2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayy evet teyzesi bayram şekeriiii olucak inşallahhh.....neyse fazla havaya girmeyeyim...
doğum kontrol hapını bilmiyorum onu hiç kullanmadım.lucrini hiç bırakmadım çatlatma iğnesini vuracağın gün bile devam edicen dedi.sadece ünite azaldı o kadar.

sabolinin dediği gibi benimki tutarsa bayram şekeri olucak inşalllahhh...
..

ah jakobicim bu kadar ince ayrıntı düşünme lütfen..yoksa işin içinden çıkamazsın...vardır o işinde bir usulü...

slm hanımlar

bemde varım eylül de başlıyacam bir mucize bekliyorum bu ay

2 tüp bir dondurulmuş tedavim var 3 de olumsuz inş bu olumlu olur

inşallah beklediğin mucize gerçekleşir...allah yardımcın olsun...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...

çok iyi anlıyorum seni nekadar üzülme desemde insan ilk başta kabul etmekte zorlanıyo ama hemen toparlanman lazım birgün mutlaka olacak düşüncesini aklından çıkarma umutlu ol lütfen inşallah daha fazla bekletmez bebişlerimiz bizi

Çok üzgünüm çok...

ah nushucum ya...çok üzüldüm...senin içinde çok daha zordur eminim...dualarımızıda ettik ama rabbim ol demeyince olmuyor işte...allah hakkında hayırlısını versin...

bu sefer olmadıysa bi dahakine olucak inşallah...

hayırlısı olsun
benimde 3 agusto hısteroskopı cekıldı smyrna funda hanımda sımdı dogum kontrol hapına devam ediyorum bayram araya gırdıgı ıcın eylul ortalarında ıgnelere baslayacagım sen hangı asamadasın memnunmusun merkezden???
Gorusmek uzere bahar

özelden cevap yazamadım tam olarak bılmıyorum önce başka byere gitmiştim sonra smyranaya geçtik benimde 8ince çekildi aynen ben de hapa devam bayramdan sonra adetımde başlanıcak tedaviye merkezden memnunmuyum tam olarak karar veremedim açıkçası ama funda hanım iyi bir doktor olarak duydum onun dışında bakıcaz artık önce herşey daha başkaydı şimdi sanki daha farklı gibi sen memnunmusun? görüşürüzz...

ben izmir de bütün merkezlere gıttım hepsi ile görustüm
ıcıme burası sındı bılmiyorum içimden bir ses funda hanım dedi tek sorun funda hanımın tek doktor olması yogun ama basarılı bir doktor hatice hemşire benim ile ilgileniyor çok ilgililer oradaki turgay bey tanıdıgımız o cok yardımcı oluyor fabrıkadan bır arkadasın esı yenı tedavı oldu ılk denemede hamıle sımdı olacagı varsa heryerde olur hakkımızda hayırlısı olsun benım 1çkutu yarın bıtıyor 27.de 2.kutuya baslayacagım bıtımınde ıynelere gecılecek hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah face den ekleyebılırsın benı kullanıyorsan goruşmek uzere

Çok üzgünüm çok...

Canım inan ben de çok üzüldüm, peki sebep belirttiler mi? Değerin kaç, yükselme olamaz mı? Rabbim yardımcımız olsun, çok zor bir sınavdayız, malesef.

Bakara Suresi 153. ayet : "Ey iman edenler, sabır ve namaz ile yardım isteyin. Şüphesiz Allah(c.c) sabredenlerle beraberdir"

Arkadaşlar, ben şöyle düşünüyorum, sınandıkça ve sabrettikçe daha da yakınlaşıyoruz, hem Allah'a , hem bebişlerimize...

Ben sürekli olmasa da ünv.den beri namaz kılıyordum, ancak bu mübarek ramazan ayı hürmetine, artık düzenli kılıyorum, şükürler olsun. Ve her namazda şükür ve dua ediyorum. Şüphem yok ki, Rabbim ibadetlerimizi görmesin, dualarımızı duymasın. Bence hepimizin ilacı Namaz , Şükür ve bol bol Dua...

Çok üzgünüm çok...

canım cok uzuldum ama hayırlısı olsun dıyelım yapacak dıyecek baska ne var kı.sen elınden gelenı yaptın ıcın rahat olsun TAKDİR ALLAH'IN.....

evet çok güzel söylemişsin. ilaç belli

nushu canım rabbim yardımcın olsun şu mübarek günlerde dilerim rabbim isteyen herkese tez zamanda evlatlarına kavuştursun bizim sınavımızda bu maalesf

Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.

canım üzüntünü çok iyi anlayabiliyoruz hepimizin ortak noktası aynı ama şu an üzüntüyle bu nu düşünüyosun yaşın 35 miş baktım bence pes etmek yok sadece istemeyi bilelim yeter rabbim kavuşturucak bebeklerimize bizi ama zaman var

canım lütfen pes etmiş gibi konuşma üzüyosun bizi.sadece sabır dile Rabbimden böyle olması hayırlı mutlaka diye düşün.henüz ikinci denemen ve senin anne olman imkansız değilki bi süre dinlenip kendine geldikten sonra bu umutsuzluğun gidecek eminim ben.Yüce Allah için bu çok kolay biliyosun verecek istediğini sana birgün.

nushu canım bu tedaviler rezervimizi azaltıyor ama kürlerle zamanla eski haline döndürülebilir. hemen pes etme canım. bu topiklerde sende okumuşsundur. böyle kaçıncı denemede hamile kalanlar var

Canım allahın takdiri ne olur üzülme ve pes etme,senin yumurtan var eşinin spermi var daha önce hamile kalabilmişsin.Olmaması için bir sebep yok yaşın sadece 35.Pes etme sakın sadece vakti var bunu kabullenmek zor biliyorum ama demek ki daha vakti gelmemiş.
Emin ol senin test sonucunu öğrenmek için eve hastaneden döner dönmez foruma girdim.Ben de hayal kırıklığına uğradım.

Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.

Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.

inşallah kaliteli olurlar sana tutunurlar...

kızlar hepinize merhaba. bende bugün verdim startı başladık bakalım tedaviye şimdilik sadece burun spreyi verdiler. toplam tedavi sürem bir aymış.
nushu ben çok inandırmıştım kendimi senin pozitif olacağına ama demekki hayırlısı buymuş hakkında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…