2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızzzlaaarrrrr tariflere bakınca aramızda her ne kadar benim gibi balık etli arkadaşlar olsada, hepimizde hoş hatunlarız gibi geldi bana ne dersiniz

aynen katılıyorum elvan...:))))

bu arada kızlar maşallah hepiniz fıstık gibi hatunlarmışsınız hem bu halinizi hem hamile halinizi görmek istiyorum

bendeeee bendeeee......:)))))

slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun tedavin...hormon iğnelerine başlıcan muhtemelen...

hoşgeldin aramıza tekrar o zaman...hayırlı uğurlu olur inşallahh güzel haberler verirsin bize...:)

hoşgeldin aramıza...hayırlı olsun seninde tedavinde...çokta gençsin ne güzel bir avantaj...:))
hsg filmi içinde anestezi altında yaptırmanı tavsiye ederim...yani nasıl olucak hsg filmi adetin bitimde 2. yada 3. günü çekilmiyor mu????...allah kolaylık versin...

daisycim rabbim inşallah yüzünü güldürür..seninde pozitif sonucunu alırız burda...cuma mübarek gün sanada güzellikler getirsin....

arkadaslar transferden sonra 7.gunum 2.30 cıktı sonucum acaba cokmu erken baktım kanda hıc mi yukselme olmaz ya belkı dedım 7 8 cıkar tutmussa.moralımız bozuldu işte bekleyemedım cumayı

3 gün daha var sanırım..bu kadar erken üzülme...rabbim yüzünü güldürsün inşallahh cimcimcime...:)

Son düzenleme:
Canlarım,ben geldim,haber vereyim dedim,ama çok ağrım var.Sabah girdim OPUya,çok ama çok korktum.Kalbim 170 e fırlamış.Ekipte çok korktu,bana çaktırmamışlardı ama sonra itiraf ettiler.Uyandığımda odadaydım.Ama şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım.Hala çok ağrıyor.Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler henüz.Yarın arayacaklarmış.Canım Allahım,inş herşey yolunda gider,ne diyeyim artık gerisi ve aslında tamamı Mevlama kalmış.Görüşürüz kızlar,dualarınız için Allah razı olosun...

geçmiş olsun canım, niye böyle oldu ki. kaç yumurta aldıklarını söylediler mi? yarın habersiz bırakma bizi canım.

evet güzel bir soru daha..ayın 12 sınde transfer oldumm.24 kanda bakacağızzz.yanıı güün sayarkenn ben ayın 12 si cum adan baslıyorummm ozaman yarınn 12 günn oluyoo..çarsamba kan vermeem gerken gün bana göre 13 olacakkk.ama dr ye göre 12... hangısı acaba.

bideeeeee bende kanama falan olmadı ....:2::2::2:şimdiye kadarrr.genel ağrı lar varrr normalmii olmamasıııı.bazı sayfalarada kanama azzz da olsa tutunma lekesii diyolarrr.bizimki ne durumdaa acaba

valla canım aynı şey bugün benim de kafama takıldı araştırdım biraz herkeste tutunma lekesi olmuyormuş sanırım. bende de ağrılar sabah yoktu öğleden sonra tekrar başladı ve acayip gazım var((

diğer konuda bişey diyemicem bende hesapladım senin 23 ü oluyor ama doktor 24 dediyse bilemiyorum. sen doktoru dinle istersen.

çok geçmiş olsun...niye bu kadar ağrın olmuş söledi mi doktor?

selam kızlar ne kadar ilerlemişsiniz iki üç gün bakmadım alt tarafı :)

ben kendimce bi karar aldım eşimle ve dr umlada konuşucam. siiznde fikirlerinizi alayım dedim.. ben bu tedavi süresince iice kilo aldıım zaten kiloluydum.. transfe esnasında da kilodan da zor olduğunu sölemişlerdi acaba diyorum ki ben bu tedaviyi 4-5 ay ertelesemmi.....

güzelce bi diyet ve spor yapıp zayıflayıpta mı mart gibi denesem diyorum çünkü zayıflarsam belki tutunması daha kolay olur... ve gebe kalırsam kilo aldığımda da problem olmaz bu halde kalırsaM yüüzü baya bi geçerim siz ne dersiniz eylülde denesem mii yoksa önce kendimi toparlayım da mı denesem...

Cazii bence çok iyi düşünmüşsün.. nasılsa bitane bebişin var ikincisi için bikaç ay daha bekleyebilirsin.. ama bizler daha anneliği hiç tatmadığımız için 1 gün bile yıl gibi geliyor ve sabredemiyoruz.. ama yinede karar senin tabiki.. kilo verirsen sağlığın için ve bebek için daha iyi olur düşüncesindeyim

saol cnm.. bende böle düşünüyorum bi yandan da hani avaba falan yapıyorum ama 4 tüp dündurulmştu bunuda kullanırsam 2 kalcak hiç riske girmeden kendime gelip denemem daha iyi olcak gibi düşünüyorum.. çar. dr kontrolüm var.. eşimle ve dr umlada görüşücem ona göre bakıcam artık....

cimcime çok erken bakmışsın canım benim hiç üzülme sen beklemeye devam et bence bebişin tutunacaktır sana..

kıslar dün konuştuğumuz adettten mi transferden mi sayıyoruz konusu doktoruma sordum adetten sayılıyomuş ve de eğer uzun süre yumoş için uğraşıldıysa transferden 14 gün öncesi baz alınıyomuş

evettt bugün doktora gittim 5günde 12 mm olmuşlar sağda 12-13 solda 12-13 dedi bu sfer ki hedefim Bİ KOLİ YUMURTAAAAAAAAAAAA!!!
su toplıycam die ödüm kopuyo doktor bi şey olmayacak merak etme diyor ama o ilk tedavideki yaşadığım acıyı bile bile de korkmadan edemiyorum açıkcası....aranısda su toplayan karnından su alınan oldu mu hiç?? bu işallah bi tek benim başıma geliyodur umarım kimse yaşamıyodurrr...

ıslem sırasında bır tane serum gıbı bır ılac aldırıyorlar o rıskı azaltıyo sana kullandılar mı ondan

önce senin sağlığın...sen sağlığına dikkat etki sağlıklı bi hamilelik geçir...
senin nasıl olsa bi evladın var yaşında çok genç o yüzden vaktin varken önce kilo ver derim...

bence hepimizdende çok güzel birer anne olur.

evet çok güzel çok tatlı vee çok iyi anneler olacağız...

ayyy heycan bastı yaa

benimde bu gün iş başıydı 3 haftadan sonra ama rapor aldım 1 hafta daha:) ve eve alıştım işe başlamak istemiyorum :))

slm arkadaşlar
aranıza yeni katıldım
12 Ağustosta lucrine başladım pazar günü adet oldum bugün doktora gideceğim bugün ne diyecek acaba

hayırlı olsun canım tedavin.

hoş geldin canım. allah yardımcın olsun beklemek çok zor. bebeğin sana tutunur inşallah.

gelcekmi bu gün ya?

jakobi kayıp...ilan versek çıkar mı ortaya...jakobi nerdesinnnnnn??????

hakikaten ya nerdesin jakobiiii bir ses ver bize meraktayiz????

canım çok geçmiş olsun umarım ağrıların hemencecik geçer... bişeyciğin kalmaz.

salı 12 gün olmuş oluyor bana görede

ıslem sırasında bır tane serum gıbı bır ılac aldırıyorlar o rıskı azaltıyo sana kullandılar mı ondan

kullandık canım neler neler ama doktor e2 mi görünce zaten ööle afalladı ki o zman anlamalıydık başımıza gelecekleri ama ilk denemeydi işte nereden bileceksin ki ...20 yumoş çıktı diye seviniyodum o zman sevincim kursağım da kalmıştı bebek istemiyorum die transferde doktora yalvarıyodum resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…