2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

amin cnm amin ınsallah hayırlı haberlerını alırız ank da nereye yaptırıyosun sen?

canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını alırız...

Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Kim ne durumda anlatsın bakalım.

Ben adetimin 5. günü Cylo-Prognynova die garip bir ilaca başladım... Doğum kontrol hapı değil, adet düzenleyicisi olarak veriliomuş normalde. Tüp bebek tedavi öncesi 21 gün kullanıcam , bittikten sonra adet olucam ve 1. günü hastaneyi arayıp 2.-3. günü iğnelere başlanacak nasipse... Niçin bu ilacı tercih ettiler anlamadım. Fikri olan var mı?

Hbyiron canım senn nasıl gidio iğneler?

Saboli, Daisy34... ve listemizdeki herkes , ne durumdasınız?

nushucum canım benım hayırlısı boyleymıs ama olsun bıdahakı sefere nasıp eder ınsallah Allahtan umıt kesılmez pes etme lutfen

canım valla beklemedeyiz işte. 5. gün bugün. bugün ağrı sızı hiçbişey yok, korkuyorum da biraz bişey mi oldu diye. nushu dan sonra da umudum azaldı

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)

maybeBaby
elvanelvan+
Mcloud
daisy3434
wordstoxic
semramus
tutaste85
elifce

maşallah topiğimiz kalabalık...

slm kıslar, listemizde olmayan, WORDTOXIC ve SEMRAMUS , bilgilerinizi paylaşırsanız, sizi de listemize ekleyelim, süreçlerimizi birlikte takip edelim, birbirimize dua edelim. TUTASTE85, canım sen hangi merkezde tedavi görüyorsun?

benım henuz net olmadıgı ıcın bılgılerı yazmadım esımın ılacı bı hafta sonra bıtıyor oyle baslayacagız ozmn bılgılerı yazarım

benım henuz net olmadıgı ıcın bılgılerı yazmadım esımın ılacı bı hafta sonra bıtıyor oyle baslayacagız ozmn bılgılerı yazarım

MRB kızlar, topiği bayadır okuyorum.aada beğenebiliyorum anca.inanın yetişemiyorum bazen.inşallah hepimiz burdan pozitif bir şekilde ayrılırız.böyle topikler kimseye nasipolmasın diliyorum.benim yaş 34.oldu.3 yılı geçti evleneli 2 dış gebelik ve 2 negatif tüp denemelerim var.ekim kaısm gibi tekrar düşünüyorum ama düşünüce bile içim sıkılıyor.hazır olamıyorum bitürlü o maratona.allah kimsenin emeğini boş etmesin.zor süreç.benim yumurta rezervim azalmakta hangi doktora gittiysem elini çabuk tut falan filan.bende saldım artık desem yalan salmayıda beceremiyoruz.eminim sizlerde öyle.ank.da yaşıyorum hafta sonu bi merkezleri gezeceğim.ank.da olupda gittikleri memnun kaldıkları merkezleri paylaşan olursa mutlu olacağım.bide ücretlerini :26:

Merhaba
Ben Gen-Art'ta tedavi görüyorum kısmetse yarın transferim var. Ben memnun kaldım Dr. Sertaç Beye gidiyorum ama Aysun hanımda çok iyi Sertaç bey izine çıkınca kendisiylede görüştüm. Benim burayı tercih etme amacım sahibinin genetikçi olması inşallah sonuçta olumlu olursa benim için süper bi yer olarak herkese tavsiye edilecek :) fiyatlarda ben devlet desteği almadım tamam özel yaptırıyorum ve PGT yapılıyor toplam maliyeti 6500tl

BUgün hastanede bi baya vardı bebeği 3 yaşındaymış eşlerde problem olmadığı halde gelmiş tüp yaptırmaya.. sen geldi aklıma uleyyyn bu cazimiki dedim ama o yaştan kaybetti

güldürdün benii :):):) bnm ki 5 yaşında cnm... ama böle 2. için uğraşanları gördükçe rahatlıyorum tek ben değilim demekki.. çünkü nasıl olsa bi tane var demelerinden sıkıldım... bunun için ben binlerce şükrediyorum zaten... ve dua ediyorum olmayanlara bir kerede olsa nasip et allın die... gebelik benm sağlığıma da iiy gelcek ve bi kuzum daha olcak inş.

cnm ultrasonda görünüyo zaten bana göstermişlerdi ayrıca daha sonra embryolog kontrol ediyo katateri tmm dio. korkma yanii..

jakobi eğer testim pozitif çıkarsa ben de crinone jel kullanmaya başlayacağım. kullanımı zor mu o tür ilaçlar beni çok ürktüo da...

hiiçç korkma bnm cnm çok tatlıdır.. kan bile aldırırken zırlardım.. şimdii.. ooohoooooooo ilaçlar iğneler... hiç bişi değil ince bir çubuk.. jeli sıkıp 5-10 dk yatıp, hareket ediyosun jelin emilimi daha ii oluyomuş...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...

nedesem anlamsız şuan.. lütfen bu olumsuzluğa rağmen şükredip daha çok dua et... ve pes etme...

bende niyetindeyim günlerdir başlamak istiyorum ama çok şaşırıyorum yaa... evet yıkılıyoruz olumsuz sonuç alınca ama her şerde vardır bir hayır.. ben sonucum yükselmeyince allahım neden die ağladım ve sonra pişman oldum... bundada vardır bir hayır eminim..

cnm pes etme biraz dinlen evlatlıkta çok güzel bişi ama hiç kolay değil....

salın çayıra mevlam kayıra olursa olur... geçen gece sahurda hoca konuşuyordu.. allah burda nasip etmiyorsa üzülmeyin.. cennette karşılığını alacaksınızdır.. orda herşey var dilediğiniz her şey... vermiyorsa vardır bir hayır... ve çok istemicez.. nie bilmiyorum bazen avaba kendimimi kandırıyorum die de düşünüyorum ama bnm hiiiçç hevesim yok ay olsun acaba olur mu falan düşünmüyorum.. ne bilim nötr leştim.. olursa olur olmazsada başka planlarım var hayatıma bakarım mesela zayıflama.. şiştim ilaçlar falan.. pek zayıfta değildim zaten ama :):) ve tatillll :82:

yorgunluğunu anlayabiliyorum...insan bi süre kendini herşeye kapatabilsem diye düşünüyor...öle bi düğmemiz olsa ne güzel olurdu...

ama şu an çok üzgünsün ve yorgunsun o yüzden ii bir tatil yapıp kendini hem ruhen hem bedenen toplaman için zamana ihtiyacın var.sakın ümitsizliğe kapılma zaman herşeyin ilacı.ben inanıyorum bebişin yada bebişlerin inşallah olucak..daha yaşın 35 hiç pes etme yaşı değil...zaten içindeki annelik istediği gene herşeye rağmen tekrar deneme gücünü sana sağlıyacak...ben inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…