inşallah canım olumlu sonuç alırsın. her ikisinede hazırlıklıyız. allah yardımcımız olsun. süreç zaten yıpratıyor insanı bir de negatif olunca daha da yıpranıyordur insan. Allahım kimseye yaşatmasın inşallah...
ben yaptım idrar testi yaptımve negatif sonucumu aldım kendime engel olamadım yani
tedavin hayırlı olsun cnm ankarada hangi merkezde tedavi oluyorsun????bol şanslar
kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir
işte bundan kotktugum için yapamıyorum. Keşke yapmasaydın canım. Hem kan testi daha garanti sakın bunun için sıkma canını erkenden yarını bekle umutsuzlıga kapılma lütfen
işte bundan kotktugum için yapamıyorum. Keşke yapmasaydın canım. Hem kan testi daha garanti sakın bunun için sıkma canını erkenden yarını bekle umutsuzlıga kapılma lütfen
Kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir
bencede sabret yapma boşu boşuna strese sokuyoruz kendimizi gününü beklemek bencede en doğru olanı
Anatolia tüp bebek merkezinde,Hakan yaralı hoca,sen nerde yaptiriyosun?
tedavin hayırlı olsun cnm ankarada hangi merkezde tedavi oluyorsun????bol şanslar
kesinlikle canım. Sende strese sokma olurmu kendini yarın sen ve kuden80 güzel haber verceksiniz inşallah olurmu? üzmeyin bizi
Ya canım ya,ben senin rahatsızlığını anlayamadım,ne oldu da karnında su birikti,yanlış tedavimi,çooook geçmiş olsun,bir an önce iyileşirsin inşallah.Anne olmak bu kadar mı zor ya((Analarımızın kıymeti hiç mi bilemedik diye düşünüyorum şimdi daha çok üzülüyorum.Çok geçmiş olsun öpüyorum seni.Sevgiler...
Kızlar cevap verin hiç bir belirti var mı sizde,benim ilk iki denememden farklı olarak göğüslerimde şişti ve ağrıyor,inşallah iyiye isarettir
canım minecan77 de olmuş bizler için henüz erken diye yazmış. ona sordum. gelirse belki cevap verir anlarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?