2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bu arada burçlarınız nedir????

benim ki yengeç yükselenim aslan....:)))

Ben de Koç burcundanım , yükselenimi bilmiorum, pek ilgilenmiyorum astrolojiyle

Tek bildiğim Akreplerle ii bir çift oluşturduğumuz, kocişim de Akrep

ha bi de burcumun tüm özelliklerini taşıdığım söylenir, ailem ,eşim ve arkadaşlarım tarafından...

Son düzenleme:

cnm bunu daha yeni senden duydum bi bilgim olsydı sorardım dr a.ama gittiğim klinikte son teknojiler hepsi uygalınıyor .dr um prof dr timur gürgandı herşeyin en iyisini uygulamıştır diye düşünüyorum ama kısmet değilmiş

cnm boşverrr inan bilmemen daha iyi fazla stres olmazsın en azından.

Iyı geceler arkadaslar,
ben aslında agustos eylul gıbı degılde kısmetse kasım aralık gıbı dusunuyorum tup bebek tedavımı.Ama sıze sormak ıstedıgım bazı sorular var.Erkek ınfertılıtesınden dolayı tedavı oluyoruz.Bu benım 3. tedavım olacak.Ilk tedavım negatıf oldu ıkıncı tedavımde 6.gun transferı ve tek embrıyo konuldu gebelık olustu.Fakat 9.5 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum.Sızce 3. tedavıde sansım ne olur?benım gıbı bır durum yasayan kımse varmı aranızda?yanı sızce embrıyomuzun kalıtelı olması ve gebelıgın en azından kalp atısının duyulmasına kadar ılerlemesı de bızım ıcın bır artı mıdır?tesekkurler

inşallah bu son tedaviniz olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız...pgt ile ilgili paylaşımlar yapılıyor.bu konuyu bi araştır istersen bebeğim gelişmedi yazmışsın çünkü...yukarda maybe paylaşım yaptı daha yeni bende ekledim...

iyigecelerrr kızlarrr ben yatar...gözlerim şaşule oldu yauww...

öperim öperim stop...

Son düzenleme:
haaaa bu arada benim transferim oldu....3 eylül test tarihim.......canlarım dualarınıza muhtacım hep....

dualarım seninle canım. allah yardımcın olsun inşallah.

benim gerçek adım rumuz gibi zaten kıvılcım :) yani hikayem benim:)

bu arada burçlarınız nedir????

benim ki yengeç yükselenim aslan....:)))

burcum koç. yükselenimde koç

bu çok iyi oldu bende bilmiyordum

ne güzel canım sevindm, hem kocişin Koç burcu , hem ben ...

bende bende koçum ama:92:

cnm bende 3 defa tedavi oldum hatta 3.nün yıkımını yaşıyorum hala. cmt günü negatif olduğunu öğrendim.bizim 3 tedavidede tutunma olmadı bizdede sorun erkek inf.bence gecmişdeki tedavileri unut yeni olacak tedavini düşün şans allahtan cnm allah bilir ancak bol şanslar allah yardımcın olsun

İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari

çok geçmiş olsun canım. herşeye ragmen umudunu kaybetme bebişimiz dirençlidir inşallah. annesi gibi.hüsranın değil bayramın olur inşallah..

çok geçmiş olsun canım. herşeye ragmen umudunu kaybetme bebişimiz dirençlidir inşallah. annesi gibi.hüsranın değil bayramın olur inşallah..

İnşallah senin dediğin gibi olur. Bu uğurda uğraşan herkese Allah yardım etsin neler görüp neler yaşıyoruz çok zor Allah düşmanıma bile vermesin böyle dert.

geçmiş olsun sen yinede pozitif düşünmeye çalış daha kötü durumlarda olupta hamile kalanlar var transfer boyunca hastanee yatıp ohss olmuş oda üstelik birde ameliyat geçirmiş yumurtalıkları yüzünden ama o halde bebeği tutunmuş o yüzden olmayaak diye bişey yok inş hayırlısıyla bebişin tutunur ve çektiğin acılarını unutursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…