2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

bizler ne yaparsak yapalım...herşey olacağına varıyor ...yüce rabbim ol derse olur....tedbir kuldan taktir allah tan....
ümidimizi hiç bir zaman yitirmeyelim.mevlam hiçbirimizin emeklerini boşa çıkartmasın....

Kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir

Kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir

kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir

ilk bir kaç gün kasık ağrısı oldu sadece bugün 8. Gün ve hiç bir belirti yok.. Inşallah iyiye işarettir dediğin gibi canım

işte bundan kotktugum için yapamıyorum. Keşke yapmasaydın canım. Hem kan testi daha garanti sakın bunun için sıkma canını erkenden yarını bekle umutsuzlıga kapılma lütfen

bencede sabret yapma boşu boşuna strese sokuyoruz kendimizi gününü beklemek bencede en doğru olanı

işte bundan kotktugum için yapamıyorum. Keşke yapmasaydın canım. Hem kan testi daha garanti sakın bunun için sıkma canını erkenden yarını bekle umutsuzlıga kapılma lütfen

bencede sabret yapma boşu boşuna strese sokuyoruz kendimizi gününü beklemek bencede en doğru olanı

inşallah hayırlı haberlere işarettir belki bebişin sana mesaj veriyor ben geliyorum anne hazırlan diyordur

Anatolia tüp bebek merkezinde,Hakan yaralı hoca,sen nerde yaptiriyosun?

cnm ben garslan55 ankarada tedavi oluyorum deyince ona sormuştum sendemi ankaradasın???ben oldum tedavimi cnm 3.denemeydi gürgan klinik(ilk ikisi başka merkezlerdi) kısmet değilmiş negatif benim sonuç.inşallah sizler güzel sonuçlar yazarsınız emekleriniz boşa gitmez çok zorlu bir süreç

kesinlikle canım. Sende strese sokma olurmu kendini yarın sen ve kuden80 güzel haber verceksiniz inşallah olurmu? üzmeyin bizi

inşallah canım inşallah bu arada kuden80 hiç görünmedi bugün acaba dayanamayıp test yaptırmaya gitti bir gün öncesinden belki akşama güzel bir sürpriz yapar bize sonuç poztif diye

Canım çok sağol benim rahatsızlığım ohss denen bişey polikistiklerde yumurtaların aşırı uyarılmasıyla oluyor yumurtalar toplanmasına rağmen benimkinler hala gelişmek için çaba harcıyolar oda şişkinlik yapıyor yumurtalıklardan da sıvı salgılanıyor dışarı atamıyorsun karnın içi doluyor oda diğer organlara baskı yapıyor işte böyle bişey. inşallah geçerde hayırlısıyla bebişlerimizi alırız kucağımıza

canım bendede var o problem....gerçi benim adet önceside gögüslerim şişer ve ağrır....hayırlısı neyse o olur inşallah...kullandıüğımız ilaçlarda yapıyormuş....

canım minecan77 de olmuş bizler için henüz erken diye yazmış. ona sordum. gelirse belki cevap verir anlarız.

Is yerimde oldugum icin cevaplayamadim ozur..
Benim transfer gununden sonra 18.gun tunma kanamasi olmustu,birde belim kopacak gibi yani tum adet belirtilerini yasamistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…