Günaydın minnoşlarımızın annişleri nasılsınızzz?
Dün kızımın odasını aldık çok heyecanlıydıKasım da gelecek ama yine de heyecan yapıyo insann heuheuehuheueh
Çilek Baby Bony ürünlerin de ayın fırsat ürünlerini yapmış. Büyüyen yatak ve 2 kapılı dolap aldık, yatakları ve uyku setı falan da için de gayet uyguna geldi. Kaçırmayalım dedik... Ayyyy şimdi gelse ben yatarım sanırım kızımın yerine ama kendimi tutmalıyım
ayy ne kadar çıtkırıldım olduk ya. sadece 2 demet nane ayıkladım oda oturarak sırtım o kadar ağrıdıki 60 kilo yük taşıdım sankim.
yarın arkadaşlarım gelecek iftara. işyerinde yemek hazırlama şansım olduğundna ana yemeği burda yapacağım. evide geçen hafta süpürdüm sildim yarın sadece silip toz alacağım (yaa pinti demeyin hallatten batmadı ev bide arkadaşlarım öğlen gelecekler onlar gelene kadar hem ev işi hemde yemekler hallolmuş olmalı.) tatlıyı, ara sıcağı, çorbayı, salatayı, ortaya koyacağım ufak atıştırmalıklarıda hazırlarım. bide erkek kardeşim cnm çekti diye yemek getirecekmiş c.tesi onada giderken sevdikleri bir tatlı var onu yapıp göndereyim diyorum ama sırtım çokkk fena. daha bir nanae ayıklamayla bu hale geldiysem yarın nasıl hallolur onu bilmiyorum.
deryacım benide yazdın değilmi.. ben türkçe yazıkarakteriyle okuyacam.. ok.
selam kıslar
2 gündür akşam üzeri coşup beni yatağa bağlayan böbrek ağrım vardı , dün eşim gelirgelmez gittik hastaneye >Medicana Beylikdüzü < , dr. sezaryene girmiş , hayyydiiiiiii , başka hastane ara derken , Medilife diye bir hastaneye gittik .. radyoloji uzm. usg ile baktı böbreklere - mesaneye , bi şey çıkmadı şükür , sadece sistitten şüphelendi , idrar testinde de 1-2 lökosit ve epitel çıktı , ilaç reçetesini alıp eve geldik saat oldu 23.30velhasıl bu arada çikouyu da görmüş olduk büyümüş kuşum teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii
815 gr - 34 cm olmuş
kad.doğ.uzm. usg ile bakarken nasıl tekme atıyordu " sanki ne rahatımı bozdunuz yawder gibi tepindi durdu danacık ctesi kendi dr.umuzda kontrolümüz var , artık ona daha rahat giderim diğer türlü yol geçmek bilmiyor normlade , araları çok yakın da olsa heyecan hiç bitmiyormuş bunu anladım ikinci hamilelikte de
eee sizlerde ne var ne yok , bebişler tepinmede tam gaz Emir Bebek kocalar hırlı duruyor değil miya burda daha önceleri oklavalı bir smiley vardı , ne çok severdim gitmiş yahu , şimdi olsa iyi giderdi
demeetttttttttttttttt naısl oldun cnm. evdemisin yine..
hayırlı oslun cnm. inşallah güzel güzel beşiğinde uyuduğunuda görürsünüz.... bu arada sorması ayıp yat ve uyku seti de dahil dedin ne kadar mal ettiniz?
yaa kızlar benim sıpa hareket etmedi dün geceden beri uyku esnasında bile hareketlerine uyanırıdm uyandıpım zamanlarda bile bu gün hiç hissetmedim napsam bir sağlık ocağına gitsemmiki???? beklesemmi daha yoksa...
kahvaltıyı yaptımmı başlardı tepinmeye hiç hareket yok ...:26:
BENİM ŞÖLE karnımda bişeyler oluyo az öncede oldu uzattım ayaklarımı ama şiddetini nası anlatsamki bi kalemle karnıma içten vuruyo gibi bi de karnımda değil ama aşaya doğru baya aşa çokta aşa inmeyin neremizki orası yaaaa göbeğin 4 parmak altı gibi yani sana yazarken bile bişeyler var hatta 5 parmak altı göbeğimin o kadar aşada bebeğin nesi olur ki yaaa ellerim soyuluyo nedense bugün iyidir inş bebek bişey olmamaıştır inş ben ilk çocuktada hatırlıyorum elimin soyulduğunu perş gidicem ben dra bakalım dayanabilcekmiyim benim yine görme krizim geliyo sanırım 2 hafta oluyoda yarın:))) dayanıyım yaawwww ne kaldı perşembeye sizinde oralarda mı hareketlilik benim başka yerde pek bişey olmuyo
cnm bu haftalarda hareketleri belli bir periyod içerisinde olmuyormuş.. daha sonraki aylarda 2 saatten fazla hareketsiz kalınca endişelenin diyorlar ama son 2 ayda.. bu aylarda aslında onlar hareket ediyorlar ama her hareketleri yeteri kadar güçlü olmadığı için biz hissetmiyoruz.. bence korkma derim.. ama çok endişeniyorsan sağlık ocağına git.. oarada yapavbilecekleri tek şey bir cihazla kalp atışını dinlemek biliyorsun cnm dimi?
kızlar selam......
ben bebek şekerimi-sepetimi, kapı süsümü- ilk çerçevemi- anı defteri ve kalemimi- beğendim kızlar.. altın yastığıda beğendim ama altın düşmezse almama gerek kalmayacak herhalde:)
şimdi sırayla almak var bunları.. kocam böle ıvır zıvıra para vermiceği için taksit taksit alacağım artık kısmetse:) facede elifce hobi diye çok şirin bir kısın yaptıkları var.. ısrarla tavsiye ederim..
Kızlar herkese merhaba bakıyorumda kimse bizi merak etmemişBu zıkkım pc kaç gündür açmıyodu siteyi daha doğrusu foruma giriş yapamıyordum en sonunda girebildim canım çok sıkkın kızlar eşimle tartıştık dün arkadaşlarımıza iftara davetliydik ordayken cumartesi günüde bize davet ettik ordan çıktık eve dönüyoruz bana dioki pazar günüde annemleri çağıralım olmaz mı bende 2gün nasıl ağırlıyım misafiri canım cıkıo bilmiomusun dedim o zaman senin doğum gününde çağıralım dio bnm d.günümde carsamba günü kusura bakma ben dogum gunumde kımseyı cagıramam dedım hem kendı d.gunum hemdeben yorulcam zaten annesinin tarafı saolsun yemege son dk kala gelırler hıcbır faydaları olmaz bulasıga yardım eder gorumcem o kdr akşama kdr belim kopuo birde kalkıp dogumgunumde onlara mı hızmet edeyım ıstemıyorum ben dogumgunu fln dedım kapandı konu oda bırsey soylemedı neyse bugunde aramıs benı annemlerı ne zaman cagırcaz dıo bende haftaya cmt yada pzrda onları cagırırız yada h.içi dedim ramazan bıtıo olurmu ole sey dıo sımdıde gelmıs cok ayıp oldu annemlere bılmemne kendı kızları cagırmıs oda 8aylık hamıle ona gıtmedıler bende agzımladavet ettım bakarız dıo kv o hamılede ben gavur kızımıyım baya bı takıstık eşimle akşamda halamlar cagırmıstı ıftara gıtmıoruz de dedi onun cocuklarıylada bır problemımız olmustu onlar varsa ben gıtmem ara soyle gelmıcegımızı ddı yattı uyudu tabı bende aglayıp duruorum sabahtan beri beni düşünen yok bu kız 2gun nsl mısafır agırlasın dıen yok geldıermı en az 10kısı olunuo agır gelır zaten hamıle sureklı belı agrıo dıen yok anlayıssız ne olacak herkes bızden kıymetlı valla ya üfff cok daraldım su anda bıldıgınız gıbı degıl
enfeksiyon olan arkadaşlar bende de çok sık olurdu ve tek kullanımlık gece yatarken içeceğim toz verirdi hemen geçirirdi şimdi ayaklarımdan çorabı çıkarmamaya çalışıyorum terliğede dikkat edince inşllh hiç enfeksiyon olmadan geçer hamileliğimizi atlatırız :)
Sağol tatlım. Rabbim hepimize göstersin inşallah o günleri... Estgf. sekerım ne ayıbıBüyük ve küçük yatak, uyku seti, beşik, dolap toplam 1220 TL ye geldi. Kredi kartına da 12 taksit yaptık, halletmiş olduk...
biliyorum canım en azından kalbinin attığını iyi olduğpunu bilsem yeter bşr tepik atsa rahtlıcamda ayyy sinir etti beni sıpa yaa...
ne oynamıyor bu...
kızlar dr. dan geliyom,idrar,kan tahlili,smear tahlili,hemogram,hormon tahlili yapıldı bi kısmı çıktı,biraz lökosit,biraz epitel hücre,yani mantar başlangıcı fazla değil,dr. a dünden beri az az idrar kaçırtıyom dedim,dr. kaçıncı çocuk dedi,ilk dedim,ooooooo bebekle gidecem dedim,yok bebek gayet iyi,sağlıklı,git o zaman dedi,ama önce şu şekeri halledelim,çok önemli bu dedi,böyle işte kızlar
Kızlar herkese merhaba bakıyorumda kimse bizi merak etmemişBu zıkkım pc kaç gündür açmıyodu siteyi daha doğrusu foruma giriş yapamıyordum en sonunda girebildim canım çok sıkkın kızlar eşimle tartıştık dün arkadaşlarımıza iftara davetliydik ordayken cumartesi günüde bize davet ettik ordan çıktık eve dönüyoruz bana dioki pazar günüde annemleri çağıralım olmaz mı bende 2gün nasıl ağırlıyım misafiri canım cıkıo bilmiomusun dedim o zaman senin doğum gününde çağıralım dio bnm d.günümde carsamba günü kusura bakma ben dogum gunumde kımseyı cagıramam dedım hem kendı d.gunum hemdeben yorulcam zaten annesinin tarafı saolsun yemege son dk kala gelırler hıcbır faydaları olmaz bulasıga yardım eder gorumcem o kdr akşama kdr belim kopuo birde kalkıp dogumgunumde onlara mı hızmet edeyım ıstemıyorum ben dogumgunu fln dedım kapandı konu oda bırsey soylemedı neyse bugunde aramıs benı annemlerı ne zaman cagırcaz dıo bende haftaya cmt yada pzrda onları cagırırız yada h.içi dedim ramazan bıtıo olurmu ole sey dıo sımdıde gelmıs cok ayıp oldu annemlere bılmemne kendı kızları cagırmıs oda 8aylık hamıle ona gıtmedıler bende agzımladavet ettım bakarız dıo kv o hamılede ben gavur kızımıyım baya bı takıstık eşimle akşamda halamlar cagırmıstı ıftara gıtmıoruz de dedi onun cocuklarıylada bır problemımız olmustu onlar varsa ben gıtmem ara soyle gelmıcegımızı ddı yattı uyudu tabı bende aglayıp duruorum sabahtan beri beni düşünen yok bu kız 2gun nsl mısafır agırlasın dıen yok geldıermı en az 10kısı olunuo agır gelır zaten hamıle sureklı belı agrıo dıen yok anlayıssız ne olacak herkes bızden kıymetlı valla ya üfff cok daraldım su anda bıldıgınız gıbı degıl
çok geçmiş olsun cnm yaa nerden çıktı şimdi bu şekerr.... hadi yarın hayırlı haberlerle dön inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?