2011 Aralık Anneleri

çok tatlı maşallah

maşallah fotoğraflarınız çoook güzelmiş şimdi gördüm NazarNazarNazarNazarNazarNazarNazarNazar

resimlerine bayıldım..
oğlun maaşallah çokkk tatlıııı
nasıl duygulandım anlatamam..
inşallah allah bizlerede bu mutluluğu yaşatır....

sevindim canım artık hissetmeyen kalmadı galiba, en son biz üçümüz kalmıştık :)) benimkiside artık iyiden iyiye hissettiriyor baloncukları geçtik artık, göbeğim açıksa gözle bire görebiliyorum inio kaltığını :) ama genelde geceleri ne zaman uzansam dinlenmek için başlıyor kıpırtıya :)

benimde ya, tam vuruyor eşimi çağırıyorum yakalayamadıysak beklede bidaha vursun, o da sadece 2,3 kez denk geldi,

Ya Canlar ben size birşey sorcam benim karnım bazen kocaman oluo bazende küçük görünüo gözüme bugün baktım aynada küçülmüş sanki acaba yediklerimizle alakası varmı ki birde sanki bugün göbeğim aşağıda gibi :18: Ayy banamıı öyle geliyoki anlamadım gittii sizdede oluomu böyle durumlar ?:44:

günaydın kızlar maşallah herkes doğum fotoğrafçısından bahsetmeye başlamış anam ben daha doğurma fikrine alışamadım nasıl doğuracam diye hergün kara kara düşünüyorum hem normal doğumdan hem sezeryandan korkuyorum siz hiç mi korkmuyorsunuz ya
ama doğum şekli nasıl olursa olsun eşim olmadan asla yapamam gibi allahtan kociş de beni yalnız bırakmayacak

ben de öyle endişelendim bi ara

herkes aynı şeyi söyledi

bebek pozisyon değiştiriyormuş olabilirmiş

korkacak bişey yok yani :)

bızde de olur bebek mevlüdü ..bende heryerde var sanıyordum
annem yanımd aolucak dedım bastan mevludu yapalım oyle gıt dedım hem herkes gormus olucak hm de aradan cıkmıs olucak
hatta bebegıme mevlut kıyafetını bıle aldım gelınlık gıbı cok seker :)

başka herif mi ..adamlar yapmıyor kı bu işi zaten ..kadınlar yapıyor :)
zaten senı cekmıyorlar bebegı cekıyorlar ..cıktıktan snra kı anı fılan normal dogumda cıkarkenkı halını degıl..

bılmıyorum ıkımızde profosyonel fotografcı olmamıza ragmen olmaz..
yoksa aldık 9 mılyarlık makıneyı kac yıl once o kadar ısıktır alettır neredeyse 15 mılyar yatmıstır bu ıse neden aldık makııneyı cekerız bız desek bılıyorum kı cekemeyız
ben zaten cekekem kendı kendımı
kac kere dogrucam kı versın 300-500 artık ..
gercı bızım kı bedavaya bıle gelebılır dogum fotografcısı arkadasımızdan ama bakalım
ama cok guzel bır anı olacagı kesın ..

starımu cok begendım bı fotografcı gozu ıle fotograflarını :)

canım eğer epidural sez. olduysa zaten ameliyathaneye alınmıyor ( bildiğim kadarıyla dünyanın hiçççç bir yerinde , çünkü çok ısrarcı olduk ağladım ama almadılar eşimi ) ama normal doğumda alıyorlar eşleri , tabi eşler dayanabilrse genelde bayılırlarmış bir de onunla uğraşmak zorunda kalırlarmış hemşireler

canım resimlerine çok duygulandım.. maşallah oğluşuna..
o bebek şimdi abi olacak desene :)))

kızlar evham yapmayın :) bebecikler içeride şekilden şekle giriyor.. ben bu sabah uyandım karnımın göbeğe yakın sağ taraf sert.. kafasımıdır acep dedim.. çünkü ayakları şeyime yakın tekme atıyor..
zamanında bukadar bilgili bile değilmişler analarımız..
hatta geçen gün görümceme iftar hazırlığı için yardıma gittim kayınvalidem de ordaydı.. kolumu tabak almak için uzattım hani kendimi zorlayacak harekette bulunmadım
vışş bebeğin emziği çıkacak diye bir bağırdı sıçradım.. asıl onun hareketi daha çok zarar verebilirdi..
kadın da anlatmaya başladı bebeğin ağzında emzik varmışta o çıkınca bebek ölürmüş düşermişte.. o an görümcemle ikimizi bir gülmek aldı.. ama nasıl gülüyoruz.. görümcem de 2 aylık hamile..
ben de anlatmaya başlıyorum.. anne bebeğin ağzında birşey yok.. halk dilinde öyle derler ama plasenta damarlarla tutunuyor falan diye anlatıyorum ona..
kaynana demez mi o da neymiş.. bizim zamanımızda "pelesenta" yoktu yeni bişiy herhalde

harika şeyler değil mi kıslar karnınızın daha da dalgalandığını , sanki göbek deliğinizden bir el şimdi çıkacak diyeceğiniz haftalara da az kaldı :))
benimki biraz saykoya bağlıyo , birden gümbür gümbür geliyo , heryerden vuruyo , bir de 900 gr olunca ağırlığı bayaaa hissettiriyo tosun paşa :90:

bi de devlette normal doğum yapılırsa o zaman da doğum fotoğrafçısı gelebilir mi? kafam çok karıştı şimdi buna bakıyorum..

doğumu yaptıracak dr.a bu konuda bilgi verirsin canım , çünkü dev. hast. dr.ları biraz daha kaprisli olurlar tahmin ederim ha tabi, bu doğum fotoğrafçısı yada fotoğrafı çekecek kişinin hastaneye yakın olması ve o zamana planlı bir doğum foto çekiminin olmaması lazım tabi .. sez.da planlı ve saatli olunca bi aksama olmuyor ama normal doğumda nasıl olur , hiç bilmiyorum açıkçası , tamamen öngörü benimkisi

destina 3 1.2.3.
vilocan 3 4.5.6.
derya 2 7.8.
buseli 1 9.10
seplem bilmiyor-(annesi) 11.
demettuba bilmiyor(annesi)12.
mardin4747 13-arapçasını Türkçe okuyacak
nicko(k.valide)1 cüz- 14.
tulayuzun(k.valide) 15.
bademininur(anne) 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml bilmiyor
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun-bilmiyor
çelik1 cüz 19.29.
mariposita 1 cüz 20.30.
pokim 1 cüz (eşi okuyacak) 21.
kardelen99 1 cüz 22.
lune 23.
pintos bilmiyor-
nihalla bilmiyor (Arapçasını Türkçe okuyacak) 24.
ozlemim 1 cüz (annesi okuyacak) 25.
balmond (Arapçasını Türkçe okuyack) 26.
neredesin firuze 27.28.

listeyi bu şekilde düşündüm,destina ve vilocan arkadaşlarımız 3 okurum dediği için 3 cüz yazdm,ama eşit olsun diyosanız,1 cüz yazılanlardan birileri 2 cüz okuyabilir,yorumlarınızı bekliyorum,bi de gerçek ismini yazmayan arkadaşlar var,onu da halledelim

Son düzenleme:

anladım canım,
bi de fotoğrafçı az çok bilir hangi hastanelerin ve doktorların izin verdiklerini hangilerinin ters baktıklarını. şimdi zaten birine mail atıcam, sonra da doktoruma sorarım. cevabın için teşekkürler

inş. normal doğum olur yaa,eşim komando ne parçalanmş bedenler görmüş maalesef zaten ölümden,ölüden bile korkmayan insanları komando yapıyolar ki doğumdan ne bayılcak,2 ay önce bana diyodu normal doğumu izledim hiçte korkulacak bişey değil diye,ya rahim kemiklerim çok sızlıyo,kasılıp gevşiyo heralde inş. pıt diye doğurrum yav

Starimuuu bayıldım resimlere çok güzel çıkmış gerçektenn maşallahh yaa

ayyyyy heyecanlnadım heeaaaaaaa
ay bu arada maşallah ne de güzel bir bebek doğurmuşsun sen yaa maşallah maşallah

çok tatlı maşallah

maşallah fotoğraflarınız çoook güzelmiş şimdi gördüm NazarNazarNazarNazarNazarNazarNazarNazar

Starimu resimler çok güzel

resimlerine bayıldım..

teşekkürler teyzelerimissss , hepinizi ayrı ayrı öperisss heyecanlanmaz mı insan ben her gördüğümde o anı yeniden yaşıyorum sanki , hele DVD sini izlerken .. insan o günün heyecanı - mutluluğu - gerginliği vs. derken anlamıyor ve hiç unutmam dediğiniz şeyler an geçtikçe flulaşıyor ve hatırlamaz oluyorsunuz ..mesela yine bir keresinde bu doğum DVDsini izlerken ablam dikkatimizi çekti , oğluşum doğup da bana öptürmeye getirdikleri o ana kadar ağlıyor ama ben öpünce bıçak gibi kesiliyor ağlaması ve uzunca bir süre ağlamıyor bu o kadar güzel ve paha biçilmez bir an ki anlatamam .. diyorum ya hep , inşallah etrafınızda bunu yapan birileri vardır ve ekonomik olarak sizi zorlamaz ve siz de böyle bir olayı yaşarsınız .. inanın bu bebeğinize verebileceğiniz en güzel hediye , hatta bu aslında size bir doğum hediyesi bence , çünkü o güne dair sade 3-5 kare hatırlayacaksınız yıllar geçtikçe , ama bu ömrünüz boyunca kalacak ve sizin için çok değerli olacak eminim

bence anne adayı gözüyle bakarsan eminim daha çok beğenirsin

KV'ne çok güldüm yaaa , hay Allah iyiliiini versin emzik ha :90:
yaa teyzesi küçük aşkım büyüdü de abi oluyo , dün indirimden bi uzun kollu tşört aldım ona , ne yazsa beğenirsin İngilizce olarak : " küçük abi "

Starimuuu bayıldım resimlere çok güzel çıkmış gerçektenn maşallahh yaa

ayyyyy heyecanlnadım heeaaaaaaa
ay bu arada maşallah ne de güzel bir bebek doğurmuşsun sen yaa maşallah maşallah

çok tatlı maşallah

Starimu resimler çok güzel

resimlerine bayıldım..

teşekkürler teyzelerimissss , hepinizi ayrı ayrı öperisss heyecanlanmaz mı insan ben her gördüğümde o anı yeniden yaşıyorum sanki , hele DVD sini izlerken .. insan o günün heyecanı - mutluluğu - gerginliği vs. derken anlamıyor ve hiç unutmam dediğiniz şeyler an geçtikçe flulaşıyor ve hatırlamaz oluyorsunuz ..mesela yine bir keresinde bu doğum DVDsini izlerken ablam dikkatimizi çekti , oğluşum doğup da bana öptürmeye getirdikleri o ana kadar ağlıyor ama ben öpünce bıçak gibi kesiliyor ağlaması ve uzunca bir süre ağlamıyor bu o kadar güzel ve paha biçilmez bir an ki anlatamam .. diyorum ya hep , inşallah etrafınızda bunu yapan birileri vardır ve ekonomik olarak sizi zorlamaz ve siz de böyle bir olayı yaşarsınız .. inanın bu bebeğinize verebileceğiniz en güzel hediye , hatta bu aslında size bir doğum hediyesi bence , çünkü o güne dair sade 3-5 kare hatırlayacaksınız yıllar geçtikçe , ama bu ömrünüz boyunca kalacak ve sizin için çok değerli olacak eminim

bence anne adayı gözüyle bakarsan eminim daha çok beğenirsin

KV'ne çok güldüm yaaa , hay Allah iyiliiini versin emzik ha :90:
yaa teyzesi küçük aşkım büyüdü de abi oluyo , dün indirimden bi uzun kollu tşört aldım ona , ne yazsa beğenirsin İngilizce olarak : " küçük abi "

hahahahha o kesin cnm ben tesettürlüyüm aslında ama o gün kuaför ilk durağım olur heralde benm sonuçta kardeşlerim filan çekicekler bol bol o an kendimi kötü hissetmemem lazım şöle güzel bi fön ama bu doğumdan önce kalıcıda olabilir her an herşey olur,kardeşime diyorum beni bi uyurken filan çekin hepinizi uçururum diye

cnm neslihan eşiyle tartışmış üzülmüş ondan öyle demiş herkes farklı yaşıyo bu durumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…