cimcime çok erken bakmışsın canım benim hiç üzülme sen beklemeye devam et bence bebişin tutunacaktır sana..
kıslar dün konuştuğumuz adettten mi transferden mi sayıyoruz konusu doktoruma sordum adetten sayılıyomuş ve de eğer uzun süre yumoş için uğraşıldıysa transferden 14 gün öncesi baz alınıyomuş
evettt bugün doktora gittim 5günde 12 mm olmuşlar sağda 12-13 solda 12-13 dedi bu sfer ki hedefim Bİ KOLİ YUMURTAAAAAAAAAAAA!!!
su toplıycam die ödüm kopuyo doktor bi şey olmayacak merak etme diyor ama o ilk tedavideki yaşadığım acıyı bile bile de korkmadan edemiyorum açıkcası....aranısda su toplayan karnından su alınan oldu mu hiç?? bu işallah bi tek benim başıma geliyodur umarım kimse yaşamıyodurrr...
kızlar carsamba gunu ıcın hem maya tup bebekten hem genarttan randevu aldım ıkısınede gıdıcem ve baslıyacagm hayırlısıyla testlerı falan hepsını bıdaha yaptırcam ama ıcımde korku var gecmıyo bı turlu
lareine bugün transferi vardı...inşallah çok güzel geçmiştir lareine...nasılsın?
ilahi yaa çok güldüm bi koli yumurta...maşalllahhhh...çok ağrın var mı kasıklarında...benim özellkle wc ihtiyacım geldiğinde daha artıyor...benim bugün 8. günüm 5.günde 11mm diler...ama benden bi koli çıkmazzz.....
allah iyilik sağlık versin inşallah sorunsuz atlatırsın...
canım şu an ööle aman aman bi ağrım yok yumoş toplandıktan sonra karnım su toplamaya başlıyo 3. günde 9 aylık hamile kadar oluyorum zaten bütün kilom göbekte bi de şiişince çok fena oluyorum 18-19 saat uyuyorum ama kendim dönemiyorum öksüremiyorum yataktan kendi başıma kalkamıyorum tuvalete bile tek gidemiyorum işallah bu sfere olmayacak:18: 2 kere transfer sonrasında su çektiler tekrar tekrar acı çektim toplam 2.5 litre su aldılar kendi attıklarım cabası bi koli olmasın sağlıklı olsun kuzu hiçççç kafana takma tutacak olan zaten bir yada 2
Kızlar Lucrini buzdolabında mı saklıyorsunuz ?
yooo.ben yatak odasında gardropta tutuyorum..yatak odam biraz daha serin güneş görmüyor...
doktor buzdolabında saklayın diye bişey demedi...
Sağol cnm benim aklımda buzdolabı diye kalmışta diğer iğneler gibi sandım :26: :26: :26:
Teşekkür ederim cnm
ee ne güzel işte...allah hayırlı etsin tedavi sürecini...herkezde aynı duygular var canım...insan karmakarışık oluyor...hem korku hem tedirginlik, endişe vs bu duyguları hepimiz yaşıyoruz..ama allah hepimizin yüzünü güldürecek inşallah..o zman herşeyi unutucaz ii ki yapmışızda evlat sahibi olmuşuz dicez...o yüzden çokta kendini dinleme derim ben boşvermek lazım arada bir...sen bilgilerini vermemişsin sanırım bizim listemiz var birbirimizi ordan takip ediyoruz ii oluyor...maybecim saolsun...:)...yaş, evlilik yılı, sorununuz, merkeziniz vs bilgilendir bizi...
Canlarım,ben geldim,haber vereyim dedim,ama çok ağrım var.Sabah girdim OPUya,çok ama çok korktum.Kalbim 170 e fırlamış.Ekipte çok korktu,bana çaktırmamışlardı ama sonra itiraf ettiler.Uyandığımda odadaydım.Ama şiddetli bir kasık ağrısıyla uyandım.Hala çok ağrıyor.Yumurtalarla ilgili bilgi vermediler henüz.Yarın arayacaklarmış.Canım Allahım,inş herşey yolunda gider,ne diyeyim artık gerisi ve aslında tamamı Mevlama kalmış.Görüşürüz kızlar,dualarınız için Allah razı olosun...
ben tedavıye tam olarak baslamadıgım ıcın yazmamıstım bılgılerımı ama yazayım yıne
1 yıllık evlıyım 22 yasındayım esımde 23 yasında esımde sperm sayısında sorun var bende de yumurtlama sorunu var yumurta sayısı az hıc ılac falan ıcmedım esım 3 ay bı ılac kullandı sayı yukselmesı ıcın ıste carsamba gunu kontrol var ona gore tup bebege baslanacak Allah hepımızın yardımcısı olsun
haaaa bu arada benim transferim oldu....3 eylül test tarihim.......canlarım dualarınıza muhtacım hep....
lareine bugün transferi vardı...inşallah çok güzel geçmiştir lareine...nasılsın?
Yok canım bugün değildi.Sabah aradım lab ı yarın sabah haber veririz ne zaman olacağını ,gelişimleri iyi gidiyor dedi.Beklemedeyim hala.Ben gene de bir umut bekliyordum çaktırmadan 2 tane koyuverirler belki diye .Ama bir tane koycaz dediler telefonda.
Neyse hayırlısı olsun artık 5 tane yumoş var ,bir tanesi geriden geliyormuş.O geriden gelene çok üzülüyorum ana yüreği işte:76:
Senin nasıl gidiyor?
haaaa bu arada benim transferim oldu....3 eylül test tarihim.......canlarım dualarınıza muhtacım hep....
Hadi kıslar değişiklik olsun , yeni bir sohbet konusu buldum .Özellikle yabancı rumuz kullananlar,
Rumuzunuzun anlamı nedir? Rumuzunuzu belirlemede ne etkili oldu?
Benim cevabım: MaybeBaby , ingilizcede "Bebek olabilir" demek.
İlk bebek istediğimizde , -hemen olacak sandığımız o ilk 3 ayda- adetim gecikip, psikolojik belirtiler yaşarken, en basit şeyde, örneğin pazarda yarım kiloluk bir poşet bile taşımaya kalksam, hemen "bebek olabilir" derdi eşim ve hiç bir iş yaptırmazdı. "Acıktım" desem, ayağım burkulsa, grip olsam... vs vs, hemen "bebek olabilir" derdi. O benden fazla yaşardı psikolojik belirtileri... bu sebeple ben de "Bebek olabilir" in ingilizcesi "MaybeBaby" yi rumuz olarak seçtim.
Peki ya siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?