2011 Aralık Anneleri

demeetttttttttttttttt naısl oldun cnm. evdemisin yine..

hayırlı oslun cnm. inşallah güzel güzel beşiğinde uyuduğunuda görürsünüz.... bu arada sorması ayıp yat ve uyku seti de dahil dedin ne kadar mal ettiniz?

ayy ne kadar çıtkırıldım olduk ya. sadece 2 demet nane ayıkladım oda oturarak sırtım o kadar ağrıdıki 60 kilo yük taşıdım sankim.

yarın arkadaşlarım gelecek iftara. işyerinde yemek hazırlama şansım olduğundna ana yemeği burda yapacağım. evide geçen hafta süpürdüm sildim yarın sadece silip toz alacağım (yaa pinti demeyin hallatten batmadı ev bide arkadaşlarım öğlen gelecekler onlar gelene kadar hem ev işi hemde yemekler hallolmuş olmalı.) tatlıyı, ara sıcağı, çorbayı, salatayı, ortaya koyacağım ufak atıştırmalıklarıda hazırlarım. bide erkek kardeşim cnm çekti diye yemek getirecekmiş c.tesi onada giderken sevdikleri bir tatlı var onu yapıp göndereyim diyorum ama sırtım çokkk fena. daha bir nanae ayıklamayla bu hale geldiysem yarın nasıl hallolur onu bilmiyorum.

valla canım sana şimdiden kolay gelsin ama çok zor bende geçen hafta aldım yemeğe ama canım çıktı koştur koştur akşam belim o kadar çok ağrıdıki onun için birdaha almam dedim haftaiçi çalış haftasonu misafr ağırla çok zor oluyo hele bu durumda dahada zormuş

kızlar selam......

ben bebek şekerimi-sepetimi, kapı süsümü- ilk çerçevemi- anı defteri ve kalemimi- beğendim kızlar.. altın yastığıda beğendim ama altın düşmezse almama gerek kalmayacak herhalde:)

şimdi sırayla almak var bunları.. kocam böle ıvır zıvıra para vermiceği için taksit taksit alacağım artık kısmetse:) facede elifce hobi diye çok şirin bir kısın yaptıkları var.. ısrarla tavsiye ederim..

selam kıslar
2 gündür akşam üzeri coşup beni yatağa bağlayan böbrek ağrım vardı , dün eşim gelirgelmez gittik hastaneye >Medicana Beylikdüzü < , dr. sezaryene girmiş , hayyydiiiiiii , başka hastane ara derken , Medilife diye bir hastaneye gittik .. radyoloji uzm. usg ile baktı böbreklere - mesaneye , bi şey çıkmadı şükür , sadece sistitten şüphelendi , idrar testinde de 1-2 lökosit ve epitel çıktı , ilaç reçetesini alıp eve geldik saat oldu 23.30 velhasıl bu arada çikouyu da görmüş olduk büyümüş kuşum teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiii
815 gr - 34 cm olmuş
kad.doğ.uzm. usg ile bakarken nasıl tekme atıyordu " sanki ne rahatımı bozdunuz yaw der gibi tepindi durdu danacık ctesi kendi dr.umuzda kontrolümüz var , artık ona daha rahat giderim diğer türlü yol geçmek bilmiyor normlade , araları çok yakın da olsa heyecan hiç bitmiyormuş bunu anladım ikinci hamilelikte de

eee sizlerde ne var ne yok , bebişler tepinmede tam gaz Emir Bebek kocalar hırlı duruyor değil mi ya burda daha önceleri oklavalı bir smiley vardı , ne çok severdim gitmiş yahu , şimdi olsa iyi giderdi

Son düzenleme:
Kızlar herkese merhaba bakıyorumda kimse bizi merak etmemiş Bu zıkkım pc kaç gündür açmıyodu siteyi daha doğrusu foruma giriş yapamıyordum en sonunda girebildim canım çok sıkkın kızlar eşimle tartıştık dün arkadaşlarımıza iftara davetliydik ordayken cumartesi günüde bize davet ettik ordan çıktık eve dönüyoruz bana dioki pazar günüde annemleri çağıralım olmaz mı bende 2gün nasıl ağırlıyım misafiri canım cıkıo bilmiomusun dedim o zaman senin doğum gününde çağıralım dio bnm d.günümde carsamba günü kusura bakma ben dogum gunumde kımseyı cagıramam dedım hem kendı d.gunum hemdeben yorulcam zaten annesinin tarafı saolsun yemege son dk kala gelırler hıcbır faydaları olmaz bulasıga yardım eder gorumcem o kdr akşama kdr belim kopuo birde kalkıp dogumgunumde onlara mı hızmet edeyım ıstemıyorum ben dogumgunu fln dedım kapandı konu oda bırsey soylemedı neyse bugunde aramıs benı annemlerı ne zaman cagırcaz dıo bende haftaya cmt yada pzrda onları cagırırız yada h.içi dedim ramazan bıtıo olurmu ole sey dıo sımdıde gelmıs cok ayıp oldu annemlere bılmemne kendı kızları cagırmıs oda 8aylık hamıle ona gıtmedıler bende agzımladavet ettım bakarız dıo kv o hamılede ben gavur kızımıyım baya bı takıstık eşimle akşamda halamlar cagırmıstı ıftara gıtmıoruz de dedi onun cocuklarıylada bır problemımız olmustu onlar varsa ben gıtmem ara soyle gelmıcegımızı ddı yattı uyudu tabı bende aglayıp duruorum sabahtan beri beni düşünen yok bu kız 2gun nsl mısafır agırlasın dıen yok geldıermı en az 10kısı olunuo agır gelır zaten hamıle sureklı belı agrıo dıen yok anlayıssız ne olacak herkes bızden kıymetlı valla ya üfff cok daraldım su anda bıldıgınız gıbı degıl

yaa kızlar benim sıpa hareket etmedi dün geceden beri uyku esnasında bile hareketlerine uyanırıdm uyandıpım zamanlarda bile bu gün hiç hissetmedim napsam bir sağlık ocağına gitsemmiki???? beklesemmi daha yoksa...
kahvaltıyı yaptımmı başlardı tepinmeye hiç hareket yok ...:26:

starimu özledim seni kız..çok sevindim güzel haberlerine.. yediğin tepiklerde afiyet olsun cnm.. bence hayatta yenilebilecek en güzel tepikler bunlar.

Sağol tatlım. Rabbim hepimize göstersin inşallah o günleri... Estgf. sekerım ne ayıbı Büyük ve küçük yatak, uyku seti, beşik, dolap toplam 1220 TL ye geldi. Kredi kartına da 12 taksit yaptık, halletmiş olduk...

cnm bu haftalarda hareketleri belli bir periyod içerisinde olmuyormuş.. daha sonraki aylarda 2 saatten fazla hareketsiz kalınca endişelenin diyorlar ama son 2 ayda.. bu aylarda aslında onlar hareket ediyorlar ama her hareketleri yeteri kadar güçlü olmadığı için biz hissetmiyoruz.. bence korkma derim.. ama çok endişeniyorsan sağlık ocağına git.. oarada yapavbilecekleri tek şey bir cihazla kalp atışını dinlemek biliyorsun cnm dimi?

Canım ben 3-4 haftadır hissediyorum aşağı yukarı. Hep bayağı aşağıda kasıklarımın arasında hissediyorum hareketleri. Öyle yukarılarda göbek etrafında falan hiç hissetmiyorum. Hissetmeye başladığımdan beri bir detaylı ultrasona bir de kendi doktoruma gittim. İkisine de sordum bebek aşağıda mı, ben neden aşağıda hissediyorum falan diye. Hiç bir problem yok dediler. Göbek içten yağlıysa vs. oralardan hissetmek daha uzun vakit alabilir dediler.

biliyorum canım en azından kalbinin attığını iyi olduğpunu bilsem yeter bşr tepik atsa rahtlıcamda ayyy sinir etti beni sıpa yaa...
ne oynamıyor bu...

canım şimdi baktım Ank.da oturuyormuşsun , İst.da olsaydın Eminönünden alıp malzemelerini kendin yapabilirsin , hem daha zevkli hem de daha ekonomik oluyor diyecektim .. şimdiden güle güle kullan canım , altın düşmezse de ona da formül bulmuşlar gramlık altın satılıyor 80-90 tl civarı sen al demiycem , çünkü ben almamıştım kaynvalide yaptırmıştı , ne biliim alınca sanki öyle bir beklentin varmış gibi görünmek istemiyorsun , halbuki adet ama ne biliiim işte :26:

haydeeee ee bi bu eksikti yaaa. cnm üzme kendini neden harap ediyor ağlıyorsun ki... çağıramam yorğunum bitti. çalışmıyorsan salı çağır böylece çarş. sana kalır. ama çağırmak gerek diye düşünüyor onlarda kasti bişey var sanıryorlar. ondan kocan böyle fevri davranmıştır. bide şöyle düşünüyor madem yorgundu arkadaşları çağırıcağımıza annemleri çağırsaydık diye düşünmüştür. napcan bunlar da böyle. boşverrrrrrrrr gitsinn. senin görümce iyi bulaşığa yardım ediyormuş, benimki aynı evdeyiz (üst katta onlar) çorbaları bile dökerim ondna sonra iner yer yemeğini direk yukarı çıkar, ben toplarım (saolsun azda olsa kaynanam yardım eder misafirlerin yanında) tatlıları koyarım yine iner haspam yer tabağınıda bırakır tekrar yukarı. amannnnnn herşeyi boşver tek önemli olan bebekinin mutluluğu. ben şimdi göbişten lavaboya yaklaşamıyorum, yukarıda yiyoruz ben toplluyorum görümcem sudan geçririp makineye atıyor. çünkü göbekten yaklaşamıyorum napimm. bu kocalar halden anlamazlar çünküm hiçç hamile kalamayacaklar. biz artık üzülmemeyi ilke edindik, sen yoktun bir zamandır (neden merak etmedin deme çünkü kimse yoktu, topik çok sessizdi bende herkes yatıyor sahurdan dolayı sandım) artık hiç birşeyin bizi ağlatıp bebeklerimizi üzmesine, onlara olumsuz sorunlar yansımasına izin vermiyoz.. şimdi herşeyi bırak çek bakalım halay başını tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar dr. dan geliyom,idrar,kan tahlili,smear tahlili,hemogram,hormon tahlili yapıldı bi kısmı çıktı,biraz lökosit,biraz epitel hücre,yani mantar başlangıcı fazla değil,dr. a dünden beri az az idrar kaçırtıyom dedim,dr. kaçıncı çocuk dedi,ilk dedim,ooooooo şimdiden su koyvermişsin dedisonra alttan kültür örneği aldı yerin dibine girdim dr. erkek,idrar olduğunu nasıl anadn dedi,ben de sarı renkli,çamaşırımda ıslaklık var dedim,mantardan dolayı gelen sulu akıntın var dedi,bi laç yazdı çok bi bakteri yok,ama önlemimizi alalım dedi,idrarda acayip derecede şeker çıkmışçok şaşırdım,dr. idrarda çok yüksek şeker çıkmış dedi,ailede şeker hast. varmı dedi,yok dedim,benim açlık kan şekerim 60 tı,nasıl bu kadar çıkmış dedim,bilmiyorum acaba yanlış mı çıktı dedi o da şaşırdı,aşağı in kan ver şeker yüklemeesi için dedi,ben de ama ben tokum dedim,olsn dedi,aşağıda hemşire sizde diyabet mi var dedi,yok dedim,şekerli bişey mi yediniz dedi,sadece biraz meyve yemiştim dedim,ama kan verdikten sonra 2 tane topkek yedim kakaolu dedim,bence şimdi yükleme yapmayalım büyük ihtimal yüksek çıkar,sonra 100 mg verince daha yüksek çıkar dedi,dr.u aradı,bayan sabah aç karnına gelse,şekerli bişeyler yemiş dedi,dr. da tamam demiş,bugün hiç şekerli yemeyecem,sabah 8 de aç gidecem,bu arada tüm tahliller ücretsizmiş,tsh değerim 1.74 çıktı,mükemmel yani,çok şükür,kızımız yüzünü kapamıştı,dr. inatlaştı açtırdı yüzünü resmini verdi,dr. a dedim,eşim belki erkektir daha küçük belli olmamıştr diyo diye,dr. da kukusunu gösterdi kızımın,sence ne dedi,kıza benziyo dedim,%100 kız dedi,eşine böyle söyle dedikilosu 660 gboyu kilosu normal bizim kızın kafa büyüklüğüne göre 4 gün geride duruyo,kafası küçük kızımın,minik kibar ne yapayım,suyu hakkında bişey demedi dr. bey suyu nasıl 2 aydır biraz az diyodunuz dedim,çok iyi dedi,günde 5 lt sıvı alıyom dedim,gördün mü bak nasıl işe yaramış,devam et dedi,erzuruma yolculuğu sordum,napcan oralarda dedi,zorunlu eğitim var dedim,27. haftada gidip 30 da döncem dedim,neyle gitcen dedi,otobüsle dedim,o haftalar en rahat haftaar korkma bebeğine bişey olmaz dedi,ama gitmek istemezsen rapor yazarm dedi,ben de eğer bebek için risk yoksa,yeri iyiyse,gideyim,yoksa seneye küçücük bebekle gidecem dedim,yok bebek gayet iyi,sağlıklı,git o zaman dedi,ama önce şu şekeri halledelim,çok önemli bu dedi,böyle işte kızlar,bu arda kociş gelemedi randevum ani oldu,korktum bişeyler gelince,kocişin dayısının oğlu geldi ben hastanedeyken,garaja onu almaya gitti,sonrada eve bıraktı,o sırada benim de sıram gelmişti,neyse bu seferlik böyle oldu,kızımızn resmi var elimde,çok şirinnn,gözleri kocaman benim gibi

Son düzenleme:

evet o dediğinden yazdı canım,akşam yatmadan içecem

çok iyi almışsın cnm. keşke birde şifonyer alsaydın. ama sende varsa ayrı tabii. güzel günlerde mutlu mutlu kullanın inşallah...

biliyorum canım en azından kalbinin attığını iyi olduğpunu bilsem yeter bşr tepik atsa rahtlıcamda ayyy sinir etti beni sıpa yaa...
ne oynamıyor bu...

cnm süt iç, çikolata ye ondan sonra sende yersin tepiği...

çok geçmiş olsun cnm yaa nerden çıktı şimdi bu şekerr.... hadi yarın hayırlı haberlerle dön inşallah...

canım yaa ben zaten haftada 1 girer oldum nerdeyse , o da oğluşun uyuduğu vakitler .. geçen haftalarda tatil dönüşü hastalandı Aras ve 4-5 gün dr.lardan çıkamadık , 39.6lara çıktı ateş, , serumlar-antibiyotikler-iğneler -ishal vs derken berbat günler geçirdim , uğrayamadım hiç 2 hafta neredeyse , sonrasında da bahsedip yeniden yaşamak istemedim ve herkes burda çocuk beklerken ben çocuğum hasta diyerek üzmek istemedim .. o yüzden inan kim var kim yok uzun zamandır bilmiyorum ..
eşlerde şu sıralar arıza var anlaşılan , oruç başlarına mı vurdu ne hamile kadına anlayışlık eden kadınşlar çoğuınlukta , en önde KV kısmı geliyor niyeyse .. ramazan ramazan sen başına iş açma , gel sen bize eşinle diyen yok , varsa yoksa nasılsa hamile tutmuyo oruç diye sanırım hamilelere iftara gitmeye pek meraklı millet .. hayır , benim başıma geldiğinden değil bir çok kişiden benzer şikayetleri okuyunca ben fitil oluyorum burda hiç bir şey senin canından ve canının canı bal böceğinden kıymetli değil . kızan kümese girsin , çok da tınnnn de geç canım boşver ..sen yorulcan , millet yarım ağızla hamile hamile ne kadar uğraşmışsın yorulmuşsun gerek yoktu bi çorba bi salata yeterdi deyip bir kuru ellerine sağlık diyecekler , günün kaybedeni sen olacaksın yine de .. kimse alınmasın darılmasın ve gelmesin de bence .. hiç üzülme , dert etme , eşin şimdi oruç kafa normal düşünemiyordur .. kimseyi de art arda çağırıp yorma , bebiş aşağılara iner felan Allah korusun sıkıntı yaşatma kendine durduk yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…