2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

h.b hayırlı olsun inş ALLAH bizede nasip etsin bende bayramda sonra başlamak istiyorum yardımın için çok tşk ederim :))bir an önce araştırıyım inş hayırlı sonuçlar alırız:)))

canım ikinizinde hayırlı haberlerinizi bekliyoruz yarın inşallah pozitifleri alıp gelceksiniz...bu arda ben de burdan ayrılamıyorum. hep aklıma geliyor kızlar ne yazmıştır acaba kim bilir kaç sayfa ilerlemiştir diye...

arkadaşlar tutunma kanaması yaşıyan oldu mu transferden sonra, kuden80 ve rashel sizde oldumu?

ben 8. günümdeyim ama şuanda öylebişi yok

çok tşk ederim hayırlı olsun çok sevindim inş darısı hepimizin başına:))görüşmek üzere...

Ananasın tutunma ile ilgili böyle bir şehir efsanesi var duydum ama kanıtlanmış olduğunu sanmıyorum.
Ananas;
vücudun su tutmasını azaltır, iltihapları giderir, Aşırı trombosit yapışkanlığını önlediği için doğal bir kan incelticidir. Ancak bromelainin kan inceltici ilaçlarla beraber kullanılması tavsiye edilmez. Bazı kişilerde alerjik reaksiyonlar oluşturabilir veya kalp hızını yükseltebilir.
Özellikle benim gibi pıhtılaşma yatkınlığı olan ve kan sulandırıcı iğne kullananlara tavsiye etmem

Tüm arkadaşlara da aşırısını tavsiye etmem

çok tşk ederim hayırlı olsun çok sevindim inş darısı hepimizin başına:))görüşmek üzere...

valla bende hiç bişey olmadı ilk günler bira kasıklarımda ağrıvardı sonra oda geçti başka hiçbir belirti olmadı hatta buaralar sanki hiç tedavi olmamış gibiyim :18:

naaaim bekledim bekledim yazmadınız küstüm gittim komşuma bende şimdi geldim :)))) şekerim

valla bende hiç bişey olmadı ilk günler bira kasıklarımda ağrıvardı sonra oda geçti başka hiçbir belirti olmadı hatta buaralar sanki hiç tedavi olmamış gibiyim :18:

canım çok nadiren benim de hafif ağrılarım oluyor, o kadar. ilk günlerdeki ağrılar da sanırım tedavinin etkileri. sonuçta hiç bir belirti hamileliğe yorulmuyor bu dönemde. hiç bir şeyi umut veya umutsuzluk olarak göremeyiz. benim de 9. günüm. ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. ara ara umutsuzluğa kapılıyorum. yaşımdan dolayı ihtimal düşük çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin. yarın kalbimizi tutup sizlerden gelecek haberi beklicez. umarım hep birlikte sevinecez. habersiz bırakmayın. dualarımız sizlerle...

çok haklısın yaş konusundan bende bazen umutsuzluğa kapılmıyorum desem yalan olur bazen bu sefer tuttu diyorum az sonra yok yok kaptırma kendini sonra çok üzülürüm diye teselli ediyorum psikolijimiz alt üst gel gitlerle dolu valla birinci denememde 12 gün sabrettim bişey yapmadım bu sefer 10.gün idras testi yaptım 2.çizgiyi azda olsa gördüm diye yazanlar oluyor merak ettim bedne ama sonuç negatif tabi etkilendim ama kısa sürdü tabi bugünlerde idrarda çıkması çok düşük bi ihtimal diyorla

inşallah hiç birimizin emekleri boşa gitmez

Arkadaşlar merhaba,
Allah öncelikle hepimizin yardımcısı olsun. Ben 3 yıllık evliyim 31 yaşındayım. Tüp bebekte ilk denemem olacak. Dün ilk LUCRIN iğnemi yaptım. Bizim problemimiz erkek infinitesi. Çok gergin hissediyorum kendimi sürekli ağlayasım var sizdede böylemi bilmiyorum. Benim doktorum Prof. Dr. Cemil Akgül. Kendi muaynanesi var Bakırköyde. Tavsiye üzerine gidiyorum. Çok başarılı bir doktormuş. Çok yakın tanıdığım bir arkadaşımda imkansız olanı ilk seferde başarınca bende bu doktora gitmeye karar verdim. Çok iyi bir doktor sıkılmadan dinliyor güler yüzlü işinin uzmanı olduğu belli. Duydumki Türkiyenin her yerinden bu doktora gelen hastaları var ve başarı oranı çok yüksek. Benim ilk tedavim olacak Allahım yardım etsin inşallah son olsun diye dua ediyorum. Aslında herkeze dua ediyorum isteyen herkezin olsun istiyorum. Siteyi takip ediyorum olumlu sonuç alanları görünce çok seviniyorum sanki benim olmuş gibi. Takip ediyorum mesela transferi yapılmış bakıyorum nolmuş diye o kişiyi takip ediyorum. olmuşsa çok seviniyorum olmamışsa acayip üzülüyorum. Eşin bu siteyi bana yasakladı aslında moralin bozuluyor. Herşeyi bilme nolacak diyor.

canım benim yaaaaa valla görmedim.....
anansıda öle bartı yemedim kocişimle yedik....
valla bayadır yememiştim canımda cektiydi hani....
ama dün transfer oldu gayet güseldi hiç acı cekmedim.....
güzelcede geldim yattım yatagıma...
sonra bi tatlı uyumuşumki......
bide ben seni hybrionla karıştırdım vay anam vay....
sorma kızın yüreğine iniyodu haaa....sende topla gel kendini gücünü kuvvetini....bekliyoz haaaaa...

teşekkürler aşkböceği gerçekten fiyat çokmuş birde tutmazsa dahada kötü Allah yardımcınız olsun benim 2 tane var bir erkek bir kız ama bağlattım tüplerimi ve ikinci evliliğim şu anda eşimde bebek istiyor ne yapmalıyım bilmiyoruuuumm..

benimde aynı şekilde ilk günler kasık ağrıları vardı ama şimdi hiç bişi yok...

arkadaşlar biriniz yanıtlayabilirmi tüp bebek tedavisi ortalama fiyatı ne kadar çok kararsızım....:96:

ilaç tedavine ve merkeze göre değişiyor benim 5.500 cıvarında tuttu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…