şuleciğim msj sayım yeterlı olmadııg için özel msj atamıyorum
rabbımyuzune baksın butun dualarım senınle...
şimdi nickten çıkaramadın ama aynı donem aşılamamlarımızı olmustuk..
şimdi yine aynı donem tup bebek
rabbım hakkımızda hayırlısını nasıp etsın ınslh..
uuzlme verende allah alanda..bı tane bıle yeter rabbım ol desın yeterkı
dualarım ve kalbım senınle....guzel hbrlerını beklıyorum
kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar
mrb kuden sen hangı dr gıdıyosun ankda
bisey sorucamm tgranfer edilen gün 1 ci gün olarakmı sayacağızzz.yoksa ertesi günümüüüü.benim geçen hafta cuma günü yanı 12 sınde transfer oldumm....yanı bugunn 8 miiiçok az kahverengi bi leke vardıı 1 damala kadar moralimm cok bozukkk acaba yarınn kan versem cıkarmııı ((((( 5:
cnm senın 8 gunun ben ayın 13 de transfer olmustum bugun 7 gunum bence bıraz daha bekle morelını bozma belkı tutunma lekelenmesıdır ıcını ferah tut yıpratma kendını
sagol canımm yaa ama inan geçmiyooo bu zamannnn
ama bu crınone jelden bıktım eger olursa dr rıca edecem kapsul yazsın yasagol canımm yaa ama inan geçmiyooo bu zamannnn
yok cnm bende öle kullandım o lucrini.. word bencede tüp dene zor ama allah yardım eder... kıvılcım hayırlısı olsun rabbim hayra çevirsin değilse bile ve sağlıkla kucağına al inş.
Kızlar hepınız uzun protokol mu uyguluyosunuz , bana kısa protokol uygulanmıştı..
kıvılcım proviron dıye bı ılac verdı yanında beslenmesınede dıkkat ettım kecı boynuzuda yedır en kotusude bı ılacı tam 3 ay kullanmak ve bu 3 ay gecmek bılmıyo nıhayet az kaldı bızımkı
mrb lar benimde ayın 12 sinde tranfer oldu yazılanları okuyorum herkesde değişik belirtiler var çeşitli sıkıntılar var ama bende hiç bişey yok yok sanki hiç bişey olmamış gibi üstelik 2. denemem az da olsa tecrübe var ama yinede ilk defa deniyormuşum gibiyim
inşallah allah hepimizn yüzünü güldürür sonuçlarımız pozitif olur
arkadaşlar bende yarın başlıyorum tedaviye..ama çok stresliyim..eşimde yeterli sperm olmadığı için tüp bebek yaptırmaya karar verdik.bende bi sıkıntı yokmuş.en azından doktor öyle söledi.yaşımda 24 buda avantaj dedi..ama sizinde dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse o günleri göreceğiz inşallah..
Faketmez canım bende eczaneden aldım iğnelerin yetmez dedi hemşire..ama ünitesini iyi ayarlaman lazım
mrb lar benimde ayın 12 sinde tranfer oldu yazılanları okuyorum herkesde değişik belirtiler var çeşitli sıkıntılar var ama bende hiç bişey yok yok sanki hiç bişey olmamış gibi üstelik 2. denemem az da olsa tecrübe var ama yinede ilk defa deniyormuşum gibiyim
Lareineciğim inşallah sağlıklı embriyolar sağlıklı bebişler olurlar,hayırlı olsun canım.Kızlar yumurtalar toplandı,şu anda herhalde döllenmeye çalışılıyordur.Allah yardımcımız olsun.6 tane toplanmış.İnşallah birkaç tane kaliteli embriyo oluşur.Hakikaten çok tuhaf bir his.Eşimden bir parça,benden bir parça orada laboratuarda birleştiriliyor şu anda.
Geçtiğimiz iki gün hep korku ve heyecan ile geçmişti ama korktuğum gibi çıkmadı.Bir tane parol aldım şu anda hiç ağrım yok.Allah razı olsun eltim ve kuzenim de geldi bizimle.Psikolojik olarak çok rahatlattılar beni.
Kaçta transferin canım,dualarım seninle hayırlısıyla tutunsun sana hiç bırakmasın inşallah.İnşallah ben Gen-Art'ta yaptırıyorum kısmetse yarın transferim var.
Aaaaaa saçmalama daisy benimle ne alakası var şekerim,kısmet işi bunlar,belirti melirti arama hiç kendinde, doğal yolla hamile kalsaydın test gününden 10 gün sonra şüphelenmeye başlardın,belirtilerde o zaman ortaya çıkmaya başlıyor zaten,içini ferah tut arkadaşım,inşallah güzel haberler vereceksin.canım valla beklemedeyiz işte. 5. gün bugün. bugün ağrı sızı hiçbişey yok, korkuyorum da biraz bişey mi oldu diye. nushu dan sonra da umudum azaldı
Canım benim ya ne güzel olurdu değilmi öyle bir düğme hatta silebilseydik bazı şeyleri tamamen daha da süper olurdu valla,dediğin gibi yorgunum çok,zamanla daha iyi olacağım inşallah.yorgunluğunu anlayabiliyorum...insan bi süre kendini herşeye kapatabilsem diye düşünüyor...öle bi düğmemiz olsa ne güzel olurdu...
ama şu an çok üzgünsün ve yorgunsun o yüzden ii bir tatil yapıp kendini hem ruhen hem bedenen toplaman için zamana ihtiyacın var.sakın ümitsizliğe kapılma zaman herşeyin ilacı.ben inanıyorum bebişin yada bebişlerin inşallah olucak..daha yaşın 35 hiç pes etme yaşı değil...zaten içindeki annelik istediği gene herşeye rağmen tekrar deneme gücünü sana sağlıyacak...ben inanıyorum...
Sabolim zaten buradayım ayol,kurtulamazsınız benden kolay kolay,ben meraklı bir kadınım ne yaptınız ne ettiniz öğrenmek isterim:))Nushu
üzüntünü anlayabiliyorum canım benim.. gerçekten çok üzüldüm.. inşallah son negatifindir bidahaki denemenle yavrucuğuna kavuşacağını umuyorum nolur kendini toparla ve tekrar aramıza dön olur mu
Kıvılcımcığım sağol canım,benim içinde fark etmiyor zaten doğurmam gerekmiyor anne olmam için,belkide Rabbim böyle kararladı benim anne olmamı bilemiyorum ki.nushu canım benim ne olur üzülme.hemen pes etme bir süre bekle dinlen tekrar dene. allahtan ümit kesilmez.
bu arada nushu benim abiminde bebişi olmuyor oda evlatlık aldı. şuan 8 aylık. abim ve eşi inanın hiç farkı yok diyor. ben bile gerçek yiğenim olsa bu kadar severdim galiba. görmeden yapamıyorum belkide yüce allahım bizlere böylesini nasıp ediyor ne dersin. belkide böyle bir annelik görevi veriyor... herşeyin hayırlısı tabiki. ama sen bir kere daha dene. önce kendini hazır hısset...
Bak Fatmacığım üzülüyordun az yumurtam olacakmış diye,maşallah ne güzel,inşallah sağlıklı embriyo olurlar,inşallah sağlıklı bebiş olurlar canım.benim bu gün opum vardı 9 adet yumişim olmuş bakalım hayırlısı artık ama hafif hafifi karın ağrımm var bu arada.....bundan sonra mevlaya sığınmakan başka yok yok artık.....lareninide opusu olmuş hayırlısı......
Mineciğim tutunmuştur bebişin inşallah sana,merak etme canım öyle sakarlıklar falan yüzünden bir şey olmaz ona sen içini ferah tut,güzel haberler alacağız senden inşallah.kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar
Hiç moralini bozma kudenciğim kahverengi lekelenme genellikle yerleşme kanaması oluyor,içini ferah tut,sen bilirsin ama test sonucunu beklerken insanın ömründen ömür gidiyor,boşu boşuna bu kadar stres olma bence.Yerleşme kanamasıydı bu diye düşün sabret biraz daha arkadaşım.bisey sorucamm tgranfer edilen gün 1 ci gün olarakmı sayacağızzz.yoksa ertesi günümüüüü.benim geçen hafta cuma günü yanı 12 sınde transfer oldumm....yanı bugunn 8 miiiçok az kahverengi bi leke vardıı 1 damala kadar moralimm cok bozukkk acaba yarınn kan versem cıkarmııı ((((( 5:
Rashel hayırlı,uğurlu,bol bebişli olsun tedavin canım.Canını hiç sıkma belirti olması gerekmiyor zaten.Herkesin bünyesi farklı,sen içini ferah tut,bebeğinin seninle olduğunu düşün.mrb lar benimde ayın 12 sinde tranfer oldu yazılanları okuyorum herkesde değişik belirtiler var çeşitli sıkıntılar var ama bende hiç bişey yok yok sanki hiç bişey olmamış gibi üstelik 2. denemem az da olsa tecrübe var ama yinede ilk defa deniyormuşum gibiyim
Garslan çok gençsin canım,şansın çok büyük,inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin,bebeğine kavuşursun en kısa zamanda,stres olmana gerek yok,kendini hırpalama boşyere,sen elinden geleni yapacaksın zaten Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat versin inşallah.arkadaşlar bende yarın başlıyorum tedaviye..ama çok stresliyim..eşimde yeterli sperm olmadığı için tüp bebek yaptırmaya karar verdik.bende bi sıkıntı yokmuş.en azından doktor öyle söledi.yaşımda 24 buda avantaj dedi..ama sizinde dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse o günleri göreceğiz inşallah..
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için,bu gün daha iyiyim,ağlama krizlerimin arası baya bi azaldı,zamanla daha da iyi olacağım mutlaka.
Aslında hazır olmalıydım böyle bir sonuca belki çok kaliteli değildi embriyonun biri zaten pgt yapılamamıştı ama insan ne olursa olsun umutlanıyor,hevesleniyor,hayal kurmaya başlıyor işte.Ki bence olması gerekeni de bu çünkü kendini harab etmenin kimseye bir faydası yok.
Rica ediyorum benim yaşadıklarımla kendinizi üzmeyin şu aşamada bu sizin için hiç doğru olmaz.Benim durumum çoğunuzdan farklı,bir çoğunuz benimle kıyaslandığında çok daha şanslısınız,inşallah sırayla müjdeler alacağız sizlerden, hepbirlikte sevineceğiz.
Hepinizi öpüyorum,sevgiler.
O kadar hassas olduğumuz bir dönemki bu, etkilenmen çok normal daisyciğim ama ne olursa olsun içini rahat tutmaya çalış,tuvalete sık kalkmanın nedeni rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor,inşallah güzel haberleri vereceksiniz,buradan hepbirlikte sevineceğiz canım.canım benim kendini biraz da olsa toplamana çok sevindim. senin sonuçtan sonra ben çok umutsuzluğa düştüm. burda herkesten pozitif sonuç alacağız hep sevineceğiz diye düşünüyordum. biliyorsun benim yaşım 37 ve ilk deneme. ilk günler kesin tutmuştur diye düşünürken şimdi karamsarlaştım nedense. ve 2 gündür gece çok tuvalete kalktım neredeyse her yarım saatte bir. alakası varmı bilmiyorum. ama yine de dua ediyorum bende duruyorlardır inşallah diye.
inşallah ilk zamanlar düşündüğüm gibi yine herkesten pozitif sonuçlar gelir ve senden de canım. olana kadar uğraşacağız ve inşallah olacak. bende çok öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?