2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kanda değerinn ne çıktııııı:86::86::86::86:

tesekkürr ederimmmmmmmmmmm

oh oohh boylu posluyus maşallaaahhh,

ii kilo sorunu yok şimdiye kadar, hepimiz idealiz , gerçi benim size göre biraz kilom var, durun ascık hololop çevireyim de , belim incelsin

oh oohh boylu posluyus maşallaaahhh,

ii kilo sorunu yok şimdiye kadar, hepimiz idealiz , gerçi benim size göre biraz kilom var, durun ascık hololop çevireyim de , belim incelsin

ennn şişkoo benimmmm:)

boy:173

kilo:76

kocam bu kilolardann bıktııı.çünki evlenmeden önce 60 dımmmmmmmm

elifceye coook mutluluıklar inşallah bişey olmadan tıp tıp kalp atımlarınıda görür...hybrona üzüldüm valla olmamış galiba.........

slm kızlar dun transferden sonra 8.gunumdu ıdrar testi yaptım ikinci cizgi silik çıktı hamilemiyim değilmiyim kan testide yaptırmadım daha :18: ilaçların etkısınden ıdrarda cıkmıs olabılırmı çok kafam karısık

hmmmm en kısa benim galiba
boy: 1.60
kilo: 54
saç: koyu kahve düzensiz dalgalı ( kendim fönlüyorum sürekli ) düz desekde olur
ten:beyaz
göz:yeşil

tuanay allah kolaylık verir inşallahh..yumoşların gelicek ne güzel işte...habersiz bırakma bizide...

ennn şişkoo benimmmm:)

boy:173

kilo:76

kocam bu kilolardann bıktııı.çünki evlenmeden önce 60 dımmmmmmmm

maşallah boylu poslu hatunsun ne güzel...vallahi boy ortalaması yüksek kızlar..elvanelvan ve daisy de 1,70 lerde....maybe biz kısa kaldık yaa bu hatunların hepsi manken gibi...

elifceye coook mutluluıklar inşallah bişey olmadan tıp tıp kalp atımlarınıda görür...hybrona üzüldüm valla olmamış galiba.........

ben bişey kaçırdım galiba hybrion bugün bişeymi bekliyordu??? ne olmamış???

nolmuş bana anlamadım ki!bana daha transfer olmadı fatma yaaaa...opu bile olmadıı dahaa...aşkolsunnnn....

sizin boyunuzda da ne varmış en kısanız benim bikerem ayrıca fatmaözkan seni hilka ile karıştırdı galiba canım...

fatmaözkan hilka ile karıştırdı galiba. hilka negatif sonuç almıştı ya..

ya kızlar özür dilerim valla ben yaptım bu işi....anam bide ayşe fatma goymujyonuzki isimleri yok hybron yok kıvılcım....yok tupbabayyyy,
falan al işte sonra karışıyo valla bende hatlar...

elifce tebrik ederim canımmmm sağlıkla al kucağına bebişiniiiii...

kuden kaptırmam canım en kilolu pozisyonunu en kilolu benimmm maalesefff 81boyda 1.65
bu arada wintersun yazmakla uğraşmayın aklınızda kalırsa ismim irem

elifce tebrık ederım cok sevındım ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder.

benımde boy 1.59
kılo 52
saclarım düz belime kadar sarı
göz ela

kıvılcım rahat ol en kısa benım :)

Lareine cim, transferin sorunsuz geçer inş canım, transferden sonra ilk BHCG tarihini bize ilet , birlikte heyecanlanalım olur mu?

Amiiin,sağol maybebaby cim ,heyecanla bekliyorum belki de yarın çağırırlar .Ama bir yandan da 5. güne kalsın istiyorum çünkü şans daha yüksek oluyormuş galiba.Allah hepinizden razı olsun ,burada paylaşmak konuşmak o kadar rahatlatıyor ki beni.Çünkü arkadaşlarımı akrabalarımı bir yerden sonra sürekli tüp bebek muhabbetiyle baymaktan korkuyorum.Birbirimizin halinden en iyi biz anlarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…