Benimde 10ünite..
bayram şekeri geliyor desenee
lucrini adet olana kadar mı kullandın yoksa bıraktıktan sonra mı adet oldun :26: hemşire bana adet olana kadar kullanacaksın dedi adet olsanda bırakmayacaksın dedi.. aynı zamanda doğum kontrol hapıda kullanıyorum hapı bırakıp adet olcakmışım ama aynı zamandada dailyy :26: nasıl olcikk bu iş
evet cnm hayırlısı inş... tahminimce 20si gibi olut herhalde ama önce bnm dr gidip muayne olmam lazım ilk transferim zor olduğu için bakıcak neden zor oluyo die.. önümüzde ki hafta gidicem.. hastalanınca estrofeme başlıycam.. sora jel ilkinde 20 gün iğne oldum hem kalçadan hem göbekten bu sefer yok dedi drum.. 5.gün embryosu dedi bakalıkm nolcak..... ben bu sefer pek düşünmüyorum yaa olursa olur olmaz sa olmaz sıkıldım artık.. olmazsa bi 6 ay ertelemeyi düşünüyorum zaten... öpüyorum bende kocamannn hbycim senin ne zamandı.. nesse yarın görüşürüz kıslar..
günaydın kızlar bende bi belirti yok ama crinone jel in yan etkileri gebelik belirtisine çok benziyo onu biliyorum. bendede şöyle bir korku var ya rahime yerleştirdikleri kanülün içinde bebekler kaldıysa gözle görünmüyolar nerden anlıyolar yerleştirldiğini(((
slm hanımlar
bemde varım eylül de başlıyacam bir mucize bekliyorum bu ay
2 tüp bir dondurulmuş tedavim var 3 de olumsuz inş bu olumlu olur
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...
Çok üzgünüm çok...
hayırlısı olsun
benimde 3 agusto hısteroskopı cekıldı smyrna funda hanımda sımdı dogum kontrol hapına devam ediyorum bayram araya gırdıgı ıcın eylul ortalarında ıgnelere baslayacagım sen hangı asamadasın memnunmusun merkezden???
Gorusmek uzere bahar
özelden cevap yazamadım tam olarak bılmıyorum önce başka byere gitmiştim sonra smyranaya geçtik benimde 8ince çekildi aynen ben de hapa devam bayramdan sonra adetımde başlanıcak tedaviye merkezden memnunmuyum tam olarak karar veremedim açıkçası ama funda hanım iyi bir doktor olarak duydum onun dışında bakıcaz artık önce herşey daha başkaydı şimdi sanki daha farklı gibi sen memnunmusun? Görüşürüzz...
Çok üzgünüm çok...
Çok üzgünüm çok...
Çok üzgünüm çok...
Bakara Suresi 153. ayet : "Ey iman edenler, sabır ve namaz ile yardım isteyin. Şüphesiz Allah(c.c) sabredenlerle beraberdir"
Arkadaşlar, ben şöyle düşünüyorum, sınandıkça ve sabrettikçe daha da yakınlaşıyoruz, hem Allah'a , hem bebişlerimize...
Ben sürekli olmasa da ünv.den beri namaz kılıyordum, ancak bu mübarek ramazan ayı hürmetine, artık düzenli kılıyorum, şükürler olsun. Ve her namazda şükür ve dua ediyorum. Şüphem yok ki, Rabbim ibadetlerimizi görmesin, dualarımızı duymasın. Bence hepimizin ilacı Namaz , Şükür ve bol bol Dua...
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.
Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?