2011 Aralık Anneleri

Canım arkadaşlarımızı da ben çağırmadımki kendisi bana dedi cumartesi günü onları çağıralım sahura kdr vakit geçiririz diye dünde kendisi davet etti zaten ben ona ailesini çağırmıcaz die birşey söylemedimki h.içi çağırırız olmazsa dedim yok ayıp olduda yok bu kadar geç vakte kaldılar ramazan bittide bilmem ne sonrada bağrış çağrış tabi bende dedimki hiç umurunda değilim ben zaten hep ilk planda başkaları dedim halanlarıda ara söyle gitmicez deyince iyice koptum halam arayıp duruo sabahtan beri ne dicem ben şimdi ağlamaktan konuşamam da zaten Valla kimse anne gibi olamaz onun kdr kimse düşünemez kv kendi kızına gitmio hamile die bana gelince bakarız geliriz inş dio bu ne çifte standarttır kocamada sinirlendiğim konu bana dioki ne sanki bi yemek yapıcaksın ne var bunda düşüncesiz işte ne olacak kusura bakmada cok hödüksün dedim bende kendi gözüyle görmüo sanki bel ağrısından ne hallere girdiğimi

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine bak suyuda iyiyimiş çok sevindim maşallah bebişine ve sana şekeride takip et ihmal etme

çok geçmiş olsun cnm yaa nerden çıktı şimdi bu şekerr.... hadi yarın hayırlı haberlerle dön inşallah...

ne bileyim çok şaşırdım,açlık kan şekerim 60 ken,idrarda 100 mg/dl glikoz çıkmış,çok acayip,yarın gitcem,pazt. yazarm artık,tüh ya,eşimin dayısını oğlu tatlı getirmişti ben de rahat rahat yiyecektm yazık oldu

ayyy bu adamlar ne sinirrrr yaaa. çağırmıyorum kimseyi iftara miftara ramazanda biterse bitsin onlar bizi çağırsın bizde ilerleyen yıllarda telafi ederiz de.. ya da o kadar çok istiyorsa kendisi yapsın yemekleri çok sinir oldum bak şimdi.. hiç kendini üzme canım boşver ağlamayada değmez

maşallah prensessseeeeeeeeee şekere dikkat et canım , meyve yerken toz tarçın serp üstüne , çayını şekersiz çubuk tarçınla tatlandır .. tarçın glikozu parçalıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve şeker depolanmasını önlüyordu .. önceki hamileliğimden ikizlere hamile olan arkadaşımın 230lardan 1 haftada 70lere düştü şekeri , tabi biraz da kepekli ekmek yedi ve diyet uyguladı dr.un önerdiği şekilde beslenerek .. inşallah yarın güzel sonuçlar alırsın , ben de pazar günü gidicem şeker yüklemesi için .. yarın rutin dr. kontrolüm var ve oğluşun dermatologla randevusu ve çocuk dr.unda aşısı olacak :18:

sıpa ya kalktım zaten direk cornflakes yedim bol sütlü ona rağmen oynamadı...
şimdide kalktım kavun peynir yedim vişne suyu içtim mideye bak hepsini aynı anda azcık kıpırdaştı hafiften tepiklemedi ama terbiyesiz... kıpırdaştı yaa o da yeter iyidir herhalde... bakalım umarım hareketlenir azcık bu gün erken kalktım çocuğun nevri döndü herhalde alışık değil sanırım erken kalkmama

bende biraz fazla,tahmin ettiğim gibi,10-15 lökosit,2-4 eritrosit,20-25 epitel görülmüş

evet ya biz kocişle haftada 2-3 demlik tarçın kaynatır içerdik,hamile olduktn sonra içmedim,söyleyeyimde alsın kabuk tarçın,şekersiz içeyim,çok severim,aslında dün 1 brdk şerbet içtim,akşam eşim dondurma alalım dedi markette,ben yemem dedim,bi taneden bişey çıkmaz dedi,ondan önceki günde 1 brdk şerbet içmiştim,onu da aklına esmiş,benim için yapmış,keşke yapmasaydı,2 gün önce misafirlikte de dondurma+1 porsiyon tatlı yedim,çok ısrar ettiler,bi kereden bişey çıkmaz diye,bence 2-3 gündür bunları yememin de etkisi olabilir,şu saatten itibaren bişey yemeyem şekerli,bakalım yarına nolcak,bol bol da su içeyim olanı idrarla atayım,zaten idrarda şeker varsa mantar yeniler dururmuş

benimkide hep hareketliydi ama geçengün birden duruldu tam 2 gün çok çok az hareket etti neredeyse günde bir iki tepik attı bende çok endişelendim ama bekledim 2 gün sonra normale döndü 2 gün boyunca uyudu galiba insan çok korkuyor birşey oldu diye ama beklemekten başka çaremizde yok tabi eğer hiççç hareket etmiyorsa durum değişir o zaman mutlaka doktora görünmek lazım bence.. hiç mi hareket yok sende küçükte olsa??

deryaaacımm gecmiş olsun.umarımm ölee diildirr yaww bi yanlışlık olmuştur kesin.derya bendende sarı sekilde bi akıntı geliyor birkaç gündürr acabaa enfeksiyon mudurr bakk şüphelendim şimdii yarın gidince bende bi idrar kültürü vereyim ama kaşıntım yok kasıklarımda bazen bi ağrı oluyoo oda bebiştendeir diyorumm içime kurt düştüü ama sarıı gibi bi akıntıı böyleee.

sende bana yollasana resmi

aman deryacım dikkat et,çokmeyve yiyorsun ya ondan olmuş olabilir,bu hamilelik vücudun dengesini ne kadar şaşırtıyormuş yawwww:18:

ben tekmeiyo sanıyodum karnım inip kalktığında ama ultrasonda teyit ettim yine kafası sağda sırt üstü yatıyodu zilli,kafasını elini oynattıkça karnım inip inip kalkıyodu,tekmeleri değilmiş o taraftakiymiş,kafasını oynatışıymış sadece,ya da arada bi kafa atıyobazen çok nadir aşağıda kıpırtı oluyo,gaiba o zaman tekme atıyo,kafasının olduğu yer biraz tümsekte,bu pozisyonu çok beğenmiş,genelde öyle yatıyo

uzun çabalarım sonucu hareket ettirmeyi başardım canım tepiklemesede az biraz kıpırdandı sıpa sinir etti beni.. çıksın o tepiklemeyen bacaklarını kırıcam... ayyy ne pimpirikli iş şu annelik arkadaş... kalktığımdan beri mal gibi bekliyom kıpırdasın diye sağlık ocağına gidicektim kalp atışlarını dinlemek içinde gerek kalmadı sağlık ocağğıda allahtan dibimde bu gidişle daha çok giderim ben oraya herhalde...:97:

uzun çabalarım sonucu hareket ettirmeyi başardım canım tepiklemesede az biraz kıpırdandı sıpa sinir etti beni.. çıksın o tepiklemeyen bacaklarını kırıcam... ayyy ne pimpirikli iş şu annelik arkadaş... kalktığımdan beri mal gibi bekliyom kıpırdasın diye sağlık ocağına gidicektim kalp atışlarını dinlemek içinde gerek kalmadı sağlık ocağğıda allahtan dibimde bu gidişle daha çok giderim ben oraya herhalde...:97:

Benimde canım sıkkın alınganlığım üstümde ya sizlere dert yanıyorum işte canım yaa napiim Yok tatlım ya haklısın kimsenin ince düşündüğü yok özellikle eşinin tarafı bu konuda önde gidiyor az çeşit yapsan yapa yapa bu kdr yapmış derler çok yapsan nie bu kdr çok yaptın derler yaranılmz yani onların tarafına ne varsa kendi annen ailen bende dedim zaten cnm kusura bakma ben 2gün üstüste agırlayamam mısafır dedim sanki beni bilmiosun dedim şimdide yattı uyudu zaten konusmıcam onunla düşüncesiz ne olack zaten oruc acılsın gorurum ben onu yagcılık calısmalarını

bende çok sinirlendim cnm sorma canım cok sıkıldı alınganlıgımda ustumde zaten aglamaya yer arıyorum sanki kocam dövmüş beni o derece oturdum agladım gorsen halbukı ne gerek var kendime yapıyorum olan bana oluyo bebişimide üzüyorum gereksiz yere

starimu özledim seni kız..çok sevindim güzel haberlerine.. yediğin tepiklerde afiyet olsun cnm.. bence hayatta yenilebilecek en güzel tepikler bunlar.

ben de özledim seni , geçen senin msjın üzerine KVye saydrıdım gördün mü bilmem kocalar adam gibi dursa anaları durmuyo anlaşılan tekmelere gelince , yazık doğru dürüst oturamadığımdan fırsarını bulunca belli ediyor varlığını senin tosbaadan ne haber

eşine deki benim halim yok,misafir gelecekse ver fırına bişeyler,yanına bi çorba yaparım,tatlıyı da dışardan alırsn beni çok yorma,yoksa da gelmesinler,kendi yardm edecekse amenna,ama yoksa yok de

ohh iyi hadi canım gözün aydın bende zırlama moduna geçmiştim tam zıplamaya başladı benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…