Çift taraflı çalışıyorum fatmacım kim ne yapmış transferler,opu lar, testler hiç bir şeyi kaçırmıyorum .Gözüm üstünüzdelareine burdamısın kısss sen.....hoşşş geldin.......
elifce tebrik ederim canımmmm sağlıkla al kucağına bebişiniiiii...
kuden kaptırmam canım en kilolu pozisyonunu en kilolu benimmm maalesefff 81boyda 1.65
bu arada wintersun yazmakla uğraşmayın aklınızda kalırsa ismim irem
elifce tebrık ederım cok sevındım ınsallah rabbım kucagına almayıda nasıp eder.
benımde boy 1.59
kılo 52
saclarım düz belime kadar sarı
göz ela
kıvılcım rahat ol en kısa benım :)
irem oralardamısın aradım ulaşamadım ama burda buldum seni
elifce tebrik ederim canımmmm sağlıkla al kucağına bebişiniiiii...
kuden kaptırmam canım en kilolu pozisyonunu en kilolu benimmm maalesefff 81boyda 1.65
bu arada wintersun yazmakla uğraşmayın aklınızda kalırsa ismim irem
olsunn veririzz yahuuu ...günaydın ben aksam gireceğimm sonra okucamm tüm msjlarıı çherkese kolayy gelsinnn sanırım bugunn test sonucu bekleyen yookkkk....ben idrar testı yapmazsammmm bekleyemıyorummmmmmmmmmmm:18::18::18:
wooowww bu arada sarı bela kadar uzanan saçlar ve ela göz woooowww
Kızlar merhaba günaydın hepinize benim izin bitti iş yerine döndüm gene neler yaptınız bakalım güzel haberler kimlerde var çok merak ettim sizleri.ben yokken neler olmuşl bakalım okumadan önce sizlere merhaba demek istedim.
slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba
Tekrar merhabalar, ben ilk sayfalarda da katılmıştım ama pek iletişememiştik. Tedavi ve evdeki diğer işleri organize edeyim derken foruma giremedim.
Yine tekrarlayayım bende 33 yaş 2.tüp mikro deneme toplam 10 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4.gün tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim.31 ağustos test günü
Beklemek çok zor, allah hepimize sabır versin
Allah yardımcın olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?