2011 Aralık Anneleri

lune kullanıcısından alıntı
canım bende hep orda hissediyorum göbeğimin baya altında, bazen sağ, bazen sol bazen ortada ama hep o kısımda, ayakları geliyor galiba oralara, erkeklere özel bir durum mu acaba bu aşağıda tekmelemeler yeride çok iyi dedi doktor, ama daha göbek üstüne çıkamadık :):):)

Aynı şekilde benim oğluşumda geceleri özellikte 23:00-24:00 sularında cok hareketleniyor.Yatağa uzandığımda hep aşağılarda hareket ediyor pıt pıt pıt ayaklar eller hep
hareketli maşallah teyzeleri..Arada tam göbeğimin ortasında hissediyorum işten eve dönerken trendeyken böyle oynuyor kendi kendime gülüyorum millet bana bakıyo çok güzel bir duygu..:82:

evet belim de ağrıyor,şimdi böyle olunca 8-9 aylık naparız acaba?

ben randevuyu erkene çektim yine azcık kaçırmışım,galiba enfeksiyon oluştı,akıntı çok yok,ama az az yapışkansı beyaz oluyo bu günlerde,hemen gelin dediler,idrar tahlili yapcaz dediler

bizde yüzünden net foto alamadık ama görünen kısmı bile kocama benzerliğini gösteriyo özelden at mailini yollıyım sana resmini:)))

ama ultrasonda hareketli benimki benim hislerle alakalı sanırım garanticiyimdirde yani şöle iyi bi çakmadan karnıma o diyemicem galiba hehehehe

mailimi attım tatlım, bizde önden alamadık yan profildende bekledikki elini yüzünden çeksin bakalım daha net folotları olursa birine benzeteceğiz :)

benimki de seğirme gibi hareket ediyor. ama geçen hafta hiç yerinde durmuyordu, bu hafta nedense pek bir yavaşladı. bir de belimin sağ tarafında bir ağrı var, bikaç gündür beni deli ediyo. ben yarın gitcem doktora. bakalım sorcam. bu arada bende de kaşıntı var birazcık. o kadar da dikkat ediyorum mantar mı oldum ki acep?? :26:

ben randevuyu erkene çektim yine azcık kaçırmışım,galiba enfeksiyon oluştı,akıntı çok yok,ama az az yapışkansı beyaz oluyo bu günlerde,hemen gelin dediler,idrar tahlili yapcaz dediler

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsın
ben de klimayı açıp yattığımız günlerde kaçırıyordum azcık artık klima açmıyorum geceleri, o yüzden kaçırmıyorum da ama benim kociş yakında buharlaşacak zaten sıcağı hiç sevmez

olabilir burası hem sıcak hem nemli,zaten daha çok terliyoz hamilelikten,vücudun bakteriyel yapısı da değişiyo,enfeksiyona yakalanmak hiç zor değil bu şartlarda

canım çok normal değilmiş kaçırma,hapşırma sırasında gülme sırasında azcık olmasının dışında,otururken yatarken geliyosa enfeksiyon kökenliymiş genelde

teşekkür ederiz teyzeleri bana da çok tatlı geliyo nedense benim diye olabilirmi???

kocama benzetiyom bende kocamda tabi kendine benzetiyo kikirdiyo ikide bir köfteeeee benzetti kendine oğlumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…