bende öle düşünüyorum dr kafası göbeğin baya üstünde demişti göğüs aramın altı gibi gösterdi e bizimkiler bildiğin dimdik duruyolar o zaman dimi hehehehe çıktıkları gibi yürüyolarmış yatmak nedir bilmiyolar anlaşılan ben başka yerde hiç bi hareketlilik görmüyorum da kafa yukarda ayakları hep aşadayda dik bunlar dik:))
ben de hemen hemen aynı şikayetlerle gittim doktora magnezyum verdi suda eriyenlerden dün gittim doktora daha içmedim nasıl fayda eder bilmiyorum ama doktorum hergün bir tane al bana dua edeceksin dedi benim belim de ağrıyor senin bel ağrın var mı
doğunca işimiz zor valla :) detaylıda da doktor duruşu yüzünden çok iyi bakamadı yeniden çağırdı, bizimkisi şimdiden burnundan kıl aldırmıyor o kadar çikolata meyve suyu, hareket yok doktordan çıcınca başlıyor kıpırdamayadoktorda oğlumuz hiç pozcu değil dedi bir porfil fotosu çıkaracaktı adam 10 dk. uğraştı anca yandan birtane
bizde yüzünden net foto alamadık ama görünen kısmı bile kocama benzerliğini gösteriyo özelden at mailini yollıyım sana resmini:)))
ama ultrasonda hareketli benimki benim hislerle alakalı sanırım garanticiyimdirde yani şöle iyi bi çakmadan karnıma o diyemicem galiba hehehehe
ben randevuyu erkene çektim yine azcık kaçırmışım,galiba enfeksiyon oluştı,akıntı çok yok,ama az az yapışkansı beyaz oluyo bu günlerde,hemen gelin dediler,idrar tahlili yapcaz dediler
mailimi attım tatlım, bizde önden alamadık yan profildende bekledikki elini yüzünden çeksin bakalım daha net folotları olursa birine benzeteceğiz :)
yolladım cnm bak bakalım beyencenmi oğlumu
ben randevuyu erkene çektim yine azcık kaçırmışım,galiba enfeksiyon oluştı,akıntı çok yok,ama az az yapışkansı beyaz oluyo bu günlerde,hemen gelin dediler,idrar tahlili yapcaz dediler
yolladım cnm bak bakalım beyencenmi oğlumu
eee bende merak ediyorummmm:84::84::84:
benimki de seğirme gibi hareket ediyor. ama geçen hafta hiç yerinde durmuyordu, bu hafta nedense pek bir yavaşladı. bir de belimin sağ tarafında bir ağrı var, bikaç gündür beni deli ediyo. ben yarın gitcem doktora. bakalım sorcam. bu arada bende de kaşıntı var birazcık. o kadar da dikkat ediyorum mantar mı oldum ki acep?? :26:
AAAA SANA nası atmamışım galiba buseliye atmıştım yolla mailini teyzesi yollıyalım sanada
bana da at canm,gitmeden göreyim 10 dk ya çıkcam
geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsın
ben de klimayı açıp yattığımız günlerde kaçırıyordum azcık artık klima açmıyorum geceleri, o yüzden kaçırmıyorum da ama benim kociş yakında buharlaşacak zaten sıcağı hiç sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?