bu arada gulyun nerelerde acaba yaww kac gundur gorunmuyor :44:
Geldim geldimmikinci doz aşımız vardı sağlık ocağına gittim..Dün iftarda misafirim vardı öldüm bel ağrısından ne illet bişimiş bu bel ağrısı kitlenip kalıyosun
Geldim geldimmikinci doz aşımız vardı sağlık ocağına gittim..Dün iftarda misafirim vardı öldüm bel ağrısından ne illet bişimiş bu bel ağrısı kitlenip kalıyosun
lierac için zararlı diyorlar kızlar iyice araştırıp kullanın bencee
bugun doktora gittim bebişime bakmaya VSD si var (kalbi delik) demişlerdi bi kac ay önce bugun göremedi doktorum , gecen seferde görememiştii
sanırım kalbinin deliği kapandı bebeğimin , şükürler olsun dualarım kabul olduuuu
kızlar hatim listesinin son hali için,son 4 gün kaldı,24 kişiyiz,şunu 30 a tamamlayalım diyorum
bugun doktora gittim bebişime bakmaya VSD si var (kalbi delik) demişlerdi bi kac ay önce bugun göremedi doktorum , gecen seferde görememiştii
sanırım kalbinin deliği kapandı bebeğimin , şükürler olsun dualarım kabul olduuuu
bılıyorum 24 ıle 28.haftalar arasıymıs ..ama doktorum ızınlı o gelınce de kardesımın dugunu var bayram sonrasına kalıcak o zamanalrda da 28.haftalarda fılan olucam sanırım
bı de zaten 23.haftamda gıttım seker testını sordum bu ayın sonuna dogru yaparız fılan dedı 27.28.haftalarda tamam dedım ben dee..
hem o ızınden gleır hem ben kardesımın düğünün atlatmıs olurum..
ıyı barı lımon varsa rahat olur ..
bakalım ,zatı doktora kılo aldım cok deıdm ama o da almadın almadın dedı ,seker de kılo yapar dımı varsa ..
gercı doktora gore normal ama bakalım .
annişler göbüşlerimiz son gaz büyümeye devam ediyolar. sizde çatlak durumları nasıl????
(lierac kullananlar varmı aranızda?
ben kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir kaşıntı veya çatlak olmadı)
Canım ya bende katılmak isterim ama bilmiyorum ki arapcasını Kuranın
adını yazayım canım,kişi 25 de olsa 30 cüz bitecek, 30 kişi de olsa,onun için 1 kişi yerine 2 cüz okuyacağımıza,2 kişi adına okumuş oluruz daha makbul olur,gerçek adını özelden yaz seni de ekleyeym listeye
Bak yaa kalbimiz birmiş vallaHoşgeldin tatlım yaa bel ağrısı çok kötü valla ben çok yaşıyorum bu ara Alllaha şükür 2gündür iyiyim 2gün üstüste misafir ağırlamama rağmen Allah yardım etti sanırım hele bazen kuyruk sokumuma oylb bır agrı gırıokı adım atamıorum
kızlar hatim listesinin son hali için,son 4 gün kaldı,24 kişiyiz,şunu 30 a tamamlayalım diyorum
Ramazan bitmeden halletsek iyi olur kalan cüzleride sayfa sayfa paylaştırsan geç kalmadan bitirelim olmamı:26:
Canım ya bende katılmak isterim ama bilmiyorum ki arapcasını Kuranın
adını yazayım canım,kişi 25 de olsa 30 cüz bitecek, 30 kişi de olsa,onun için 1 kişi yerine 2 cüz okuyacağımıza,2 kişi adına okumuş oluruz daha makbul olur,gerçek adını özelden yaz seni de ekleyeym listeye
Canım aslında kuranın turkcesı oluo ya ordan da okuyabılırım tabı kabul olursa mesela yasını fln oyle okuyorum ben
Hb tatlımm :)) Böle bi ağrı yok yaa yatakta dönemiyorum bilee
evet cnm ya kıtlenıp kalıosun valla ya Allah kolaylık versın bıze
canım ben mustela kullanıyorum 1.tüp bitmek üzere ama zaman kaşıntılarım oluyor
çok ümitlenerek başlamıştım iyi gidiyordu ama şimdi o kadar da emin değilim
çatlaklarım hafif vardı benim zaten kilo alıp vermekten kaynaklanan
onlar kaşınıp duruyor artacak diye korkuyorum
lieraca mı geçsem acaba???
günaydın kızlar.dünkü misafirden sonra pestilim çıktı. gece 1 buçukta kalktılar.anca uyanabildim ben de.
demettuba canım çoook geçmiş olsun.iyi olmana sevindim.inşallah en kısa zmanda da tamamen atarsın.
starimucum aldıkların harika! heveslendim valla. bunlar sırf hastane süsü mü olacaklar? aramızda herkes hastane odası süsletecek mi;? hangi ara süslenio o telaşla,sonra o süslere noluyo?oda süslü olunca kendimizi daha mı iyi hissediyomuşuz? benim bildiğim sosyete süsletir de aramızdaki herkes sosyete de bi ben mi avam tabakasındanım acep:)
bi de benim burda öle tanıdıklarım falan yok, yani konu komşu. hepsi annem yaşında.bi defa görüştük geldik geleli. kim çağrılır ki mevlüte?ya da mevlüt şart mı? cahilliğimi bağışlayın kızlar ama gerçekten bişi bilmiom.
Canım aslında kuranın turkcesı oluo ya ordan da okuyabılırım tabı kabul olursa mesela yasını fln oyle okuyorum ben
tamam canım öyle de olur,seni o şekilde not alayım,adın ne peki bacım:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?