arkadaşlarizmirde oturuyorum ve bir sıkıntmı sizinle paylaşmak istiyorum ben 1 defa aşılama yaptım ve doktoruma olan güvensizlikten dolayı biraz beklemeyi tercih ettim.Asıl sıkıntım cinsel ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkıyor ne yapcam bilmiyorum,bir miktar çıkması normalmiş ama boşalmayla birlikte neredeyse hepsi dışarı çıkıyor.çevremde danışabildiğim kimse olmadığı için size yazdım.biliyorum şimdi bir çok arkadaş zaten bir miktar çıkar diyecektir ama günlerdir bu konuyu arşatıryorum ama ilişkiden hemen sonra neredeyse hepsinin dışarı çıkması işin içinden çıkılmaz bir noktaya götürdü beni lütfen yardımcı olun
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
fatmaozkan,
garslan55,
askbocegi,
rashel,
elvanelvan,
joyful58,
maybeBaby,
hilka,
baharkus,
HAFIYE,
beskerebes
sunlara bi bak hem burdalar hemde yorum yazmıyolar HAFIYE SAAAAA soruyom canım benim....
bişde bişey yazmıyonuz diyonuz.....
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
fatmaozkan,
garslan55,
askbocegi,
rashel,
elvanelvan,
joyful58,
maybeBaby,
hilka,
baharkus,
HAFIYE,
beskerebes
sunlara bi bak hem burdalar hemde yorum yazmıyolar HAFIYE SAAAAA soruyom canım benim....
bişde bişey yazmıyonuz diyonuz.....
ewet kızlar yaaa topikte bir sürü kişi var ama kimse yazmıyo tabi bu yazmayanlara bende dahilim. neyse hadi bakın şimdi ben biraz bizim için ibadet ve dua etmeye gidiyorum sizde bu esnada bol bol yazışın bende gelince okuyayım tamam
valla benim kafam o kadar karışık ki ...şu 4 gün nasıl geçer gider hiç bilmiyorum...
nerdeyse 1 ay oldu başlayalı fakat şu 2 gündür ki sıkıntım hat safada...
sizlerle yazışmak biraz olsun rahatlatıyor beni...ama bu sıkıntılarımı dile getirip sizide boğmak istemiyorum....
seni gidi seniiii, hem evdesin, hem sadece okuyosun, hadi şimdi yap ibadetini, dua da et bize, bak şööle de
" allah'ım bizleri evlat hasretiyle, acısıyla sınama, analık-babalık duygusundan mahrum etme, bizlere sağlıklı ve salih evlatlar nasip et... "
benim naçizane duam bu. Tabiki "bizleri" derken , topiğimizde ve başka yerlerde evlat sahibi olmak için uğraşan herkesi kalbimden geçiriyorum.
Ben de kalkıp kılayım namascıımı da dua edeyim. Görüşürüs
bende senin gibi düşünüyordum cnm nasıl geçer bu günler diye haziranda başladık bu cmt de negatfle sonuçlandı.bak bitti kendim bile inanamıyorum umarım seninki güzel sonla biter ne gibi sıksıntıların var boğmazsın yazabilirsin cnm
arkadaşlarizmirde oturuyorum ve bir sıkıntmı sizinle paylaşmak istiyorum ben 1 defa aşılama yaptım ve doktoruma olan güvensizlikten dolayı biraz beklemeyi tercih ettim.Asıl sıkıntım cinsel ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkıyor ne yapcam bilmiyorum,bir miktar çıkması normalmiş ama boşalmayla birlikte neredeyse hepsi dışarı çıkıyor.çevremde danışabildiğim kimse olmadığı için size yazdım.biliyorum şimdi bir çok arkadaş zaten bir miktar çıkar diyecektir ama günlerdir bu konuyu arşatıryorum ama ilişkiden hemen sonra neredeyse hepsinin dışarı çıkması işin içinden çıkılmaz bir noktaya götürdü beni lütfen yardımcı olun
kızlar transferden sonra ne kadar yatmak lazıom yahu ben transfere yüüryerek gitim yürüyerek geldim.....
sonra bi uyumyuşum 6 ya kadar.....
bu günde uzanıyom işte ......
ama anans yedim tabiki....
özellikle hafiye sona soruyom olurmu....
canım çok sağol....biryerlerde bizi anlayan birilerinin olması çok güzel....
şu yaptığım testler kafamı iyice karıştırdı...
dün idrar testi yaptım ikinci çizgi baya baya çıktı....bugün yaptım belli belirsiz...
ne olur ne biter düşüncesi işte herkezde olduğu gibi...
kuden80 ve benim için son güne girdik sonunda 12 günlük bir süreç bitti inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur gönlüm pozitif olmasından yana hepimiz için anne olmayan isteyen herkes için
gerçekten zor bir süreç hem bedenen yıpratıyor hem madden o yüzden bizi en iyi anlayan yine biziz derdimiz ortak yaşamayan anlamıyor destek omaya çalışorlar yinede burdaki paylaşımlar tatmin edici olmuyor hergün artık kızlar bugün ne yazmış diy bilgisayarın başına oturuyorum sayfalar hızla ilerliyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?