merhaba canım bende 27 yaşıdayım.bende bayramdan sonra tüp bebek yaptırcam.ben umut tüp bebeği düşünüyorum.bayadır kadınlar kulübünü okuyorum.
merhaba hoşgeldin aramıza.bende 27 yaşındayım.bundan 7 ay önce kuzenim art tüp bebekte tedaviye başladı çok şükür tuttu hemde ikiz,bende onun tavsiyesiyle bu ay başlıyorum orda,tüm işlemler alman hastanesinde yapılıyor.doktorumuz hakan kozinoğlu.çok iyi ve tecrübeli bir doktor.araştırmanda yada bi gidip görüşmende fayda var.bende bi kaç gün içinde adet olucam iğneler başlicaz bakalım hayırlısı artık biz elimizden geleni yapıyoruz,takdir Allahın..
kuden80 ve benim için son güne girdik sonunda 12 günlük bir süreç bitti inşallah hakkımızda hayırlısı neyse o olur gönlüm pozitif olmasından yana hepimiz için anne olmayan isteyen herkes için
gerçekten zor bir süreç hem bedenen yıpratıyor hem madden o yüzden bizi en iyi anlayan yine biziz derdimiz ortak yaşamayan anlamıyor destek omaya çalışorlar yinede burdaki paylaşımlar tatmin edici olmuyor hergün artık kızlar bugün ne yazmış diy bilgisayarın başına oturuyorum sayfalar hızla ilerliyor maşallah
arkadaşlar tutunma kanaması yaşıyan oldu mu transferden sonra, kuden80 ve rashel sizde oldumu?
Hosgeldin:)
Ben de yeni uyelerden biriyim.
Benim doktorum Mehmet Ali Akman.
Fulya da kendine ait bir klinigi var, ancak tum lab islemleri,
OPU ve transfer Alman hastanesinde gerceklesti.
İlk denemem ve 27 temmuzda basladik prosedurlere.
Dun 11. gunumde bhcg testim pozitif ( yeaaaay:)
hayirlisiyla 2 hafta sonra ilk ultrason kontrolumuz var...
Gonul rahatligiyla doktorumu tavsiye edebilirim. Yaklasimi, tepkileri ve ilgisisiyle;
dortdortluk oldugunu dusunuyorum...
Umarim sen de en kisa zamanda olumlu sonuc alAcagin, icine sinen
bir doktor bulabilirsin.
Gorusmek uzere, sevgiler...
kızlar transferden sonra ne kadar yatmak lazıom yahu ben transfere yüüryerek gitim yürüyerek geldim.....
sonra bi uyumyuşum 6 ya kadar.....
bu günde uzanıyom işte ......
ama anans yedim tabiki....
özellikle hafiye sona soruyom olurmu....
Hosgeldin:)
Ben de yeni uyelerden biriyim.
Benim doktorum Mehmet Ali Akman.
Fulya da kendine ait bir klinigi var, ancak tum lab islemleri,
OPU ve transfer Alman hastanesinde gerceklesti.
İlk denemem ve 27 temmuzda basladik prosedurlere.
Dun 11. gunumde bhcg testim pozitif ( yeaaaay:)
hayirlisiyla 2 hafta sonra ilk ultrason kontrolumuz var...
Gonul rahatligiyla doktorumu tavsiye edebilirim. Yaklasimi, tepkileri ve ilgisisiyle;
dortdortluk oldugunu dusunuyorum...
Umarim sen de en kisa zamanda olumlu sonuc alAcagin, icine sinen
bir doktor bulabilirsin.
Gorusmek uzere, sevgiler...
canım ikinizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz yarın inşallah pozitifleri alıp gelceksiniz...bu arda ben de burdan ayrılamıyorum. hep aklıma geliyor kızlar ne yazmıştır acaba kim bilir kaç sayfa ilerlemiştir diye...
inşallah canım ya hayırlısı artıkyarın inş böyle olacaz
ben 8. günümdeyim ama şuanda öylebişi yok
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 0 ziyaretçi)
fatmaozkan,
garslan55,
askbocegi,
rashel,
elvanelvan,
joyful58,
maybeBaby,
hilka,
baharkus,
HAFIYE,
beskerebes
sunlara bi bak hem burdalar hemde yorum yazmıyolar HAFIYE SAAAAA soruyom canım benim....
bişde bişey yazmıyonuz diyonuz.....
valla bende hiç bişey olmadı ilk günler bira kasıklarımda ağrıvardı sonra oda geçti başka hiçbir belirti olmadı hatta buaralar sanki hiç tedavi olmamış gibiyim :18:
canım çok nadiren benim de hafif ağrılarım oluyor, o kadar. ilk günlerdeki ağrılar da sanırım tedavinin etkileri. sonuçta hiç bir belirti hamileliğe yorulmuyor bu dönemde. hiç bir şeyi umut veya umutsuzluk olarak göremeyiz. benim de 9. günüm. ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. ara ara umutsuzluğa kapılıyorum. yaşımdan dolayı ihtimal düşük çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin. yarın kalbimizi tutup sizlerden gelecek haberi beklicez. umarım hep birlikte sevinecez. habersiz bırakmayın. dualarımız sizlerle...
arkadaşlar tutunma kanaması yaşıyan oldu mu transferden sonra, kuden80 ve rashel sizde oldumu?
Evet bende tutunma kanamasi olmustu,bayanlarin %70 oluyormus.
bende bu konuda hep şüpheye düştüm ilk denemedede hiç kanama yoktu bunda da yok:84:
Kalbini ferah tut lutfen...bence tutunma kanamasi icin az erken gibi
fatmacım dünden beri sana yazıyorum cvp alamıyorum nasıl gidiyor bekleyişin inşallah güzel haberlerini bekliyorum bana kısmet olmadı sizlere olur inşallah ha bu arada bu ananas işi biraz abartıldı galiba dünde bi topikte okudum bi arkadaş anaansın kanı sulandırdığını drnun yeme dediğini söylemiş bilgin olsun istedim sen bilirsin .güzel haberlerini merakla bekliyorum bayram sonrası bayram yapalım
merhaba....arkadaşlar biriniz yanıtlayabilirmi tüp bebek tedavisi ortalama fiyatı ne kadar çok kararsızım....:96:
valla bende hiç bişey olmadı ilk günler bira kasıklarımda ağrıvardı sonra oda geçti başka hiçbir belirti olmadı hatta buaralar sanki hiç tedavi olmamış gibiyim :18:
arkadaşlar biriniz yanıtlayabilirmi tüp bebek tedavisi ortalama fiyatı ne kadar çok kararsızım....:96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?