anladım canım,
bi de fotoğrafçı az çok bilir hangi hastanelerin ve doktorların izin verdiklerini hangilerinin ters baktıklarını. şimdi zaten birine mail atıcam, sonra da doktoruma sorarım. cevabın için teşekkürler
inş. normal doğum olur yaa,eşim komando ne parçalanmş bedenler görmüş maalesef zaten ölümden,ölüden bile korkmayan insanları komando yapıyolar ki doğumdan ne bayılcak,2 ay önce bana diyodu normal doğumu izledim hiçte korkulacak bişey değil diye,ya rahim kemiklerim çok sızlıyo,kasılıp gevşiyo heralde inş. pıt diye doğurrum yav
destina 3 1.2.3.
vilocan 3 4.5.6.
derya 2 7.8.
buseli 1 9.10
seplem bilmiyor-(annesi) 11.
demettuba bilmiyor(annesi)12.
mardin4747 13-arapçasını Türkçe okuyacak
nicko(k.valide)1 cüz- 14.
tulayuzun(k.valide) 15.
bademininur(anne) 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml bilmiyor
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun-bilmiyor
çelik1 cüz 19.29.
mariposita 1 cüz 20.30.
pokim 1 cüz (eşi okuyacak) 21.
kardelen99 1 cüz 22.
lune 23.
pintos bilmiyor-
nihalla bilmiyor (Arapçasını Türkçe okuyacak) 24.
ozlemim 1 cüz (annesi okuyacak) 25.
balmond (Arapçasını Türkçe okuyack) 26.
neredesin firuze 27.28.
listeyi bu şekilde düşündüm,destina ve vilocan arkadaşlarımız 3 okurum dediği için 3 cüz yazdm,ama eşit olsun diyosanız,1 cüz yazılanlardan birileri 2 cüz okuyabilir,yorumlarınızı bekliyorum,bi de gerçek ismini yazmayan arkadaşlar var,onu da halledelim
bu arada doğum fotoğrafçısının çektiği resim adedi olarak yaklaşık 150 demiştim ya , şimdi o klasörü belgelerime kopyalarken gördüm ki 225 tane fotoğraf varmış
oğluş uyuyorken mevlüt şekerlerinin lavanta keselerini ve slikon tabancasıyla tutturulacak kısımlarını ayarlayayım , görüşürüssss kaçtım ben
cnm ya annem benm taşınıyo bugünlerde yani çokk uzaklardan istanbula geliyo,şimdi çok git gel yapıcak ona bi sorayım okurum derse hemen alırız olurmu.
canım hemen okunması şart değil,doğuma kadar okunması gerekiyo işte,önümüzde küsüratları saymazsak 3 ay var
destina 3 1.2.3.
vilocan 3 4.5.6.
derya 2 7.8.
buseli 1 9.10
demettuba bilmiyor(annesi)12.
mardin4747 13-arapçasını Türkçe okuyacak
tulayuzun(k.valide) 15.
bademininur(anne) 16.
yasmin_84 bilmiyor
aydaml bilmiyor
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun-bilmiyor
çelik1 cüz 19.29.
mariposita 1 cüz 20.30.
pokim 1 cüz (eşi okuyacak) 21.
kardelen99 1 cüz 22.
lune 23.
pintos bilmiyor-
nihalla bilmiyor (Arapçasını Türkçe okuyacak) 24.
ozlemim 1 cüz (annesi okuyacak) 25.
balmond (Arapçasını Türkçe okuyack) 26.
neredesin firuze 27.28.
listeyi bu şekilde düşündüm,destina ve vilocan arkadaşlarımız 3 okurum dediği için 3 cüz yazdm,ama eşit olsun diyosanız,1 cüz yazılanlardan birileri 2 cüz okuyabilir,yorumlarınızı bekliyorum,bi de gerçek ismini yazmayan arkadaşlar var,onu da halledelim
r
e iyi o zaman , senin iş kolay , doğum fotosunu da bedavaya getirdin oh miss :90: inşallah dilediğin gibi olur doğum şekli dedaha kemiklerin açılmasına var biraz , 30 lu haftalarda resmen çıtırdadığını duyuyorsun bu sızlamalar ne ki
cnm ya annem benm taşınıyo bugünlerde yani çokk uzaklardan istanbula geliyo,şimdi çok git gel yapıcak ona bi sorayım okurum derse hemen alırız olurmu.
canım hemen okunması şart değil,doğuma kadar okunması gerekiyo işte,önümüzde küsüratları saymazsak 3 ay var
ben de bayrama kadar sandım niye ağırdan alıyosun diyodum o zaman iyiymiş
ben de bayrama kadar sandım niye ağırdan alıyosun diyodum o zaman iyiymiş
tamam cnm öyleyse aldık biz
destina 3 1.2.3.
Vilocan 3 4.5.6.
Derya 2 7.8.
Buseli 1 9.10
Demettuba bilmiyor(annesi)12.
Mardin4747 13-arapçasını türkçe okuyacak
Tulayuzun(k.valide) 15.
Bademininur(anne) 16.
Yasmin_84 bilmiyor
aydaml bilmiyor
halime bilmiyor
olbey 1 17.18
gulyun-bilmiyor
çelik1 cüz 19.29.
Mariposita 1 cüz 20.30.
Pokim 1 cüz (eşi okuyacak) 21.
Kardelen99 1 cüz 22.
Lune 23.
Pintos bilmiyor-
nihalla bilmiyor (arapçasını türkçe okuyacak) 24.
Ozlemim 1 cüz (annesi okuyacak) 25.
Balmond (arapçasını türkçe okuyack) 26.
Neredesin firuze 27.28.
Listeyi bu şekilde düşündüm,destina ve vilocan arkadaşlarımız 3 okurum dediği için 3 cüz yazdm,ama eşit olsun diyosanız,1 cüz yazılanlardan birileri 2 cüz okuyabilir,yorumlarınızı bekliyorum,bi de gerçek ismini yazmayan arkadaşlar var,onu da halledelim
ayy geçmiş yeni bitti. Bazı sayfalrıda atladım yanii... Deryacım bir cacık anlamadım ben bu listeden. Ben şimdi 1.9.ve 10. Cüzlarımı okuyıcam. Bugün saftirikliğim üstümde de....
dün kendıme abıye bakayım dedm kardesımın dugunune tam 14 gun kaldı ..bayram sonrası hemen
..
buldum da ama daha guzelını bulur muyum dıye bakıp duruyorum her gören erkek mı dıyor ya off dedım hayır kız dıyorum aaa aynı erkek göbegı dıyorlar
yok dıyorum kız ,degısır belkı dıyorlar yok dıyorum 5.farklı doktora gıtıtm hepsı kız dedı Alllah Allah dıyorlar :)
bı de aaa hıc kılo almamıssın sen dıyorlar sadece göbegın cıkmıs falan fılan
bu aldıgım 10 kılo nereye gıttı anlamaıdm ya yada gercekten cok zayıftım ben hamıle kaldıgımda :)
bı de kac aylık hamıleyız bız ben 6,5 dıye sallıyorum ama
yarın tam 6 aylık oluyon şekerim 25+6
cnm bayıldım fotolara ya kaç defa baktım çokta duygulandımben bi dahamı düşünsem ne şu fotoğraf işini:44::44:
valla bilmiyom canım özellikle sağ kısmı yürürken acayip ağrıyo,bebiş aşağıda olsa korkacam kötü bişey var diye,ama bebiş tam göbeğimin ortasında enine yatıyo,yeri çok iyi,tekmeleride hep yukarda,hani aşağı aşağı tekmelese galiba erkeklerde oluyo bu,dikine durduğu için,daha çok baskı yapıyo diyecem ama öyle de değil,neyse hayırlısı diyelim,3. ayda demiştim ya,v...içi genişlemiş kocaman olmuş,bi gün sonra neyseki geri düzeldi diye,galiba benim vücudmda enteresan şeyler oluyo:26::26::26:
türkçe okunuyorsa bende okurum kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?