2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

geçmiş olsun ohss sendromu mu var? bende ilk tedavimde yaşamıştım o sıkıntıyı bana serum vermişti geçmişti sıkıntım o zaman dr bu hamileliğe işaret olabilir ancak sıkıntılı bi hamilelik yaşarsın karnından sürekli su çekmemiz gerekebilir demişti bende hamilelik olmadı o serumu aldıktan sonrada iyileşmiştim.bayağı sıkıntılı bi durum her gören hamile zannediyordu beni.inşallah çektiğin acılara değer mutlulukla unutuverirsin bunları

İnşallah senin dediğin gibi olur. Bu uğurda uğraşan herkese Allah yardım etsin neler görüp neler yaşıyoruz çok zor Allah düşmanıma bile vermesin böyle dert.

amin canım kesinlikle çok zor bir durum kimsenin başına vermesin. bizi bizler anlaya biliyoruz zaten.

Teşekkürler Dr açıkça ohss demesede belirtileri o bundan sonra su çekmemize gerek kalmaz dedi inşallahta kalmaz çok zor ve acı verici anestezi veremiyorlar hamilelik olabilir diye ömrümden ömür gitti Benim karnımda 5 aylık gibi duruyordu şimdi biraz indi tabi ama hala şişim var 3 gündür ağzıma lokma girmedi kilom 3 arttı tabi çokta halsiz kaldım elim kolum kalmıyor.

Dr. açıkça ohss demedi ama belirtiler ohss tabi banada Dr hamileliğe işaret edebilir dedi ama bilemiyorum bu su çekme işi rezalet anestesi veremiyorlar hamilelik varsa diye çok canım yandı.

Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim...
Istanbulda yasiyorum, Doktorum herhangi bir merkezle direkt baglantili degil kendi klinigi var, ancak butun
Labaratuar islemleri ve transfer Alman Hastanesinde gerceklesti.

Sorunumuz; spermle ilgili 3 parametrenin de (sayi, morfoloji ve hareketlilik), normal degerlerin cok cok altinda seyretmesi. Anatomik ya da fizyolojik herhangi bir sebebi yok, nisan sonunda ogrendik.

Soyledigim gibi temmuz sonundan bu yana IVF prosedurleriyle hasir nesirim. Yani buradaki pek cok arkadasla karsilastirilinca caylak oldugum soylenebilir:) ama yasim dolayisiyla dogal olarak bir kidemim oluyor sanirim :)))

Ben transfer gunu ve takip eden 2 gun istirahat ettim ancak 3. Gunden sonra kendimi sokaklara attim
diyebilirim. Bu web sayfasindaki ve birkac yabanci web sayfasindaki forumlardan yola cikarak kendi durumumla
Ilgili yorum yapmaya calistim ama pek de isabetli oldugumu soyleyemem. bence herkesin bunyesi farkli reaksiyon gosteriyor. Ama fikrimi sorarsaniz, kendinizi dinlemekten vazgecip sonuclari alacaginiz gune kadar Stres ve endiseden uzak kalip mesguliyet yaratacak birseylere odaklanmak en iyisi.

Umarim sorularina yeterince net cevap verebilmisimdir...
Gorusmek uzere...
Sevgiler

Bi de bu ara da ben basagim esim akrep :)))

Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin...

Umarim herkesin ortak dilegi hayirlisiyla bir an once gerceklesir, bu sayfalarda hergun birinin mujdeli haberini
kutlama sansimiz olur.

Gorusmek uzere...
Sevgiler

Maybe bende izmiirdeyim nerede oturuyosunn ben şirinyere yakın yıkıkkemer diye geçiyor

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum acemiyim biraz 27 yaşındayım ist avrupa yakasındayım bende polıkistik var2 kere aşılama yaptırım prof teksen çamlıbelde olumsuz sonuç aldım şuan tüp bebek yaptırmak için bu hafta dr gitmek istiyorum.merkez arıyorum ama hala kararsızım aklımda sadece bahçeci kılınıği var yardımcı olursanız çok sevinirim

bende avrupa yakasında kalıcam.ailem orda oturuyor.umut tüp bebek de bahçeci kliniği.koşuyolunda ama oraya gitmeyi düşüüyorum

merhaba hoşgeldin aramıza.bende 27 yaşındayım.bundan 7 ay önce kuzenim art tüp bebekte tedaviye başladı çok şükür tuttu hemde ikiz,bende onun tavsiyesiyle bu ay başlıyorum orda,tüm işlemler alman hastanesinde yapılıyor.doktorumuz hakan kozinoğlu.çok iyi ve tecrübeli bir doktor.araştırmanda yada bi gidip görüşmende fayda var.bende bi kaç gün içinde adet olucam iğneler başlicaz bakalım hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz,takdir Allahın..

çok geçmiş olsun canım. umudunu sakın yitirme moralini yüksek tut. Allah büyüktür. sen iyice dinlen kedine dikkat et. inşallah tutunmuştur.

Hosgeldin:)
Ben de yeni uyelerden biriyim.
Benim doktorum Mehmet Ali Akman.
Fulya da kendine ait bir klinigi var, ancak tum lab islemleri,
OPU ve transfer Alman hastanesinde gerceklesti.

İlk denemem ve 27 temmuzda basladik prosedurlere.
Dun 11. gunumde bhcg testim pozitif ( yeaaaay:)
hayirlisiyla 2 hafta sonra ilk ultrason kontrolumuz var...

Gonul rahatligiyla doktorumu tavsiye edebilirim. Yaklasimi, tepkileri ve ilgisisiyle;
dortdortluk oldugunu dusunuyorum...

Umarim sen de en kisa zamanda olumlu sonuc alAcagin, icine sinen
bir doktor bulabilirsin.

Gorusmek uzere, sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…