2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Benim bu 4. Tup bebek ve tuplerim yok bu yuzden 2 koydular hatta 3 koyun dedim olmaz dediler tutunmalari daha zor olur 2 ideal dediler ...benim pzt sabah yumoslarimi aldilar pers. transfer ettiler... Dr gerekirse 5. Gunu bekleriz dedi ama 8. Gunde benimkiler cok iyiydi...transfer yapalim dediler..
Ohhhh sukur ki artik bitti yarin sabah kan vericem....kanmada bir daha gelmedi....Rabbimden hayirlisi

çok tşk edrim cebabın için az kaldı sabret yarın son gün inş bebişin seninledir bende heyecanla seni bekliyorum.dualrım seninle k.i.b. görüşmek üzere

çok saol cevabın için merakla ve heyecanla yarın olmasını bekliyorum inş her şey güzel olur ilk deneme olduğu içinde meraklıyım biraz :) yasin-i şerif okuyacağın içinde çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun çok sevindirdin beni :))

rica ederim ne demek biz birbirimize destek vermek için buralardayız...allah yardımcın olsun yarın için...

Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.

bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.

canım allah sabır versin inşallah
benimde 4.günüm ama umutsuzlanıyorum negatif haberleri alınca
inşallah bir daha ki sefere olur senin en azından dondurulmuş bebişlerin var
benim yokk
allah hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah

yine olmadı hayırlısı.

allah yar ve yardımcınız olsun....her negatif haberine üzülüyorum ve sıkılıyorum...ama umudumuzu yitirmek yok...

negatiflere inattTTT

BENİM HALA UMUDUM VARRR.....

Son düzenleme:
yine olmadı hayırlısı.

Çok üzüldüm canım. inşallah bir dahaki sefer olur. çoğumuz aynı şeyleri yaşadık. sakın umutsuzluğa kapılma. inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız. sadece zamana ihtiyacımız var.

dua mız şöyle olacak..
niyet ederimki senin rızan ve duamın kabulu için ayetel kursu okumaya...
" Allahım evlat sahibi olmak isteyen ibrahim aleyhiselamı müjdelendirdiğin gibi bizi müjdelendir. evlat hasretimizi hayır ve sağlıklı müjdelerle dindir.
heveslerimizi hayallerimizi yıkma..
baharef arkadaşım da benim gibi bu yolda yürümekte evlat istemekte Allahım onuda sağlıklı ve hayırlı bir evlat ile müjdelendir."AMİN

ve ardından 313 adet aytel kursumuzu okuyacağız tekrar duamızı edip hem kendimize hem arkadaşımıza yollayacağız..

bugun benimle başlıyoruz..

okuyanlar okudum derlerse iyi olur..

benim durumuma gelince........
ve sol tarafımda gerginlik var.. iğneyle düşmediğine göre kesin ameliyat olacak.. ameliyatı kazasız belasız atlatmayı allahım nasip etsin..

biraz araştırma yaptım dış gebelikle tüpü kaybedenler ve dış gebelik geçirenlerin bırak tüp bebeği, normal yolla bile evlat sahibi olması çook zormuş.
gerçi herşeyi allah bilir..
alah hepimzin yar ve yardımcısı olsun..

yine olmadı hayırlısı.

çok üzüldüm..kardeşim..

allah yar ve yardımcımız olsun
umarım rabbim yüzümüze bakar bizde mis gibi kokan bebklerimiz kucağımıza alırız bir gün......

kızlar bu sabah hstaneyi aradım, 3 adet dondurulmuşum vardı 3. gün dondurulmuşlardı, ben blast yani 5. gün embriyosu transferi istediğim için embriyologla konuştum, oda bugün çözeceklerini takip edip hergün durumları hakkında bilgi vereceklerini söyledi. eğer herşey yolunda giderse muhtemelen çarşamba günü transferim olacak.

evet bir sınav daha bitti,şimdi adet olmayı bekliyorum sabah dr umla konuştum ilaçları bırak adetin gelecek dedi.içimde bir umut daha var geçen sefer dış gebelik geçirdiğimde adet günü değerim çok düşük olsada çıkmıştı ve adet günü sonrası artmıştı şimdi dr çıkmaz biz transfere göre bakıyoruz bu gün çıkması gerekirdi dedi ama olsun fakirin ekmeği umut oda bende çokk.Gerçi gebelikle ilgili belirtilerim çok fazla kalmadı sanıyorum içimde öldüler 6.günden sonra iştahım azaldı duygularım değişti ama yinede adet olana kadar Allahtan ümit kesilmez olmamasının da bir hayrı vardır elbet .kasımda tekrar dondrulmuş olanlarla 9.denememizi yaparız Allah başka üzüntüler vermesin bunada şükür..

destekleriniz için sağolun Allah hepimize yar ve yardımcı olsun.kimseye benim kadar çektirmesin..

allah gönlüne versin..
inşallah 3 de sağlıkla annelerine tutunurlar..

canım benim dr lara güven ama kendini dinlemeyi asla bırakma iç kanama geçirme olsalığın çok yüksek kanama başladığında dalak şişiyor ve sağ omuz başında şiddetli bir ağrı oluyor böyle bir durumda acil dra ulaş.Allah korusun ...ve sancın çok artarsada dikkatli ol..sakın ağrı kesici filan içme ne olduğunu anlayamazsın..malesef benim iki tüpümde dış gebelikle gitti..biri kendiliğinden düştü biri laproskopi ile alındı.acil ameliyata girmek zorunda kalabilirsin vucut temizliğine dikkat edersin..ben ameliyata giderken ne olduğumu anlamamıştım iç kanama başlamış 30 dk içinde ameliyata girdim...

benim eşimdeydi problem..
varikoselli vardı sperm sayısı 3 milyon du ve prolaktin problemi vardı
ben ona o kadar çok destek oldum ..
hiç yüzüne vurmadım ameliyatlarda yanındaydım.. bebekten öte baktım arkadaşları bile kıskanıyordu ona bakımımı ve takılıyorlardı..

ve cuma günü o kadar büyük bir nankörlük yaşadım ki.. 3 gündür uyuyamıyorum..

eşimin tahlileri için 1 hafta uğraştık varikosel tekrarlamış.. ama tüm hormonlar süper sperm sayımız 5 milyon vs..

o arada eşimin bir arkadaşı evlenmişti 4 ay önce tüp bek yapmaya kara verdiler sperm sayısı çoook düşük diye ve nasıl olduysa eşi 43 yaşında kadın kendiliğinden hamile kladı

veeee olan oldu..

eşim döndü dediki benimle aynı sperm sayısı olan arkadaşımın 43 yaşındaki karısı hamile kalabiliyorsa
benim hormonlaımda yerindeyse demekki sorun bende değil miş sendeymiş sen kadın değilsin demekkki dedi bana ..
baksana dedi senin içinde problem varmış bebek tüpüne takılmış.. zaten pıhtılaşmadan içine koyulan bebeği bile besleyemiyorsun dedi..
ailelerde sorduğunda sorumlu belli hastalıklı olan sensin dedi bana..
4 yıldır evliyiz 4 yıldır her ilişkide içine aktım neden bebek olsun diye aşılama dedin gittik ne oldu şimdi tüp dedin gittik ne oldu pıhtılaşma probleminden bebği besleyemedin öldü gitti tüpe yerleşti bide şimdi o çıktı işte sen kadın gibi kadın değilsin dedi bana ..
kadın olsaydın 30 yaşında halinle kalırdın.
senden 10 yaş büyük olan kadın senden daha kadın dedi bana

dünyam başıma yıkıldı..

ben dış gebeliğimemi yanayım..
dış gebelikten sonra anne olma ihtimalimin çooook çok azalmasınamı..yanayım..

yoksa daha düne kadar bebek yapmayı cehil insan düşüncesi gören bana bebek takıntın var senin aptal ev kadınları gibi diyen
tüp bebk merkezinde bile millete rezil ettin beni diye her seferinde sorun çıkaran..
dakkikada bir çalışma hayatımı eğitimimi yüzüme vurup sanki bebek istemek için evlat sahibi olmak suçmuş gibi davrana bu adam bir anda okadar acı konuştu ki..

canım çok yandı kızlar kendimde değillim..
inanın..

hayatımda ilk defa nefesim kesildi hayatım da ilkdefa ölmek istedim..
sevdiğim adam
desteğim olan adam
öldüm oan yıkıldım..

işe geldim ama nasıl geldim bilmiyorum yüzünü görmek istemiyorum son 3 gündür uykum yok diyip başka odada yatıyorum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…