yok canım fark etmez büyük ihtimalle.... çok fazla bir kısalık yok galiba
Faketmez canım bende eczaneden aldım iğnelerin yetmez dedi hemşire..ama ünitesini iyi ayarlaman lazımkızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????
3 te 1 oranında daha kısa..yani bu insülin iğneleri nasıl olur normalde hep böle standartmıdır acaba?hiç bir fikrim yok.:97:
canım, benim de 5. günüm bugün, benimde aynı şekilde hem kasık hem bel ağrısı. normal sanırım. kafanı takma olur mu dicem ama bende takıyorum işte. ya farkında olmadan yanlış bişey yaptıysam korkusu var. sabah bi uyanıyorum ayağım bi tarafta başım bi tarafta, dün iznim bitti işe başladım bazen unutup ayağa fırlıyorum, bazen stresleniyorum. işte böyle gün geçtikçe daha çok korkuyorum ya bişey olduysa diye.
AminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnKIVILCIMV
mine1987
Saboli
lareine
melo_seko
hbyiron+
fatmaozkan
tubaerkan
Mcloud
maşşalah bu gün çok kalabalığız ALLAHIM burda olan olmayan herkezin tedavilerini pozitip sonuçlandırsın inşallah yaaaa
Canlarım hepinize çok teşekkür ediyorum,dualarınız için,tesellileriniz için.İyi ki varsınız.
Değer 0,1 yükselebilecek gibi değil yani.
Tekrardan denemeyi hiç düşünemiyorum artık çünkü çok yoruldum.Kayıplardan,beklemekten,umut etmekten,hayalkırıklığına uğramaktan bıktım artık.Hem yumurtalık rezervimde çok iyi değil şimdi.
Allah nasip ederse evlat edinmek için başvuracağım,Rabbim böyle anne edecekmiş demekki beni,vardır bir hikmeti.
İnşallah sizler güzel haberler verirsiniz,burada hep birlikte seviniriz.
KIVILCIMV
mine1987
Saboli
lareine
melo_seko
hbyiron+
fatmaozkan
tubaerkan
Mcloud
maşşalah bu gün çok kalabalığız ALLAHIM burda olan olmayan herkezin tedavilerini pozitip sonuçlandırsın inşallah yaaaa
amın cnm sagol sen napıyosun
Canım benimm senin transfferin oldu muunapıyım canım gün sayıyorum bende bu gün 4. günüm
Canım benimm senin transfferin oldu muuben nasıl gözden kaçırdım hayırlı olsun transferin bebişli pıtpıtlı olsun inşş :81:
bende öğrenmiş oldum saol.gen art ankara damı canım benimde içimde bizde kromozom bozukluğu olduğuna dair his var nedense bende genetik inceleme yapılan biyerde yaptırmak istiyorum bidahaki sefere
canım benim ben bi sabah girebiliyorum hooopop bi bakmışım atı alan üsküdarı gecmiş yeni arkadaşlar gelmiş kaynaşılmış ohohohoh ne güzel dimim.....
canım benim öle oluyomus bende ilkinde hep öle hissettim şimdi dikkatleri oraya vermiyoruz.....
az kaldı az sabır hepimize.....
canım benim onar usg demercimek tanesi gibi görünüyolar sen merk etme emi....
inşallah olur.....
görünce mesajını coook üzüldüm valla ama pes etmek yok dur bi bakalım hemen ne oöle az zaman ver kendine.......
gecin direk tüpe bencede .....
kızlar ne sorucam ya kafama takıldı 2 gündür.
bana doktor lucrinin içindeki iğneler bitince insülin iğnesi alıp devam et dedi.
bende geçen gün aldım.iki gündür onunla yapıyorum.ama iğnenin ucu lucrindeki iğnelerin ucundan biraz kısa bişiy farkeder mi:97::97::97::97:?????
rahat ve huzurlu olman güzel...allah yardımcın olsun...inşallah güzel sonuçlanır...
elvan merhaba!hayırlı olsun tadevi sürecin...ben ilk defa duydum burun spreyi ne olaki...???
merhaba maybecim ben varken sen yoksun sen varken ben yokum şu net aleminde...:))kaç gündür kesişemedik...özledim yauww...:)))
ilaç ilgili hiçbir bilgim yok..doktor demedi mi bişiy ilaçla ilgili?
bende az önce sağlık ocağından geldim iğnemi oldum.yarın doktorda randevum var saat 2 de.bakıcak tekrar yumurtalara ona göre ilacın dozajını indirecek yada yükseltecek...yani gene alttan muayene salcam çayıra mevlam kayıra geneee.....
hayırlı olsun..inşallah çok kolay geçer bebişin sana sıkı sıkı tutunur...
umudunu yitirme daisycim..benimde nushunun sonucuna moralim bozuldu.senin durumun daha hassas tabii..rabbim yüzünü güldürsün...
yaşınız çok genç ne güzel niye stres yapıyorsun...illaki içine yatanı bulacaksındır...hayırlu olsun süreciniz.
benim bu gün opum vardı 9 adet yumişim olmuş bakalım hayırlısı artık ama hafif hafifi karın ağrımm var bu arada.....bundan sonra mevlaya sığınmakan başka yok yok artık.....lareninide opusu olmuş hayırlısı......
canım yaşın çok genç sıkma canını. umarım zaman harcamadan bebiş sahibi olursun. bu arada bir şey sorcam eşine veilen hap sperm sayısı içinmi hareketsizligi içinmi adını yazabilirmisin mümkünse?benimde eşimde sperm sayısı düşüklüğü varda merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?