Merhaba Arkadaşlar,
Bende aranıza yeni katılıyorum. 06.08.2011 de Gen-Art tüp bebek merkezinde tedavime başladım. Kısaca size kendimden bahsedeyim 35 yaşındayım 8 senelik evliyim. Bundan önce 3 tane gebelik yaşadım fakat hepsi olumsuz sonuçlandı. İlk gebeliğim kendiliğinden düşük oldu diğer ikisi kürtaj ile sonlandırıldı. Bende pko var ayrıca pıhtılaşma problemi var. İlaçlara iyi cevap verdiğim için pko hamile kalmamda sıkıntı olmuyor pıhtılaşma içinde son gebeliğimde kan sulandırıcı ilaçlar kullanmıştım ama genede sonuç hüsranla sonuçlandı. Şimdi Gen-Art'da tüp bebek yaptırıyorum bu kliniği seçmemim en büyük sebebi sahibinin iyi bir genetikçi olması tabi ilk görüşmede süperdi Volkan bey olsun Serçat bey ( kadın doğum uzmanı) olsun müthiş pozitif insanlar eşiminde benimde çok içime sindi daha önce İstanbul'da iki yerle görüştüm ama hiç içime sinmemişti biri Brüksel tüp bebek merkezi Dr Yücel Karaman diğeride Medical Park Dr Aytuğ Kolonkaya ( ben hayatımda bu kadar kötü bir Dr daha tanımadım ) İstanbul tamam işin ticaretinde senin ne durumda olduğun kimsenin umru değil.Dün yumurtalarım toplandı 18 adet bunlardan 13 tanesi döllenmiş cumartesi veya pazar transferim yapılacak.Embriyoda pgt yapılacak inşallah bu sefer sonuna kadar gidebiliriz hamile kalamamak çok zor biliyorum ama hamile kalıp bebeğini kaybetmek tarifi imkansız bir acı bunu anlatabilecek cümlelerin olduğunu düşünmüyorum. İnşallah herkesin dileği gerçek olur Allah kimseyi eli boş bırakmasın.
amin cnm amin ınsallah hayırlı haberlerını alırız ank da nereye yaptırıyosun sen?
sizin hangi günn belli olacakkk:):81::81::81:
Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.
Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Kim ne durumda anlatsın bakalım.
Ben adetimin 5. günü Cylo-Prognynova die garip bir ilaca başladım... Doğum kontrol hapı değil, adet düzenleyicisi olarak veriliomuş normalde. Tüp bebek tedavi öncesi 21 gün kullanıcam , bittikten sonra adet olucam ve 1. günü hastaneyi arayıp 2.-3. günü iğnelere başlanacak nasipse... Niçin bu ilacı tercih ettiler anlamadım. Fikri olan var mı?
Hbyiron canım senn nasıl gidio iğneler?
Saboli, Daisy34... ve listemizdeki herkes , ne durumdasınız?[/QUO
normaldede bu gıbı ılaclar verıyolar ıgnelerden once garıp deıl yanı. ınsallah ıyı sonuclar alırsın cnm
Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.[/QU
ınsallah hayılı haberlerını alırız canım
amin cnm amin ınsallah hayırlı haberlerını alırız ank da nereye yaptırıyosun sen?
Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Kim ne durumda anlatsın bakalım.
Ben adetimin 5. günü Cylo-Prognynova die garip bir ilaca başladım... Doğum kontrol hapı değil, adet düzenleyicisi olarak veriliomuş normalde. Tüp bebek tedavi öncesi 21 gün kullanıcam , bittikten sonra adet olucam ve 1. günü hastaneyi arayıp 2.-3. günü iğnelere başlanacak nasipse... Niçin bu ilacı tercih ettiler anlamadım. Fikri olan var mı?
Hbyiron canım senn nasıl gidio iğneler?
Saboli, Daisy34... ve listemizdeki herkes , ne durumdasınız?
benım henuz net olmadıgı ıcın bılgılerı yazmadım esımın ılacı bı hafta sonra bıtıyor oyle baslayacagız ozmn bılgılerı yazarım
MRB kızlar, topiği bayadır okuyorum.aada beğenebiliyorum anca.inanın yetişemiyorum bazen.inşallah hepimiz burdan pozitif bir şekilde ayrılırız.böyle topikler kimseye nasipolmasın diliyorum.benim yaş 34.oldu.3 yılı geçti evleneli 2 dış gebelik ve 2 negatif tüp denemelerim var.ekim kaısm gibi tekrar düşünüyorum ama düşünüce bile içim sıkılıyor.hazır olamıyorum bitürlü o maratona.allah kimsenin emeğini boş etmesin.zor süreç.benim yumurta rezervim azalmakta hangi doktora gittiysem elini çabuk tut falan filan.bende saldım artık desem yalan salmayıda beceremiyoruz.eminim sizlerde öyle.ank.da yaşıyorum hafta sonu bi merkezleri gezeceğim.ank.da olupda gittikleri memnun kaldıkları merkezleri paylaşan olursa mutlu olacağım.bide ücretlerini :26:
inşallah kaliteli olurlar sana tutunurlar...
canım hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlarını alırız...
BUgün hastanede bi baya vardı bebeği 3 yaşındaymış eşlerde problem olmadığı halde gelmiş tüp yaptırmaya.. sen geldi aklıma uleyyyn bu cazimiki dedimama o yaştan kaybetti
günaydın kızlar bende bi belirti yok ama crinone jel in yan etkileri gebelik belirtisine çok benziyo onu biliyorum. bendede şöyle bir korku var ya rahime yerleştirdikleri kanülün içinde bebekler kaldıysa gözle görünmüyolar nerden anlıyolar yerleştirldiğini(((
jakobi eğer testim pozitif çıkarsa ben de crinone jel kullanmaya başlayacağım. kullanımı zor mu o tür ilaçlar beni çok ürktüo da...
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...
bende niyetindeyim günlerdir başlamak istiyorum ama çok şaşırıyorum yaa... evet yıkılıyoruz olumsuz sonuç alınca ama her şerde vardır bir hayır.. ben sonucum yükselmeyince allahım neden die ağladım ve sonra pişman oldum... bundada vardır bir hayır eminim..Bakara Suresi 153. ayet : "Ey iman edenler, sabır ve namaz ile yardım isteyin. Şüphesiz Allah(c.c) sabredenlerle beraberdir"
Arkadaşlar, ben şöyle düşünüyorum, sınandıkça ve sabrettikçe daha da yakınlaşıyoruz, hem Allah'a , hem bebişlerimize...
Ben sürekli olmasa da ünv.den beri namaz kılıyordum, ancak bu mübarek ramazan ayı hürmetine, artık düzenli kılıyorum, şükürler olsun. Ve her namazda şükür ve dua ediyorum. Şüphem yok ki, Rabbim ibadetlerimizi görmesin, dualarımızı duymasın. Bence hepimizin ilacı Namaz , Şükür ve bol bol Dua...
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?