2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Cok gecmis olsun.
Moralinizi yuksek tutun, umarim en kisa zamanda
toparlanirsiniz ve mujdeli haberlerinizi kutlariz burda.
Sevgiler...

Mcloud cnm çok geçmiş olsun,annelik daha bebekler doğmadan başlıyor.OHSS olmuşsun,çok zor ama bunun tek güzel yanı yüzde 99,9 hamile kalıyorsun.Rabbim acını en kısa zamanda geçirsin,güzel haberler müjdelesin sana...

Canım çok teşekkürler inşallah dediğin gibidirde çektiklerime teselli olur.

Merhaba arkadaslar

Benimde pazar gunu transferim yapildi. 2 tane embryo. Acibadem Maslakta. Su anda beklemedeyim. 1 eylulde test yapacagim. Tedavimden arta kalan bazi ilacalr var, ilgilenenler olursa luten bana mesaj atsin.

bir kutu acılmamıs gonal f 450 (son kullanma tarihi 08/2012)
iki kutu acılmamıs cetrotide 0.25 (son kullanma tarihi 01/2013)

1 kutuda menegon 75 var, yanliz bu kutu acilmis. Icinde 3adet toz 5 adet sivisindan var(son kullanma tarihi 11/2013)
Insallah alana hayirli olur. Iyi sanslar...

tatlım istersen bi tedavinin sonucu belli olsun ona göre verirsin....
ben bu ilaçları verirken çoook sıkıntı çektim ordan biliyorummmmm....

Hanımlar bende eylül sonunda ilk kez tüp bebek deneyeceklerden biriyim,hepinize sabır ve mutlu sonlar diliyorum.
Bir konuda sizden bilgi almak istiyorum. Ben 27 yaşındayım ve 1,5 senelik evliyim,bende pco eşimde ise sperm sayısı azlığı var,doktorlar hiç uğraşmayın yaşınız müsaitken tüp bebek yaptırın dediler.Yanlız malum bu iş oldukça maliyetli,ben rapor almak istiyorum ama 5 milyonun altındaki sperm sayısı için direk rapor veriliyor mu,tek başına bu yeterli bir sebepmi?? ve istanbulda hangi hastaneden bu raporu en çabuk alabilirm?? bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim..

benimmm 10 günümmm 2 günn kaldıı,kan sonucunaa.fakatttt ağrılar dışında belirti yookkkk.kanamam falannn.da yokkk.normalmııyımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92:
canım herkeste belirti olmuyo zaten düşünsene biz böle bu kadar uğraşırken hatunlar yok karnım ağrıyo diye gidiyo bebeiğini alıyo geliyo
canım her adım bizler için artı !!! bhcg yüksek olsun aman bi keseyi görelim işte kalp atışları organlar ii mi ense kalınlığı 2li test 3lü test hepsi aşama hepsi ayrı heyecan umarım hepimiz tadıcaz bunları teker teker de üstesinden gelerek alıcaz bebişleri kucağımıza

offff offff işte en çok bundan korktuğumu sölğyorum hep ..
ilk denemenmi canım senin? kaç yumoş aldılar?
benim de ilk 2 denemem de ohss oldu dondurulmuşlarda olmadı tabi hep dondurulmuşlarla olsun istiyorm şimdi..
canım doktorun sölememiştir belki su toplama gerçekleştiği zman peynir yoğurt yumurta ve et yemeye özen göster bunlarda suyu atmana yardımcı oluyor bende çok ağır geçirmiştim çok geçmiş olsun

whistler..bebişin ve sen hoş geldin

tüp bebekte alınan her olumlu sonuç bizleri de olumluya sürüklüyor gibi geliyor. artık şu %50 den kurtulucaz sanki
keşke şimdi hiçbişey bilmeden tüp bebk ayptırıyor olsam her muayene de endumetrium kaç ? kaç yumoş kaç mm olmuşlar e2 kaç normalmiydi değil miydi stres ve tedaviden uzak kalamıyorum

umarım bizde en kısa zmanda senn gibi olumlu sonuçları alırız sonra hep birlikte bebişleri alırız kucaklarımıoza

bu arada eğlenceye de katılalım değil mi ben ikizlerim(herkes tam bir ikizler olduğumu söyler) eşim aslan uyum var mı bilmiyorum

diyarbakırda oturuyorum antalyada tüp bebk yaptırıyorum

ismimde kış güneşi güneş bi gider bi gelir ya kış vakti işte ikizlerin özelliği gibi bi varım bi yokummm

canım benimmmmm....
hohohooooooo....
hadi hayırlısı......

arkadaşlar merhaba...rabbim şu mubarek günlerde hepimizin yolunu açık etsin inşallah...
bende sizler gibi sonuç bekleyenlerdenim...15 ağustos ta transferim yapıldı...27 ağustos ta sonuç alıcam kısmetse...
ama beklemek çok zor...sizler ne zaman alıcaksınız sonuçu...

Canım dilersen listemizden sonuç bekleyenlere bakabilirsin... Kendi bilgilerini de paylaşırsan, listemize ekler, birlikte gün sayarız...

Canım dilersen listemizden sonuç bekleyenlere bakabilirsin... Kendi bilgilerini de paylaşırsan, listemize ekler, birlikte gün sayarız...

canım ilk denemem 15 ağustosta transfer tek embriyo olarak gerçekleşti...
27 ağustos test günüm benide listeye eklerseniz bende çok memnun olurum..
bizi birtek biz anlıyoruz...

birde birşey öğrenmek istiyorum...
bana transfer günü ve sonraki ilk 3 gün aralığıyla prengly iğnesi verdiler..
ama 3/1 vurdurmam için...bu şekilde olan varmı aranızda acaba...

21 Ağustos pazar: elifce POZİTİF

24 Ağustos çarşamba: kuden80 GÜN SAYIYORUZ

24 Ağustos çarşamba: rashel GÜN SAYIYORUZ

25 Ağustos perşembe: mine1987 GÜN SAYIYORUZ

26 Ağustos cuma: daisy3434 GÜN SAYIYORUZ

27 Ağustos cumartesi:aşkböceği GÜN SAYIYORUZ

28 Ağustos pazar: Kıvılcımv GÜN SAYIYORUZ

29 Ağustos pazartesi: jakobi GÜN SAYIYORUZ

31 Ağustos çarşamba: hafiye GÜN SAYIYORUZ

1 Eylül Perşembe : Mcloud GÜN SAYIYORUZ

3 Eylül Cumartesi : Fatmaözkan GÜN SAYIYORUZ

:92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
ya kızlar bişey sorucam bana da uzun protokol uygulanıyır.bugun lucrinin 16. gunu ve gonal f in 2 gunu.hani 21 gün sürüyodu uzun protokol herseyiyle beraber?üstelik bide bayram giriyor doktorum tatile gidiyor.bayramda sonraya kalıcak sanırım toplama ve transfer işlemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…