2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Nushu
üzüntünü anlayabiliyorum canım benim.. gerçekten çok üzüldüm.. inşallah son negatifindir bidahaki denemenle yavrucuğuna kavuşacağını umuyorum nolur kendini toparla ve tekrar aramıza dön olur mu

hayırlı olsun arkadaşım da pgt nedir anlayamadım?

Maybecim ben donmuş tedavime başladım canım.. lucrin kullanıyorum şuan.. eylül ortası gibi transfer görünüyor..
cazii bebişin 5 yaşındamıydı unutmuşum :)) Allah bağışlasın en kısa zamanda da bi kardeş yollasın sana rabbim ..sana bana bize isteyen herkese

Nushu
canım umarrım tez atlatırsın.allaha benim tek duam ya nasip etsin yada bu arzuyu içimden söküp alsın.hissetmiyeyim.(bunun adı kabüllenmek te olabilir)

semramus cum bende ankarada merkez arastırıyorum o kadar streslı ben 22 esım 23 yasında bende yumurtlama catlama problemı var esımde ıse sperm sayısı dusuk hareket az ne yapacagımı bılmıyorum hangı merkez hangı doktor dıye dusunmekten kafayı yıyecegım cok korkuyorum bı yandanda ılk denemem genart baskent antolıa maya ve daha boyle devam edıo off o kadar cokkı Allahım yardım et

canım hiçç stress yapma sen.çok şükür yaş problemin yakmuş.yumurta çatlatma falan işlemi yapıldıumı yada aşılama?

canım hiçç stress yapma sen.çok şükür yaş problemin yakmuş.yumurta çatlatma falan işlemi yapıldıumı yada aşılama?

hayır yapılmadı cunku esıme 3 aylık bı hap verdı dr oda bıtmek uzere asılama ve snra tup bebek ama asılamayla zaman kaybetmeyın dıyo dr asılama yaptırsam bıle onu nerde yaptırcam sankı asılamayla olmayacakmıs gıbı gelıyo

nushu canım benim ne olur üzülme.hemen pes etme bir süre bekle dinlen tekrar dene. allahtan ümit kesilmez.

bu arada nushu benim abiminde bebişi olmuyor oda evlatlık aldı. şuan 8 aylık. abim ve eşi inanın hiç farkı yok diyor. ben bile gerçek yiğenim olsa bu kadar severdim galiba. görmeden yapamıyorum belkide yüce allahım bizlere böylesini nasıp ediyor ne dersin. belkide böyle bir annelik görevi veriyor... herşeyin hayırlısı tabiki. ama sen bir kere daha dene. önce kendini hazır hısset...

rahat ve huzurlu olman güzel...allah yardımcın olsun...inşallah güzel sonuçlanır...

elvan merhaba!hayırlı olsun tadevi sürecin...ben ilk defa duydum burun spreyi ne olaki...???

merhaba maybecim ben varken sen yoksun sen varken ben yokum şu net aleminde...:))kaç gündür kesişemedik...özledim yauww...:)))
ilaç ilgili hiçbir bilgim yok..doktor demedi mi bişiy ilaçla ilgili?
bende az önce sağlık ocağından geldim iğnemi oldum.yarın doktorda randevum var saat 2 de.bakıcak tekrar yumurtalara ona göre ilacın dozajını indirecek yada yükseltecek...yani gene alttan muayene salcam çayıra mevlam kayıra geneee.....

İnşallah ben Gen-Art'ta yaptırıyorum kısmetse yarın transferim var.

hayırlı olsun..inşallah çok kolay geçer bebişin sana sıkı sıkı tutunur...

canım valla beklemedeyiz işte. 5. gün bugün. bugün ağrı sızı hiçbişey yok, korkuyorum da biraz bişey mi oldu diye. nushu dan sonra da umudum azaldı

umudunu yitirme daisycim..benimde nushunun sonucuna moralim bozuldu.senin durumun daha hassas tabii..rabbim yüzünü güldürsün...

yaşınız çok genç ne güzel niye stres yapıyorsun...illaki içine yatanı bulacaksındır...hayırlu olsun süreciniz.

canım benim ben bi sabah girebiliyorum hooopop bi bakmışım atı alan üsküdarı gecmiş yeni arkadaşlar gelmiş kaynaşılmış ohohohoh ne güzel dimim.....

regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa ((

canım benim öle oluyomus bende ilkinde hep öle hissettim şimdi dikkatleri oraya vermiyoruz.....

hoşbulduk iyi dileklerin için teşekkürler. Ben kendi adıma hiç iyi değilim yumurtalar toplandığı günden beri inanılmaz ağrım var bu şekilde transfer nasıl yapılacak bilmiyorum

az kaldı az sabır hepimize.....

canım benim onar usg demercimek tanesi gibi görünüyolar sen merk etme emi....

slm hanımlar

bemde varım eylül de başlıyacam bir mucize bekliyorum bu ay

2 tüp bir dondurulmuş tedavim var 3 de olumsuz inş bu olumlu olur

inşallah olur.....

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...

görünce mesajını coook üzüldüm valla ama pes etmek yok dur bi bakalım hemen ne oöle az zaman ver kendine.......

gecin direk tüpe bencede .....

hayırlı olsun canım umarım kaliteli embrioların olur ve sen hiç bırakmazlar....

kızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????

benim bu gün opum vardı 9 adet yumişim olmuş bakalım hayırlısı artık ama hafif hafifi karın ağrımm var bu arada.....bundan sonra mevlaya sığınmakan başka yok yok artık.....lareninide opusu olmuş hayırlısı......

canım yaşın çok genç sıkma canını. umarım zaman harcamadan bebiş sahibi olursun. bu arada bir şey sorcam eşine veilen hap sperm sayısı içinmi hareketsizligi içinmi adını yazabilirmisin mümkünse?benimde eşimde sperm sayısı düşüklüğü varda merak ettim...

hayırlı olsun canım yarına bişeyciğin kalmaz inaşalah sağlıklı embrio'ların olur inaşllah...

geçmiş olsun..hayırlı olsun yumoşların..inşallah güzel güzel kaynaşıp patır patır bölünüp annesine sıkı sıkı tutunurlar...

yok canım fark etmez büyük ihtimalle.... çok fazla bir kısalık yok galiba

hayırlı olsun canım yarına bişeyciğin kalmaz inaşalah sağlıklı embrio'ların olur inaşllah...

geçmiş olsun..hayırlı olsun yumoşların..inşallah güzel güzel kaynaşıp patır patır bölünüp annesine sıkı sıkı tutunurlar...

allah banada anne olmayı nasip eder ...sizleride hem anne hemde benim minnoşlarımın teyzesiiiii.....
valla opudan sonra kalkamıcam sandım dı ama topladım kendimi.....
bişeyim yok inşallahhhh....
bakalıım nasıl olacak yavrucuklar.....
bide opudan sonra 100 esrtagfirullah 100 salavat 1600 ya muktedir 100 estagfirullah cektim....
had,i bakalım .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…