inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıurız....21 Ağustos pazar: elifcePOZİTİF
24 Ağustos çarşamba: kuden80GÜN SAYIYORUZ
24 Ağustos çarşamba: rashelGÜN SAYIYORUZ
25 Ağustos perşembe: mine1987GÜN SAYIYORUZ
26 Ağustos cuma: daisy3434GÜN SAYIYORUZ
27 Ağustos cumartesi:aşkböceğiGÜN SAYIYORUZ
28 Ağustos pazar: KıvılcımvGÜN SAYIYORUZ
29 Ağustos pazartesi: jakobiGÜN SAYIYORUZ
31 Ağustos çarşamba: hafiyeGÜN SAYIYORUZ
1 Eylül Perşembe : McloudGÜN SAYIYORUZ
3 Eylül Cumartesi : FatmaözkanGÜN SAYIYORUZ
:92::92::92::92::92::92::92::92:
Herkese merhaba!
Kariyer, odur budur derken bebek planlarina vakit ayiramadan bugunlere
kadar gelip, bir kac ay once tesaduf eseri dogal yoldan bebek sahibi olamayacagimizi ogrendik.
12 yildir evli, 33 &35 yaslarinda, kariyer odakli bir cift olarak bebek sahibi olma fikrini rafa kaldirmak uzere
oldugumuz halde, insan dogasi geregi zorluklari asma ve imkansizi basarma icgudusuyle, acikcasi cok da fazla kafa yormadan bu mesakkatli IVF dunyasina baliklama atlayiverdik.
Temmuz 27 si itibariyle ilk IVF prosedurlerim baslatildi. 6 AUG ta toplanan 12 oositten 10 tanesi
Basariyla fertile edildi. 3. Gun sonunda 8 adet saglikli 8, 9 ve 10 hucreli embriyolar yola devam ediyorlardi.
Doktorum sayi ve niteliklerin 5. Gun transferi icin ideal oldugunu dusundugu icin; 5. Gunu bekleyip 11 Aug
tarihinde blastocyst transferini gerceklestirdi. O gune kadar ulasabilen diger 6 saglikli blastocystimiz ise
donduruldu.
Bugun transferden sonraki 11. Gunum. Aslinda doktorum test tarihi icin yarini (23.08.11) onerdigi halde
heyecanima yenilip bugun ogle saatlerinde yaptirdigim Beta HCG testinin sonucunun 340 miU/ml oldugunu az
once ogrendim. Doktorumu arayip bir yaramazlik yaptigimi soyleyip sonucu aktardigimda, doktorum sonucun
tatmin edici oldugunu ve simdilik baska bir teste gerek olmadigini soyledi.
Ilk ultrason kontrolum 2 hafta sonra olmasina ragmen simdiden heyecanlanmaya basladim bile...
Simdilik endislenmemeye calisip herseyin yolunda gitmesi icin dua etmekten baska bisey gelmiyor elimden ama
heyecanimi ve mutlulugumu hepinizle paylasmak istedim.
Umarim bebek isteyen herkes zamani geldiginde hayirlisiyla bebegine kavusur.
Sevgilerle...[/QUO
Tebrik ederim ,darısı başımıza :)
Arkadaşlar unutmayalım ve pozitif sonuç alanlar özellikle gruptaki diğer arkadaşlar için dua etsin lütfen.
Sinerji yaratalım :)
ya kızlar bişey sorucam bana da uzun protokol uygulanıyır.bugun lucrinin 16. gunu ve gonal f in 2 gunu.hani 21 gün sürüyodu uzun protokol herseyiyle beraber?üstelik bide bayram giriyor doktorum tatile gidiyor.bayramda sonraya kalıcak sanırım toplama ve transfer işlemi
Günaydın canım bugun daha iyim öğleden sonra yine serum takacaklar
birde birşey öğrenmek istiyorum...
Bana transfer günü ve sonraki ilk 3 gün aralığıyla prengly iğnesi verdiler..
Ama 3/1 vurdurmam için...bu şekilde olan varmı aranızda acaba...
Vayy maybe alsancaktasın demekkk seni süslü hatunirenbe sana çok yakın aslında.. dilek hanım iyi bi drdur .. ben sonuç alamadım ama bu bana has bişey oraya gidip hamile kalamayan bi ben varım galiba..
Maybe bende izmiirdeyim nerede oturuyosunn ben şirinyere yakın yıkıkkemer diye geçiyor
lütfen yardım....
Hosgeldin:)
Ben de yeni uyelerden biriyim.
Benim doktorum Mehmet Ali Akman.
Fulya da kendine ait bir klinigi var, ancak tum lab islemleri,
OPU ve transfer Alman hastanesinde gerceklesti.
İlk denemem ve 27 temmuzda basladik prosedurlere.
Dun 11. gunumde bhcg testim pozitif ( yeaaaay:)
hayirlisiyla 2 hafta sonra ilk ultrason kontrolumuz var...
Gonul rahatligiyla doktorumu tavsiye edebilirim. Yaklasimi, tepkileri ve ilgisisiyle;
dortdortluk oldugunu dusunuyorum...
Umarim sen de en kisa zamanda olumlu sonuc alAcagin, icine sinen
bir doktor bulabilirsin.
Gorusmek uzere, sevgiler...
arkadaşlar benim dün 8. günümdi ve ben sabah idrar testi yaptım...ikinci çizgi silik çıktı...
bugün sabah dayanamayıp tekrar yaptım....oda belli belirsiz...siz ne dersiniz prengly iğnesinin
etkisi olabilirmi dünkü testte ?
arkadaşlar benim dün 8. günümdi ve ben sabah idrar testi yaptım...ikinci çizgi silik çıktı...
bugün sabah dayanamayıp tekrar yaptım....oda belli belirsiz...siz ne dersiniz prengly iğnesinin
etkisi olabilirmi dünkü testte ?
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)
maybeBaby
askbocegi
EBRUDUR
hayalimmm
fatmaozkan
KIVILCIMV+
HAFIYE
lareine
Saboli
Mcloud
alkan59
melih
daisy3434
slm şekerleeerrrr
canım iğneler konusunda pek bi bilgim yok, daha başlamadım ilk tedaviye. Ama idrar testin için daha erken die düşünüyorum, yanıltıcı olup seni üzebilir, bence ilgini farklı yönlere çekmeye çalış, 2-3 güncük daha sabret, inşallah güzel sonuç alırsın tatlım...
bir de
evlilik süresi:
tedavi merkezi:
kaçıncı deneme:
bu bilgileini verirsen listemize ekliim canım.
Selam canım,topicte bir sürü üye var ama kimse yazışmıyor yahuuu
Ben evde bekliyorum sonucu ve canım çok sıkıldı
:))
evet canım , okumaktan yazmaya fırsat kalmıo belki, belki de çalışıolar, sadece okuma yapabiliolar, ondandır.
sen sıkılma canım , ben burdayım , edelim sohbet, katılmak isteyen herkes katılabilir
arkadaşlarizmirde oturuyorum ve bir sıkıntmı sizinle paylaşmak istiyorum ben 1 defa aşılama yaptım ve doktoruma olan güvensizlikten dolayı biraz beklemeyi tercih ettim.Asıl sıkıntım cinsel ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkıyor ne yapcam bilmiyorum,bir miktar çıkması normalmiş ama boşalmayla birlikte neredeyse hepsi dışarı çıkıyor.çevremde danışabildiğim kimse olmadığı için size yazdım.biliyorum şimdi bir çok arkadaş zaten bir miktar çıkar diyecektir ama günlerdir bu konuyu arşatıryorum ama ilişkiden hemen sonra neredeyse hepsinin dışarı çıkması işin içinden çıkılmaz bir noktaya götürdü beni lütfen yardımcı olun
selam canlarım,
bende işteyim o yüzden fırsat olunca ancak yazabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?