2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

sağol hayatım da iameliyat için gidip temizlendim..annem başka yerde oturuyor onu çağırdım..

sadece çok moralim bozuk..

uyuyamıyorum..

Son düzenleme:

canım ben bugün mutlaka 313 ayetel kürsi okucam
ama geç bi saat olabilir ben girdiğimde sizler olmayabilirsiniz
denk gelemeyebiliriz onun için sakın beni atlamayın kesinlikle okucam,okundu olarak kabul edin Allah dualarımızı kabul etsin

canım benim inanamıyorum yaşadıklarına. ille de suçlu mu aranacak yani. sonuçta sorun ikinizin sorunu. anladığım kadarıyla eşin olayı gurur meselesi yapmış. erkeklerde genelde öyle bi psikoloji oluyor ben sorunlu değilim diye hem kendine hem çevresine ispat etmek istiyorlar. takma kafanı. sonuçta senin de suçun değil onun da suçu değil. Allahtan geliyor. hiç üzülme sen elinden geleni yaptın sonuçta ve tedavi boyunca bizim yaşadığımız acıları onlar yaşamıyor. fiziki acıları bi kenara koy duygusal olarakta yıpranıyoruz ama malesef onlar bunu yaşamadıkları için anlayamıyorlar. belki de senin çektiğin acılardan da vicdan azabı duyup ters tepki veriyor ben suçlu değilim gibi. sen düşünmemeye çalış bunları. Allah yardımcın olsun canım.

eşininde yapmak istediği zaten senin canını yakmakmış bence nitekim başarmışta

daha öncede yazdıklarından anladığım kadarıyla eşin kendi eksiklik duygusunu, acısını, üzüntüsünü üzerinden atabilmek için. başkalarının acısını, üzüntüsünü, eksikliğini yüzüne vuruyor. en yakınındada sen olduğun için sana yükleniyor senin canını acıtmaya çalışıyor.

böyle davranması seni sevmediği anlamına gelmiyor tabi.

sen ona iyi davrandıkça o kendini daha çok ezik hissediyor ve bu ezikliğini seni ezerek bastırmak istiyor. bu onun iç dünyasıyla alakalı birşey.

biliyorum çok kırıcı olmuş ama bide onu takma kafana. şimdi sen sadece şuanda bulunduğun durumdan en hayırlı şekilde kurtulmak için rabbime dua et.

bende okumaya başladım. bitince akşama haber vermeye çalışırım tekrar, okundu kabul edebilirsin canım. Allah kabul etsin inşallah.

canım ikiz bebeklerim normal yolla olmuştu.ve bugün inanılmaz bir şey oldu adertim 3 gün geçikti bende iki ay önce tüp bebk ilaçlarından kullandığımız için geciktiğini düşündüğüm için test yapmadım bugün işyerinde arkadaşlar zorla yaptırdılar ve ikinci çizgiyi gördüm hemen kan vermeye koştum saat dört gibi sonucu alacağım inanın yerimde duramıyorum lütfen benim için dua edin allah bu sefer yüzüme gülsün nerde varsa allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah yardımcın olsun. inşallah güzel haber verirsin. dualarım seninle canım.

Nur topu gibi NEGATİF aldım kucağıma,,,
bu ay adet olmayı bekliyorum bir ay dinlenme ve sonraki ay donmuşlarla tekrar transfer yapılacak.
yine olmadı hayırlısı.
cnm geçmiş olsun neyseki dondurulmuşlar var inşallah onlarla yüzün güler
yeni tedavin hayırlı olsun
cnmmmmmm çok üzüldüm eşinin böyle davranmasına erkekerde bayağı etkileniyor bu negatiflerden aradan zaman geçsin bence çok üzülecek bunları sana söylediği için.allah sabır versin hepimize
hadi hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

iyiyim canım sen nasılsın? evet tedaviyi düşünüyoruz. yarın belli olacak hastaneyi arıcam. raporum çıkarsa eğer, sanırım kasım veya aralık olacak.

bende iyi olmaya çalışıyorum işte.şimdilik tedavi filan düşünemiyorum zaten düşünsek bile 6 ay beklememiz gerekiyormuş galiba. eşim tese olduğu için hücrelerin yenilenmesi lazımmış dr la hiç konuşmadık daha embriyolog öyle söylemişti.bilmiyorum yaaaa tekrar gücüm olurmu 4.tedaviyi kaldırmaya bakalım cnm günler ne gösterecek.allah sanada tedavinde güç kuvvet sabır versinnnn

amin canım inş. hayırlısıyla hepimize bebek sahibi olmayı nasip etsin. Allah güç, sağlık ve sabır versin tekrar denersiniz. İnşallah çabalarınız sonuçsuz kalmaz.

sermuh arkadaşım...allah bi dahakinde yüzünüzü güldürsün...
ama sana sormak ve sölemek istediğim önemli bir kaç şey var...

.......9 tane denemenin tutmaması araştırıldı mı?
.......bana doktorum tiroid hormonlarımın normal olmasına rağmen belki bir ihtimal düşüklere neden olan haşimato hastalığından bahsetti ve geçen gün gittiğimde kan verdim araştırılıyor...

.......sende böle bir araştırılma yapıldı mı?ya da başka testler vs vs....

yani benim aklımda soru işareti oluştu 9 deneme ve negatifler burda birbirimize yardım için varız.....

cnmmmmmm çok üzüldüm eşinin böyle davranmasına erkekerde bayağı etkileniyor bu negatiflerden aradan zaman geçsin bence çok üzülecek bunları sana söylediği için.allah sabır versin hepimize

sağollun kızlar.. iyiki varsınız..

bende okumaya başladım. bitince akşama haber vermeye çalışırım tekrar, okundu kabul edebilirsin canım. Allah kabul etsin inşallah.

okuyan arkadaşların allah gönlüne göre versin allah razı olsun..

yarın 2. sıradan devam ediyoruz..

Arkadasim yorum yapmak istiyorum,ama yapmiyacagim.cunki kendimi tutmayabilirim.neyse allah yardimcin olsun...

Ben insallah duami yarin okuyabilecegim,halen adetliyimde

baharcim ben 2 gun once adet oldum, hala suruyor. Bitince okuyabilrim degil mi? bu arada hala internet baglanti sorunumuzu cozemediler. . . sermuhcum allah tan umit kesme, insallah bir gun biz de yuzu gulenlerden olacagiz... elvanciim allahim embriolarina saglik versin, donmus bebe anneleri topigi acariz,nasipse

hayırlsı ile az kalmış elvancım...elvanlar yolda inşallahhh....

inanamıyorum okuduklarıma,allah önce kocan için sabır versin sana baharef.....bunlar sölenicek laflar değil kesinlikle...acayip sinirlendim yaa daha fazla yazmıyim en iisi...

dış gebelikten sonra hamile kalma ihtimalin azalmıyor nerden çıkardın bunu canım sen!!!ha doğal yolla kalma ihtimalin zor oluyor benim gibi orası bir gerçek sonuçta tüp bebek için uğraşıyoruz zaten değil mi?

oo hadi hayırlısı ne güzelll.....

iyiyim canım sen nasılsın? evet tedaviyi düşünüyoruz. yarın belli olacak hastaneyi arıcam. raporum çıkarsa eğer, sanırım kasım veya aralık olacak.

yaşasın daisycim aynı anda olucak ikimizinde inşallahhhh...bekliyorum haberlerini öpüldünnn....

cnm umudun hiççççççççççç tükenmesin inşallahhhhh

canım benim seninde umudun hiç bitmesin içinde emi öle pes etmek ve karamsarlık yok anne olabilmek kolay değil sonuçta....bebeğin bu denemende seninle olucak belki neden olmasın rabbim hayırlısını versin....

maybeeee yaaaa nerdesinnn ama özlettin kendini...çözsünler artık şu net sorununuzu olmaz ki böle canım....donmuş bebişlerimiz çözülücek yakında açalım yeni bir topik, yeni topik yeni enerjiii olsunn bizeee yaşasınnnnn yuppiiiii....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…