jakobi eğer testim pozitif çıkarsa ben de crinone jel kullanmaya başlayacağım. kullanımı zor mu o tür ilaçlar beni çok ürktüo da...
izmirde 2 defa aşılama geçirdim ikiside tutmadı kasım 2010 da çikolata kistinden ameliyat olmuştum şu anda hiç bir sorunum yok eşimde de yok fakat olmuyor. Smyrna tüp bebek merkezine başladım pazartesi günü historoskopim çekildi bi sorun yok. şu an ginera doğum kontrol ilacını kullanıyorum transferim eylül ayında yapılacak. Allah tüm isteyenlere versin
Wordstoxic hoşgeldin canım,hayırlı olur tedavin inşallah.
Sağolasın kıvılcımım sorma valla dakikaları sayıyorum neredeyse,inşallah arkadaşım inşallah müjdeler paylaşalım hepimiz buradan.
Tubacığım Allah razı olsun canım.İnşallah dediğin gibi olur şekerim.
Kokoş seninde tedavin hayırlı olsun canım,hoşgeldin aramıza,burası uğur getirir inşallah hepimize.
Sağol daisyciğim inşallah canım inşallah.
Ay maybeBaby bir bilsen halimi,sabah 8,30 gibi kan vereceğim herhalde 2 saate çıkar sonuçlar.Yazmazmıyım şekerim hiç ilk haber vereceklerimdensiniz.Allah hayırlısıyla güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize.
kızlar bugün nushunun test günü inşallah o ve sonuç bekleyen herkes olumlu sonuç alır....dualarımız sizlerle...
Günaydın kızlar,nasılsınız?Benim kalbim yerinden çıkacak sanki,nefes almaya yetiştiremiyorum,o kadar heyecanlıyım ki.
İşe gelmeden gidip kan verdim.En geç 12'de çıkar sonuç dediler.
Ne olur dualarınızı esirgemeyin.
Günaydın kızlar,nasılsınız?Benim kalbim yerinden çıkacak sanki,nefes almaya yetiştiremiyorum,o kadar heyecanlıyım ki.
İşe gelmeden gidip kan verdim.En geç 12'de çıkar sonuç dediler.
günaydın kızlar,nasılsınız?benim kalbim yerinden çıkacak sanki,nefes almaya yetiştiremiyorum,o kadar heyecanlıyım ki.
Işe gelmeden gidip kan verdim.en geç 12'de çıkar sonuç dediler.
günaydın kızlar bende bi belirti yok ama crinone jel in yan etkileri gebelik belirtisine çok benziyo onu biliyorum. bendede şöyle bir korku var ya rahime yerleştirdikleri kanülün içinde bebekler kaldıysa gözle görünmüyolar nerden anlıyolar yerleştirldiğini(((
ya canım hiç öyle şey olurmu sen bunlara takma kafanı onlar bilir yerleştirmişlerdir hem bana transfer yapılırken b ultrasondan göstermişlerdi iki küçük nokta vardı embriyoların oluşturduğu hava kabarcıklarıydı ilerlediler sonra kayboldular gözden onları görmek çok güzeldi.
kızlar hepinize çok teşekkür ederim,allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
çok üzgünüm çok...
kızlar hepinize çok teşekkür ederim,allah hepinizden razı olsun.
çok üzgünüm çok...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Çok üzgünüm çok...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Çok üzgünüm çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?