ne güzel canım sevindm, hem kocişin Koç burcu , hem ben ...
İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
Cok gecmis olsun.
Moralinizi yuksek tutun, umarim en kisa zamanda
toparlanirsiniz ve mujdeli haberlerinizi kutlariz burda.
Sevgiler...
Mcloud cnm çok geçmiş olsun,annelik daha bebekler doğmadan başlıyor.OHSS olmuşsun,çok zor ama bunun tek güzel yanı yüzde 99,9 hamile kalıyorsun.Rabbim acını en kısa zamanda geçirsin,güzel haberler müjdelesin sana...
Merhaba arkadaslar
Benimde pazar gunu transferim yapildi. 2 tane embryo. Acibadem Maslakta. Su anda beklemedeyim. 1 eylulde test yapacagim. Tedavimden arta kalan bazi ilacalr var, ilgilenenler olursa luten bana mesaj atsin.
bir kutu acılmamıs gonal f 450 (son kullanma tarihi 08/2012)
iki kutu acılmamıs cetrotide 0.25 (son kullanma tarihi 01/2013)
1 kutuda menegon 75 var, yanliz bu kutu acilmis. Icinde 3adet toz 5 adet sivisindan var(son kullanma tarihi 11/2013)
Insallah alana hayirli olur. Iyi sanslar...
canım herkeste belirti olmuyo zaten düşünsene biz böle bu kadar uğraşırken hatunlar yok karnım ağrıyo diye gidiyo bebeiğini alıyo geliyobenimmm 10 günümmm 2 günn kaldıı,kan sonucunaa.fakatttt ağrılar dışında belirti yookkkk.kanamam falannn.da yokkk.normalmııyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92:
canım her adım bizler için artı !!! bhcg yüksek olsun aman bi keseyi görelim işte kalp atışları organlar ii mi ense kalınlığı 2li test 3lü test hepsi aşama hepsi ayrı heyecan umarım hepimiz tadıcaz bunları teker teker de üstesinden gelerek alıcaz bebişleri kucağımızaIyı geceler arkadaslar,
ben aslında agustos eylul gıbı degılde kısmetse kasım aralık gıbı dusunuyorum tup bebek tedavımı.Ama sıze sormak ıstedıgım bazı sorular var.Erkek ınfertılıtesınden dolayı tedavı oluyoruz.Bu benım 3. tedavım olacak.Ilk tedavım negatıf oldu ıkıncı tedavımde 6.gun transferı ve tek embrıyo konuldu gebelık olustu.Fakat 9.5 haftalıkken bebek gelısmedıgı ıcın kurtaj oldum.Sızce 3. tedavıde sansım ne olur?benım gıbı bır durum yasayan kımse varmı aranızda?yanı sızce embrıyomuzun kalıtelı olması ve gebelıgın en azından kalp atısının duyulmasına kadar ılerlemesı de bızım ıcın bır artı mıdır?tesekkurler
offff offff işte en çok bundan korktuğumu sölğyorum hep ..İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
canım doktorun sölememiştir belki su toplama gerçekleştiği zman peynir yoğurt yumurta ve et yemeye özen göster bunlarda suyu atmana yardımcı oluyor bende çok ağır geçirmiştim çok geçmiş olsunTeşekkürler Dr açıkça ohss demesede belirtileri o bundan sonra su çekmemize gerek kalmaz dedi inşallahta kalmaz çok zor ve acı verici anestezi veremiyorlar hamilelik olabilir diye ömrümden ömür gitti Benim karnımda 5 aylık gibi duruyordu şimdi biraz indi tabi ama hala şişim var 3 gündür ağzıma lokma girmedi kilom 3 arttı tabi çokta halsiz kaldım elim kolum kalmıyor.
Hosgeldin:)
Ben de yeni uyelerden biriyim.
Benim doktorum Mehmet Ali Akman.
Fulya da kendine ait bir klinigi var, ancak tum lab islemleri,
OPU ve transfer Alman hastanesinde gerceklesti.
İlk denemem ve 27 temmuzda basladik prosedurlere.
Dun 11. gunumde bhcg testim pozitif ( yeaaaay:)
hayirlisiyla 2 hafta sonra ilk ultrason kontrolumuz var...
Gonul rahatligiyla doktorumu tavsiye edebilirim. Yaklasimi, tepkileri ve ilgisisiyle;
dortdortluk oldugunu dusunuyorum...
Umarim sen de en kisa zamanda olumlu sonuc alAcagin, icine sinen
bir doktor bulabilirsin.
Gorusmek uzere, sevgiler...
şaşule ne yav...........
Maybe bende izmiirdeyim nerede oturuyosunn ben şirinyere yakın yıkıkkemer diye geçiyor
Günaydın canım bugun daha iyim öğleden sonra yine serum takacaklar
arkadaşlar merhaba...rabbim şu mubarek günlerde hepimizin yolunu açık etsin inşallah...
bende sizler gibi sonuç bekleyenlerdenim...15 ağustos ta transferim yapıldı...27 ağustos ta sonuç alıcam kısmetse...
ama beklemek çok zor...sizler ne zaman alıcaksınız sonuçu...
Canım dilersen listemizden sonuç bekleyenlere bakabilirsin... Kendi bilgilerini de paylaşırsan, listemize ekler, birlikte gün sayarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?