vallahi canım herkeste farklı etki yapıyor heralde. bana lierac'ı doktorumda önermişti. o önerince daha da emin oldum.
mucize jel demiyorum ama çatlakları en aza indireceğine inanıyorum.
burda okumuştum birisi yazmıştı tanıdığı bir krem kullanmış. heryerine sürmüş sadece kuşunun üst kısmı hariç. tamda orası çok çatlamış
sonradan keşke deneseydim dememek için.... :97:
cnm olmazsa ben 2-3 tane alırım napalım çıkmazsa eğer. Allah izin verirse bitiririm doğuma kadar.
geçmiş olsun cnm. allah herkesin bebişini korusun..
benim c.tesi üniv. arkadaşlarım gelecekti iftara hatırlarsanız. c.tesi çok güzel geçti saat 5 gibi geldiler yardımcı oldular (kocamla-kayınvalidemi göndermiştim evden) oo başbaşa 3 kız güzel bir akşam geçirdik. terasta yedik yemeği. bulaşıklarıda hallettiler saolsunlar beni yormak istemediler. sonra hep beraber çıktık ben annemlere gittim ablam gelmişti birde almanyadan teyzem gece 4'e kadar oturduk. sonra yattık. ertesi günde cümbüş halinde iftar yaptık eşimde geldi güzel bir hafta sonu geçirdim. eve gelince eşim arkadaşların ne hediye getirdiler dedi (düğünede gelememişlerdi, ilk defa evime geldiler) bende hiçbişey dedim. hmm enteresan arkadaşların var dedi.(aslında haklıydı ama ağzına malzeme vermek istemedim) napalım senin teyzende gelemedi düğünümüze bir fincan takımıyla geldi eve (o fincen takımınıda kayınvalidem aldı benden) insanlar böyle artık napalım dedim. bozuldu. napayım insanlar incelik mi öğreteyim bu yaşlarından sonra. neyse güzelim hafta sonuma böyle bir nokta koyduk. bu sabahta tahlilerden olumsuz sonuçlar alınca (trombositim düşmüştü zaten, tsh yükselmiş, kalsiyum sınırda ) moralim iyice düştü. cnm hiçbişey yapmak istemiyor. en çok canımı sıkanda şu : benim kulalndığım troit ilacı en fazla 2 tane alınabilir (günlük) ben zaten 1,5 alıyorum şimdi onu 2 yapacaklar da 8-9 ayda bebeğime yine troit yetmezse ben napcam. 2'den fazla alamam ki.. umarım böyle bişey olmaz. moralim düştü ya hep olumsuzluklar aklıma geliyor işte...
cnm olmazsa ben 2-3 tane alırım napalım çıkmazsa eğer. Allah izin verirse bitiririm doğuma kadar.
benim c.tesi üniv. arkadaşlarım gelecekti iftara hatırlarsanız. c.tesi çok güzel geçti saat 5 gibi geldiler yardımcı oldular (kocamla-kayınvalidemi göndermiştim evden) oo başbaşa 3 kız güzel bir akşam geçirdik. terasta yedik yemeği. bulaşıklarıda hallettiler saolsunlar beni yormak istemediler. sonra hep beraber çıktık ben annemlere gittim ablam gelmişti birde almanyadan teyzem gece 4'e kadar oturduk. sonra yattık. ertesi günde cümbüş halinde iftar yaptık eşimde geldi güzel bir hafta sonu geçirdim. eve gelince eşim arkadaşların ne hediye getirdiler dedi (düğünede gelememişlerdi, ilk defa evime geldiler) bende hiçbişey dedim. hmm enteresan arkadaşların var dedi.(aslında haklıydı ama ağzına malzeme vermek istemedim) napalım senin teyzende gelemedi düğünümüze bir fincan takımıyla geldi eve (o fincen takımınıda kayınvalidem aldı benden) insanlar böyle artık napalım dedim. bozuldu. napayım insanlar incelik mi öğreteyim bu yaşlarından sonra. neyse güzelim hafta sonuma böyle bir nokta koyduk. bu sabahta tahlilerden olumsuz sonuçlar alınca (trombositim düşmüştü zaten, tsh yükselmiş, kalsiyum sınırda ) moralim iyice düştü. cnm hiçbişey yapmak istemiyor. en çok canımı sıkanda şu : benim kulalndığım troit ilacı en fazla 2 tane alınabilir (günlük) ben zaten 1,5 alıyorum şimdi onu 2 yapacaklar da 8-9 ayda bebeğime yine troit yetmezse ben napcam. 2'den fazla alamam ki.. umarım böyle bişey olmaz. moralim düştü ya hep olumsuzluklar aklıma geliyor işte...
yok deryacım ya benimki benden hevesli öle şeylere de zaten tembel bi yapıya sahibim. bi de doğumdan sonra mevlüt falan uğraşamam heralde. antepliler gösterişli şaşaalı şeyler severler ama.. nasıl olmaz hayret:S
o süsler mevlütte de mi kullanılıyomuş yani?
hastane odası süsletecen mi?
merak etme canım 2 tane yeterli olur,stres bu değeri çok etkiliyo canım sana söyleyeyim,oldukça rahat ol,sinirlenme,süt içmeye başladn artık,günde 2 brdktan doğuma kadar hemencecik düzelir,saden 6. aydan sonra bebişler çok kullanıyo,stres yapma,bak dereotu troite çok iyi geliyomuş,lahanadan uzak dur,zahterden de uzak dur,semiz otu kan yapıyo,tsh yükseldiği için metabolizman yavaşlamış kilo alıyosun günlük yarım saat yürü canm
canım tsh düşürmek için yemeklerden önce dereotu yemen gerekiyomuşş günde 3 defa, genelde faydası oluyormuş
moralini yüksek tut ne güzel bi haftasonu geçirmişsin işte neden keyfini kaçırıyosun olumsuz düşünerek yaaaaaaaa
YA KIZLAR ŞİMDİ EŞİM ARADI BENDEN 2 GÜN ÖNDE hamile eşi olan bi personeli var
evelsi gün şeker yüklemesi yapılmış bebeğin kalbi durmuş anlamadım gitti
doktorumu aricam ofisten çıkınca mantıklı mı ya?
kız tam 23 haftalıkken yaptırmış ben de 23+1im bugün
yarın ya da öbürgün yaptırmayı düünüyordum ne yapayım ben şimdi bilemedim
hayır canım ya,zaten bi tek ailem olur,altı üstü ne kadar kalcaz hastanede Allhn izniyle bişey olmazsa,canım eve gelenlere yemek yaplır,mevlit okunacaksa kadınlar toplanır kendi aralarında okurlar,öyle herkes aynı gün davet edilip,mevlitle birlikte yemek olmaz yani,gelen tek tek gelir eve ailesiyle birlikte,önceden haberli gelinir,zaten antepte misafir geceği zaman,lahmacun yada patlıcan kebabı yaplır bunu da fırında hemen yaptırabilirsn zahmetli olmaz,kırklık dizilir bizde masanın üzerine bebişin kıyafetleri dizilir,gelen eli boş gelmez kesinlikle,gelene çikolata,şeker kolonya tutulur,ama öyle bardak süsleme vs. görmedim ben,zaten annemin yanında olcam orda misafiriz misafir odasında kalırız,bura gelincede bebiş yanımızda uyuyacak,kocam 4-5 yaşına kadar yanımızda kalsın diyo,bebekler melektir,tek başına ayrı odada kalmaz diyo,bitek park yatak alcaz o kadar,eşyalarını da bizim dolaba cicii hurçlar içinde koyarım,dolap geniş böyle işte canm
iyiymiş ya. ben de hep tek tek gelinir diye biliyorum
bizim ev küçük 2+1. bebek odası falan hayatta yapamamım artık onu. zaten salonda oturuyoruz. diğer odaçamaşır odası gşbş. bütün kalabalığım orda. park yatak alcaz biz de inşallah. o bile bizim odaya nasıl sığacak merak ediyorum. bi de eşyaları için şifoniyer.mecbur çamaşır odasına koyarım onu. nasıl sığdıracaksam artık..
hurçların içinde zor olmaz mı ya? sürekli elinin altında olacak şeyler. her seferinde aç kapa, yerleştir. bence en azından komodin tarzı bişi alabilrisn.
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben mi yanlis okudum yoksa gercekden mi 4-5 yasina kadar yaninda yatiracaksin inanmiyorum yaaaaa
yerin musait degilse o ayri mesele
kizlar turkiyede tetonoz ignesi oluyorsunuz ya onun hangi firmadan olduguna dikkatedin ve tozajinada bazi firmalarinki alerjik etki yapabiliyor cok dikkatli olun onceden olduysaniz hamilelik surecinde olmaniza gerek yok galiba(ben burdaki dr dusuncelerini paylasiyorum igne olayi sadece turkiyede varrrrr)
Tesadüf olabilir bi bağlantısı olmayabilir kötü düşünme başka bi sorunu vardır Allah yardımcıları olsun
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
siteye girinceye kadar canım çıktı , sorun bi bende mi herkeste mi var acaba :44:
bu arada Acıbadem Beylikdüzün tıp merk.de doğum ( acil doğum hariç ) hizmeti yokmuş , Bakırköye sordum , cevabımı aldımözel sigortayla dışarıdan dr. olursa 7000 tl.ye , ordan dr.la olursa yaklaşık 10.000 tl.ye geliyormuş , araba da veriyorlar mı acaba doğum sonrasında indirimsiz halini sormaya cesaret bile etmedim
Medical Park'ta ne kadar acep , bi o kaldı merak ettiğim :44:
azcık geçmişe bakayım , sonra bi şeyler atıştırıp , 5 gibi çıkıcaz oğluşla , Torium'un servisine yetişcesss
saol cnm ilgilendiğin ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. dereoyu düşüğe neden olur diye biliyorumda kullanmadım. beyaz lahana sarmasıda acayip favorim benim saolsun hafta sonu annem yapmış göndermiş. oda 6a ylık hamişliğimde 2. kez yiyebiliyorum. dahada yemem zaten.zahter nedir bilmem.
evet cnm önceden yapardım yemeklerden yarım saat önce dereotu ama sanırım benim asıl moralimi bozan ben troit rahatsızlığımın hamişlikte iyileşebileceğine o kadar inandımki birden şok oldum tabii. neyse belki doğumla iyileşir. Allah büyüktür. haklısın daha olumlu düşünmem gerek. teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?