2011 Aralık Anneleri

GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR HERKESE...

evet cnm hamişlikte aldım bende 64 ile başladım 82 yim şimdi. napalım kısmet. artık üzülmüyorum Rabbim böyle yazdıktan sonra boynum kıldan ince..

evet bende geçen teneke elimi kesiyordu korktum bayramdan sonra yaptırıcam riske giremem..

hayırlı olsun cnm işte hissediyorsun sende artık. tabii kalemle vurulmuş gibi olur annesi. onlar daha çok küçük. futbolcu tekmesi bekleme onlardan. işte bizimde hissetiğimiz onlar. benimki değişiyor. önceden sağımda hissederdim şimdi taaa aşağıda hissediyorum. nerdeyse çıkmak için teppik atıyormuş gibi.

hepinize selamlar annecikler :))

biz de doktorumuzdan geldik biraz önce, geçmişe hiç bakamadım. çok yoruldum çünü (

ama neyse ki havadisler ii:) bebişimde herşey yolunda:) şekerimiz de 87 ye 103 çıktı çok şükür ki:)

darısı yaptırmayanların başına. bu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olanlara da duyurulur. aşımızı 28. ya da 35. haftada yaptırabilirmişiz.

hepinize ve yavrularınıza kocaman öpücüklerr:)

olabilir burası hem sıcak hem nemli,zaten daha çok terliyoz hamilelikten,vücudun bakteriyel yapısı da değişiyo,enfeksiyona yakalanmak hiç zor değil bu şartlarda

üfff ya terden hiçç bahsetmeyin ne çok terliyorum ama en çok kafam terliyor benim sizinde öylemi. örneğin sabah bir kalkıyorum boynumdan yukarısı su içinde saçlarım etrden ıslanmış ve pijamamın boyun kısmı sırılsıklam. acab diyorum dişimden kulağıma vurmuş olan enfeksiyonu tam atlatamadım da mı oralar terliyor. derler ya insnalar hastalıkları terle atarlar. yoksam sizinde mi kafanız çok terler.

gözün aydın canımmm..

hayırlı cumalar kızlar
cnm ilk başlarda benimde öyleydi aşağı doğru pıt pıt vuruyodu bende acaba diyodum sonra hıçkırık tarzı şiddetli olmaya başladı şimdide tam sağ göğsüsün altına vuruyo döndü heralde oğlumda hiç hissetmezdi çokta hareketsizdi şimdi bu duyguları tatmak çok güzel
hayırlı olsun cicileriniz cnm sorun olmaz kg vermen bence tadını çıkar

bazen bendede oluyo endişelenme bence dr gittin mi yinede bi sor cnm

ya bende de oluyo özellikle öksürünce falan
günaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de
maşallah size bidahaki yıldönümünüzde de bebişinizi yersiniz inş

canım sen moralini bozma. sen normalsin. biz senin iki katın almışız biz bozmuyoruz moralimizi sen bozucan :))

ayy ben ne yapayım oğlumdan sonra 62 kg kadr düşmüştüm şimdi 85 -86 kiloyum doğumdan sonra 59 olana kadar bırak mıycam kendimi 81 le başladım hamileliğe

çok güzel anlatmışsın cnm benim eşimde yoğun çalışıo ve kıskanmak bi yana onlar bişey yaptımı ben mutlu oluyorum ama kıskanırım korkusunu bende yaşamıştım

gözün aydın canımm :)

bu kan uyuşmazlığı anne (-) olduğunda oluyordu dimi?

bu haftalarda genelde kasık ağrısı oluyor dimi kızlar geçmişe şööle bi göz attım da hep ağrıdan bahsetmişler
boşuna endişeleniyorum sanırımm

eve gitmek istiyorumm
iş yokkk bişey yok uykum geldi gözlerim kapanıyor
akşam olsun artık:84::84::84::84::84::84::84::84:

onu bılemıyorumda bazen bebegım karnımın sag yada sol tarafına bır toplanıyorkı ozellıkle cok su ıctıgımzaman asagıda ıdrar torbası dolu oldugu ıcın yerı daralıyormu ne yukarı sag yada sola bır toplanıyorkı cok seker oluyor.hıssedıyorum aten ıcımı bastırıyor boyle kostebek gıbı.ellıyorum sert bısı gelıyor elıme ustten.sonra yıne karnımın ıcıne yayılıyor .:)))

benım karnımın her tarafında hıssedıyorum ama genelde benımde sag tarafta ve bıraz gobegımın alt tarafına dogru.ayakları olması laım.cunku dr. a gıttıgımdede bası yukarda ayakları asagı dogruydu.

nicko bende oyle tum gun hıssetmıyorum tabı.dıkkat edıyorum ozaman daha cok hıssedıyorum.ayaktayken cok nadır hıssedıyorum.arada vuruyor ama otururken hıssedıyorum daha cok.gobegımı acıp bakıyorum bazen usttende pıt pıt bellı oluyor ve elımı koyuyorum oraya resmen elıme vuruyor.
ama hıssedemedıgım zamanlarda yatıyorum sag elımı gobegımın sag tarafına koyuyorum (daha cok orda hıssedıyorum cunku )bı sure bısı olmıuyor ama elım orda bı sure durdukca pıt pıt hıssetmeye baslıyorum sonra cogalıyor Zaten.heralde baskı hıssedınce dahamı cok vuruyor ne:))
oylede deneyebılırsın belkı duyarsın sende.

arkadaslar dus jelı kesınlıkle kullanmayın.belkı o da yapıyordur kullanıyorsanız.dusta katkısız sabunla yada duru suyla yıkamanız yeterlı.wc de de ıslak bırakmayın,ve bol su ıcın en ıyı tedavı yontemı bu.tabı enfeksıyon varsa belkı ılac verır dr.ama enfeksıyonu ıhmal etmeyın.bu arada ayagınzda sureklı corap olsun ve bacaklarınızıda usutmeyın.mumkun oldugu kadar uzun seyler gıyın.bu da usutunce enfeksıyona neden olabılıyor.

ay peki nanan ve dderyadan haber var mı?

hayırlı cumalar herkese :) kulaklarım çınladıı geldim nasılsınız hepinizi çoook özledik biz kocamamn öpüyoruz önce sonrada evetttttt dün doktora gittim aylık kontrolüme daha 10 gün olmasına rağmen dayanamadım gttm bebikimin beynindeki boşluk normal boyutlara inmiş gelişimi geride kalmışken 15 gün iyi beslemişiz ramazan gireli ben sahurda pekmez tahin çok tüketiyorum birde süte alışmaya başladım tekrr ve mafnezyum elevit ve kan ilacımı sahurda alıyorum sanırım onlarında etkisi var. 4 gün ileri gitmişiz 25. haftada göründük kilomuzda 720 gr olmuş doğumumuz 2 aralık görünüyor akşam oğlum dayısına anlatıyor bu durumu kardeşimde abla biraz daha gayret et ramazan bayramına yetiştir şu bebeğide askere gidene kadar doyunca seveyim diyor :) yarın çocukların odalarında değişiklik yapacaz oğluşumun odasını iç içe geçmiş iki oda olan odaya geçirecez tek tarafa oğlum geçilen diğer odayada bebikime oda bakacaz salı günü ayrıntılı ultrason kontrolum var tekrr bakılacak beyin gelişimini ordaki dr da tamam herşey normale döndü derse ve cinsiyeti evet kesin kız derse artık herşeyi tamamlamayı düşünüyorum bende.rabbim herkese ve bebiklerine sağlık versin en büyük nimet ödül sağlık kıymetini korkular yaşayınca anlıyor insan herkese tekrar hayırlı cumalar benim oğluşum cumadan gelsin çıkacaz modokoya biz gidelim önden beğenelim alacaklarımızı yoksa eşlerle oldu bittiye geliyor herşey hepinizi çoooooooook seviyoruz

Günaydın minnoşlarımızın annişleri nasılsınızzz?
Dün kızımın odasını aldık çok heyecanlıydı Kasım da gelecek ama yine de heyecan yapıyo insann heuheuehuheueh
Çilek Baby Bony ürünlerin de ayın fırsat ürünlerini yapmış. Büyüyen yatak ve 2 kapılı dolap aldık, yatakları ve uyku setı falan da için de gayet uyguna geldi. Kaçırmayalım dedik... Ayyyy şimdi gelse ben yatarım sanırım kızımın yerine ama kendimi tutmalıyım

enfeksiyon olan arkadaşlar bende de çok sık olurdu ve tek kullanımlık gece yatarken içeceğim toz verirdi hemen geçirirdi şimdi ayaklarımdan çorabı çıkarmamaya çalışıyorum terliğede dikkat edince inşllh hiç enfeksiyon olmadan geçer hamileliğimizi atlatırız :)

allah güle güle kullanmanızı, bebişini güzel odasında yatırmanzıı nasip etsin inşallahh canım...

slm kızlar nasılsınız bakalım.bebişim de tekmeleriyle kardeşlerine selam veriyo.bebişlerini görenleri okudukça mutlu oluyorum.bizim kızımla buluşmamıza daha 2 hafta var.bayramdan sonra görüşücez.kızım büyüsün diye nefret ettiğim sütü bile içmeye başladım.bebiş kıyafteleri gördükçe almamak için kendimi zor tutuyorum ben.bayramdan sonra hastane için kıyafet alıcam.kendime çamaşır,eşortman falan aldım.

ayyyy çok sevindim... Çok şükür Allh'a.... cnm benim mutluluğun daim olsun...

cicim iyi haberlerine çok sevindim çok şükür bişeyi yokmuş bak insan canının sıkıldığıyla kalıyor

ay oda moda düşünmeye başlamışsınız valla benim daha hiçbişeyim yok
bi zıbın bile almadım oğlana ahahahah

cnm çok ama çok sevindim.. herşey ii olcak kalbini ferah tut cnm.. hayırlı gezmeler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…