2011 Aralık Anneleri

Geldim geldimm ikinci doz aşımız vardı sağlık ocağına gittim..Dün iftarda misafirim vardı öldüm bel ağrısından ne illet bişimiş bu bel ağrısı kitlenip kalıyosun

Bak yaa kalbimiz birmiş valla Hoşgeldin tatlım yaa bel ağrısı çok kötü valla ben çok yaşıyorum bu ara Alllaha şükür 2gündür iyiyim 2gün üstüste misafir ağırlamama rağmen Allah yardım etti sanırım hele bazen kuyruk sokumuma oylb bır agrı gırıokı adım atamıorum

lierac için zararlı diyorlar kızlar iyice araştırıp kullanın bencee

bugun doktora gittim bebişime bakmaya VSD si var (kalbi delik) demişlerdi bi kac ay önce bugun göremedi doktorum , gecen seferde görememiştii
sanırım kalbinin deliği kapandı bebeğimin , şükürler olsun dualarım kabul olduuuu

çok şükür

kızlar hatim listesinin son hali için,son 4 gün kaldı,24 kişiyiz,şunu 30 a tamamlayalım diyorum

Canım ya bende katılmak isterim ama bilmiyorum ki arapcasını Kuranın

Canım hadi gözün aydın gecmıs olsun cok sevındım senın adına maşallah bebişine

cnm sen yanında limon götür yine de.... evet limona izin veriyorlar ama bazen hastane vermeyebiliyor...

cnm gözün aydın... çok sevindim vallaa :))

canım ben mustela kullanıyorum 1.tüp bitmek üzere ama zaman kaşıntılarım oluyor
çok ümitlenerek başlamıştım iyi gidiyordu ama şimdi o kadar da emin değilim
çatlaklarım hafif vardı benim zaten kilo alıp vermekten kaynaklanan
onlar kaşınıp duruyor artacak diye korkuyorum
lieraca mı geçsem acaba???

Hb tatlımm :)) Böle bi ağrı yok yaa yatakta dönemiyorum bilee

kızlar hatim listesinin son hali için,son 4 gün kaldı,24 kişiyiz,şunu 30 a tamamlayalım diyorum

Ramazan bitmeden halletsek iyi olur kalan cüzleride sayfa sayfa paylaştırsan geç kalmadan bitirelim olmamı:26:

günaydın kızlar.dünkü misafirden sonra pestilim çıktı. gece 1 buçukta kalktılar.anca uyanabildim ben de.
demettuba canım çoook geçmiş olsun.iyi olmana sevindim.inşallah en kısa zmanda da tamamen atarsın.

starimucum aldıkların harika! heveslendim valla. bunlar sırf hastane süsü mü olacaklar? aramızda herkes hastane odası süsletecek mi;? hangi ara süslenio o telaşla,sonra o süslere noluyo?oda süslü olunca kendimizi daha mı iyi hissediyomuşuz? benim bildiğim sosyete süsletir de aramızdaki herkes sosyete de bi ben mi avam tabakasındanım acep:)
bi de benim burda öle tanıdıklarım falan yok, yani konu komşu. hepsi annem yaşında.bi defa görüştük geldik geleli. kim çağrılır ki mevlüte?ya da mevlüt şart mı? cahilliğimi bağışlayın kızlar ama gerçekten bişi bilmiom.

çoook teşekkür ederizzz

inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla, hayırlarla doğar büyüürrr

vallahi canım herkeste farklı etki yapıyor heralde. bana lierac'ı doktorumda önermişti. o önerince daha da emin oldum.
mucize jel demiyorum ama çatlakları en aza indireceğine inanıyorum.

burda okumuştum birisi yazmıştı tanıdığı bir krem kullanmış. heryerine sürmüş sadece kuşunun üst kısmı hariç. tamda orası çok çatlamış

sonradan keşke deneseydim dememek için.... :97:

canım bizim oralarda da yok böyle şeyler,bi keresinde eşime mevlit yapılıyomuş dedim yok böyle şeyler bizde,benim kaç tane yeğenim var böyle bişey yapılmadı,yeni doğana mevlit mi olurmuş,ne masraf yapcan,bebek şekeri de neymiş,alırız bi kutu çikolata gelene tutulur,gelen bişey takar,ya da bi hediye getirir,dişi çıktığı zaman diş buğdayı olur sadece dedi,ben yaptırmayacam onun için antepte kimsede görmedim,senin eşin de antepli şimdi yapalım desen tartışırsn sana söyleyeyim canım

cnm olmazsa ben 2-3 tane alırım napalım çıkmazsa eğer. Allah izin verirse bitiririm doğuma kadar.

geçmiş olsun cnm. allah herkesin bebişini korusun..

benim c.tesi üniv. arkadaşlarım gelecekti iftara hatırlarsanız. c.tesi çok güzel geçti saat 5 gibi geldiler yardımcı oldular (kocamla-kayınvalidemi göndermiştim evden) oo başbaşa 3 kız güzel bir akşam geçirdik. terasta yedik yemeği. bulaşıklarıda hallettiler saolsunlar beni yormak istemediler. sonra hep beraber çıktık ben annemlere gittim ablam gelmişti birde almanyadan teyzem gece 4'e kadar oturduk. sonra yattık. ertesi günde cümbüş halinde iftar yaptık eşimde geldi güzel bir hafta sonu geçirdim. eve gelince eşim arkadaşların ne hediye getirdiler dedi (düğünede gelememişlerdi, ilk defa evime geldiler) bende hiçbişey dedim. hmm enteresan arkadaşların var dedi.(aslında haklıydı ama ağzına malzeme vermek istemedim) napalım senin teyzende gelemedi düğünümüze bir fincan takımıyla geldi eve (o fincen takımınıda kayınvalidem aldı benden) insanlar böyle artık napalım dedim. bozuldu. napayım insanlar incelik mi öğreteyim bu yaşlarından sonra. neyse güzelim hafta sonuma böyle bir nokta koyduk. bu sabahta tahlilerden olumsuz sonuçlar alınca (trombositim düşmüştü zaten, tsh yükselmiş, kalsiyum sınırda ) moralim iyice düştü. cnm hiçbişey yapmak istemiyor. en çok canımı sıkanda şu : benim kulalndığım troit ilacı en fazla 2 tane alınabilir (günlük) ben zaten 1,5 alıyorum şimdi onu 2 yapacaklar da 8-9 ayda bebeğime yine troit yetmezse ben napcam. 2'den fazla alamam ki.. umarım böyle bişey olmaz. moralim düştü ya hep olumsuzluklar aklıma geliyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…