2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar kusura bakmayın ben biraz acemiyim galiba,kimse yazmadı sanıyorum,bı de baktım ki bı sürü cevap var....inşallah hepimiz güzel haberler alırız...

Is yerimde oldugum icin cevaplayamadim ozur..
Benim transfer gununden sonra 18.gun tunma kanamasi olmustu,birde belim kopacak gibi yani tum adet belirtilerini yasamistim

tşk canım. benim de belimde anormal ağrılar oluyor ama zaten belimden sorunluyum ona yoruyorum. arada bir hafif kasık ağrısı oluyor ama daha test günüm cuma. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bugün nedense çok stresleniyorum 3 gün kaldı o kadar emek, acının sonu ne olacak öğreneceğiz. ister istemez bi teselli arıyor insan. tutunma kanaması 18. günde oldu dedin yine bi umut geldi. çok sağol canım.

Ananasin tutunmaya yardimci olduguna pek inanmiyorum
Benim iki dogumumda 10 gun gecmisti,ve doktorum ananas yersem dogum sancimin baslamasina dogal yolla yardimci olacagini soylemisti..

Veren allah veriyor arkadaslar,ben bi anlik dalginligimla koltuk kaldirmistim..
En onemlisi beyni fazla strese sokmamak,gerisi gelir allahin izniyle..

ben buradayım:)canım bende hakan beyde tedavi görüyorum nasıl gidiyor tedavin kaçıncı aşamasındasın?

Benim orda 3.denemem ama ilk ikisini Bülent hoca yapmıştı Hakan hocayı ilk defa denedim,transferi çok daha ozenli yaptı gibi geldi.bana,size hasta dostu bı tedavi uygulayacağız dedi ve adetin 3.gunü başlayıp bir hafta iğne oldum sadece,bugün de transferin 9.gunü.uzun protokolde iğneler bitmek bilmiyor hele bide adet gecikirse iyice üzüyor.sen hangi asamadasin

kızlar anatolıa ya ne kadar ödediniz kaça maloludu?

Çok sagol inşallah senin de Burdaki herkesin de çok geçmeden bebekleri olur,kaç embriyo transfer etmişlerdi sana

canım ben yeni başladım işte az önce 4. prugen iğnemi yaptım yarın sabahta kontrolüm var nasıl yani sadece 1 haftamı tedavi gördün ayrıntılı yazarmısın bu arada hayırlısı olsun Allah yüzünü güldürsün inşallah..

ben şu anda ilaçların hepsini almadım ama yaklaşık 1000 tl ilaçlar tutuyor. ilk denemem olduğu içinde 3750 merkeze verdim..

amöannnnnn allahım bizim kızlardan kimse yok dedi yavvvvvvv...
darıldım valla.....

ahh canım benim darılma ama yaa sende dahil tabiki... bu gün çok fazla yeni arkadaşlar var vehepsi hoş geldi tabki topik şenlendi.
jakobi
hbyiron
maybebayb
deisy3434
nushu
saboli
fatmaozkan ve adını haatırlayamadım dier arkadaşlar yoktular bu gün. ondan dedim darılma yanii

3.gün puregona başladım 150unite,kaçıncı gün dü tam hatırlamıyorum bir iğne daha eklendi yanına,o yumurtalar çatlamasın diyeymis,9.gün çatlatma iğnesini de olunca bitti iğneler,11.gunü yumurta toplama,14.gün de transfer oldu.Bülent hoca uzun protokolle beni olduruyodu valla,16yumurta toplandı,3tane 1.kalite 8hucreli transfer ettiler,7tane de dondurdular.inşallah olur da gerek kalmaz onlara.cuma belli olcak artik

Kızlar az önce bir hapsirdim,resmen kasildi,kramp girdi sag tarafım,bisey olurmu ki,hele bir de oksuruyorumki ne ben soyleyim ne siz dinleyin boldan benim bu Halim yavvvvv

tamam canım benimmm..

nasıl 3 embriyo canım bide kacıncı gündü transferin.....

Kızlar az önce bir hapsirdim,resmen kasildi,kramp girdi sag tarafım,bisey olurmu ki,hele bir de oksuruyorumki ne ben soyleyim ne siz dinleyin boldan benim bu Halim yavvvvv

bişeyyyy olmazzzmııışşşş......öle diyolar......

maşallahhh ne kalabalık olmuş topiğimizz yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
tedavi süreciniz hayırlı uğurlu olsun...

maybebaby hbyiron siz hangi illerdensiniz??????

bursa...:))benden başkada yok bursadan kimse yaa...((

çok geçmiş olsun...acil şifalar dilerim arkadaşım...hayırlısı olsun ya sabır dicez başka çaresi yok..ümitsizliğe kapılma sakın...rabbim ol dedi mi ölede olur bölede sen endişe yapma bir an önce toparla kendini canım ok!...

bir ara jakobi'mi gözükmüş ne?

evet ben kendi gözlerimle bizzat gördüm.maybede gördü...hopp bi göründü çıktı...merak ediyoruz kendisini...acele cevap yaz bize jakobiiiiiiiiiii........

şaşule ne yav...........

şaşule=şaşı........ya bekle bekle kimseler gelmedi dün gece kaç saat pc başında şaşule oldum...geldi sonradan kızlar ama geç oldu...gerçi genede yazıştık baya...vallahi girmeden edemiyorum aklım hep burda kalıyor...sizleride merak ediyorum...

Kızlar ben lucrini dolapta saklıyorum :26:dışarda bozulmaz mı kiii:26:

sabolicim ben hep oda sıcaklığında bıraktım...hiç dolaba koymadım..doktor öle bişiy demedi.yatak odam güneş görmüyor hem serin oluyor...yani hiçte buzdolabına koyma fikri oluşmadı bende...sonuçta daily...:76::76:

hoşgeldin..aramızda istanbuldan bir çok arkadaşım var...nerde oturuyorsun onuda belirtirsen daha ii olur..bizim listemiz var onun içinde bilgilerini verirsen eklesin maybecim...
yaş, evlilik süresi,infertilite sebebi,kaçıncı denemen ...hepsini topluca yazarsan ii olur...

hayırlı olsun transferin inşallah güzel sonuçlar alırsın...

aminnn...hoşgeldin.....hayırlı uğurlu olur inşallahhh transferin...burda listemiz var...hem sonuç bekleyenler listesi hemde genel takip çizelgesi...sende bilgilerini yollarsan ii olur...

hoşgeldin...yani banada 20 veya 25 gün dediler ama geçicek bende 4 ağustosta başladım.bu hafta yumoşlar toplanacak..1 veya 2 eylül gibide allah nasip kısmet ederse transferim olucak...ama sanırım opuya kadar sayıyorlar...hayırlı olsun tedavin....

Selam canım,topicte bir sürü üye var ama kimse yazışmıyor yahuuu
Ben evde bekliyorum sonucu ve canım çok sıkıldı
:))

vallahi hergün burdayız...yazışıyoruz..baksana kaç sayfa olmuş...ama tabi herkez aynı anda kesişemiyor...

hepsinin dışarı çıktığını nerden bilebilirsin ki! illaki bir miktar dışarı çıkıyor...popişinin altına yastık koy yukarıya doğru hiç çıkmaz o zaman....
bir sürede öle bekle en az 30 dk...hadi kolay gelsin...

Çalışınca iinsan birşeye kanalize oluyor en azından çalışmak daha iyi canım.
Yazabildiğiniz zaman yazın o zaman :)
Ben İstanbul danım siz neredensiniz kızlar

vallahi çalışmakta zor git gel yorgunluk...hele birde böle bir durumda..bak daisycim git gel minibüs değiştiriyormuş kaç kere...zor yani...evde olmak hem ii hemde sıkıcı ama olsun...en iisi ev canım...

hiçte boğulmayız canım...bizbize moral oluyoruz...yaz sen içindekileri...burda başkalarıyla konuşamadıklarını yazıyorsun rahatlıyorsun...hep diyorum kızlara iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzzzzz:81:...

hoşgeldin taa uzaklardan aramıza...:))...allah bağışlasın yavrularını...tedavi sürecinde hayırlı olsun...dualarımız hepimiz için günden günede çoğalıyoruz ne güzel dularımızda çoğalıyor...

hoşgeldin..ben özel yaptırıyorum...1500tl ilaçlar+3500tl transfer...ben bursadayım...

inş hayırlı sonuçlar alırız.bayramda adet günün bir an önce tedaviye başlamak istiyorum :))ama birazda korkuyorum.

hepimizde aynı duygular canım korku endişe nasıl geçer böle derken benim opu geldi çattı...allah hayırlı etsin...korkma diyemem ama burda paylaş duygularını rahatlarsın...

canım benim yaa...yaşında ne varmış ki aaaaaaaaaa...bak benim görümcemin ilk denemesinde
tuttu 39yaşıda idi...şimdi oğluşu 2 yaşına girecek... hiç alakası yok...allah yüzünü gülüdürecek inşallah hepbirlikte sevinicez...

hoşgeldin..hayırlı olsun tedavi sürecin..hiç endişe etme bu lucrin denen ilaç yapıyor..bende de olmuştu.yan etkilerinde var zaten yazıyor..azalttıklarında kayboluyor..2 3 gün içinde alışırsın..bendede müthiş başağrısı yapmıştı gözlerimde kuruluk yaptı vs...kolay değil ilaçlar felan..ama rabbim bi şekilde kolaylığını veriyor..bak ben 4 ağustosta başladım şimdi oldu 23ağustos...:)))

tutunma kanaması ne zaman oluyor peki? ben 9-12. gün arası diye biliyorum.

ya bu kanama illa olucak mı???doktor dedi mi??

arkadaşlar tüp bebek tedavisinde transfer gününe kadar ortalama kaç gün geçiyor?

uzun veya kısa protokol diye ikiye ayrılıyor..
uzun:adetinin 21.günü başlangıç
kısa: adetin 3. günü başlangıç.

hoşgeldinn..hayırlı gecede hayırlı haberlerini alırız inşallahh ne güzel...

Nerdesin ya bu gün tüm gün burdayım ve bizim kızlardan kimse yok (((

geldimmmmmmmmmmm.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…