arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transfer gününe kadar ortalama kaç gün geçiyor?
tutunma kanaması ne zaman oluyor peki? ben 9-12. gün arası diye biliyorum.
ortalama 15 gün canım.
tutunma kanaması ne zman oluyor bnde bilmiyorum benim 11.günüm hala yok olanlar kaçıncı gün oldular acaba
tşk ederim canım..ne zaman evime gideceğimi mrk ettim de:)
farklı bir şehirdemi tedavi oluyorsun? şuan ne aşamadasın canım? 15 gün demem adet başlangıcında başlıyor tedavin taransfere kdar 15 gün ortalama yani
umarım sorunsuz tedavi sürecin olur hayırlı olsun bu arada.
kıvılcım canım nasıl gidiyorr şafak kaçç
evet canım samsunluyum ama ankarada tedavi görüyorum..adetimin 3. günü puregon ile başladım tedaviye..inşallah hayırlısıyla herşey güzel olacak..
kızlar bir benmiyim merak edip erkenden idrar testi yapan...yani içinizde ki en sabırsız kişi???
yapmamamk için kendimi zor tutuyorum canım olumsuz sonuç alırsam bunu 2 kere almaktan korduğum için:18::18:
iyim canım sağol sen nasılsın? bu gün 8. günüm ve gün geçtikçe heycan basıyor. :18:birazda korku var.
inşalah canım inşallah
inşallah en güzel haberi alırsın..olumsuzu düşünmek yok..
kıvılcım senindemi test günün 27 ağustos cumartesi canım...
yapmamamk için kendimi zor tutuyorum canım olumsuz sonuç alırsam bunu 2 kere almaktan korduğum için:18::18:
ben yaptım idrar testi yaptımve negatif sonucumu aldım kendime engel olamadım yani[
kaçıncı günü yaptın canım sen testi....
ben dün sabah yaptım silik çıktı ikinci çizgi...bugün sabah dayanamayıp yine yaptım...bugünkü belli belirsiz...
her türlüsüne hazırladım kendimi....
ben yaptım idrar testi yaptımve negatif sonucumu aldım kendime engel olamadım yani[
kaçıncı günü yaptın canım sen testi....
10 gün yaptım :18:
tutunma kanaması yok idrar testinde 2.çizgi yok yarın hayırlısı :18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?