canım bence çok düşünme , kaç kere doğuracağız ki şunun şurasında , olsun o kadarcık hamile lüksümüz bence .. daha doğum hediyesi var kocişlerin alacağı bence onlar düşünsün .. biz 9 ay stresini , sıkıntısını çekelim ( 30dan sonra haftalr hiç geçmiyor ağırlık arttıkça neler çıkıyor neler , bitsin bir an önce diyorsunuz 35 olunca felan :26: ) eeeee onlar da azıcık ellerini ceplerine atsın .. hele çalışıyorsanız bence hiç düşünmeyin bilekeşke bunu yapacak birileri olsa da herkes yaptırsa , inanın abartmıyorum , bu resimler ve DVD maddi eşyayla kıyaslayacak olursam benim evimden , arabamdan bile daha değerli , hayat boyu vazgeçemeyeceklerimin arasında ..eminim çoğunuz doğumdan sonra bana hak vereceksiniz
v.. içi genişemesi mi ilk defa duyuyorum canım ben bunu yaa .. bunun ilişki sıklığıyla bir alakası olmasınsıkma canınıııııı , kolay mı neredeyse 1000 gr bir canlı var içinde , rahmin de neredeyse ortalama bir futbol topu kadar oldu , olacak o kadar bası vücudun bi yerlerine .. erken doğum yalancı sancıları 26. haftada felan başlıyo diye biliyorum ve rahim her geçen gün daha da büyüdüğü için batmaların olması normal .. hele de çalışırken dinlenme durumun çok olmazsa .. bol su tüketmenin de faydası var bu arada
Selam,
bende oturarak çalışıyorum.Ama nedense 2 gündür yan taraftaki boşluk kısımlarımda ağrılar gelip gidiyo belimde böbreklerim olduğu yerler ağrıyor biraz..
Normal midir?
Selam,
bende oturarak çalışıyorum.Ama nedense 2 gündür yan taraftaki boşluk kısımlarımda ağrılar gelip gidiyo belimde böbreklerim olduğu yerler ağrıyor biraz..
Normal midir?
hareket kadar hareketsizlik de sıkıtı yaratır hamilelikte .. bacak ağrısı , ödem oluşması ve kan pıhtılaşması gibi sıkıntılar yaşanır gün içinde hareketsiz geçen hamileliklerde ..
benim de bi ara oralar ağrıoydu sonra karnım hop diye çıktı,şimdi kukuş ağrıyo
blagodevoyce ; canım geçenlerde bi sıkıntını paylaşmıştın , sana cevaben yazdım için rahatlasın diye gördün mü gerilerde kalmış olabilir , bizim de başka riskimiz var ama sorun etmiyorum önceki tecrübemden .. bu vesileyle tekrar geçmiş olsun canım
teşekkür ederim cnm görmedim 2li 3li testlerim risksiz çıktı bu biraz rahatlatıyor beni sağol gerçekten
Gebelik haftalarımız aynıymış arkadaşımmmm
bende fotoğraflara çok önem veririm ama burda bırakın doğum fotoğrafçısını özel hastane bile yok devlet hast hiç sanmam içeri eşleri bile almıyolar hatta dr bile almıolae ebeler yaptırıo doğumu bi yandanda seçenek olmaması iyi yoksa benki ikizler burcu hayatta karar veremezdim
yok canım 1 cüz diye öncedn not almıştm ya 9. Ve 10. Cz yani
ay geçmişi okuyodum anca bitti.giremedim bugün. Koca bebeğim hasta ya bugün izinli onunla uğraşıyorum.
Starimuuuu bebişim çok duygulandm yaa.bak bak insan doyamıyo.daha fazla atsaydn keşke.ucundan azcık yapmşsn allahım ne güzel bir anı.ben de istiyorum doğum fotocusu
benim sıpacık neredeyse bir haftadr oynamyo ya. Yani oynuyo da aşağdan. şeyime şeyime vuruyo.bi de arka tarafma vuruyo sanki belime doğru. Geriden hissediyorum.dik mi duruyo nedir. Oldu olası çok hareketli değildi zaten de kafam karşıyo bu niye böyle. Hele de drlar hareketli bebek görünce bu çok sağlıklı ve zeki bir bebek diyolarmş ya,allah korusun benmkinde bişi yoktur inşallah.
ok cnm aldım kabul ettim. Okuyup bitirmeyide rabbim nasip etsin. Duada geçecek isimleride atarsan sanrıım bir sıkıntı kalmıyacak..
cnm bende doktora bugün gittim senin gibi dedim aşağıda hatta pelvise baskı var sankim dedim. Baktık paşa kafayı kaldırmış kaburgalarıma ayaklar pelvis üstünde teppikliyorda teppikliyor. Doktor dedi gördünmü baskının sebebini.Köftehor kapıyı kırıp çıkmaya çalışıyor yolu bulmuşda...
Ya Canlar ben size birşey sorcam benim karnım bazen kocaman oluo bazende küçük görünüo gözüme bugün baktım aynada küçülmüş sanki acaba yediklerimizle alakası varmı ki birde sanki bugün göbeğim aşağıda gibi :18: Ayy banamıı öyle geliyoki anlamadım gittii sizdede oluomu böyle durumlar ?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?