2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Faketmez canım bende eczaneden aldım iğnelerin yetmez dedi hemşire..ama ünitesini iyi ayarlaman lazım

Son düzenleme:
3 te 1 oranında daha kısa..yani bu insülin iğneleri nasıl olur normalde hep böle standartmıdır acaba?hiç bir fikrim yok.:97:

canım progan diye bi iğne kullanmıştım onu insülin ignesiyle vurdurdular bana... menopur diye bir iğnem daha vardi onun kide senin dediğin gi insülinden birazcık uzundu bence bir sorun yok ama sen istersen dr bir sor...bu arda standarttır insülin iğnesi

kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar

KIVILCIMV
mine1987
Saboli
lareine
melo_seko
hbyiron+
fatmaozkan
tubaerkan
Mcloud
maşşalah bu gün çok kalabalığız ALLAHIM burda olan olmayan herkezin tedavilerini pozitip sonuçlandırsın inşallah yaaaa

cnm ınankı senın adına cok uzuldum lutfen sen de uzme kendını hayırlısı budur belkı kendıne ıyı bak cnm

bende oyle dusunuyorum bıde asılamadada bırsuru hormon ılacı kullanıcam catlama ıcın onlarda kıst yapıyomus cogunlukla bıde kıstı tedavı etmekle ugrasacagız bosuna zaman kaybı hakkımızda hayırlısı olsun ama merkez konusunda yardımcı olursanız sevınırım ankda

yok cnm bende öle kullandım o lucrini.. word bencede tüp dene zor ama allah yardım eder... kıvılcım hayırlısı olsun rabbim hayra çevirsin değilse bile ve sağlıkla kucağına al inş.

yasım cok genc bıraz avantajlı olabılır evet ama hersey Allah ısterse olur cok korkuyorum yınede... bıde dr konusunda ne yapacagımı bılmıyorum sızınde hayırlı olsun ınsallah rabbım tum ısteyenlere nasıp eder

canım hayırlı olsun yumişlerin inş. sıkı sıkı tutunurlar sana

kıvılcım proviron dıye bı ılac verdı yanında beslenmesınede dıkkat ettım kecı boynuzuda yedır en kotusude bı ılacı tam 3 ay kullanmak ve bu 3 ay gecmek bılmıyo nıhayet az kaldı bızımkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…