2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar bıde ben pek fazla uzanıp yatamıyorum genelde oturuyorum yemek falan yapıyorum gecen defa cok dıkkat ettım olmadı bu defa kararsız kaldım nasıl yapacam dıye daha dısarıda cıkmadım evdeyım

transferden sonraki gün normal hayatnıza dönebilirsiniz demişlerdi. ben işten 3 gün izin aldım, genelde bende oturuyorum. yarın işbaşı yapacam. ama zorlamıyorum kendimi.

ben varım ya jacobi cim
aşkolsun...

jakobi sıra sende canım, hadi hayırlı haberler ver bize, dualarımız seninle...

günaydın kızlar. teşekkürler dualarınız için inşallah iyi sonuç olur. hayırlısı.

kızlar ne haber ben hgeldimmmmmm.....
bu gü öğleden sonra yine muyenem var....
kocacımda geldi sağolsunn onunla gidicem bakalım hayırlısı artık....
bu arada jakobi kıvılcım üzmeyin haaa kendinizi....

Fatma'cığım gözün aydın,gelmiş eşin.Şimdi çok daha iyi hissedeceksin inşallah kendini.İnşallah cuma günü güzel güzel bir sürü yumoşun olur onlarda döllenir kaliteli embriyolara dönüşürler.
Aman ne bileyim anacığım iki gündür çok kötüydüm ama dedim ki ne olduysa oldu zaten tutunamadılarsa cuma günü çoooooooookkk üzüleceğim şimdiden kendimi perişan etmemin manası yok.Bugün daha iyiyim.
kızlar bıde ben pek fazla uzanıp yatamıyorum genelde oturuyorum yemek falan yapıyorum gecen defa cok dıkkat ettım olmadı bu defa kararsız kaldım nasıl yapacam dıye daha dısarıda cıkmadım evdeyım
Bende ilk yaptırdığımda ve dondurulmuş embriyo transferinde ağır çekimde hareket ediyordum,sürekli yatıyordum ama olmadı,bu kez yürüyorumda çalışmaya da devam ediyorum yemekte yapıyorum,kasmadım kendimi.Ağır kaldırmıyorum,uzanmıyorum,yormuyorum kendimi,dikkat ediyorum ama geçen seferkiler gibi de abartmıyorum bu durumu mineciğim.
Kıvılcım benim Bursa'daki doktorum ki tüp bebek tedavisi de yapıyorlar,transfer için İstanbul'a gidene kadar 'kalitesiz embriyo transfer yapmayalım deseler bile transferini yaptır mutlaka,Allah nasip ettiyse kaliteli kalitesiz farketmez,geçenlerde bir hastamızın iki embriyosu oluştu o kadar kalitesizdi ki transfer yapmayalım bunların tutunması mucize olur boşuna para harcamayın dedik buna rağmen hastamız çok ısrar etti iyi kide öyle olmuş ikiside tutundu şu anda sağlıklı bir şekilde hamileliği devam ediyor,ne olursa olsun transferini ol,test gününe kadar da hamileymişsin gibi düşün' diye başımın etini yedi.Rabbim 'ol' desin yeter ki arkadaşım,sakın umudunu yitirme.Allah'ım bu mübarek günlerin hürmetine hepimizi sevindirecek inşallah.
Jakobiciğim hayırlı olur inşallah transferin,bizi habersiz bırakma,dualarımız seninle canım.
Cirozum cuma günü ilaçlarımı kullanmaya başladım pazartesi günü kontrol istemişlerdi benden canım vardır doktorun bir bildiği yüreğini bozma sen.

canım yazdıklarını okurken aglıyorum yıne... Ama cok haklısın bu gıttıgım doktorda cok unlu bır prof ve dedıgın gıbı hıc bır raporuma tahlılıme bakmadan yasımı sordu ve cok gec dedı aslında bana da donasyon sansınız var ya da evlat edının dedı. cocugunuz olmaz sansınız yok dedı..
ınan cok uzgunum bu hayatta hep bır cocugum olması ıcın dua ettım. Evet gec evlendım ama kurban oldugum ALLAHIM gec cıkarttı karsıma sevebılecegım erkegı

su an dıger doktorumla tedavıdeyım uzun protokol uygulamak ıstıyordu bana ben bunu o ünlü prof soyleyınce KÜLLÜYEN OLMAZ DEDİ sana hele uzun protokol kandırılmıssın dedı. Ben kısa protokol denendı belkı uzun ıle olur dedım % 1 sansın var ona da ıhtımal vermıyorum dedı. Ama bunları soylerken ınan karısındakı ınsan degılde degersız bır varlık gıbı davrandı
dedıgın gıbı ugrasmak ıstemedı. Donasyonu teklıf ederken tıcarı yanını hıssettırdı. Kazanacagı parayı dusunuyordu. Ben degıldım onemlı olan o işi kıbrısta yapabılıyorlar. Bende senın gıbı karsı degılım sonucta sevdıgım adamın cocugunu doguracagım benım kanımla canımla beslenecek ama bu son dusunulecek sey bana gore hem onca paralar harcayacagız hamıle kalma sansımızda % 60% 70 ya %30 %40'lık bolumun ıcınde kalırsak hem paramıza hem canımıza yazık olmayacak mı? bılmıyorum arkadasım dua edıyorum bu tedavımde bır mucıze olsun kalıtelı yumurtalarım olsun bır tane de olsa klaıtelı olması ıcın dua edıyorum. Umarım verıdıgımız bu yolda basarıya ulasırız ve ALLAH bızı annelık duygusundan mahrum bırakmaz...
pekı sen sımdı nerede tedavını yürütüyorsun ?

canım benim daha dur bakalım şimdiden bişey belli olmaz....

Canım sıkma canını şimdiden. Ne kalite ne sayı. Hepsi bahane tatlım. Kısmetse hiç bir şey engelleyemez onu. O yüzden bu günlerin keyfini çıkar.

canım cıkmadık candan umut kesılmez dıkkat et sen gene kendıne allah nasıp ettıyse olede bolede olur moral onemlı yuksek tut moralını

aranıza yeni katılanlardanımm.benımm transferiminn 5 günü olduu,sabırsızlıklaa beklıyorummve bu tedaviye başlayan herkese huzur diliyorumm.

biraz önce okduğumu pek anlayamadımm..neden dönasyonnn............?

tüp bebek demesii olmuyormuu..........?

bide kalitesiz embiryo nedemek ..?anlamadımm:)

şöylekii bana 1 tane embiryo transferi yapıldı..eğer tutmazsa dondurduğumuzz embiryo dan tekrar yapacağızz.onların kalitesizz olup olmadığını nasıl anlıcamm ve kalitesizz oluncaa tutunması mı zor oluyorr aacaba:97:

slm kızlar

bilgisi olan var mı lucrın'ın kacıncı gununde regl olunuyor. ben bu sabah 5. dozu vurdum. En son 24 temmuzda regl olmustum bugun 25 gun 28 gunde bır olurum genelde sımdı acaıp stress yaptım ya olmazsam ne olacak? doktorum 25 agustoss'da kontrole geleceksın menegona baslayacagız dedı ama regl olmazsam ne olacak .. bılgısı olan var mı

Günaydın canım,1.denememi geçen ay yaptırmıştım iki yumurtadan sadece birisi gelişti ama o da döllenemedi yani transferim yapılamadı.Bu ayın 8'inde adet gördüm ve dinleniyorum şimdi.Drumla cuma günü randevum var eğer tamam derse bayram dönüşü hemen 2.denemeye başlamayı düşünüyorum.Bana da kısa protokol uygulamışlardı ama şimdi uzun protokolü istiycem inşallah hayırlı olur.Bu gün adetimin 10.günü aslında 5.gün temizlenmiştim ama dün çamaşırımda kahverengi bir leke gördüm.Bir haftadır soğan kürü yapıyorum dün de hayıt suyu içtim acaba ters bi etki mi yaptılar bilmiyorum.Aralarda lekelenmelerin olmasını yumurtaların bitmesinin belirtisi demişti doktor umarım bitmiyorlardır.Neyse başımıza ne gelirse gelecek yapabileceğimiz bir şey yok.Senin tedavin hayırlı olsun.İyi düşün iyi olsun.Sevgiler...

ya lütfen üzülme ağlama transferden donra moralinin iyi olması lazım sakın umudunu yitirme sanki bütün hamileler 1.kalite embriyoyla mı hamile kalıyo ben 1.kalite 2.kalite ye pek takılmıyorum.

canım benim 12.gün sonucum 8.3 14.gün sonucumda 5.2 çıkmıştı doktorumda 4-5 gün sonra daha adet olmazsan bidaha test yapalım demişti bence sen bi git doktora veya tekrar test yaptır mutlaka.

ya lütfen üzülme ağlama transferden donra moralinin iyi olması lazım sakın umudunu yitirme sanki bütün hamileler 1.kalite embriyoyla mı hamile kalıyo ben 1.kalite 2.kalite ye pek takılmıyorum.

sağol canım iyim şimdi dün yıkılmıştım ama bu gün daha iyiyim... ve daha umutluyun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…