2011 Aralık Anneleri

doğru söylüyosun canım, sonradan içimde kalır keşke kullansaydım lieracı diye
en iyisi bir de onu deneyeyim
bu arada benim selülitler de arttı yaa, nolcek bu halimiz

merak etme canım 2 tane yeterli olur,stres bu değeri çok etkiliyo canım sana söyleyeyim,oldukça rahat ol,sinirlenme,süt içmeye başladn artık,günde 2 brdktan doğuma kadar hemencecik düzelir,saden 6. aydan sonra bebişler çok kullanıyo,stres yapma,bak dereotu troite çok iyi geliyomuş,lahanadan uzak dur,zahterden de uzak dur,semiz otu kan yapıyo,tsh yükseldiği için metabolizman yavaşlamış kilo alıyosun günlük yarım saat yürü canm

YA KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BENDEN 2 GÜN ÖNDE hamile eşi olan bi personeli var
evelsi gün şeker yüklemesi yapılmış bebeğin kalbi durmuş anlamadım gitti
doktorumu aricam ofisten çıkınca mantıklı mı ya?

kız tam 23 haftalıkken yaptırmış ben de 23+1im bugün
yarın ya da öbürgün yaptırmayı düünüyordum ne yapayım ben şimdi bilemedim

yok deryacım ya benimki benden hevesli öle şeylere de zaten tembel bi yapıya sahibim. bi de doğumdan sonra mevlüt falan uğraşamam heralde. antepliler gösterişli şaşaalı şeyler severler ama.. nasıl olmaz hayret:S
o süsler mevlütte de mi kullanılıyomuş yani?
hastane odası süsletecen mi?

canım tsh düşürmek için yemeklerden önce dereotu yemen gerekiyomuşş günde 3 defa, genelde faydası oluyormuş
moralini yüksek tut ne güzel bi haftasonu geçirmişsin işte neden keyfini kaçırıyosun olumsuz düşünerek yaaaaaaaa

Canım ınsanlar dusuncesız davranabılıyorlar bu senın degıl onların ayıbı bu yuzden kendını suclama uzulmede bebiş içinde kendini strese sokma elbet Allah yardımcın olacak merak etme bebişe hiçbirşey olmaz sen gönlünü ferah tut

hayır canım ya,zaten bi tek ailem olur,altı üstü ne kadar kalcaz hastanede Allhn izniyle bişey olmazsa,canım eve gelenlere yemek yaplır,mevlit okunacaksa kadınlar toplanır kendi aralarında okurlar,öyle herkes aynı gün davet edilip,mevlitle birlikte yemek olmaz yani,gelen tek tek gelir eve ailesiyle birlikte,önceden haberli gelinir,zaten antepte misafir geceği zaman,lahmacun yada patlıcan kebabı yaplır bunu da fırında hemen yaptırabilirsn zahmetli olmaz,kırklık dizilir bizde masanın üzerine bebişin kıyafetleri dizilir,gelen eli boş gelmez kesinlikle,gelene çikolata,şeker kolonya tutulur,ama öyle bardak süsleme vs. görmedim ben,zaten annemin yanında olcam orda misafiriz misafir odasında kalırız,bura gelincede bebiş yanımızda uyuyacak,kocam 4-5 yaşına kadar yanımızda kalsın diyo,bebekler melektir,tek başına ayrı odada kalmaz diyo,bitek park yatak alcaz o kadar,eşyalarını da bizim dolaba cicii hurçlar içinde koyarım,dolap geniş böyle işte canm

saol cnm ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. dereoyu düşüğe neden olur diye biliyorumda kullanmadım. beyaz lahana sarmasıda acayip favorim benim saolsun hafta sonu annem yapmış göndermiş. oda 6a ylık hamişliğimde 2. kez yiyebiliyorum. dahada yemem zaten.zahter nedir bilmem.

evet cnm önceden yapardım yemeklerden yarım saat önce dereotu ama sanırım benim asıl moralimi bozan ben troit rahatsızlığımın hamişlikte iyileşebileceğine o kadar inandımki birden şok oldum tabii. neyse belki doğumla iyileşir. Allah büyüktür. haklısın daha olumlu düşünmem gerek. teşekkür ederim..

siteye girinceye kadar canım çıktı , sorun bi bende mi herkeste mi var acaba :44:

bu arada Acıbadem Beylikdüzün tıp merk.de doğum ( acil doğum hariç ) hizmeti yokmuş , Bakırköye sordum , cevabımı aldım özel sigortayla dışarıdan dr. olursa 7000 tl.ye , ordan dr.la olursa yaklaşık 10.000 tl.ye geliyormuş , araba da veriyorlar mı acaba doğum sonrasında indirimsiz halini sormaya cesaret bile etmedim

Medical Park'ta ne kadar acep , bi o kaldı merak ettiğim :44:
azcık geçmişe bakayım , sonra bi şeyler atıştırıp , 5 gibi çıkıcaz oğluşla , Torium'un servisine yetişcesss

iyiymiş ya. ben de hep tek tek gelinir diye biliyorum
bizim ev küçük 2+1. bebek odası falan hayatta yapamamım artık onu. zaten salonda oturuyoruz. diğer odaçamaşır odası gşbş. bütün kalabalığım orda. park yatak alcaz biz de inşallah. o bile bizim odaya nasıl sığacak merak ediyorum. bi de eşyaları için şifoniyer.mecbur çamaşır odasına koyarım onu. nasıl sığdıracaksam artık..
hurçların içinde zor olmaz mı ya? sürekli elinin altında olacak şeyler. her seferinde aç kapa, yerleştir. bence en azından komodin tarzı bişi alabilrisn.

Tesadüf olabilir bi bağlantısı olmayabilir kötü düşünme başka bi sorunu vardır Allah yardımcıları olsun

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben mi yanlis okudum yoksa gercekden mi 4-5 yasina kadar yaninda yatiracaksin inanmiyorum yaaaaa
yerin musait degilse o ayri mesele
kizlar turkiyede tetonoz ignesi oluyorsunuz ya onun hangi firmadan olduguna dikkatedin ve tozajinada bazi firmalarinki alerjik etki yapabiliyor cok dikkatli olun onceden olduysaniz hamilelik surecinde olmaniza gerek yok galiba(ben burdaki dr dusuncelerini paylasiyorum igne olayi sadece turkiyede varrrrr)

canım çok kullanışlı oluyo,böyle gübürlü beyaz dantelli çok tatlı hurçlar var annepte süslüdür bunlar,birine çorapları,birine iç çamaşırlarını,birine altları,birine üstleri,daha düzenli olur hepsi bi arada,asılanları da dolabın orta gözünde askılık var ora bizim kıyafetler sığmadığı için,ben eşarpları asmışım,gayet rahat bi şekilde bebişin kıyafetlerini asabiliirim

yok canım oda var da aklı yetene kadar bizle yatsn,bebekleri tek bırakmazlar bizde,....ler çalar diye,bi de kız olunca eşim minnacık kızı ben ayrı odada yatırmam,gözümüzün önünde olsn diyo,nolur nolmaz diyo

Tesadüf olabilir bi bağlantısı olmayabilir kötü düşünme başka bi sorunu vardır Allah yardımcıları olsun

bence bayanın şekeri yüksekti,bi de yükleme yapılınca bebeğin kalbi durdu,önce açlık şekerine bakıyolar yüksekse yükleme yapmıyolar,belki de açlığa bakılmadan direkt yükleme yapıldı

geçmiş olsun canım (

bu ne ya. 10.000 tl doğum mu olur. benim gittiğim hastane 300 tl dedi mesai dışıysa doktorumu istersem 600 tl ( özel çapa medilife )
problem hangi hastanede anlamadım (

canım ben yedim dereotunu salata yapıp bişeycik olmadı,haftada bi demet bişeyck yapmaz,maydonoz gibi o da arada bi yenir,ben dönüşümlü olarak yiyorum nane,maydonoz,semiz otu,dere otu,tere,yüklenmeden,hem kan yapıyo yeşillik etle birlikte yenirse bi de ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…