Allah yardımcın olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız.
Canım çok sağol , İnşşş 2. denememede kavuşurum kuzumu da yaşanan herşey unutulur gider ..Hoşgeldin Bilgemmm hayırlı,uğurlu bol bebişli olur inşallah tedavin.
Okuyunca şok oldum nasıl böyle yapabilirler ki,daha fazla yorum yapıp seni üzmek istemiyorum ama Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın onları verebilecekler mi acaba öbür dünyada bunların hesabını?
İnşallah hepimize kolaylık versin allahım, çok yorucu ve sabır isteyen bir süreç sen ne aşamadasın
ben 8. günümdeyim canım. cuma günü test yaptıracam. ilk zamanlar karın ve bel ağrım çoktu ama 2 gündür zaman zaman sadece hafif bel ağrısı var. çeşitli duygular içindeyim var mı yok mu diye:))) Allahım yüzümüze baksın. sen neler hissediyorsun.
son iki gün ha ne güzel... iki gün sonra güzel haberler alacağız inşallah karın ve bel ağrıların tutunmasına işaret olsun inşallah canım...çarşamba filan test yaptırmayı düşünüyor musun?
topiğimiz ne kadarda çok kalabalık oldu. yeni yeni arkadaşlar, maşallah maşallah.hoş geldiniz hepiniz. allahım tedavilerimizin sonunda hepimize hayırlı hamile haberleri vermeyi nasip et yarabim
ben 8. günümdeyim canım. cuma günü test yaptıracam. ilk zamanlar karın ve bel ağrım çoktu ama 2 gündür zaman zaman sadece hafif bel ağrısı var. çeşitli duygular içindeyim var mı yok mu diye:))) Allahım yüzümüze baksın. sen neler hissediyorsun.
Ben zaten kendini acayip dinleyen bir insanım. Bende yok yok :))
Kasıklarımda ara ara batma gerilme( orda bişiyler var hissediyorum :) )
Göğüslerimde büyüme ve uçlarında hassasiyet
Normalde olmayacak kadar gaz şikayeti
ve belimde ağrı
İlk denememde de bunlar olmuştu ama negatif oldu
zaten hamilelik ve test beklerken negatifte olsa hamileliğe yorulacak çok belirti oluyor, pozitif düşünmek lazım tabi bunlar bizlere yüklenen hormonların sebep olduğu belirtilerde olabilir
bekleyip görmekten başka çare yok sanırım :)
Tekrar merhabalar, ben ilk sayfalarda da katılmıştım ama pek iletişememiştik. Tedavi ve evdeki diğer işleri organize edeyim derken foruma giremedim.
Yine tekrarlayayım bende 33 yaş 2.tüp mikro deneme toplam 10 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4.gün tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim.31 ağustos test günü
Beklemek çok zor, allah hepimize sabır versin
slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba
Kızlar merhaba günaydın hepinize benim izin bitti iş yerine döndüm gene neler yaptınız bakalım güzel haberler kimlerde var çok merak ettim sizleri.ben yokken neler olmuşl bakalım okumadan önce sizlere merhaba demek istedim.
Merhaba kızlar , bugün regl oldum ve yarın histeroskopi çektireceğim (korkuyorum tabi ki )
Reglimi bekliyordum çünkü tüp bebek için önümdeki son engel bu kalmıştı ..
Bayramdan sonraki ilk pzt raporumu çıkartıyorum , 1 hafta sürüyor ve eylüldeki adetimde başlıyorum iğnelere inşş..
Kızlar benide ekler misiniz ..
4 yıllık evliyim ..
Yaşım 23 ..
2. denemem ..
Zekai Tahir Burak tüp bebek bölümünde yaptırıyorum ..
Sorun erkek inf..
canım belirtiler yanıltabiliyor insanı adet belirtisi ile hemen hemen aynı...bel ağrısı gögüslerde hassasiyet acaba diyorsun adet mi olacağım bi bakıyorsun tutmuşşşşşşşşşşş en doğrusu bekleyip testte görmek...inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...
hepimiz elifceyiz ha, bayıldım valla
İnşallah HEPİMİZ
24 Ağustos çarşamba günü kuden ve rashel
25 Ağustos perşembe günü mine
26 Ağustos cuma günü daisy
28 Ağustos pazar günü Kıvılcım
29 Ağustos pazartesi günü jakobi
31 Ağustos çarşamba günü hafiye olacağız ...
ben de
arkadaslar transferden sonra 7.gunum 2.30 cıktı sonucum acaba cokmu erken baktım kanda hıc mi yukselme olmaz ya belkı dedım 7 8 cıkar tutmussa.moralımız bozuldu işte bekleyemedım cumayı
29 yaşındayım ilk denemem olacakhoşgeldin canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız. kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen?
29 yaşındayım ilk denemem olacak
sorun eşimden kaynaklanıyor azoosperm kendisi mikro tese olacak sonuç ii çıkarsa devam edecekler menogona başladılar bugün 4 gün boyunca 4toz 1sıvı kullanıp cuma tekrar gidicem bakalım karışık bizim ki biraz eşimin azoosperm olması baya işleri karıştırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?