2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

inşallah hepimiz güzel sonuçlar alıurız....

Son düzenleme:

Öyle tatil girdi diye kafalarına göre davranamazlar, nihayetinde aldığın ilaçlarla tedavinin ne şekilde seyredeceğini onlar kestirebiliyor zaten. Belli farklı doktor olur ama tedavin devam eder canım

Günaydın canım bugun daha iyim öğleden sonra yine serum takacaklar

Ya canım ya,ben senin rahatsızlığını anlayamadım,ne oldu da karnında su birikti,yanlış tedavimi,çooook geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin inşallah.Anne olmak bu kadar mı zor ya((Analarımızın kıymeti hiç mi bilemedik diye düşünüyorum şimdi daha çok üzülüyorum.Çok geçmiş olsun öpüyorum seni.Sevgiler...

Vayy maybe alsancaktasın demekkk seni süslü hatun irenbe sana çok yakın aslında.. dilek hanım iyi bi drdur .. ben sonuç alamadım ama bu bana has bişey oraya gidip hamile kalamayan bi ben varım galiba..

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 0 ziyaretçi)

maybeBaby
askbocegi
EBRUDUR
hayalimmm
fatmaozkan
KIVILCIMV+
HAFIYE
lareine
Saboli
Mcloud
alkan59
melih
daisy3434

slm şekerleeerrrr

arkadaşlar benim dün 8. günümdi ve ben sabah idrar testi yaptım...ikinci çizgi silik çıktı...
bugün sabah dayanamayıp tekrar yaptım....oda belli belirsiz...siz ne dersiniz prengly iğnesinin
etkisi olabilirmi dünkü testte ?

Vayy maybe alsancaktasın demekkk seni süslü hatun irenbe sana çok yakın aslında.. dilek hanım iyi bi drdur .. ben sonuç alamadım ama bu bana has bişey oraya gidip hamile kalamayan bi ben varım galiba..

yok tatlım yha ne süsü, süs müs yapasım gelmio bayadır, aslına bakarsan hiç bişe yapasım gelmio, ne ev işi ne yemek... ööle bebeğim gelcek die melül melül bekliom :97:

İrenbe, Smyrna, Şifa... heryer yakın ama ben ilk önce devlette denemek istedim şansımı. Bu yüzden Bornovaya git gel yapıorum. Bakalım Eylülde baya bi aşındırırız yolları

lütfen yardım....

Endikasyonları :
Erkekte testosteron yapımını, kadında estrojenler ve özellikle ovülasyondan sonra progesteron salgısını uyarır[/COLOR]. Erkekte: Hipogonadotrofik hipogonadizm, spermatogenez sağlanması, yetersiz hipofiz gonadotrofik forksiyonuna bağlı puberte gecikmesi, bir anatomik engele bağlı olmayan kriptorkizmde endikedir. Kadında: İnfertilitede folikül bozukluğu ya da anovülasyona bağlı ovülasyon indüksiyonu ve kontrollü hipestimülasyon işlemlerinde folikülleri ponksiyona hazırlamada endikedir.

Bu direk ilacın netteki prospektüs bilgisinden alıntı. Yukarıdaki bilgiye göre hem progesteron hormonunu desteklemek hemde hipersitimülasyonu engellemek için olabilir diye düşünüyorum canım

2 güğn daha bekle kanda baktır cicim...
hadi hayırlısı....

canım iğneler konusunda pek bi bilgim yok, daha başlamadım ilk tedaviye. Ama idrar testin için daha erken die düşünüyorum, yanıltıcı olup seni üzebilir, bence ilgini farklı yönlere çekmeye çalış, 2-3 güncük daha sabret, inşallah güzel sonuç alırsın tatlım...

bir de

evlilik süresi:
tedavi merkezi:
kaçıncı deneme:

bu bilgileini verirsen listemize ekliim canım.

Selam canım,topicte bir sürü üye var ama kimse yazışmıyor yahuuu
Ben evde bekliyorum sonucu ve canım çok sıkıldı
:))

yaş 34
11 yıllık evliyim
sebepsiz inferilite

medıcal park bahçelievler de yaptırdım

arkadaşlarizmirde oturuyorum ve bir sıkıntmı sizinle paylaşmak istiyorum ben 1 defa aşılama yaptım ve doktoruma olan güvensizlikten dolayı biraz beklemeyi tercih ettim.Asıl sıkıntım cinsel ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkıyor ne yapcam bilmiyorum,bir miktar çıkması normalmiş ama boşalmayla birlikte neredeyse hepsi dışarı çıkıyor.çevremde danışabildiğim kimse olmadığı için size yazdım.biliyorum şimdi bir çok arkadaş zaten bir miktar çıkar diyecektir ama günlerdir bu konuyu arşatıryorum ama ilişkiden hemen sonra neredeyse hepsinin dışarı çıkması işin içinden çıkılmaz bir noktaya götürdü beni lütfen yardımcı olun

Selam canım,topicte bir sürü üye var ama kimse yazışmıyor yahuuu
Ben evde bekliyorum sonucu ve canım çok sıkıldı
:))

evet canım , okumaktan yazmaya fırsat kalmıo belki, belki de çalışıolar, sadece okuma yapabiliolar, ondandır.

sen sıkılma canım , ben burdayım , edelim sohbet, katılmak isteyen herkes katılabilir

evrim 35 bence doktora gidip durumunu anlat pozisyon ve durum bekleme süresi hepsi normal olupta yine dışarı çıkıyorsa rahim de bir problem olabilir rahim ters olduğunda böyle olduğunu duymuştum hangi merkeze gidiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…