2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allah yardımcın olsun canım. inşallah güzel haberlerini alırız.

İnşallah hepimize kolaylık versin allahım, çok yorucu ve sabır isteyen bir süreç
Bu arada fiziksel olarak neler yaşıyorsunuz.
Bende kasıklarda gerilme ve hassasiyet var.Gögüslerde de aynı şekilde gerçi sldığımız progesteron ve östrojen de etkiliyor gögüsleri sanırım.

Merhaba kızlar , bugün regl oldum ve yarın histeroskopi çektireceğim (korkuyorum tabi ki )
Reglimi bekliyordum çünkü tüp bebek için önümdeki son engel bu kalmıştı ..
Bayramdan sonraki ilk pzt raporumu çıkartıyorum , 1 hafta sürüyor ve eylüldeki adetimde başlıyorum iğnelere inşş..
Kızlar benide ekler misiniz ..
4 yıllık evliyim ..
Yaşım 23 ..
2. denemem ..
Zekai Tahir Burak tüp bebek bölümünde yaptırıyorum ..
Sorun erkek inf..

Canım çok sağol , İnşşş 2. denememede kavuşurum kuzumu da yaşanan herşey unutulur gider ..
Rabbim hepimize nasip etsin..

İnşallah hepimize kolaylık versin allahım, çok yorucu ve sabır isteyen bir süreç sen ne aşamadasın

ben 8. günümdeyim canım. cuma günü test yaptıracam. ilk zamanlar karın ve bel ağrım çoktu ama 2 gündür zaman zaman sadece hafif bel ağrısı var. çeşitli duygular içindeyim var mı yok mu diye:))) Allahım yüzümüze baksın. sen neler hissediyorsun.

son iki gün ha ne güzel... iki gün sonra güzel haberler alacağız inşallah karın ve bel ağrıların tutunmasına işaret olsun inşallah canım...çarşamba filan test yaptırmayı düşünüyor musun?

inşallah canım öyle olur. çarşamba test yaptırmıcam tam gününü beklicem sonuç değişebiliyormuş ya, hem moralim bozulmasın, açıkçası cuma gününden bile korkuyorum sonuca bakamam heralde ben. eşime baktıracam:)))

topiğimiz ne kadarda çok kalabalık oldu. yeni yeni arkadaşlar, maşallah maşallah.hoş geldiniz hepiniz. allahım tedavilerimizin sonunda hepimize hayırlı hamile haberleri vermeyi nasip et yarabim

Ben zaten kendini acayip dinleyen bir insanım. Bende yok yok :))
Kasıklarımda ara ara batma gerilme( orda bişiyler var hissediyorum :) )
Göğüslerimde büyüme ve uçlarında hassasiyet
Normalde olmayacak kadar gaz şikayeti
ve belimde ağrı

İlk denememde de bunlar olmuştu ama negatif oldu
zaten hamilelik ve test beklerken negatifte olsa hamileliğe yorulacak çok belirti oluyor, pozitif düşünmek lazım tabi bunlar bizlere yüklenen hormonların sebep olduğu belirtilerde olabilir
bekleyip görmekten başka çare yok sanırım :)

canım belirtiler yanıltabiliyor insanı adet belirtisi ile hemen hemen aynı...bel ağrısı gögüslerde hassasiyet acaba diyorsun adet mi olacağım bi bakıyorsun tutmuşşşşşşşşşşş en doğrusu bekleyip testte görmek...inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmasın...

Allah yardımcın olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz...

slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba

Hoşgeldin canım , tedavin sorunsuz geçer,sen de bebişine kavuşursun inşallah.

Merhaba papatyacıım, yeni tedavi sürecini bizimle paylaş olur mu? ii çalışmalar...

Tedavin hayırlı olsun, sorunsuz geçsin inş. Listeye ekledim canım, sık sık bizi durumundan haberdar et,ok?

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: kuden80 GÜN SAYIYORUZ

24 Ağustos çarşamba: rashel GÜN SAYIYORUZ

25 Ağustos perşembe: mine1987 GÜN SAYIYORUZ

26 Ağustos cuma: daisy3434 GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Amin canım hepimizin inşallah, böyle aynı heyecanı paylaşmakda ayrıı güzel...
Elifce seni tebrik ederim artık sen hamilesin bize dua et lütfen, allah sağlıkla sıhhatle kucağına da almayı nasib etsin

hepimiz elifceyiz ha, bayıldım valla

İnşallah HEPİMİZ

24 Ağustos çarşamba günü kuden ve rashel

25 Ağustos perşembe günü mine

26 Ağustos cuma günü daisy

28 Ağustos pazar günü Kıvılcım

29 Ağustos pazartesi günü jakobi

31 Ağustos çarşamba günü hafiye olacağız ...

ben de

Son düzenleme:
arkadaslar transferden sonra 7.gunum 2.30 cıktı sonucum acaba cokmu erken baktım kanda hıc mi yukselme olmaz ya belkı dedım 7 8 cıkar tutmussa.moralımız bozuldu işte bekleyemedım cumayı

arkadaslar transferden sonra 7.gunum 2.30 cıktı sonucum acaba cokmu erken baktım kanda hıc mi yukselme olmaz ya belkı dedım 7 8 cıkar tutmussa.moralımız bozuldu işte bekleyemedım cumayı

canım 7.gün çok erken olmuş.umutsuzluğa kapılma test günün ne zaman ne zamansa o zaman yap derim..rabbim hayırlısını versin canım

hoşgeldin canım, inşallah hayırlı haberlerini alırız. kaç yaşındasın ve kaçıncı denemen?
29 yaşındayım ilk denemem olacak
sorun eşimden kaynaklanıyor azoosperm kendisi mikro tese olacak sonuç ii çıkarsa devam edecekler menogona başladılar bugün 4 gün boyunca 4toz 1sıvı kullanıp cuma tekrar gidicem bakalım karışık bizim ki biraz eşimin azoosperm olması baya işleri karıştırıyor

inşallah tedavin başarılı olur canım, benim de sorun eşimdeydi. benimde ilk deneme ama ben yaştan kaybediyorum işte. geç evlenmenin bedeli... hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…