2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızzzlaaarrrrr tariflere bakınca aramızda her ne kadar benim gibi balık etli arkadaşlar olsada, hepimizde hoş hatunlarız gibi geldi bana ne dersiniz

olsunn veririzz yahuuu ...günaydın ben aksam gireceğimm sonra okucamm tüm msjlarıı çherkese kolayy gelsinnn sanırım bugunn test sonucu bekleyen yookkkk....ben idrar testı yapmazsammmm bekleyemıyorummmmmmmmmmmm:18::18::18:

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: kuden80 GÜN SAYIYORUZ

24 Ağustos çarşamba: rashel GÜN SAYIYORUZ

25 Ağustos perşembe: mine1987 GÜN SAYIYORUZ

26 Ağustos cuma: daisy3434 GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Canım benim 2 günün kalmış sabret hiç birimiz sabredemiyoruz aslında ama neyse... inşallah listemiz pozitiflerle dolar, sen yüzümüze bak ya rabbim...

Kızlar merhaba günaydın hepinize benim izin bitti iş yerine döndüm gene neler yaptınız bakalım güzel haberler kimlerde var çok merak ettim sizleri.ben yokken neler olmuşl bakalım okumadan önce sizlere merhaba demek istedim.

hoşgeldin canım, nasılsın? güzel haber şimdilik elifce de:)

slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba

Tekrar merhabalar, ben ilk sayfalarda da katılmıştım ama pek iletişememiştik. Tedavi ve evdeki diğer işleri organize edeyim derken foruma giremedim.
Yine tekrarlayayım bende 33 yaş 2.tüp mikro deneme toplam 10 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4.gün tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim.31 ağustos test günü
Beklemek çok zor, allah hepimize sabır versin

Allah yardımcın olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız.

Topiğimizin ilk hamişi
elifceeeeeeeeeeeeee tebrik ederim arkadaşım çok sevindimm

şimdi bizlere tavsiyelerde bulunma zamanı

transferden sonra nelere dikkat etttin embriyo kaliten nasıldı kaçıncı gün embriyosuydu vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…