caniim sen hamileliktemi 15 kg aldin 5 ayda ?? anlamadim peek ha :)) efedee bende cok almistim ama saglikli bir bebeeeek 100 kg olmaya degerr RABBIM BIZE ARATMADAN NASIP ETMIS BEBEGI OKADAR COK ISTEYIP ALAMAYAN VARKI BU KILOLARI YETERKI BEBISIM OLSUN DIYE :)ALLAH TUM ISTEYENLERE VERSIIN BEN EFEDE DOGUMA 82YLE GITTIM :)) 64 LE BASLADIM HAMISLIGEE
Buseli benim doktorum da cok sart degil ama yaptirabilirsin demisti. 1-2 hafta once ciplak ayakla bir civiye bastim. Batmadan ayagimi kaldirdim, hicbir sey olmadi. Ama her an hic beklemedigim bir sekilde bebegimi riske atabilecegimi anlayinca dun gidip ilk dozu oldum. Kolumu bir yere carpmisim da curumus gibi aciyor o kadar.
BENİM ŞÖLE karnımda bişeyler oluyo az öncede oldu uzattım ayaklarımı ama şiddetini nası anlatsamki bi kalemle karnıma içten vuruyo gibi bi de karnımda değil ama aşaya doğru baya aşa çokta aşa inmeyin neremizki orası yaaaa göbeğin 4 parmak altı gibi yani sana yazarken bile bişeyler var hatta 5 parmak altı göbeğimin o kadar aşada bebeğin nesi olur ki yaaa ellerim soyuluyo nedense bugün iyidir inş bebek bişey olmamaıştır inş ben ilk çocuktada hatırlıyorum elimin soyulduğunu perş gidicem ben dra bakalım dayanabilcekmiyim benim yine görme krizim geliyo sanırım 2 hafta oluyoda yarın:))) dayanıyım yaawwww ne kaldı perşembeye sizinde oralarda mı hareketlilik benim başka yerde pek bişey olmuyo
olabilir burası hem sıcak hem nemli,zaten daha çok terliyoz hamilelikten,vücudun bakteriyel yapısı da değişiyo,enfeksiyona yakalanmak hiç zor değil bu şartlarda
hepinize selamlar annecikler :))
biz de doktorumuzdan geldik biraz önce, geçmişe hiç bakamadım. çok yoruldum çünü(
ama neyse ki havadisler ii:) bebişimde herşey yolunda:)şekerimiz de 87 ye 103 çıktı çok şükür ki:)
darısı yaptırmayanların başına. bu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olanlara da duyurulur. aşımızı 28. ya da 35. haftada yaptırabilirmişiz.
hepinize ve yavrularınıza kocaman öpücüklerr:)
gözün aydın canımmm..
cnm ilk başlarda benimde öyleydi aşağı doğru pıt pıt vuruyodu bende acaba diyodum sonra hıçkırık tarzı şiddetli olmaya başladı şimdide tam sağ göğsüsün altına vuruyo döndü heralde oğlumda hiç hissetmezdi çokta hareketsizdi şimdi bu duyguları tatmak çok güzelbende öle düşünüyorum dr kafası göbeğin baya üstünde demişti göğüs aramın altı gibi gösterdi e bizimkiler bildiğin dimdik duruyolar o zaman dimi hehehehe çıktıkları gibi yürüyolarmış yatmak nedir bilmiyolar anlaşılan ben başka yerde hiç bi hareketlilik görmüyorum da kafa yukarda ayakları hep aşadayda dik bunlar dik:))
hayırlı olsun cicileriniz cnm sorun olmaz kg vermen bence tadını çıkargunaydın gecmısı okuyamadım
kardesımın dugunu var bayram sonrası hemen ,gıttım kendıme elbıse baktım klasık gogüs altı bollasanlardan oldu ama almadım belkı kılo alırım dıye :)
ee onu almayınca da esım bebege bırseyler alalım dedı
o kadar cok sey aldık kı ..kapı süsüne kadar ..
zaten onceden de cok almısız dolabına asınca farkettık dolu dolu oldu sımdıden tamam dedım artık almak yok ..
saglıkla gıydırmeyı nasıp etsın aLLAHIM..
BEN ZAYIFlamısım bu arada ..benden gıdıyordur dımı ya ac kalmıyorum ama sabAH tartıldım yıne gıtmıs gramlar bebegım de zayıflamaz dımı .:26:
günaydın arkadaşlar hepinizeeee
ya sizlere bişey sorcam dün de bahseden çok arkadaş olmuştu ama benim kasıklarım da bi ağrı var ama böyle künt rahatsız edici bi ağrı,öyle ızdırap verici değil.sabah çok yorgun kalktım gece de shurda sağ kasığımda iğne batar gibi ritmik bi sancı vardıı beni çok tedirgin etti eşim sıcak havlu filan koydu geçti.düne kadar hiç olmamıştı korktummmm.bugün de yine ara ara sağ tarafımda iğne batması gibi acılar oluyor.neden olduki acaba;pazartesi ce çarşamba iş çıkışı eve kadar yürüdüm bir saat baya yorulmuştum acaba ondanmıkiiii,endişeliyimmmmmm
ya bende de oluyo özellikle öksürünce falankızlar ya dünden beri az az idrar kaçırıyorum,kaç gündür bi kaşıntı var zaten,nette sebebi için mantar enfeksiyonu diyor,mesanede bakteri artışı olduğu zaman idrar kaçırma olayı olurmuş 24 ünde kontrole gidecem,antepte gidecektim bayram haftası olduğu için randevuyu iptal etmişler,burda gidecem,evde travazol var gittiğimde onu süreyim biraz hafifletir,24 ünde de ayrı bi ilaç yazar heralde dr.
maşallah size bidahaki yıldönümünüzde de bebişinizi yersiniz inşgünaydın kızlar dün evlilik yıldönümümüz çok güzel geçti beraber yemeğe gittik dönerken tek kişilik pastalardan aldık beraber yedik aşkımı çok seviyorum tabiki bebişimi de
canım sen moralini bozma. sen normalsin. biz senin iki katın almışız biz bozmuyoruz moralimizi sen bozucan :))
ayy ben ne yapayım oğlumdan sonra 62 kg kadr düşmüştüm şimdi 85 -86 kiloyum doğumdan sonra 59 olana kadar bırak mıycam kendimi 81 le başladım hamileliğemaşallah canım. bebiş 700gr ha. demek bundan sonra çok hızlı büyüyorlar. valla ben de kilodan çok korkarım. yani yılandan korkmam kilodan korktuğum kadar:))) vericez insallah bebişten sonra. zaten ben veremezsem heralde kafayı üşütürüm
inşallah canım
ya ben kimse üzülsün diye değil , " neler yaşadım atlattım ama maşallah sağlıklı mı sağlıklı , aslanlar gibi bir oğlum var " demeye getiriyorum birisi benim de önceki gebeliğimde yaşadığım bir sorundan bahsettiğinde :44:
evet canım , kızlar baba delisi ve babalar da bu durumdan öyle memnun kibelki de " eşim bana kalsın , evin prensesi yine ben olayım " düşüncesiyle de 2. bebişin erkek olmasını istediğim oldu yane :78: biz de ayyyyyyyynı senin anlattığın gibiydik , kısmen de öyleyiz diyeyim şartlar eskisi gibi değil çünkü hamilelik ve beraberinde getirdiği sıkıntılar , evde gezen ve ihtiyaçları dizi dizi olan birnazman velet ve eşimin eve geç ve yorgun gelmesi ... emin ol doğduktan sonra içinde yaşadığın açlığı onunla gidermek için kuduracaksın , daha nasıl mükemmel olurum , daha neyi yapmadım ve yapmalıyım telaşından , alışverişe gittiğinde gözün eskisine göre daha da fazla çocuk giyim mağazaları arar ve kendini o reyonlardan birinde bulmandan anlarsın eşin daha düşkün olacak sana böyle bir evladı taşıyıp onu da baba yapabildiğin için
hepinize selamlar annecikler :))
biz de doktorumuzdan geldik biraz önce, geçmişe hiç bakamadım. çok yoruldum çünü(
ama neyse ki havadisler ii:) bebişimde herşey yolunda:)şekerimiz de 87 ye 103 çıktı çok şükür ki:)
darısı yaptırmayanların başına. bu arada eşiyle kan uyuşmazlığı olanlara da duyurulur. aşımızı 28. ya da 35. haftada yaptırabilirmişiz.
hepinize ve yavrularınıza kocaman öpücüklerr:)
hahaha ay kırmızılı kısıma koptum hahahahahah
ya ne bilim o kadar aşağıda ne var ben böyle göbeğimis üstünde bi yumru var onu bebek snaıyodum geçen hafta detaylıda doktora sordum o rahmin bişeysi dedine işi var rahmin orada anlamadım yok anacım bende luneın dediği gibi arada baloncuk gibi bişi oluyo başka yok ilerdesiniz benden tebrik koydum şuraya:26:
canım bende hep orda hissediyorum göbeğimin baya altında, bazen sağ, bazen sol bazen ortada ama hep o kısımda, ayakları geliyor galiba oralara, erkeklere özel bir durum mu acaba bu aşağıda tekmelemeler :26::26: yeride çok iyi dedi doktor, ama daha göbek üstüne çıkamadık :):):)
lune kullanıcısından alıntı
canım bende hep orda hissediyorum göbeğimin baya altında, bazen sağ, bazen sol bazen ortada ama hep o kısımda, ayakları geliyor galiba oralara, erkeklere özel bir durum mu acaba bu aşağıda tekmelemeler yeride çok iyi dedi doktor, ama daha göbek üstüne çıkamadık :):):)
Aynı şekilde benim oğluşumda geceleri özellikte 23:00-24:00 sularında cok hareketleniyor.Yatağa uzandığımda hep aşağılarda hareket ediyor pıt pıt pıt ayaklar eller hep
hareketli maşallah teyzeleri..Arada tam göbeğimin ortasında hissediyorum işten eve dönerken trendeyken böyle oynuyor kendi kendime gülüyorum millet bana bakıyo çok güzel bir duygu..:82:
benimki de seğirme gibi hareket ediyor. ama geçen hafta hiç yerinde durmuyordu, bu hafta nedense pek bir yavaşladı. bir de belimin sağ tarafında bir ağrı var, bikaç gündür beni deli ediyo. ben yarın gitcem doktora. bakalım sorcam. bu arada bende de kaşıntı var birazcık. o kadar da dikkat ediyorum mantar mı oldum ki acep?? :26:
ay peki nanan ve dderyadan haber var mı?
Günaydın minnoşlarımızın annişleri nasılsınızzz?
Dün kızımın odasını aldık çok heyecanlıydıKasım da gelecek ama yine de heyecan yapıyo insann heuheuehuheueh
Çilek Baby Bony ürünlerin de ayın fırsat ürünlerini yapmış. Büyüyen yatak ve 2 kapılı dolap aldık, yatakları ve uyku setı falan da için de gayet uyguna geldi. Kaçırmayalım dedik... Ayyyy şimdi gelse ben yatarım sanırım kızımın yerine ama kendimi tutmalıyım
allah güle güle kullanmanızı, bebişini güzel odasında yatırmanzıı nasip etsin inşallahh canım...
hayırlı cumalar herkese :) kulaklarım çınladıı geldim nasılsınız hepinizi çoook özledik biz kocamamn öpüyoruz önce sonrada evetttttt dün doktora gittim aylık kontrolüme daha 10 gün olmasına rağmen dayanamadım gttm bebikimin beynindeki boşluk normal boyutlara inmiş gelişimi geride kalmışken 15 gün iyi beslemişiz ramazan gireli ben sahurda pekmez tahin çok tüketiyorum birde süte alışmaya başladım tekrr ve mafnezyum elevit ve kan ilacımı sahurda alıyorum sanırım onlarında etkisi var. 4 gün ileri gitmişiz 25. haftada göründük kilomuzda 720 gr olmuş doğumumuz 2 aralık görünüyor akşam oğlum dayısına anlatıyor bu durumu kardeşimde abla biraz daha gayret et ramazan bayramına yetiştir şu bebeğide askere gidene kadar doyunca seveyim diyor :) yarın çocukların odalarında değişiklik yapacaz oğluşumun odasını iç içe geçmiş iki oda olan odaya geçirecez tek tarafa oğlum geçilen diğer odayada bebikime oda bakacaz salı günü ayrıntılı ultrason kontrolum var tekrr bakılacak beyin gelişimini ordaki dr da tamam herşey normale döndü derse ve cinsiyeti evet kesin kız derse artık herşeyi tamamlamayı düşünüyorum bende.rabbim herkese ve bebiklerine sağlık versin en büyük nimet ödül sağlık kıymetini korkular yaşayınca anlıyor insan herkese tekrar hayırlı cumalar benim oğluşum cumadan gelsin çıkacaz modokoya biz gidelim önden beğenelim alacaklarımızı yoksa eşlerle oldu bittiye geliyor herşey hepinizi çoooooooook seviyoruz
hayırlı cumalar herkese :) kulaklarım çınladıı geldim nasılsınız hepinizi çoook özledik biz kocamamn öpüyoruz önce sonrada evetttttt dün doktora gittim aylık kontrolüme daha 10 gün olmasına rağmen dayanamadım gttm bebikimin beynindeki boşluk normal boyutlara inmiş gelişimi geride kalmışken 15 gün iyi beslemişiz ramazan gireli ben sahurda pekmez tahin çok tüketiyorum birde süte alışmaya başladım tekrr ve mafnezyum elevit ve kan ilacımı sahurda alıyorum sanırım onlarında etkisi var. 4 gün ileri gitmişiz 25. haftada göründük kilomuzda 720 gr olmuş doğumumuz 2 aralık görünüyor akşam oğlum dayısına anlatıyor bu durumu kardeşimde abla biraz daha gayret et ramazan bayramına yetiştir şu bebeğide askere gidene kadar doyunca seveyim diyor :) yarın çocukların odalarında değişiklik yapacaz oğluşumun odasını iç içe geçmiş iki oda olan odaya geçirecez tek tarafa oğlum geçilen diğer odayada bebikime oda bakacaz salı günü ayrıntılı ultrason kontrolum var tekrr bakılacak beyin gelişimini ordaki dr da tamam herşey normale döndü derse ve cinsiyeti evet kesin kız derse artık herşeyi tamamlamayı düşünüyorum bende.rabbim herkese ve bebiklerine sağlık versin en büyük nimet ödül sağlık kıymetini korkular yaşayınca anlıyor insan herkese tekrar hayırlı cumalar benim oğluşum cumadan gelsin çıkacaz modokoya biz gidelim önden beğenelim alacaklarımızı yoksa eşlerle oldu bittiye geliyor herşey hepinizi çoooooooook seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?