2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ınsallh ınsallah rabbım ısteyen herkesı hepımızı sevındırsın tabı hayırlarla..ben de senın guzel haberlerını beklıyorum suan ne asamadasın?transfer once mı sonrası mı?

canim ben yine evimde degilim , pek giremiyorum nete... insallah Eylulde bol bol gorusucez kizlar opuldunus:)

kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar

bisey sorucamm tgranfer edilen gün 1 ci gün olarakmı sayacağızzz.yoksa ertesi günümüüüü.benim geçen hafta cuma günü yanı 12 sınde transfer oldumm....yanı bugunn 8 miiiçok az kahverengi bi leke vardıı 1 damala kadar moralimm cok bozukkk acaba yarınn kan versem cıkarmııı(((((5:

cnm senın 8 gunun ben ayın 13 de transfer olmustum bugun 7 gunum bence bıraz daha bekle morelını bozma belkı tutunma lekelenmesıdır ıcını ferah tut yıpratma kendını

mrb lar benimde ayın 12 sinde tranfer oldu yazılanları okuyorum herkesde değişik belirtiler var çeşitli sıkıntılar var ama bende hiç bişey yok yok sanki hiç bişey olmamış gibi üstelik 2. denemem az da olsa tecrübe var ama yinede ilk defa deniyormuşum gibiyim
inşallah allah hepimizn yüzünü güldürür sonuçlarımız pozitif olur

arkadaşlar bende yarın başlıyorum tedaviye..ama çok stresliyim..eşimde yeterli sperm olmadığı için tüp bebek yaptırmaya karar verdik.bende bi sıkıntı yokmuş.en azından doktor öyle söledi.yaşımda 24 buda avantaj dedi..ama sizinde dediğiniz gibi Allah nasip ettiyse o günleri göreceğiz inşallah..

yok cnm bende öle kullandım o lucrini.. word bencede tüp dene zor ama allah yardım eder... kıvılcım hayırlısı olsun rabbim hayra çevirsin değilse bile ve sağlıkla kucağına al inş.

sağol canım teşekkür ederim.. güzel dileğin için. inşallah herkezin kucakları dolar...

Kızlar hepınız uzun protokol mu uyguluyosunuz , bana kısa protokol uygulanmıştı..

uzun protokol kısa protokol ne demek ama ama ama ben bilmiyorum

teşekkür ederim canım sağol. evet en kötü şey beklemek zaten...neyse az kalmış

amin canım inşallah. senin transferin benden önce benimde 16sında oldu umarım güzel haber veririsin bizlere...

tedavin hayırlı olsun canım şimdiden sadece sperm azlığımı bezimde öylede...umarım sorunsuz tedavi süreci geçirirsin ...allah yardımcın olsun

hbyiron

burun spreyi hormonları baskılamak içinmiş. tam 15 gün sadece onu kullanıcam. daha sonrada başka ilaçlara başlıycakmışım. benim transferim eylül 20 gibi falan olacak kısmetse.

merhaba senınle gün sayacağızzz.bugünn 9 oldukk.kısmetse çarsambayı beklıcezz.ama ben dayanamayıp salıda verebilirimm.her insanın bünyesi cok farklı.ağrı eşiği de farklı...o yüzden dert etmee.herkesin süreciii cok farklıı.o yüzden kıyaslama.zaten şimdiye kadar tuttuysa tutmusturr.kısmettt.olumlu düşün birazzz.hersey olacağına varırr.endişen de halklısın fakat tedirgin olmaya gerek yooookkk:):76::76:

Lareineciğim inşallah sağlıklı embriyolar sağlıklı bebişler olurlar,hayırlı olsun canım.
İnşallah ben Gen-Art'ta yaptırıyorum kısmetse yarın transferim var.
Kaçta transferin canım,dualarım seninle hayırlısıyla tutunsun sana hiç bırakmasın inşallah.
canım valla beklemedeyiz işte. 5. gün bugün. bugün ağrı sızı hiçbişey yok, korkuyorum da biraz bişey mi oldu diye. nushu dan sonra da umudum azaldı
Aaaaaa saçmalama daisy benimle ne alakası var şekerim,kısmet işi bunlar,belirti melirti arama hiç kendinde, doğal yolla hamile kalsaydın test gününden 10 gün sonra şüphelenmeye başlardın,belirtilerde o zaman ortaya çıkmaya başlıyor zaten,içini ferah tut arkadaşım,inşallah güzel haberler vereceksin.
Canım benim ya ne güzel olurdu değilmi öyle bir düğme hatta silebilseydik bazı şeyleri tamamen daha da süper olurdu valla,dediğin gibi yorgunum çok,zamanla daha iyi olacağım inşallah.
Sabolim zaten buradayım ayol,kurtulamazsınız benden kolay kolay,ben meraklı bir kadınım ne yaptınız ne ettiniz öğrenmek isterim:))
Kıvılcımcığım sağol canım,benim içinde fark etmiyor zaten doğurmam gerekmiyor anne olmam için,belkide Rabbim böyle kararladı benim anne olmamı bilemiyorum ki.
Bak Fatmacığım üzülüyordun az yumurtam olacakmış diye,maşallah ne güzel,inşallah sağlıklı embriyo olurlar,inşallah sağlıklı bebiş olurlar canım.
kızlar benım de bugun 7 gunum aynı belırtıler bende var am kasıgımdan cok belım agrıyo ya cok dıkkatsızım bu arada bırazda sakar
Mineciğim tutunmuştur bebişin inşallah sana,merak etme canım öyle sakarlıklar falan yüzünden bir şey olmaz ona sen içini ferah tut,güzel haberler alacağız senden inşallah.
Hiç moralini bozma kudenciğim kahverengi lekelenme genellikle yerleşme kanaması oluyor,içini ferah tut,sen bilirsin ama test sonucunu beklerken insanın ömründen ömür gidiyor,boşu boşuna bu kadar stres olma bence.Yerleşme kanamasıydı bu diye düşün sabret biraz daha arkadaşım.
Rashel hayırlı,uğurlu,bol bebişli olsun tedavin canım.Canını hiç sıkma belirti olması gerekmiyor zaten.Herkesin bünyesi farklı,sen içini ferah tut,bebeğinin seninle olduğunu düşün.
Garslan çok gençsin canım,şansın çok büyük,inşallah hayırlısıyla sonuçlanır tedavin,bebeğine kavuşursun en kısa zamanda,stres olmana gerek yok,kendini hırpalama boşyere,sen elinden geleni yapacaksın zaten Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın,hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlat versin inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim ilginiz için,bu gün daha iyiyim,ağlama krizlerimin arası baya bi azaldı,zamanla daha da iyi olacağım mutlaka.
Aslında hazır olmalıydım böyle bir sonuca belki çok kaliteli değildi embriyonun biri zaten pgt yapılamamıştı ama insan ne olursa olsun umutlanıyor,hevesleniyor,hayal kurmaya başlıyor işte.Ki bence olması gerekeni de bu çünkü kendini harab etmenin kimseye bir faydası yok.
Rica ediyorum benim yaşadıklarımla kendinizi üzmeyin şu aşamada bu sizin için hiç doğru olmaz.Benim durumum çoğunuzdan farklı,bir çoğunuz benimle kıyaslandığında çok daha şanslısınız,inşallah sırayla müjdeler alacağız sizlerden, hepbirlikte sevineceğiz.
Hepinizi öpüyorum,sevgiler.

canım benim kendini biraz da olsa toplamana çok sevindim. senin sonuçtan sonra ben çok umutsuzluğa düştüm. burda herkesten pozitif sonuç alacağız hep sevineceğiz diye düşünüyordum. biliyorsun benim yaşım 37 ve ilk deneme. ilk günler kesin tutmuştur diye düşünürken şimdi karamsarlaştım nedense. ve 2 gündür gece çok tuvalete kalktım neredeyse her yarım saatte bir. alakası varmı bilmiyorum. ama yine de dua ediyorum bende duruyorlardır inşallah diye.

inşallah ilk zamanlar düşündüğüm gibi yine herkesten pozitif sonuçlar gelir ve senden de canım. olana kadar uğraşacağız ve inşallah olacak. bende çok öpüyorum seni.

O kadar hassas olduğumuz bir dönemki bu, etkilenmen çok normal daisyciğim ama ne olursa olsun içini rahat tutmaya çalış,tuvalete sık kalkmanın nedeni rahim büyüdüğü için mesaneye baskı yapıyor,inşallah güzel haberleri vereceksiniz,buradan hepbirlikte sevineceğiz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…