2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

jakobi eğer testim pozitif çıkarsa ben de crinone jel kullanmaya başlayacağım. kullanımı zor mu o tür ilaçlar beni çok ürktüo da...

ben her aşılamamda kullandığım için artık alıştım zorlanmıyorum. hiç korkma ilerletebildiğin kadar içerde ilerlet. bebiş için katlancaz zaten alışırsın bi zorluğu yok...

bu arada transferlerden yumurta toplamalardan iyi haberler alırız inşallah kızlar.

hayırlısı olsun
benimde 3 agusto hısteroskopı cekıldı smyrna funda hanımda sımdı dogum kontrol hapına devam ediyorum bayram araya gırdıgı ıcın eylul ortalarında ıgnelere baslayacagım sen hangı asamadasın memnunmusun merkezden???
Gorusmek uzere bahar

hadi nushu hadi nushu hadiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii

Günaydın kızlar,nasılsınız?Benim kalbim yerinden çıkacak sanki,nefes almaya yetiştiremiyorum,o kadar heyecanlıyım ki.
İşe gelmeden gidip kan verdim.En geç 12'de çıkar sonuç dediler.
Ne olur dualarınızı esirgemeyin.

hayırlı olsun canım şimdiden inşallah pozitiftir.dualarımız seninle...

nushu sabah ezanından beri hepimiz için dua ediorum ben bile heyecanlandım şimdi nie 12ye kadar bekletiolar ama yaaa aslında bu testin bi önceliği olmalı yarım saatte sonucu vermeliler di mi ama yaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))

inşallah hayırlı haberler gelir nushu cum. internetten sonucuna bakabildiğin sistemleri var mı. öyle ise daha erken görebilirsin sonucu. bu arada kendin idrardan baktınmı hiç?

canım tüm kalbimle dua ediyorum. çok heyecanlandım valla. inşallah müjdeyi verirsin... bekliyoruz unutmaaaa....

canım onlar aramayınca heber vermezler sen ara bence sor bakalım
en geç 2 saate çıkması gerekıyor meraktan catlatmasınlar :)))

ya canım hiç öyle şey olurmu sen bunlara takma kafanı onlar bilir yerleştirmişlerdir hem bana transfer yapılırken b ultrasondan göstermişlerdi iki küçük nokta vardı embriyoların oluşturduğu hava kabarcıklarıydı ilerlediler sonra kayboldular gözden onları görmek çok güzeldi.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...

yaa ben görmedim bişey keşke banada gösterselerdi

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...

canım benim bir gün pozitifi görücez inşallah. Rabbim hayırlısını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…