İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
İnşallah senin dediğin gibi olur. Bu uğurda uğraşan herkese Allah yardım etsin neler görüp neler yaşıyoruz çok zor Allah düşmanıma bile vermesin böyle dert.
geçmiş olsun ohss sendromu mu var? bende ilk tedavimde yaşamıştım o sıkıntıyı bana serum vermişti geçmişti sıkıntım o zaman dr bu hamileliğe işaret olabilir ancak sıkıntılı bi hamilelik yaşarsın karnından sürekli su çekmemiz gerekebilir demişti bende hamilelik olmadı o serumu aldıktan sonrada iyileşmiştim.bayağı sıkıntılı bi durum her gören hamile zannediyordu beni.inşallah çektiğin acılara değer mutlulukla unutuverirsin bunları
geçmiş olsun ohss sendromu mu var? bende ilk tedavimde yaşamıştım o sıkıntıyı bana serum vermişti geçmişti sıkıntım o zaman dr bu hamileliğe işaret olabilir ancak sıkıntılı bi hamilelik yaşarsın karnından sürekli su çekmemiz gerekebilir demişti bende hamilelik olmadı o serumu aldıktan sonrada iyileşmiştim.bayağı sıkıntılı bi durum her gören hamile zannediyordu beni.inşallah çektiğin acılara değer mutlulukla unutuverirsin bunları
Paylaşımın bizi çok u/mutlu etti Whistler abla :) İnşallah sorunsuz bir gebelik sonunda, sağlıklı bebişinizi kucağınıza alırsınız... Gelişmelerinizi de bize yazın, kese, kalp atışı , cinsiyet vb.
Peki doğal yoldan olmamasının sebebi neydi? Tedavi merkeziniz neresiydi, tavsiyeleriniz var mı bizlere tüp bebek süreciyle ilgili?
sizede merhabalar...
allah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin..sağlıkla sıhhatle...böle pozitif sonuçları duyunca ben ve burdaki arkadaşlarım çok mutlu oluyoruz...ve umudumuza umut eklediğiniz için teşekkürler...
bu arada bence içinizdeki annelik ve babalık içgüdüsüyle hareket etmişsiniz...insan doğası gereği üremeye programlı...
maybebaby hbyiron siz hangi illerdensiniz??????
şaşule ne yav...........iyigecelerrr kızlarrr ben yatar...gözlerim şaşule oldu yauww...
öperim öperim stop...
bana yardımcı olacak kimse yokmu((
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum acemiyim biraz 27 yaşındayım ist avrupa yakasındayım bende polıkistik var2 kere aşılama yaptırım prof teksen çamlıbelde olumsuz sonuç aldım şuan tüp bebek yaptırmak için bu hafta dr gitmek istiyorum.merkez arıyorum ama hala kararsızım aklımda sadece bahçeci kılınıği var yardımcı olursanız çok sevinirim
İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
çok geçmiş olsun canım. umudunu sakın yitirme moralini yüksek tut. Allah büyüktür. sen iyice dinlen kedine dikkat et. inşallah tutunmuştur.
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum acemiyim biraz 27 yaşındayım ist avrupa yakasındayım bende polıkistik var2 kere aşılama yaptırım prof teksen çamlıbelde olumsuz sonuç aldım şuan tüp bebek yaptırmak için bu hafta dr gitmek istiyorum.merkez arıyorum ama hala kararsızım aklımda sadece bahçeci kılınıği var yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlarrrr günaydın ne haber...mccloudddd nasılsın.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?