kızzzlaaarrrrr tariflere bakınca aramızda her ne kadar benim gibi balık etli arkadaşlar olsada, hepimizde hoş hatunlarız gibi geldi bana ne dersiniz
bu arada kızlar maşallah hepiniz fıstık gibi hatunlarmışsınız hem bu halinizi hem hamile halinizi görmek istiyorum
slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba
Tekrar merhabalar, ben ilk sayfalarda da katılmıştım ama pek iletişememiştik. Tedavi ve evdeki diğer işleri organize edeyim derken foruma giremedim.
Yine tekrarlayayım bende 33 yaş 2.tüp mikro deneme toplam 10 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4.gün tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim.31 ağustos test günü
Beklemek çok zor, allah hepimize sabır versin
Merhaba kızlar , bugün regl oldum ve yarın histeroskopi çektireceğim (korkuyorum tabi ki )
Reglimi bekliyordum çünkü tüp bebek için önümdeki son engel bu kalmıştı ..
Bayramdan sonraki ilk pzt raporumu çıkartıyorum , 1 hafta sürüyor ve eylüldeki adetimde başlıyorum iğnelere inşş..
Kızlar benide ekler misiniz ..
4 yıllık evliyim ..
Yaşım 23 ..
2. denemem ..
Zekai Tahir Burak tüp bebek bölümünde yaptırıyorum ..
Sorun erkek inf..
Canım çok sağol , İnşşş 2. denememede kavuşurum kuzumu da yaşanan herşey unutulur gider ..
Rabbim hepimize nasip etsin..
ben 8. günümdeyim canım. cuma günü test yaptıracam. ilk zamanlar karın ve bel ağrım çoktu ama 2 gündür zaman zaman sadece hafif bel ağrısı var. çeşitli duygular içindeyim var mı yok mu diye:))) Allahım yüzümüze baksın. sen neler hissediyorsun.
arkadaslar transferden sonra 7.gunum 2.30 cıktı sonucum acaba cokmu erken baktım kanda hıc mi yukselme olmaz ya belkı dedım 7 8 cıkar tutmussa.moralımız bozuldu işte bekleyemedım cumayı
aynen katılıyorum elvan...:))))
bendeeee bendeeee......:)))))
daisycim rabbim inşallah yüzünü güldürür..seninde pozitif sonucunu alırız burda...cuma mübarek gün sanada güzellikler getirsin....
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. sağol güzel dileklerin için.
Canlarım,ben geldim,haber vereyim dedim,ama çok ağrım var.Sabah girdim OPUya,çok ama çok korktum.Kalbim 170 e fırlamış.Ekipte çok korktu,bana çaktırmamışlardı ama sonra itiraf ettiler.Uyandığımda odadaydım.Ama şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım.Hala çok ağrıyor.Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler henüz.Yarın arayacaklarmış.Canım Allahım,inş herşey yolunda gider,ne diyeyim artık gerisi ve aslında tamamı Mevlama kalmış.Görüşürüz kızlar,dualarınız için Allah razı olosun...
evet güzel bir soru daha..ayın 12 sınde transfer oldumm.24 kanda bakacağızzz.yanıı güün sayarkenn ben ayın 12 si cum adan baslıyorummm ozaman yarınn 12 günn oluyoo..çarsamba kan vermeem gerken gün bana göre 13 olacakkk.ama dr ye göre 12... hangısı acaba.
bideeeeee bende kanama falan olmadı ....:2::2::2:şimdiye kadarrr.genel ağrı lar varrr normalmii olmamasıııı.bazı sayfalarada kanama azzz da olsa tutunma lekesii diyolarrr.bizimki ne durumdaa acaba
Canlarım,ben geldim,haber vereyim dedim,ama çok ağrım var.Sabah girdim OPUya,çok ama çok korktum.Kalbim 170 e fırlamış.Ekipte çok korktu,bana çaktırmamışlardı ama sonra itiraf ettiler.Uyandığımda odadaydım.Ama şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım.Hala çok ağrıyor.Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler henüz.Yarın arayacaklarmış.Canım Allahım,inş herşey yolunda gider,ne diyeyim artık gerisi ve aslında tamamı Mevlama kalmış.Görüşürüz kızlar,dualarınız için Allah razı olosun...
Cazii bence çok iyi düşünmüşsün.. nasılsa bitane bebişin var ikincisi için bikaç ay daha bekleyebilirsin.. ama bizler daha anneliği hiç tatmadığımız için 1 gün bile yıl gibi geliyor ve sabredemiyoruz.. ama yinede karar senin tabiki.. kilo verirsen sağlığın için ve bebek için daha iyi olur düşüncesindeyim
hilkacıım çok geçmiş olsun canım, nezaman aldın sonucunu?, sebep belirttiler mi niçin olmadığına dair? Pgt falan yapılıo mu? Umarım bir sonraki denemeniz son deneme olur canım, kendine ii bak, sakın yıpratma, henüz çok erken .
sağol cnm.cmt aldım sonucu.sebep belirtmediler daha dr larla filan görüşmedim zaten adet olmadım henüz onu bekliyoruz şimdide.cnm pgt dediğin nedir???bi daha deneme olurmu bilmiyorum bizim3.dü çok yıprandım.
cimcime çok erken bakmışsın canım benim hiç üzülme sen beklemeye devam et bence bebişin tutunacaktır sana..
kıslar dün konuştuğumuz adettten mi transferden mi sayıyoruz konusu doktoruma sordum adetten sayılıyomuş ve de eğer uzun süre yumoş için uğraşıldıysa transferden 14 gün öncesi baz alınıyomuş
evettt bugün doktora gittim 5günde 12 mm olmuşlar sağda 12-13 solda 12-13 dedi bu sfer ki hedefim Bİ KOLİ YUMURTAAAAAAAAAAAA!!!
su toplıycam die ödüm kopuyo doktor bi şey olmayacak merak etme diyor ama o ilk tedavideki yaşadığım acıyı bile bile de korkmadan edemiyorum açıkcası....aranısda su toplayan karnından su alınan oldu mu hiç?? bu işallah bi tek benim başıma geliyodur umarım kimse yaşamıyodurrr...
selam kızlar ne kadar ilerlemişsiniz iki üç gün bakmadım alt tarafı :)
ben kendimce bi karar aldım eşimle ve dr umlada konuşucam. siiznde fikirlerinizi alayım dedim.. ben bu tedavi süresince iice kilo aldıım zaten kiloluydum.. transfe esnasında da kilodan da zor olduğunu sölemişlerdi acaba diyorum ki ben bu tedaviyi 4-5 ay ertelesemmi.....
güzelce bi diyet ve spor yapıp zayıflayıpta mı mart gibi denesem diyorum çünkü zayıflarsam belki tutunması daha kolay olur... ve gebe kalırsam kilo aldığımda da problem olmaz bu halde kalırsaM yüüzü baya bi geçerimsiz ne dersiniz eylülde denesem mii yoksa önce kendimi toparlayım da mı denesem...
bence hepimizdende çok güzel birer anne olur.
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
24 Ağustos çarşamba: kuden80GÜN SAYIYORUZ
24 Ağustos çarşamba: rashelGÜN SAYIYORUZ
25 Ağustos perşembe: mine1987GÜN SAYIYORUZ
26 Ağustos cuma: daisy3434GÜN SAYIYORUZ
28 Ağustos pazar: KıvılcımvGÜN SAYIYORUZ
29 Ağustos pazartesi: jakobiGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Kızlar merhaba günaydın hepinize benim izin bitti iş yerine döndüm gene neler yaptınız bakalım güzel haberler kimlerde var çok merak ettim sizleri.ben yokken neler olmuşl bakalım okumadan önce sizlere merhaba demek istedim.
slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba
Tekrar merhabalar, ben ilk sayfalarda da katılmıştım ama pek iletişememiştik. Tedavi ve evdeki diğer işleri organize edeyim derken foruma giremedim.
Yine tekrarlayayım bende 33 yaş 2.tüp mikro deneme toplam 10 yumurta toplandı 4 ü döllendi 4.gün tek embriyo transferi yapıldı şimdi beklemedeyim.31 ağustos test günü
Beklemek çok zor, allah hepimize sabır versin
21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
24 Ağustos çarşamba: kuden80GÜN SAYIYORUZ
24 Ağustos çarşamba: rashelGÜN SAYIYORUZ
25 Ağustos perşembe: mine1987GÜN SAYIYORUZ
26 Ağustos cuma: daisy3434GÜN SAYIYORUZ
28 Ağustos pazar: KıvılcımvGÜN SAYIYORUZ
29 Ağustos pazartesi: jakobiGÜN SAYIYORUZ
31 Ağustos çarşamba: hafiyeGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
İnşallah HEPİMİZ
24 Ağustos çarşamba günü kuden ve rashel
25 Ağustos perşembe günü mine
26 Ağustos cuma günü daisy
28 Ağustos pazar günü Kıvılcım
29 Ağustos pazartesi günü jakobi
31 Ağustos çarşamba günü hafiye olacağız ...
ben de
jakobi kayıp...ilan versek çıkar mı ortaya...jakobi nerdesinnnnnn??????
evet güzel bir soru daha..ayın 12 sınde transfer oldumm.24 kanda bakacağızzz.yanıı güün sayarkenn ben ayın 12 si cum adan baslıyorummm ozaman yarınn 12 günn oluyoo..çarsamba kan vermeem gerken gün bana göre 13 olacakkk.ama dr ye göre 12... hangısı acaba.
bideeeeee bende kanama falan olmadı ....:2::2::2:şimdiye kadarrr.genel ağrı lar varrr normalmii olmamasıııı.bazı sayfalarada kanama azzz da olsa tutunma lekesii diyolarrr.bizimki ne durumdaa acaba
ıslem sırasında bır tane serum gıbı bır ılac aldırıyorlar o rıskı azaltıyo sana kullandılar mı ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?