2011 Aralık Anneleri

rica ederim canım dediğin doğru en doğru yanıtı doğum fotoğrafçısı verir ve bu konuda dr.unun da bilgisi olsun :13:

e iyi o zaman , senin iş kolay , doğum fotosunu da bedavaya getirdin oh miss :90: inşallah dilediğin gibi olur doğum şekli de daha kemiklerin açılmasına var biraz , 30 lu haftalarda resmen çıtırdadığını duyuyorsun bu sızlamalar ne ki

bu arada doğum fotoğrafçısının çektiği resim adedi olarak yaklaşık 150 demiştim ya , şimdi o klasörü belgelerime kopyalarken gördüm ki 225 tane fotoğraf varmış

oğluş uyuyorken mevlüt şekerlerinin lavanta keselerini ve slikon tabancasıyla tutturulacak kısımlarını ayarlayayım , görüşürüssss kaçtım ben

Son düzenleme:

cnm ya annem benm taşınıyo bugünlerde yani çokk uzaklardan istanbula geliyo,şimdi çok git gel yapıcak ona bi sorayım okurum derse hemen alırız olurmu.

cnm bayıldım fotolara ya kaç defa baktım çokta duygulandımben bi dahamı düşünsem ne şu fotoğraf işini:44::44:

Bize yok muuuuu bende arapçasını türkçeden okurum niyetimiz önemli olan..

valla bilmiyom canım özellikle sağ kısmı yürürken acayip ağrıyo,bebiş aşağıda olsa korkacam kötü bişey var diye,ama bebiş tam göbeğimin ortasında enine yatıyo,yeri çok iyi,tekmeleride hep yukarda,hani aşağı aşağı tekmelese galiba erkeklerde oluyo bu,dikine durduğu için,daha çok baskı yapıyo diyecem ama öyle de değil,neyse hayırlısı diyelim,3. ayda demiştim ya,v...içi genişlemiş kocaman olmuş,bi gün sonra neyseki geri düzeldi diye,galiba benim vücudmda enteresan şeyler oluyo:26::26::26:

ayy geçmiş yeni bitti. Bazı sayfalrıda atladım yanii... Deryacım bir cacık anlamadım ben bu listeden. Ben şimdi 1.9.ve 10. Cüzlarımı okuyıcam. Bugün saftirikliğim üstümde de....

dün kendıme abıye bakayım dedm kardesımın dugunune tam 14 gun kaldı ..bayram sonrası hemen
..

buldum da ama daha guzelını bulur muyum dıye bakıp duruyorum her gören erkek mı dıyor ya off dedım hayır kız dıyorum aaa aynı erkek göbegı dıyorlar

yok dıyorum kız ,degısır belkı dıyorlar yok dıyorum 5.farklı doktora gıtıtm hepsı kız dedı Alllah Allah dıyorlar :)

bı de aaa hıc kılo almamıssın sen dıyorlar sadece göbegın cıkmıs falan fılan

bu aldıgım 10 kılo nereye gıttı anlamaıdm ya yada gercekten cok zayıftım ben hamıle kaldıgımda :)

bı de kac aylık hamıleyız bız ben 6,5 dıye sallıyorum ama

yarın tam 6 aylık oluyon şekerim 25+6

canım bence çok düşünme , kaç kere doğuracağız ki şunun şurasında , olsun o kadarcık hamile lüksümüz bence .. daha doğum hediyesi var kocişlerin alacağı bence onlar düşünsün .. biz 9 ay stresini , sıkıntısını çekelim ( 30dan sonra haftalr hiç geçmiyor ağırlık arttıkça neler çıkıyor neler , bitsin bir an önce diyorsunuz 35 olunca felan :26: ) eeeee onlar da azıcık ellerini ceplerine atsın .. hele çalışıyorsanız bence hiç düşünmeyin bile keşke bunu yapacak birileri olsa da herkes yaptırsa , inanın abartmıyorum , bu resimler ve DVD maddi eşyayla kıyaslayacak olursam benim evimden , arabamdan bile daha değerli , hayat boyu vazgeçemeyeceklerimin arasında ..eminim çoğunuz doğumdan sonra bana hak vereceksiniz

v.. içi genişemesi mi ilk defa duyuyorum canım ben bunu yaa .. bunun ilişki sıklığıyla bir alakası olmasın sıkma canınıııııı , kolay mı neredeyse 1000 gr bir canlı var içinde , rahmin de neredeyse ortalama bir futbol topu kadar oldu , olacak o kadar bası vücudun bi yerlerine .. erken doğum yalancı sancıları 26. haftada felan başlıyo diye biliyorum ve rahim her geçen gün daha da büyüdüğü için batmaların olması normal .. hele de çalışırken dinlenme durumun çok olmazsa .. bol su tüketmenin de faydası var bu arada

Selam,
bende oturarak çalışıyorum.Ama nedense 2 gündür yan taraftaki boşluk kısımlarımda ağrılar gelip gidiyo belimde böbreklerim olduğu yerler ağrıyor biraz..

Normal midir?

blagodevoyce ; canım geçenlerde bi sıkıntını paylaşmıştın , sana cevaben yazdım için rahatlasın diye gördün mü gerilerde kalmış olabilir , bizim de başka riskimiz var ama sorun etmiyorum önceki tecrübemden .. bu vesileyle tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…