bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...
hilkacıım çok geçmiş olsun canım, nezaman aldın sonucunu?, sebep belirttiler mi niçin olmadığına dair? Pgt falan yapılıo mu? Umarım bir sonraki denemeniz son deneme olur canım, kendine ii bak, sakın yıpratma, henüz çok erken .
tatlım ben 31e Wintersun ı eklediimi yazdım die hatırlıorum, karıştırmış olablrm, seni 33 e ekledim , ama topiğe yüklemeye fırsatım olmadı o an. Şimdi yüklüyorum. 33 te pek güzel bi sayı , şans getirsin sana canım...
hayırlı olsun transferin , inşallah güzel haberler verirsin bizlere, dilersen bilgilerini paylaş ta, listemize ekliim...
elifce inşallah hayırlsıyla kucağına alırsın. ayyyyyyyy çok güzel yaaaa. umut oldun hepimize negatif sonuçlar hepimizi hasta etmişti....
bu arada bende kendimden bahsedeyim. 1.70 boy, 62 kilo, buğday tenliyim, dalgalı kahverengi uzun saçlarım var, k.rengi gözlüyüm.
oh oohh boylu posluyus maşallaaahhh,
ii kilo sorunu yok şimdiye kadar, hepimiz idealiz , gerçi benim size göre biraz kilom var, durun ascık hololop çevireyim de , belim incelsin
bu arada evet arkadaşlar sonucum pozitif çok şükür... salı günü test tekrarı var umarım bi sorun çıkmaz... Rabbim hepimizin gönlünün muradını versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler versin inşallah... bizi bizden başka kimse anlayamaz çünkü inanılmaz güsel bi mutluluk sabah hastanede eşimle birbirimize sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladık Allah'ım herkese yaşatsın o mutluluğu...
elifceye coook mutluluıklar inşallah bişey olmadan tıp tıp kalp atımlarınıda görür...hybrona üzüldüm valla olmamış galiba.........
ben bişey kaçırdım galiba hybrion bugün bişeymi bekliyordu??? ne olmamış???
Elifce cnm,seni ve eşini tebrik ediyorum,hayırlısyla kucağınızada alın inşallah.Tek embriyomuydu,bir sürpriz olmasın,kaç yumoş oluşmuştu,biraz bilgi versene cnm.Benim yarın sabah OPUm var,çok korkuyorum ben yaaa,düşününce içime fenalıklar geliyor.Belki de abartıyorum,dua edin ne olur,herşey iyi gitsin kızlar....
ennn şişkoo benimmmm:)
boy:173
kilo:76
kocam bu kilolardann bıktııı.çünki evlenmeden önce 60dımmmmmmmm
elifceye coook mutluluıklar inşallah bişey olmadan tıp tıp kalp atımlarınıda görür...hybrona üzüldüm valla olmamış galiba.........
tuanay allah kolaylık verir inşallahh..yumoşların gelicek ne güzel işte...habersiz bırakma bizide...
maşallah boylu poslu hatunsun ne güzel...vallahi boy ortalaması yüksek kızlar..elvanelvan ve daisy de 1,70 lerde....maybe biz kısa kaldık yaa bu hatunların hepsi manken gibi...
nolmuş bana anlamadım ki!bana daha transfer olmadı fatma yaaaa...opu bile olmadıı dahaa...aşkolsunnnn....
fatmaözkan hilka ile karıştırdı galiba. hilka negatif sonuç almıştı ya..
şallah birdahaeeeeeee ben kime üzüldüm o zaman anlamadım ki benya...
ya kızlar özür dilerim valla ben yaptım bu işi....anam bide ayşe fatma goymujyonuzki isimleri yok hybron yok kıvılcım....yok tupbabayyyy,
falan al işte sonra karışıyo valla bende hatlar...
sizin boyunuzda da ne varmış en kısanız benim bikeremayrıca fatmaözkan seni hilka ile karıştırdı galiba canım...
Lareine cim, transferin sorunsuz geçer inş canım, transferden sonra ilk BHCG tarihini bize ilet , birlikte heyecanlanalım olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?