merhaba
ben gen-art'ta tedavi görüyorum kısmetse yarın transferim var. Ben memnun kaldım dr. Sertaç beye gidiyorum ama aysun hanımda çok iyi sertaç bey izine çıkınca kendisiylede görüştüm. Benim burayı tercih etme amacım sahibinin genetikçi olması inşallah sonuçta olumlu olursa benim için süper bi yer olarak herkese tavsiye edilecek :) fiyatlarda ben devlet desteği almadım tamam özel yaptırıyorum ve pgt yapılıyor toplam maliyeti 6500tl
semramus cum bende ankarada merkez arastırıyorum o kadar streslı ben 22 esım 23 yasında bende yumurtlama catlama problemı var esımde ıse sperm sayısı dusuk hareket az ne yapacagımı bılmıyorum hangı merkez hangı doktor dıye dusunmekten kafayı yıyecegım cok korkuyorum bı yandanda ılk denemem genart baskent antolıa maya ve daha boyle devam edıo off o kadar cokkı Allahım yardım et
canım hiçç stress yapma sen.çok şükür yaş problemin yakmuş.yumurta çatlatma falan işlemi yapıldıumı yada aşılama?
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.
Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.
kızlar hepinize merhaba. bende bugün verdim startı başladık bakalım tedaviye şimdilik sadece burun spreyi verdiler. toplam tedavi sürem bir aymış.
nushu ben çok inandırmıştım kendimi senin pozitif olacağına ama demekki hayırlısı buymuş hakkında.
Selam kızlar, nasılsınız görüşmeyeli? Kim ne durumda anlatsın bakalım.
Ben adetimin 5. günü Cylo-Prognynova die garip bir ilaca başladım... Doğum kontrol hapı değil, adet düzenleyicisi olarak veriliomuş normalde. Tüp bebek tedavi öncesi 21 gün kullanıcam , bittikten sonra adet olucam ve 1. günü hastaneyi arayıp 2.-3. günü iğnelere başlanacak nasipse... Niçin bu ilacı tercih ettiler anlamadım. Fikri olan var mı?
Hbyiron canım senn nasıl gidio iğneler?
Saboli, Daisy34... ve listemizdeki herkes , ne durumdasınız?
İnşallah ben Gen-Art'ta yaptırıyorum kısmetse yarın transferim var.
canım valla beklemedeyiz işte. 5. gün bugün. bugün ağrı sızı hiçbişey yok, korkuyorum da biraz bişey mi oldu diye. nushu dan sonra da umudum azaldı
semramus cum bende ankarada merkez arastırıyorum o kadar streslı ben 22 esım 23 yasında bende yumurtlama catlama problemı var esımde ıse sperm sayısı dusuk hareket az ne yapacagımı bılmıyorum hangı merkez hangı doktor dıye dusunmekten kafayı yıyecegım cok korkuyorum bı yandanda ılk denemem genart baskent antolıa maya ve daha boyle devam edıo off o kadar cokkı Allahım yardım et
kızlar merhabalar...anammm nolmuş böle üç gündür giremedik tam 35 sayfa geçmiş oku oku bitmiyor bıraktım bende okuyamadım şimdi takipçiler özet geçin kim ne alemde transfer olanlar test yapanlar merak ettim ayy..durum bildirimi yapın
regli olcakmışım gibi ağrı var kasıklarımda hafif hafif normalmı arkdaşlar? daha transferimin 3. günü yaa((
hoşbulduk iyi dileklerin için teşekkürler. Ben kendi adıma hiç iyi değilim yumurtalar toplandığı günden beri inanılmaz ağrım var bu şekilde transfer nasıl yapılacak bilmiyorum
günaydın kızlar bende bi belirti yok ama crinone jel in yan etkileri gebelik belirtisine çok benziyo onu biliyorum. bendede şöyle bir korku var ya rahime yerleştirdikleri kanülün içinde bebekler kaldıysa gözle görünmüyolar nerden anlıyolar yerleştirldiğini(((
slm hanımlar
bemde varım eylül de başlıyacam bir mucize bekliyorum bu ay
2 tüp bir dondurulmuş tedavim var 3 de olumsuz inş bu olumlu olur
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim,Allah hepinizden razı olsun.
Sonuç çıktı malesef negatif,hamile değilim.
Çok üzgünüm çok...
hayır yapılmadı cunku esıme 3 aylık bı hap verdı dr oda bıtmek uzere asılama ve snra tup bebek ama asılamayla zaman kaybetmeyın dıyo dr asılama yaptırsam bıle onu nerde yaptırcam sankı asılamayla olmayacakmıs gıbı gelıyo
Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.
hayırlı olsun arkadaşım da pgt nedir anlayamadım?
benim bu gün opum vardı 9 adet yumişim olmuş bakalım hayırlısı artık ama hafif hafifi karın ağrımm var bu arada.....bundan sonra mevlaya sığınmakan başka yok yok artık.....lareninide opusu olmuş hayırlısı......
benim bu gün opum vardı 9 adet yumişim olmuş bakalım hayırlısı artık ama hafif hafifi karın ağrımm var bu arada.....bundan sonra mevlaya sığınmakan başka yok yok artık.....lareninide opusu olmuş hayırlısı......
emriyonun genetik incelemesi
kızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????
hayırlı olsun canım yarına bişeyciğin kalmaz inaşalah sağlıklı embrio'ların olur inaşllah...
geçmiş olsun..hayırlı olsun yumoşların..inşallah güzel güzel kaynaşıp patır patır bölünüp annesine sıkı sıkı tutunurlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?