriyologla konuştum, oda bugün çözeceklerini takip edip hergün durumları hakkında bilgi vereceklerini söyledi. eğer herşey yolunda giderse muhtemelen çarşamba günü transferim olacak.
benim durumuma gelince........
ve sol tarafımda gerginlik var.. iğneyle düşmediğine göre kesin ameliyat olacak.. ameliyatı kazasız belasız atlatmayı allahım nasip etsin..
biraz araştırma yaptım dış gebelikle tüpü kaybedenler ve dış gebelik geçirenlerin bırak tüp bebeği, normal yolla bile evlat sahibi olması çook zormuş.
gerçi herşeyi allah bilir..
alah hepimzin yar ve yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?