2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

tşk ederim canım..ne zaman evime gideceğimi mrk ettim de:)

farklı bir şehirdemi tedavi oluyorsun? şuan ne aşamadasın canım? 15 gün demem adet başlangıcında başlıyor tedavin taransfere kdar 15 gün ortalama yani
umarım sorunsuz tedavi sürecin olur hayırlı olsun bu arada.

evet canım samsunluyum ama ankarada tedavi görüyorum..adetimin 3. günü puregon ile başladım tedaviye..inşallah hayırlısıyla herşey güzel olacak..

kızlar bir benmiyim merak edip erkenden idrar testi yapan...yani içinizde ki en sabırsız kişi???

kıvılcım canım nasıl gidiyorr şafak kaçç

iyim canım sağol sen nasılsın? bu gün 8. günüm ve gün geçtikçe heycan basıyor. :18:birazda korku var.

evet canım samsunluyum ama ankarada tedavi görüyorum..adetimin 3. günü puregon ile başladım tedaviye..inşallah hayırlısıyla herşey güzel olacak..

inşalah canım inşallah

yapmamamk için kendimi zor tutuyorum canım olumsuz sonuç alırsam bunu 2 kere almaktan korduğum için:18::18:

ben dün sabah yaptım silik çıktı ikinci çizgi...bugün sabah dayanamayıp yine yaptım...bugünkü belli belirsiz...
her türlüsüne hazırladım kendimi....

ben dün sabah yaptım silik çıktı ikinci çizgi...bugün sabah dayanamayıp yine yaptım...bugünkü belli belirsiz...
her türlüsüne hazırladım kendimi....

inşallah canım olumlu sonuç alırsın. her ikisinede hazırlıklıyız. allah yardımcımız olsun. süreç zaten yıpratıyor insanı bir de negatif olunca daha da yıpranıyordur insan. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah...

Herkese merhaba,ben de zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak için,benim test gunüm de 26 si,yani Kadir gecesi,inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.transferden sonra neler yaptınız,ben bayağı bı günlük hayatıma dondüm yavaş yavaş 6.günden sonra,sadece temizlik yapmıyorum,yoksa evden cikmasamiydim hiç,bisey olur mü cevap verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…