haydeeee ee bi bu eksikti yaaa. cnm üzme kendini neden harap ediyor ağlıyorsun ki... çağıramam yorğunum bitti. çalışmıyorsan salı çağır böylece çarş. sana kalır. ama çağırmak gerek diye düşünüyor onlarda kasti bişey var sanıryorlar. ondan kocan böyle fevri davranmıştır. bide şöyle düşünüyor madem yorgundu arkadaşları çağırıcağımıza annemleri çağırsaydık diye düşünmüştür. napcan bunlar da böyle. boşverrrrrrrrr gitsinn. senin görümce iyi bulaşığa yardım ediyormuş, benimki aynı evdeyiz (üst katta onlar) çorbaları bile dökerim ondna sonra iner yer yemeğini direk yukarı çıkar, ben toplarım (saolsun azda olsa kaynanam yardım eder misafirlerin yanında) tatlıları koyarım yine iner haspam yer tabağınıda bırakır tekrar yukarı. amannnnnn herşeyi boşver tek önemli olan bebekinin mutluluğu. ben şimdi göbişten lavaboya yaklaşamıyorum, yukarıda yiyoruz ben toplluyorum görümcem sudan geçririp makineye atıyor. çünkü göbekten yaklaşamıyorum napimm. bu kocalar halden anlamazlar çünküm hiçç hamile kalamayacaklar. biz artık üzülmemeyi ilke edindik, sen yoktun bir zamandır (neden merak etmedin deme çünkü kimse yoktu, topik çok sessizdi bende herkes yatıyor sahurdan dolayı sandım) artık hiç birşeyin bizi ağlatıp bebeklerimizi üzmesine, onlara olumsuz sorunlar yansımasına izin vermiyoz.. şimdi herşeyi bırak çek bakalım halay başını tey teyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Canım arkadaşlarımızı da ben çağırmadımki kendisi bana dedi cumartesi günü onları çağıralım sahura kdr vakit geçiririz diye dünde kendisi davet etti zaten ben ona ailesini çağırmıcaz die birşey söylemedimki h.içi çağırırız olmazsa dedim yok ayıp olduda yok bu kadar geç vakte kaldılar ramazan bittide bilmem ne sonrada bağrış çağrış tabi bende dedimki hiç umurunda değilim ben zaten hep ilk planda başkaları dedim halanlarıda ara söyle gitmicez deyince iyice koptum halam arayıp duruo sabahtan beri ne dicem ben şimdi ağlamaktan konuşamam da zaten
kızlar dr. dan geliyom,idrar,kan tahlili,smear tahlili,hemogram,hormon tahlili yapıldı bi kısmı çıktı,biraz lökosit,biraz epitel hücre,yani mantar başlangıcı fazla değil,dr. a dünden beri az az idrar kaçırtıyom dedim,dr. kaçıncı çocuk dedi,ilk dedim,ooooooo şimdiden su koyvermişsin dedisonra alttan kültür örneği aldı yerin dibine girdim dr. erkek,idrar olduğunu nasıl anadn dedi,ben de sarı renkli,çamaşırımda ıslaklık var dedim,mantardan dolayı gelen sulu akıntın var dedi,bi laç yazdı çok bi bakteri yok,ama önlemimizi alalım dedi,idrarda acayip derecede şeker çıkmış çok şaşırdım,dr. idrarda çok yüksek şeker çıkmış dedi,ailede şeker hast. varmı dedi,yok dedim,benim açlık kan şekerim 60 tı,nasıl bu kadar çıkmış dedim,bilmiyorum acaba yanlış mı çıktı dedi o da şaşırdı,aşağı in kan ver şeker yüklemeesi için dedi,ben de ama ben tokum dedim,olsn dedi,aşağıda hemşire sizde diyabet mi var dedi,yok dedim,şekerli bişey mi yediniz dedi,sadece biraz meyve yemiştim dedim,ama kan verdikten sonra 2 tane topkek yedim kakaolu dedim,bence şimdi yükleme yapmayalım büyük ihtimal yüksek çıkar,sonra 100 mg verince daha yüksek çıkar dedi,dr.u aradı,bayan sabah aç karnına gelse,şekerli bişeyler yemiş dedi,dr. da tamam demiş,bugün hiç şekerli yemeyecem,sabah 8 de aç gidecem,bu arada tüm tahliller ücretsizmiş,tsh değerim 1.74 çıktı,mükemmel yani,çok şükür,kızımız yüzünü kapamıştı,dr. inatlaştı açtırdı yüzünü resmini verdi,dr. a dedim,eşim belki erkektir daha küçük belli olmamıştr diyo diye,dr. da kukusunu gösterdi kızımın,sence ne dedi,kıza benziyo dedim,%100 kız dedi,eşine böyle söyle dedi kilosu 660 g boyu kilosu normal bizim kızın kafa büyüklüğüne göre 4 gün geride duruyo,kafası küçük kızımın,minik kibar ne yapayım,suyu hakkında bişey demedi dr. bey suyu nasıl 2 aydır biraz az diyodunuz dedim,çok iyi dedi,günde 5 lt sıvı alıyom dedim,gördün mü bak nasıl işe yaramış,devam et dedi,erzuruma yolculuğu sordum,napcan oralarda dedi,zorunlu eğitim var dedim,27. haftada gidip 30 da döncem dedim,neyle gitcen dedi,otobüsle dedim,o haftalar en rahat haftaar korkma bebeğine bişey olmaz dedi,ama gitmek istemezsen rapor yazarm dedi,ben de eğer bebek için risk yoksa,yeri iyiyse,gideyim,yoksa seneye küçücük bebekle gidecem dedim,yok bebek gayet iyi,sağlıklı,git o zaman dedi,ama önce şu şekeri halledelim,çok önemli bu dedi,böyle işte kızlar
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine bak suyuda iyiyimiş çok sevindim