Kimse yok mu,nerdesiniz
evet canım samsunluyum ama ankarada tedavi görüyorum..adetimin 3. günü puregon ile başladım tedaviye..inşallah hayırlısıyla herşey güzel olacak..
Is yerimde oldugum icin cevaplayamadim ozur..
Benim transfer gununden sonra 18.gun tunma kanamasi olmustu,birde belim kopacak gibi yani tum adet belirtilerini yasamistim
garslan hayırlı olsun tedavn hangi merkez de yapıyosun?
ben buradayım:)canım bende hakan beyde tedavi görüyorum nasıl gidiyor tedavin kaçıncı aşamasındasın?
Benim orda 3.denemem ama ilk ikisini Bülent hoca yapmıştı Hakan hocayı ilk defa denedim,transferi çok daha ozenli yaptı gibi geldi.bana,size hasta dostu bı tedavi uygulayacağız dedi ve adetin 3.gunü başlayıp bir hafta iğne oldum sadece,bugün de transferin 9.gunü.uzun protokolde iğneler bitmek bilmiyor hele bide adet gecikirse iyice üzüyor.sen hangi asamadasin
cnm ben garslan55 ankarada tedavi oluyorum deyince ona sormuştum sendemi ankaradasın???ben oldum tedavimi cnm 3.denemeydi gürgan klinik(ilk ikisi başka merkezlerdi) kısmet değilmiş negatif benim sonuç.inşallah sizler güzel sonuçlar yazarsınız emekleriniz boşa gitmez çok zorlu bir süreç
Nerdesin ya bu gün tüm gün burdayım ve bizim kızlardan kimse yok(((
kızlar anatolıa ya ne kadar ödediniz kaça maloludu?
Benim orda 3.denemem ama ilk ikisini Bülent hoca yapmıştı Hakan hocayı ilk defa denedim,transferi çok daha ozenli yaptı gibi geldi.bana,size hasta dostu bı tedavi uygulayacağız dedi ve adetin 3.gunü başlayıp bir hafta iğne oldum sadece,bugün de transferin 9.gunü.uzun protokolde iğneler bitmek bilmiyor hele bide adet gecikirse iyice üzüyor.sen hangi asamadasin
amöannnnnn allahım bizim kızlardan kimse yok dedi yavvvvvvv...
darıldım valla.....
canım ben yeni başladım işte az önce 4. prugen iğnemi yaptım yarın sabahta kontrolüm var nasıl yani sadece 1 haftamı tedavi gördün ayrıntılı yazarmısın bu arada hayırlısı olsun Allah yüzünü güldürsün inşallah..
ahh canım benim darılma ama yaa sende dahil tabiki... bu gün çok fazla yeni arkadaşlar var vehepsi hoş geldi tabki topik şenlendi.
jakobi
hbyiron
maybebayb
deisy3434
nushu
saboli
fatmaozkan ve adını haatırlayamadım dier arkadaşlar yoktular bu gün. ondan dedim darılma yanii
3.gün puregona başladım 150unite,kaçıncı gün dü tam hatırlamıyorum bir iğne daha eklendi yanına,o yumurtalar çatlamasın diyeymis,9.gün çatlatma iğnesini de olunca bitti iğneler,11.gunü yumurta toplama,14.gün de transfer oldu.Bülent hoca uzun protokolle beni olduruyodu valla,16yumurta toplandı,3tane 1.kalite 8hucreli transfer ettiler,7tane de dondurdular.inşallah olur da gerek kalmaz onlara.cuma belli olcak artik
Kızlar az önce bir hapsirdim,resmen kasildi,kramp girdi sag tarafım,bisey olurmu ki,hele bir de oksuruyorumki ne ben soyleyim ne siz dinleyin boldan benim bu Halim yavvvvv
maybebaby hbyiron siz hangi illerdensiniz??????
İyi geceler kızlar
Kaç gündür çok ağrım vardı hiç yazamadım. Bugun Dr. gittim karnımdaki suyu çektiler 3 litre patlayacakmışım. Çok acı çektim inanılmaz zor kaç gündürde uyku uyumadığım için sürekli uyuyorum. Transferimin 3. günü ama çok ümitli değilim bu kadar şey olup bitti eğer test sonucu pozitif olursa gerçekten mucize olur heralde 3 gündür yemek yemedim su bile içemiyorum bugun yarın serumla besliyecekler bakalım hayırlısı Allah hakkımızda hayırlısını versin bukadar acıdan sonra sonu hüsran olmasa bari
bir ara jakobi'mi gözükmüş ne?
şaşule ne yav...........
Kızlar ben lucrini dolapta saklıyorum :26:dışarda bozulmaz mı kiii:26:
merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum acemiyim biraz 27 yaşındayım ist avrupa yakasındayım bende polıkistik var2 kere aşılama yaptırım prof teksen çamlıbelde olumsuz sonuç aldım şuan tüp bebek yaptırmak için bu hafta dr gitmek istiyorum.merkez arıyorum ama hala kararsızım aklımda sadece bahçeci kılınıği var yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba arkadaslar
Benimde pazar gunu transferim yapildi. 2 tane embryo. Acibadem Maslakta. Su anda beklemedeyim. 1 eylulde test yapacagim. Tedavimden arta kalan bazi ilacalr var, ilgilenenler olursa luten bana mesaj atsin.
bir kutu acılmamıs gonal f 450 (son kullanma tarihi 08/2012)
iki kutu acılmamıs cetrotide 0.25 (son kullanma tarihi 01/2013)
1 kutuda menegon 75 var, yanliz bu kutu acilmis. Icinde 3adet toz 5 adet sivisindan var(son kullanma tarihi 11/2013)
Insallah alana hayirli olur. Iyi sanslar...
arkadaşlar merhaba...rabbim şu mubarek günlerde hepimizin yolunu açık etsin inşallah...
bende sizler gibi sonuç bekleyenlerdenim...15 ağustos ta transferim yapıldı...27 ağustos ta sonuç alıcam kısmetse...
ama beklemek çok zor...sizler ne zaman alıcaksınız sonuçu...
ya kızlar bişey sorucam bana da uzun protokol uygulanıyır.bugun lucrinin 16. gunu ve gonal f in 2 gunu.hani 21 gün sürüyodu uzun protokol herseyiyle beraber?üstelik bide bayram giriyor doktorum tatile gidiyor.bayramda sonraya kalıcak sanırım toplama ve transfer işlemi
Selam canım,topicte bir sürü üye var ama kimse yazışmıyor yahuuu
Ben evde bekliyorum sonucu ve canım çok sıkıldı
:))
arkadaşlarizmirde oturuyorum ve bir sıkıntmı sizinle paylaşmak istiyorum ben 1 defa aşılama yaptım ve doktoruma olan güvensizlikten dolayı biraz beklemeyi tercih ettim.Asıl sıkıntım cinsel ilişki sırasında spermler hemen dışarı çıkıyor ne yapcam bilmiyorum,bir miktar çıkması normalmiş ama boşalmayla birlikte neredeyse hepsi dışarı çıkıyor.çevremde danışabildiğim kimse olmadığı için size yazdım.biliyorum şimdi bir çok arkadaş zaten bir miktar çıkar diyecektir ama günlerdir bu konuyu arşatıryorum ama ilişkiden hemen sonra neredeyse hepsinin dışarı çıkması işin içinden çıkılmaz bir noktaya götürdü beni lütfen yardımcı olun
Çalışınca iinsan birşeye kanalize oluyor en azından çalışmak daha iyi canım.
Yazabildiğiniz zaman yazın o zaman :)
Ben İstanbul danım siz neredensiniz kızlar
valla benim kafam o kadar karışık ki ...şu 4 gün nasıl geçer gider hiç bilmiyorum...
nerdeyse 1 ay oldu başlayalı fakat şu 2 gündür ki sıkıntım hat safada...
sizlerle yazışmak biraz olsun rahatlatıyor beni...ama bu sıkıntılarımı dile getirip sizide boğmak istemiyorum....
Ben 34 yasindayim,15 yillik evliyim ,yurt disinda yasiyorum,
uzun zamandir sizi takip ediyorum,ama bi turlu uye olamadim buraya
oncelikle allahim su mubarek gunde herkezin gonlune gore versin icinde benimde tabi...
ben sizlere gore biraz daha sansliyim 2 oglum var
buyuk oglum 8 yasinda spontan hamile,hatta kaza olmustu ..))
kucuk ise 2 sene ugrastiksan sonra IVF 1.denemede tuttu allahima sukur suan 14 aylik
simdi ise 3.bebegi istiyoruz dun yumurtalarim toplanti 16 taneden 12 si iyi,insallah bu persembe gunu transferim olacak..
beni de eklerseniz sevinirim:
dualarim sizlerle
merhaba hepinize hayırlısıyla sağlıklı doğumlar diliyorum..ben tüplerimi 4 sene önce bağlattım ama şimdi yine çocuk istiyoruz bu aşılama ne kadara mal oluyor sigortasız sanırım tüp bebekten başka şansımızda yok...
inş hayırlı sonuçlar alırız.bayramda adet günün bir an önce tedaviye başlamak istiyorum :))ama birazda korkuyorum.
canım çok nadiren benim de hafif ağrılarım oluyor, o kadar. ilk günlerdeki ağrılar da sanırım tedavinin etkileri. sonuçta hiç bir belirti hamileliğe yorulmuyor bu dönemde. hiç bir şeyi umut veya umutsuzluk olarak göremeyiz. benim de 9. günüm. ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. ara ara umutsuzluğa kapılıyorum. yaşımdan dolayı ihtimal düşük çünkü. Allah hepimizin yardımcısı olsun. hiçbirimizin emekleri boşa gitmesin. yarın kalbimizi tutup sizlerden gelecek haberi beklicez. umarım hep birlikte sevinecez. habersiz bırakmayın. dualarımız sizlerle...
Arkadaşlar merhaba,
Allah öncelikle hepimizin yardımcısı olsun. Ben 3 yıllık evliyim 31 yaşındayım. Tüp bebekte ilk denemem olacak. Dün ilk LUCRIN iğnemi yaptım. Bizim problemimiz erkek infinitesi. Çok gergin hissediyorum kendimi sürekli ağlayasım var sizdede böylemi bilmiyorum. Benim doktorum Prof. Dr. Cemil Akgül. Kendi muaynanesi var Bakırköyde. Tavsiye üzerine gidiyorum. Çok başarılı bir doktormuş. Çok yakın tanıdığım bir arkadaşımda imkansız olanı ilk seferde başarınca bende bu doktora gitmeye karar verdim. Çok iyi bir doktor sıkılmadan dinliyor güler yüzlü işinin uzmanı olduğu belli. Duydumki Türkiyenin her yerinden bu doktora gelen hastaları var ve başarı oranı çok yüksek. Benim ilk tedavim olacak Allahım yardım etsin inşallah son olsun diye dua ediyorum. Aslında herkeze dua ediyorum isteyen herkezin olsun istiyorum. Siteyi takip ediyorum olumlu sonuç alanları görünce çok seviniyorum sanki benim olmuş gibi. Takip ediyorum mesela transferi yapılmış bakıyorum nolmuş diye o kişiyi takip ediyorum. olmuşsa çok seviniyorum olmamışsa acayip üzülüyorum. Eşin bu siteyi bana yasakladı aslında moralin bozuluyor. Herşeyi bilme nolacak diyor.
tutunma kanaması ne zaman oluyor peki? ben 9-12. gün arası diye biliyorum.
arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transfer gününe kadar ortalama kaç gün geçiyor?
Herkese merhaba,ben de zor tutuyorum kendimi idrar testi yapmamak için,benim test gunüm de 26 si,yani Kadir gecesi,inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz.transferden sonra neler yaptınız,ben bayağı bı günlük hayatıma dondüm yavaş yavaş 6.günden sonra,sadece temizlik yapmıyorum,yoksa evden cikmasamiydim hiç,bisey olur mü cevap verin
Nerdesin ya bu gün tüm gün burdayım ve bizim kızlardan kimse yok(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?