bu arada burçlarınız nedir????
benim ki yengeç yükselenim aslan....:)))
Ben de Koç burcundanım , yükselenimi bilmiorum, pek ilgilenmiyorum astrolojiyle
Tek bildiğim Akreplerle ii bir çift oluşturduğumuz, kocişim de Akrep
canım pardon kaçırmışım, Pgt : embriolarda genetik bir sorun/hastalık olup olmadığının araştırılmasıdır. Başka bir deyişle ; tüp bebek uygulaması
sırasında, embriyoların genetik testi yapılarak, sadece sağlıklı olanların seçilip anneye transfer edilmesi işlemidir.
PGT ile monozomi yada tirizomi(Down Ssendromu,diğer Trizomiler) gibi sayısal kromozom bozuklukları, tek gen hastalıkları (talasemi,kistik fibrozis,hemofili A1 ve B1 ,muskuler distrofi, sickle cell anemi,neurofibromatozis,,,) artık önceden tesbit edilebilmektedir.
X kromozomuna bağlı geçiş gösteren hastalıklar söz konusu ve direk genetik tanı yapılamıyorsa tıbben cinsiyet tayini yapılması gerekliliği ortaya çıkmışsa PGT uygulanabilir.
ALINTIDIR...
aa bende yaziyim kocişim koç burcu...koç burçlarıyla ii anlaşırım...
ben ankara tüp bebekte gördümm tedaviyiii.aslında inanınn ben sızın bıldiklerinizii bilee yenı öğreniyorummm.okurkenn msjlarııı.inanınn iğnee ve ilaçç isimlerine bile dikkat etmedimmm.su anda az kaldııı. sonn 2 günn...sadece dr ye gittimm su ilaçalara basla bunu alll falann...öleee ne kaç hücreli embryooo nede opuuu falannn.
canım pardon kaçırmışım, Pgt : embriolarda genetik bir sorun/hastalık olup olmadığının araştırılmasıdır. Başka bir deyişle ; tüp bebek uygulaması
sırasında, embriyoların genetik testi yapılarak, sadece sağlıklı olanların seçilip anneye transfer edilmesi işlemidir.
PGT ile monozomi yada tirizomi(Down Ssendromu,diğer Trizomiler) gibi sayısal kromozom bozuklukları, tek gen hastalıkları (talasemi,kistik fibrozis,hemofili A1 ve B1 ,muskuler distrofi, sickle cell anemi,neurofibromatozis,,,) artık önceden tesbit edilebilmektedir.
X kromozomuna bağlı geçiş gösteren hastalıklar söz konusu ve direk genetik tanı yapılamıyorsa tıbben cinsiyet tayini yapılması gerekliliği ortaya çıkmışsa PGT uygulanabilir.
ALINTIDIR...
Iyı geceler arkadaslar,
ben aslında agustos eylul gıbı degılde kısmetse kasım aralık gıbı dusunuyorum tup bebek tedavımı.Ama sıze sormak ıstedıgım bazı sorular var.Erkek ınfertılıtesınden dolayı tedavı oluyoruz.Bu benım 3. tedavım olacak.Ilk tedavım negatıf oldu ıkıncı tedavımde 6.gun transferı ve tek embrıyo konuldu gebelık olustu.Fakat 9.5 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum.Sızce 3. tedavıde sansım ne olur?benım gıbı bır durum yasayan kımse varmı aranızda?yanı sızce embrıyomuzun kalıtelı olması ve gebelıgın en azından kalp atısının duyulmasına kadar ılerlemesı de bızım ıcın bır artı mıdır?tesekkurler
ben başak aşkım akrep ben toprak aşkım su biz iyi anlaşıyoruz
Tabiiki iyi anlaşacaksınız tatlım, çünkü Toprakve Su birbirine doyamaz...
Tabiiki iyi anlaşacaksınız tatlım, çünkü Toprakve Su birbirine doyamaz...
haaaa bu arada benim transferim oldu....3 eylül test tarihim.......canlarım dualarınıza muhtacım hep....
Hadi kıslar değişiklik olsun , yeni bir sohbet konusu buldum .Özellikle yabancı rumuz kullananlar,
Rumuzunuzun anlamı nedir? Rumuzunuzu belirlemede ne etkili oldu?
Benim cevabım: MaybeBaby , ingilizcede "Bebek olabilir" demek.
İlk bebek istediğimizde , -hemen olacak sandığımız o ilk 3 ayda- adetim gecikip, psikolojik belirtiler yaşarken, en basit şeyde, örneğin pazarda yarım kiloluk bir poşet bile taşımaya kalksam, hemen "bebek olabilir" derdi eşim ve hiç bir iş yaptırmazdı. "Acıktım" desem, ayağım burkulsa, grip olsam... vs vs, hemen "bebek olabilir" derdi. O benden fazla yaşardı psikolojik belirtileri... bu sebeple ben de "Bebek olabilir" in ingilizcesi "MaybeBaby" yi rumuz olarak seçtim.
Peki ya sizin Rumuz Hikayeniz nedir?
bu arada burçlarınız nedir????
benim ki yengeç yükselenim aslan....:)))
ALINTIDIR...
ne güzel canım sevindm, hem kocişin Koç burcu , hem ben ...
Iyı geceler arkadaslar,
ben aslında agustos eylul gıbı degılde kısmetse kasım aralık gıbı dusunuyorum tup bebek tedavımı.Ama sıze sormak ıstedıgım bazı sorular var.Erkek ınfertılıtesınden dolayı tedavı oluyoruz.Bu benım 3. tedavım olacak.Ilk tedavım negatıf oldu ıkıncı tedavımde 6.gun transferı ve tek embrıyo konuldu gebelık olustu.Fakat 9.5 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum.Sızce 3. tedavıde sansım ne olur?benım gıbı bır durum yasayan kımse varmı aranızda?yanı sızce embrıyomuzun kalıtelı olması ve gebelıgın en azından kalp atısının duyulmasına kadar ılerlemesı de bızım ıcın bır artı mıdır?tesekkurler
İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
çok geçmiş olsun canım. herşeye ragmen umudunu kaybetme bebişimiz dirençlidir inşallah. annesi gibi.hüsranın değil bayramın olur inşallah..
İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?