günaydın , gündemde doğum fotoğrafıçısı var anladığım kadarıyla son sayfadanben size 1-2 doğum fotomu ekleyeyim ve bir de bir kaç doğum fotoğrafçısı sitesi inceleyin , öyle karar verin derim .. o kadar pahalı hizmetler değil aslında , biz 40 fotoğraf 20 dak yada daha üzeri olabilir görüntülü - kurgulu doğum öncesi-esnası ve sonrası dvd si , çekilen 150ye yakın resmin aktarıldığı cd ye 350 tl verdik 2 sene önce :44: bence eşlerinize de gösterin resimleri , eminim onlar daha hevesli olacaktır
bebeğimin doğum anı
anneyle ilk temas
göbek kordonunun fazlası kesilip ucu takılırken
günaydın , gündemde doğum fotoğrafıçısı var anladığım kadarıyla son sayfadanben size 1-2 doğum fotomu ekleyeyim ve bir de bir kaç doğum fotoğrafçısı sitesi inceleyin , öyle karar verin derim .. o kadar pahalı hizmetler değil aslında , biz 40 fotoğraf 20 dak yada daha üzeri olabilir görüntülü - kurgulu doğum öncesi-esnası ve sonrası dvd si , çekilen 150ye yakın resmin aktarıldığı cd ye 350 tl verdik 2 sene önce :44: bence eşlerinize de gösterin resimleri , eminim onlar daha hevesli olacaktır
bebeğimin doğum anı
anneyle ilk temas
göbek kordonunun fazlası kesilip ucu takılırken
ayy dün yazdım gözden kaçmış herhalde
cuma gecesi sahurda hissettim bebekimi sonunda
hatta cumartesi gecesi eşimin elini aldım göbeeme bekliyoruz sonra bi tekmeledi ki sorma gitsin eşim korktu falan hahahaha daha da ellemem diyo yani ufak ufak başladım hissediyorum mutluyum
send eilerleme var mı?
BENDE BİŞEYLER OLİİİİİ h.sonu kocam bi le gördü gün içinde de kıpırtılar var dün akşam yine gösterdim ama göremedi zaten bi yerde 2-3 kez vuruyo sonra gidiyo yakaladın yakaladın olmadı baya bekliyosun sürekli değil yani benim ki
Ya Canlar ben size birşey sorcam benim karnım bazen kocaman oluo bazende küçük görünüo gözüme bugün baktım aynada küçülmüş sanki acaba yediklerimizle alakası varmı ki birde sanki bugün göbeğim aşağıda gibi :18: Ayy banamıı öyle geliyoki anlamadım gittii sizdede oluomu böyle durumlar ?:44:
ben de öyle endişelendim bi ara
herkes aynı şeyi söyledi
bebek pozisyon değiştiriyormuş olabilirmiş
korkacak bişey yok yani :)
kızlar herkese günaydın. ben de dün tetanoz aşımı oldum. ateşim yok ama kolum felaket ağrıyo. çok fazla hareket edemiyorum. dün gece eşimle tartıştık. bebeğim karnımda o kadar huzursuzlandıki anlatamam. sabah 4e kadar bir o tarafa vurdu bir bu tarafa. normalde hareketlerini bildiğimden ben huzursuz olduğunu anladım. saat 4 e kadar beni uyutmadı. şimdi uyuyor galiba. hareket yok.
bu arada mevlid okutulması ben her yerde var sanıyordum. 40ı çıkınca okunur bizde. ben istanbul doğma büyüme. orda da vardı çevremizde, şimdi giresundayım, burda da var. hem mevlid okutulması iyi bişey. herkes bebeği görmüş olur, bi şükür duası olmuş olur. bir araya gelinir çok sık görüşülmeyen akrabalarla falan. zaten 40 ı çıkana kadar annem yanımda olcak insallah, mevlidini de yapar gider.
valla o kadar parayı başkasına vercez desem benimki ne doğuma girer benle,nede yüzüme bakar,ben çekerim canım dedikten sonra niye kalbini kırayım ki hem yanımda kocamdan başkasını istemem,hem nasıl olcakki normal dğoum düşünüyom ben,başka bi herifin orda ne işi var:26::26::26:
yok ya duygusuz değildir,benim eşim çok duygusaldır,bana kıyamaz ama hastanede hemşireler,ebeler biraz dengesiz davranabiliyolar,arkadaşımın bebeğini küveze koymuşlar,üstünü örtmeyip,kendisiyle ilgilenmişler,epudural oldu,çok zor geçmiş ameliyat,çocuğu hasta etmişler,yani eşi yanında olsaydı kimse sorumsuzluk yapamazdı orda işin bu kısmı da var,bi de ben çok korkağım,illa yanımda o olcak,tek başıma giremem heralde,hiç ameliyet olmadm,sedyede kimi görsem gözlerim dolan biriyim,onun bana mutlaka destek olması lazım,yoksa kalpten gidebilirim
ayy dün yazdım gözden kaçmış herhalde
cuma gecesi sahurda hissettim bebekimi sonunda
hatta cumartesi gecesi eşimin elini aldım göbeeme bekliyoruz sonra bi tekmeledi ki sorma gitsin eşim korktu falan hahahaha daha da ellemem diyo yani ufak ufak başladım hissediyorum mutluyum
send eilerleme var mı?
BENDE BİŞEYLER OLİİİİİ h.sonu kocam bi le gördü gün içinde de kıpırtılar var dün akşam yine gösterdim ama göremedi zaten bi yerde 2-3 kez vuruyo sonra gidiyo yakaladın yakaladın olmadı baya bekliyosun sürekli değil yani benim ki
bi de devlette normal doğum yapılırsa o zaman da doğum fotoğrafçısı gelebilir mi? kafam çok karıştı şimdi buna bakıyorum..
harika şeyler değil mi kıslarkarnınızın daha da dalgalandığını , sanki göbek deliğinizden bir el şimdi çıkacak diyeceğiniz haftalara da az kaldı :))
benimki biraz saykoya bağlıyo , birden gümbür gümbür geliyo , heryerden vuruyo , bir de 900 gr olunca ağırlığı bayaaa hissettiriyo tosun paşa :90:
doğumu yaptıracak dr.a bu konuda bilgi verirsin canım , çünkü dev. hast. dr.ları biraz daha kaprisli olurlar tahmin ederimha tabi, bu doğum fotoğrafçısı yada fotoğrafı çekecek kişinin hastaneye yakın olması ve o zamana planlı bir doğum foto çekiminin olmaması lazım tabi .. sez.da planlı ve saatli olunca bi aksama olmuyor ama normal doğumda nasıl olur , hiç bilmiyorum açıkçası , tamamen öngörü benimkisi
canım eğer epidural sez. olduysa zaten ameliyathaneye alınmıyor ( bildiğim kadarıyla dünyanın hiçççç bir yerinde , çünkü çok ısrarcı olduk ağladım ama almadılar eşimi) ama normal doğumda alıyorlar eşleri , tabi eşler dayanabilrse genelde bayılırlarmış bir de onunla uğraşmak zorunda kalırlarmış hemşireler
Starimuuu bayıldım resimlere çok güzel çıkmış gerçektenn maşallahh yaa
ayyyyy heyecanlnadım heeaaaaaaa
ay bu arada maşallah ne de güzel bir bebek doğurmuşsun sen yaa maşallah maşallah
çok tatlı maşallah
maşallah fotoğraflarınız çoook güzelmiş şimdi gördümNazarNazarNazarNazarNazarNazarNazarNazar
Starimu resimler çok güzel
resimlerine bayıldım..
oğlun maaşallah çokkk tatlıııı
nasıl duygulandım anlatamam..
inşallah allah bizlerede bu mutluluğu yaşatır....
starımu cok begendım bı fotografcı gozu ıle fotograflarını :)
canım resimlerine çok duygulandım.. maşallah oğluşuna..
o bebek şimdi abi olacak desene :)))
kızlar evham yapmayın :) bebecikler içeride şekilden şekle giriyor.. ben bu sabah uyandım karnımın göbeğe yakın sağ taraf sert.. kafasımıdır acep dedim.. çünkü ayakları şeyime yakın tekme atıyor..
zamanında bukadar bilgili bile değilmişler analarımız..
hatta geçen gün görümceme iftar hazırlığı için yardıma gittim kayınvalidem de ordaydı.. kolumu tabak almak için uzattım hani kendimi zorlayacak harekette bulunmadım
vışş bebeğin emziği çıkacak diye bir bağırdı sıçradım.. asıl onun hareketi daha çok zarar verebilirdi..
kadın da anlatmaya başladı bebeğin ağzında emzik varmışta o çıkınca bebek ölürmüş düşermişte.. o an görümcemle ikimizi bir gülmek aldı.. ama nasıl gülüyoruz.. görümcem de 2 aylık hamile..
ben de anlatmaya başlıyorum.. anne bebeğin ağzında birşey yok.. halk dilinde öyle derler ama plasenta damarlarla tutunuyor falan diye anlatıyorum ona..
kaynana demez mi o da neymiş.. bizim zamanımızda "pelesenta" yoktu yeni bişiy herhalde
Starimuuu bayıldım resimlere çok güzel çıkmış gerçektenn maşallahh yaa
ayyyyy heyecanlnadım heeaaaaaaa
ay bu arada maşallah ne de güzel bir bebek doğurmuşsun sen yaa maşallah maşallah
çok tatlı maşallah
maşallah fotoğraflarınız çoook güzelmiş şimdi gördümNazarNazarNazarNazarNazarNazarNazarNazar
Starimu resimler çok güzel
resimlerine bayıldım..
oğlun maaşallah çokkk tatlıııı
nasıl duygulandım anlatamam..
inşallah allah bizlerede bu mutluluğu yaşatır....
starımu cok begendım bı fotografcı gozu ıle fotograflarını :)
canım resimlerine çok duygulandım.. maşallah oğluşuna..
o bebek şimdi abi olacak desene :)))
kızlar evham yapmayın :) bebecikler içeride şekilden şekle giriyor.. ben bu sabah uyandım karnımın göbeğe yakın sağ taraf sert.. kafasımıdır acep dedim.. çünkü ayakları şeyime yakın tekme atıyor..
zamanında bukadar bilgili bile değilmişler analarımız..
hatta geçen gün görümceme iftar hazırlığı için yardıma gittim kayınvalidem de ordaydı.. kolumu tabak almak için uzattım hani kendimi zorlayacak harekette bulunmadım
vışş bebeğin emziği çıkacak diye bir bağırdı sıçradım.. asıl onun hareketi daha çok zarar verebilirdi..
kadın da anlatmaya başladı bebeğin ağzında emzik varmışta o çıkınca bebek ölürmüş düşermişte.. o an görümcemle ikimizi bir gülmek aldı.. ama nasıl gülüyoruz.. görümcem de 2 aylık hamile..
ben de anlatmaya başlıyorum.. anne bebeğin ağzında birşey yok.. halk dilinde öyle derler ama plasenta damarlarla tutunuyor falan diye anlatıyorum ona..
kaynana demez mi o da neymiş.. bizim zamanımızda "pelesenta" yoktu yeni bişiy herhalde
hahahahha o kesin cnm ben tesettürlüyüm aslında ama o gün kuaför ilk durağım olur heralde benm sonuçta kardeşlerim filan çekicekler bol bol o an kendimi kötü hissetmemem lazım şöle güzel bi fön ama bu doğumdan önce kalıcıda olabilir her an herşey olur,kardeşime diyorum beni bi uyurken filan çekin hepinizi uçururum diyeya aslında benimki de korkmaz ama işte tik yarattı kendinde
sağolsun mesela ben düşeyim bi yerim kanasın hemen ilk o kaçıyor dayanamıyomuş beni canım ağrırken görmeye
yersen
hahahahahahha ben de doğum öncesi inş vaktim olur da kuaföre falan gidebilirim derdindeyim hahahahaha
ya dün benim bebeğim de cok vurdu oynadı.ama ben huzursuzlandı diye düşünmemiştim,keyfi yerinde oynuyo diye düşündüm.bu huzursuzlanmak mı kiii?:) allaaaaah gel de burdan yak şimdi,kurarım artık ahahahah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?